sveikos mamytes, gal jau yra mamyciu gimdysianciu sausi ar vasari butu labai smagu pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais :)
sveikos mamytes, gal jau yra mamyciu gimdysianciu sausi ar vasari butu labai smagu pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais :)
Siai dienai apie 5,5kg tiksliai nezinau su pirmuoju nestumu buvau priaugus 25kg tikiuosi su situo tiek nebus
Miluka - pirmas nestumas :-)
Mingre - priaugus 8kg. Jauciuosi kai burundukas 😃 o Tu kiek priaugus?
Sveikos man pagal skaiciavimus 01.09 o pagal echo tai 12.31 tai bus matyt kad a,mes is marijampoles.kiek merginos jau priaugot?
Zinoma ! Tau pirmas nestumas ar jau nebe?
Gali but 😀 manau jau cia leliai pasirinks kada ateiti ir nustebint 😀
Mano Sausio 4👍 Jo ,arba galetu ir kaledine dovana buti🤗🤗 As is Londono,o siaip nuo Alytaus
Man sausio 6d bet dar turi patikslinti data 😀 draugai ir giminaiciai sako varysi per naujus i ligonine. nzn net kodel jiet aip mano 😀 as esu is Berlyno o Tu is kur?
Simona kuria diena tau terminas? 😀 Savijauta sakyciau gera,tik nugara paskausta,sakau gal dirza reiks isigyti 😀 Su dukrytemis kilo rugstys,bet dabar kolkas ne,bus plikas vyrukas 🤣 Zinoma svarbiausia sveikas vaikutis,bet vistiek turime savo noru😃is kur mamytes esate visos?
Sveikos mamytės,ir aš labai laukiu sužinoti ką turėsiu dukrytę ar sūnelį.Ketvirtadienį eisiu pas ginekologę tai tikuos kad pasakys.Jau 19 savaitė,bet savijauta mano puiki,galiu kalnus nuverst😃.
Siaip jau mato nuo 16sav iki 20sav tame tarpe man pirma kart jau uzsimine beveik 13sav
Sveikutes as irgi girdejus kad mergaites pareikalauja daug grozio auku bet yra kaip yra. Mes jau irgi kopiam I 24sav as dar nieko kolkas nepirkau bet siaip didesni daiktai like nuo pirmojo tik like drabuzeliu papirkt.su rugstim problemu kolkas neturiu ar geriat kokius papildus man tai liepe kalci pagert
Miluka mum kartu eina savaiteles 😀 kai sutapimas, faina 😛 gera savijauta. neturiu su rugstim problemu o kaip Tavo savijauta? 😀
Sveikos mamytes.Nebeturiu laiko normaliai pasedeti prie pc,merginos neleidzia man 🤣 Kazkokie tikrai berniuku metai 👍 O Gretutea del grozio laukiantis berniuko ir man taip yra.Su mergaitem labai oda sausejo,plaukai slinko,o su berniuku svyciu visa😃😃 Mums jau 24 savaiteles,maniskis juda bet nestipriai vis dar 😀 Siandien dukrytes pabudo 7 ryto ir pasakoja man ka broliukai reikes dar pirkti ( apie zaisliukus ant lovu ir pan ) gal susapnavo ka😃😃 O kaip siaip savijautos?Rugstys nekyla dar?
Daug jau visko turi. saunuole 😀
Mes pinigelius turim pasideja mazyliui visiems daikteliams pirkti 😀 na reikes ir man tada pirktis po truputi 😀 uosvei nieko nesakysiu tai jei sirdies neskaudes ir nebambes 😃 manau, kad paskutini menesi bus sunku kazkur eiti ir noresis tik lovoj gulet (nors ir dabar norisi.) 😃 ir be to dar kaledom reikes ruostis 😉
As tai jau perku po biskiu, nes palikti viska paskutiniam menesiui labai jau daug pinigeliu issileis iskarto 😀 as tai turiu vezima,lovyte, maisa drabuziu 😉
👋 Mamytes.Kaip gyvuojat? as miegu iki pietu ir valgau daug 😃 turiu jau atostogas tai megaujuosi 😀 galvoju, kad jau reikes pradeti pirkti savo mazyliui daiktelius, nes visiskai nieko neturiu 😀 nors uose man bamba, kad tik nuo astunto men pradet reikia pirkti, ne jei anksciau negu astuoni men tai blogas zenklas. Netikiu tokiom kalbom as 😀 noriu Jusu nuomones.Jau ruosiates, perkates mazyliam ar lauksit paskutiniu men?
