Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
na pirmiausia gi atkreipi demesi i isore😉 o po to vidus... ar ne taip?
mes kiekviena esam sexuali,tik reikia ismokti ta sexualuma valdyti 😀
na pirmiausia gi atkreipi demesi i isore😉 o po to vidus... ar ne taip?
ievukas ka cia kalbi visiem patinka komplimentai ir visi pasiziuri i kitos lyties atsovus tai kuo normaliausiai normalu...
trepsiuke as turejau oemnyje vidinio sexualumo ne isorinio 😉
as kalbu apie moteriskuma,apie nebaime su savo pertneriu ir pan. 😀 ir beto rafaela ar tau paciai nemalonu, kai gatvei isgirsti komplimenta? kaip kitas vyras perveria zvilgsniu?
sudominai raimonda kaip atrodai😀
visko gali buti gyvenime, tam pritariu.. bet viska daugiausiai patys darom ir nulemiam..
Kiekviena mes skirtinga..o tie telefonai,flirtai tai ne i tema visai..beje niekad nesakyk niekada ,nes tokios dazniausia ir prisiciulba ...
nepavydek sexualumo 😃
as tai nematau ko cia mokintis. as tai ne telefono kam duodu ne i flirtus leidziuosi. tad niekas man galvos ir nekvarsina. o kam to reikia ( demesio) tai tegul. o nuo to viskas ir prasideda.
selme ta musu raimonda! tikta moteris! 😀 daug ko mums is jos pasimokyt 😉
pasileidom visai cia 😃 😃
tema isilingavo😀
NU ka baigiam istvirkaut virtualiai einu pasitvarkinet ir vaikus guldyt ,veliau prisesiu
as jei nebaigiu per lytini akta mane turi patenkint kitaip po jo,bet Nurimt negaliu 😃
ir mazai vyras kaltas del orgazmo,zinoma be jo ir 0 😃 ,gi as kaip sakau del pieno tai gi ne krutineje jis pirmiausia gaminai o smegenyse taip ir orgazmas pirmiausia nuo galveles o tada zemyn 😉
tas ir blogiausia jog bandoma sau meluoti.
taip, raimonda,taip 😀
BEJE KIEK moteru sau meluoja,kad patiria orgazam ir kiek tokiu kurios nevaidina jo ir pasako,kad as nepasiekiau orgazma ? tik nereikia saves apgaudinet.....
ieviukas,prasideda nuo zvilgsnio 😉
cia manau niekas nelinkes i asmeniskumus,tiesiog diskutuojama..
pasiseke ir man nes orgazma patiriu kaskart suartejus su vyru ir kartu baigiu,o sia nera labai lengva pasiekt..
trepsiuke, as pakolkas ir taip manau ir tau pritariu, bet yra tik viena-mes nezinome kas pasipainios musu kelyje, ir gal tas savas taps svetimesnis,o tas svetimas taps artimesnis ir mes eisime pas ji ieskot paguodos, patarimo..o nuo to ir prasiseda 😀
tai kaip jus moterys savo vyrus rinkotes? na man tada situo klausimu pasiseke😀
bet kad tie savi ar visada supranta,,dauguma paburbia savo nora patenkina ir ate miega,,gal ne taip yra? butent min 60 pr tokiu vyru,o kuo toliau tuo maziau jie nori stengtis
rima niekas manyje nepaiskeite ,as tokia pati ir vis dar geresne,ne sman paciai reikia sexo ,jis man butinas as ne tik duodu,bet ir paisiimu..
ievuke, negi svetimam geriau pasakyti nei savam ko tu nori?
tame straipsnyje nebuvo parasyta, taciau as itariu jog butent moterys sugalvojo kad vyras turi tureti viena gyvenimo partnere 😀 ir dar itariu kad vetuves sugalvojo taip pat jos..😀))
trepsiuke,viska tu galetum 😉
cia kaip supratau ne dabartinis raimondos vyras 😃