sveikos mamytes, gal jau yra mamyciu gimdysianciu sausi ar vasari butu labai smagu pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais :)
sveikos mamytes, gal jau yra mamyciu gimdysianciu sausi ar vasari butu labai smagu pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais :)
sveikos mamytės,aš savo stebuklėlį išvysiu vasario 14 dieną,nors ir dabar jau mane šnekina švelniais savo judesiukais.
Aga labai greitai laikas bega, nepajusim kaip mazylius supuosim savo, o jau pradejot pirkto kanors mazyliams?as tai kita savaite einu privaciai skana darytis, tai kai pasakys ko laukiuosi pradesiu po truputuka rubua tvarkyti leliuko, nes gavom dovanu kalna rubeliu, tiek berniukisku tiek mergaitisku 😉 o ir jau vyro tevams laikas butu pasakyti 😀
O mano sunelis kazkaip ramiai ,jauciu kad juda bet nestipriai 😃 ir nespardo manes,ir dukrytes ramios buvo,uztai dar velniukai 😃 o siaip viskas kaip ir gerai,tik buna galva paskaudena ☹ man antradieni pas gydytoja 😀 greitai laikas bega,jau beveik 23 savaiteles 😀
labuka mes tai puikiai laikomes mazasis vis duodasi pilvelyje, siandien buvau pas gydytoja tai klausemes sirdutes leliuko, labai jau stipriai plaka 😀 kaip jus mamytes ? kas naujesnio?
Sweikos ,Kaip pilvuzai laikosi?😉
Labuka,augam augam visos 😀 as tai net nzn kiek priaugau,gal numeciau 😃 po pirmo nestumo priaugau nemazai,po antro dar daugiau ,labai trauke saldumynai ,ilgai maitinau -mazai judejau,o su situ nestumu kazkaip kitaip,tikiuosi grizti i sena forma 😀 atrodo pienlige nekamuoja,nors isskyru pagauseja,bet gal cia ne pienlige 😀
Sveikos mes laikomes kaip ir gerai po truputi ruosiu gerybes ziemai ir siaip namuose tvarkinejuosi.as ir mano vaikinukas tai laukiam rugsejo jis nes pasiilgo draugu o as kad galesiu truputi skirti daugiau laiko menkoms grozio proceduroms.as kaip nedirbu tai mes nusprendem kad musu tete eis tevystes atostogu .o del pienliges tai nesu susidurus dabar kazkas yra pas mane ne taip tai kai eisiu pas gine tai reiks pasiklaust gal ten pienlige nes yra kazkoks niezulys ima bet sakyciau tokia sausa oda net pleiskanoja tai nezinau ar cia pienlige ar ne
O mamytes jus kamuoja pienlige?
Sorry ne savaite o menesis iki gimdymo galvoju eiti, blogai parasiau
Na mamytes tai kaip jauciates? Cia kazkaip labai tylu kur jus visos dingusios ? Man tai viskas gerai vis storeju ir storeju nors priaugau dar tik 1 kg, kiek jus priaugot? O kada jus galvojat eiti motinystes atostogu? As galvoju savaite iki gimdymo, bet kazin ar istempsiu tiek jau ir dabar nugara skauda kai reikia visa diena atidirbti
Gali but,as ir girdejau kad daugiau berniuku laukiasi siais metais 😀
o zinot mamytes kai as gimdziau dukryte 2012 metais visos gimde vien mergytes, o dbr galvoju bus berniukai vien 😀
Tai jau tikrai 😀 Linkiu ir jums visoms svajoniu issipildymo❤❤❤
tai didziausi sveikinimai 😀 taip norejai ir gavai 😀
Sveikinimai,tai panasiai gimdyti turime abi 😀 o mums viskas gerai,turesim broliuka 😀 Svajones pildosi👍 Vyriausioji dukryte sako,bet as norejau kad broliukas butu mergaite 😃 nes aptarem kokios spalvos rubus pirksim 😃
tai didziausi sveikinimai 😀 dziaugiuos,kad viskas gerai 😀
Sveikos mes jau po visu kelioniu ir jau po privalomo echo mums viskas gerai ir augam ir vystomes gerai tik po antro echo pasikeite gimdymo terminas 12.31 bet mano gine sako kad tik po sekancio echo pasakys tiksliau , nes is pradziu tai buvo sakius 01.09.per abu echo buvo labai judrus nejo sugaudyt ir po abieju sake kad greiciausiai bus brolis gyvensiu vyru apsuptyje.judesius jauciu nuo 14 sav o dabar20sav tai jau daug smarkiau jauciu viska
sorry uz klaidas 😀
na tai kai tik suzinosi iskarto pranesk ko laukiesi labia laukiu😀 na as tai manau,kad kai eini apziurai jie labia nesistenkia pasakyti lyti, jei nesimato tai nesistengia pamatyti, svarbiausia paziuri kaip vystosi ir ar viskas gerai, o kai eini privaciai tai jie tikrai pasako,net jeigu nesimato liepia salto vandens isgerti paspaudineja pilvuka,kad tik vaikiukas pakeisti pozicija ir parodytu ka slepis 😀
Labuka 👋 mums skanas rytoj,nekantrauju 😀 jau zengem i 20 savaite 😀 as sakiau eisiu privaciai jei sitam nepasirodys,radau su akcija 4D daro skana,nuotrauku dar padaro,video iraso 😀 mano kazkaip ramiai,jauciasi kad kazkas yra viduje,bet nejuda dar labai 😀
sveikos mamytes kaip gyvenat kur dingusios? kaip miluka tau skanas praejo? tai ka turesi? o zinot mamytes as sugalvojau kita menesi eiti privaciai skano nes lb noriu suzinoti kas ir noriu pradeti pirkti po biskiuka viska 😀 o sito leliuko judesiukus pajutau 14 savaiciu,bet labia silpnus ir labia retai jauciu 😀
Kaip smagu kad po bisky musu cia daugeja 😀
sveika gretetea😉tao tau jau daug laiko😀
na tikiu kaip lauki kito skano 😀 as ir skaiciuoju dienas jau,tikiuosi nesisleps,o kaip sveikata Gretutea?
sveikutes mamytes kaip laikotes, na va as buvau skano,bet man dar nepasake kas, nes per anksti,o kitas skanas bus tik uz 3 menesio, tai kazkaipp keista lb ilgai laukti, man bus beveik 30 savaiciu kai antra skana darys, sveika prisijungusi ausra 😀
man yra 15savaiteliu😀
Jauciuosi sakyciau gerai 😀 tik maistas kitoks traukia 😃 o judesiai manau ivairiai kiekvienai,vienai gali 16 sav kitai 18savi kitai veliau.Tai tau dabar apie 14-15 savaiteliu?
tai kaip sis niestumas,kaip jautiesis?😀nuo kada vaikiuko judesiai juntami?😀
Trecias 😀 turiu dvi dukrytes 4metuku ir kitai neuzilgo bus 3 metukai 😀
O taiman pas daktare rugsejo2 tai jauciu ir pasakys ka turesiu😀,taip pirmas,o tau?😉