Na man per pirma nestuma labai plaukai neaugo, pykino labai tai turiu mergyte, o dbr tai plaukai nuostabus, nepykino, tik labai dantukai jautrus pasidare, laukiuosi berniuko 😀 tai sakyciau, kad gal mergytes laukiesi 😀 judesiukus pajusi tik apie 1🤓19 savaite, su daikteliais neskubek dar jei norit suzinoti ko laukiesi tai palauk skano kai pasakys berniukas ar mergyte tai gali pradeti po biskiuka pirkti viska
Su pirmuoju nestumu silpniau jauciasi judesiukai tai normalu pajusi greit pati pradziu kaip maziukai kirmeliukai atrodo vos vos jauciasi.taip plaukai irgi slenka tik vienoms labiau kitoms maziau.mes kai turim jau viena vaikina,tai aisku ir as vyras norejom mergaites, bet kai pasakiau vyrui,kad bus brolis tai aisku pasake,kad nesvarbu kas bus svarbu kad sveikas
Pastebiu, kad dauguma vyru labai dziaugiasi del berniuku 😀
Tikekimes atsiras bent viena mergyte 😀 Manasis buvo nusiteikias, kad bus mergyte. Daktaras kai pasake berniukas tai vos neapsiverke is laimes 😃 labai norejo sunaus 😀 kiekviena menesi eina su manim pas ginekologe, kad tik sunu pamatytu 😀 mane jau gydytojas isleido atostogu, kad svorio priaukciau tai pradesiu pirktis maziukui viska, nes visiskai nieko neturiu 😀
zinaok,bet man taip pat labia norisi I lovyte palseti paguleti as galvoju gal cia ir oras veikia, pas mus apsiniauke I saltoka ☹
sveikos mes irgi laikomes lyg ir normaliai maniskis kaip ir vaikinukas duoda aktyviai zinoti apie save(du sykius paminejau kad lyg ir berniukas bet galutinai neuztvirtino tai greiciausiai jis ir bus)bus vaikinu era
bet kazkaip dar nekyla rankos kazka pirkti su zydru,nors jau reiktu pradet kazka po truputi pirktis.man kazkaip pirmas nestumas buvo lengvesnis tik paskutinius menesius sunkiau jauciausi ,o su situo jau vakare galvoji greiciau i lova per diena nusitrepsiu
idomu pas mus forume nors viena mamyte su mergyte atsiras? nes jau 3 mamytes laukiasi berniuku, o zinok mano vyras kaip apsidziauge kai gydytojas sako ziurek cia viena koja, cia kita koja,o ziurek kas tarp koju ten toks maziukas atsikises sako pimpaliukas, tai manasis ziauriai laimingas buvo,nes lb berniuko norejo 😀
Na siais metais daugiau berniuku kiek girdejau 😀 vyru metai
na mamytes as jau po skano tai turesiu berniuka 😀 panasu,kad bus labia dau berniuku si syk 😀 man irgi leliukas duoda I pilvuka jau gan stipriai 😀 nors man dar tik 19 savaiteliu 😀
Labas mamytes 👋 oj kaip seniai cia ir berasiau 😀 nuo siol bendrausiu aktyviau 😀 mums dabar yra 23savaitele. Jauciames puikiai pradejom daug valgyti ir miegoti 😃 laukiam sunelio 😀 labai judrus mazylis, mamai kartais net sonus pradeda skaudeti kai juda pilveli 😃 kaip Jus laikotes? kaip mazyliai?😀
na As siandiena eisiu skano tai viska issiaiskinsiu 😀 palinkekit sekmes 😃 tai kai suzinosiu ka turesiu tai ir as pradesiu rubelius deliotis po truputuka ir pirkti daiktelius leliukui , bet as jau nemazai turiu, turiu lovyte, vezima ir kruva rubeliu😀
sveika prisijngus ausryte 😀 o tu gretutea dar nezinai ka turesi?na rubeliu as ir atrinkus tarp mergaiciu radau nemazai ir berniukui tinkanciu,o tie naujagimiai taip greitai auga tai mazai ka pirksiu 😀 o siai dienai nusipirkau su akcijom radau avent buteliuku,sterilizatoriu,pientrauki,per ebay sildytuva uz 5 svarus tiktai 😃
Labuka sveika prisijungusi, tai beveik kartu savo mazyliu sulauksim, mano maziukas vasario 10 turetu isvysti si pasauli, gal jau zinai ko laukiesisi.
na onkaip kitos mamytes laikosi?