Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
man tokiu minciu net nekyla,kad nuklystu su drauge ar panasiai,na bet jei jau taip nutiktu,tai cia be kalbos,kad antro sanso nebutu!gal po kurio laiko ir pradesiu nepasitiket savo vyru,bet kolkas tam pagrindo neturiu ir net minciu tokiu nekyla,as pasitikiu juom 😀
bet dazniausiai ir buna, kad susiranda kazka is tos aplinkos, kur kartu su sutuoktiniu buna
na ben dabar pasitikiu vyru visapusiskai, bet ateityje kas bus negaliu pasakyti 😀 kuo daugiau suvarzytas tuo daugiau ir nori, ko toliau paleisi tai maziau ir nores 😀 bet cia tik mano nuomone 😀
O man kaip tik atrodo ,kad jaunos moterys tik ir gali kalbėti, kad pasitiki šimtu procentu savo sutuoktiniais."O jeigu vyras nuklystų su drauge-tai kokia ten gi draugė, ir koks gi čia vyras.Lopas...😀
ok ok gana cia apie tos puolimus 😃
o ant kurio labiau pyktum ant drauges ar vyro?
idora,bet va jei tavo nuomone isakyta bus priesinga nei daugumos,tai ta dauguma tiesiog tave uzpuls. ir galima bus pamirst diskusijas.
na baigiam 😃 va o jei mano vyras nuklystu su mano drauge, tai jau man butu nesvarbu su kuo jis nuklys toliau, nes as nezadu steikt antro sanso.
niekas neliepia nuomones pirkt,uztenka ja issakyt ,o jei dar diskusija gaunasi , tai tik valio...!
ir kas svarbiausia ta dauguma gal ir galvoja kaip tu, bet bijo pasirodyt ''kitokiems'' ir kaip papugos irgi sako taip kaip kiti, kad tik butu prie tos daugumos ir but ''kietu''
o jei vyras nuklystu su jusu drauge?😀
na manau cia labai jaunos moterys
nekreipk demesio ir tiek,issakem ka mes galvojam ir gana,gi mes visos skirtingos,gyvenam savo gyvenimus😀
cia tik moteris moka is nieko problemas rasti😀
nu, kad padiskutuot,pasitart, tai ne..aprekt,uzpult tik.
tai jo,todel geriau nediskutuot issamiau sia tema,nes prades izeidinet ir pult kaip tik begali visas burys....😃
tai tipo jei mano nuomone kitokia nei kitu, tai man tylet?? tai isvis gal cia nesilankyt?
nu buna,bet labai daug kartu buvo kai puole jas be pagrindo,nemegstu tokiu dalyku
yra tos temos, bet as pastebejau jog daug kur ne diskutuojama, bet puolama,nes tavo kitokia nuomone,nei daugumos. ir tikrai sprantu stelpa,jog nera noro isreiksti tai ga galvoji, nes greit uzpuls.
kiek paskaitineju, tai kartais ir tos uzpultos visaip negraziai issireiskia
tai todel ir nesinori nieko diskutuot Ievuk😀
blemba rimta cia... nesuprantu tu, kurios puola kitu nuomone.. jei tik pasako kaska ne taip kaip ''visis'' galvoja, tai vsio..! puolimas.
tam ir yra temos, kad diskutuoti
neeeee,gal geriau apsieisim be diskusiju😃
ne viena tema teko skaityt kur puole jus su laurike,tai nenoriu sito,pasilaikysiu sau geriau,turiu ir as patirties siame klausime😉
OIJ gelciau as cia padiskutuot...
stelpa pasakok,nors ir pati viska zinau sia tema 😃
...ir sventieji puodus lipdo😀
as del tu klydimu i sona irgi turiu siokia tokia nuomone,bet geriau pasiliksiu ja sau,o tai vel ims diskutuot ka reik ir ko nereik😃,ir labai daug is vyru puses yra teke girdet tai,pas broli susirinkdavo draugai tai kalbedavo apie viska,jie nekreipdavo demesio i tai kad as esu
Visapusiškai pritariu idorai(😀
na as nelabai tikiu, jei seimoj viskas puiku kokiu tikslu eiti i sona. juk nevisi vyrai masto su mazaja galva. 😀