sveikos mamytes, gal jau yra mamyciu gimdysianciu sausi ar vasari butu labai smagu pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais :)
sveikos mamytes, gal jau yra mamyciu gimdysianciu sausi ar vasari butu labai smagu pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais :)
As is Alytaus siaip,bet gyvenu Londone.Man 18sav +4dienos 😀 pirmas nestumas?
o tu miluka is kokio miesto esi?😀
tai kiek tau bus savaiteliu miluka?as esu is Kauno
Beje is kokio miesto esi Ausra?
Sweika prisijungus 😀 Sveikinu🌷 O sveikatele kolkas nebloga,tik laukiu nesulaukiu skano kuris uz 10 dienu 😃 tikiuosi pasirodys kas 😃
Sveikos mamytes!Aš prie jūsų prisijungsiu,mano gimdymo data yra vasario3diena,bet gali ir ankščiau,nes savaitėle vaikiukas rodo,kad yra didesnis pagal viską,kaip jums sveikatėlės?Aš nežinau kodėl mane traukia nuo neštumo pradžios rūgštumas nė biški saldumas net pažiūrėti į cukrų negaliu😀Net jau nuo citrinos lūpos kiaurėja😀
na jo ,pirma skana dariausi 8sav buvau tai LT nieko nesake,sirdute sparciai plake,kazkur skaiciau kad berniuku plaka sparciau ,bet kitur raso mergaiciu,o kita skana dare 12 savaiciu bet anglai isvis nelinke sakyti lyties😃 sako kitam skane gal bus aisku,tai laukiu nes busiu jau atrodo 20savaiciu ,su antra dukryte dariausu bulgarijoj skana iskart pasake kad mergaite net ant lapu uzrase🤣
o kai buvai preitam skane nesake ko laukiesi? zinau,kad dar siek tiek buvo per anksti,bet jos taigi daug tu leliuku maciusios ir gali pasakyti labiau I berniuka ar I mergaite panasu 😀as skaiciau,kad geras gydytojas pagal vaisiaus sirdies plakima gali pasakyti ko laukiesi.
tai bus smagu dukrytemss pamatyti broliuka arba sesute 😀 as irgi gausiu savo dukryte taip pat vestis I skana nes darzelis 3 savaitem atostogauja ☹
as labai noriu,kad man pasakytu kai eisiu skano kita savaite ko laukiuosi man bus 14 savaiciu beveik, tai vis galvoju gal vis delto pasakys
jo 19diena eisim skanui 😀 paskutini karta kaip grizau is vizito su midwife,dukryte sako kodel leliuko neparsinesei😃😃😃 tai i skana vesiuos visa seimyna
tai jau greitai suzinosi ko laukiesi 😀
Aciu,tau taip linkiu noru issipildymo 😇😍 mums 17sav+1diena 😀
tai suprantama, as irgi noriu sunaus,tiksliau mano vyras labia nori, o as gal dar vienos mergytes labiau noreciau, nes pati labia sese norejau tureti,bet neturejau, tai buciau labia laiminga jeigu mano vakare turetu sese, bet manau,kad turesiu berniuka😀 tokia nuojauta 😀 ai dar kazkada pries biskiuka daugiau nei metus buvau pas bureja,tai iskart pasake,kad turiu dukryte ir,kad greitu laiku turesiu berniuka ir paskui dar viena berniuka daug veliau, tai 3 vaikai nusimato pas mane 😃
Man lietuva taip pat tik atostogoms,patinka man ten apsipirlkti, susitvarkyti plaukus ir pan. nes cia tai lb brangu 😀
manau,kad bus berniukas pas tave tau to ir linkiu 😀 o kiek tau dbr savaiteliu?
as is alytaus,bet gyvenu LOndone😀 lietuva jauciu tik atostogoms🤣 o sunelio istikruju noriu nuo pat pirmo nestumo,zinoma svarbiausia sveikas vaikas,bet visi turi noru😃😃😃😃
as esu is klaipedos, bet siuo metu gyvenu airijoje o miluka is kur tu? tai turbot dbr berniuko norisi?
aaa,turejai turet berniuka,neisiskaiciau😀 mano irgi mergytes dvi,vienai 4metukai kitai spali bus3😀 o is kur esi?
turiu dukryte 😀 jai 2 metukai 😀
Smagu 😀 o kiek laiko suneliui Gretutea?
na man tas testas rodo,kas su pirmu nestumu turejau tureti berniuka,o turiu mergyte, o dbr rodo berniuka, tai gal si syk ir nemeluoja bus matyt 😀 bet as tai su pirmu nestumu viska valgiau tik tiek,kad lb mane pykino 4 menesius istisai, o sis nestumas kitoks visiskai nepykina 😀 tai galvoju,gal berniukas 😀 man irgi lb panasiai skanas numatytas rugpjucio 7 😀
Na jo maistas ne visada atitinka ,bet taip sako 😃 as bandziau testa http://www.babycenter.com/chinese-gender-predictor pirmus du nestumus atitinka 😀 pabandykit 😀
Tai beveik kaip ir as 😀 as rugpjucio 19
Buvo sake sausio 30d terminas,bet dabar po echo savaite padidino nestuma,tai tiksliai dar ir nezinau,manau kai nueisiu rugpjucio 22d diena jau suzinosiu,ne tik data bet ir lyti 😀
Laba mamytes, neseniai pasitvirtino, jog jei nori saldziai nereiskia kad bus mergaite. Mano brolio zmona labai nori saldziai valgyti, o katik suzinojo, kad laukiasi berniuko 😀 Apsidziaugiau, nes jeigu pagal visus tuos mano valgymo ypatumus tureciau tureti konkretu berniuka, o taip norisi mergaites 😀))
😀 Gerai kad turi laiko kada paguleti grizus,man tai mergytes nlb leidzia🤣 kada tau terminas?
Labai noretume sesytes kaip mano berniukas,kad sako,bet jau kas bus ta mylesim ne maziau 😀Labai miegelis siandien ima ir galva paskaudena,jau galvoju kaip grysiu is darbo eisiu paguleti 😀
Domas-tai gal mergyte turesi 😀 as su abiem mergaitem saldziai variau,ir ledus kapojau😃😃😃 dabar tai picu noriu ar kazko mesisko daugiau .Mums skanas Rugpjucio 19 gal pasirodys 😀is kur esat merginos?
labas,nepergyvenk manau.Tai tik organizmo pokyciai ,pirmas nestumas tau?
Sveikos,nu tikrai labai cia ramu 😀mano pykinimas jau galiu sakyt pasitrauke,bet i vistiena dar nelabai galiu ziureti,dabar eina pagrinde bulviniai patiekalai ir saldumynai,mesytes isvis nelabai reikia 😀 gretutea manau gal nieko rimtomkaip pati sakai viskas tempiasi ir paskausta,bet jei tave stipriai neramina visad gali nuvaziuot pasitikrinta ar pasiskambinti gydytojui 😀
sveikos mamytes 😀 kaip laikotes? sveika prisijungusi😀 man tai viskas ciki piki nei pykina, nei ka, tik va desini sona skauda bambos linijoj,bet skauda kai tik paspaudziu, tai lb bijau,kad nieko rimto nebutu,o ir skano dbr nenoriu,nes man po 2 savaiciu ligoninej vizitas tai galvoju palauksio to skano,nes jai man dabar padarys ir paskui po 2 savaiciu bijau leliukui pakenkti, siaip jei nespaudziu visiskai neskaudea tai tikiuosi,kad cia mazylis auga ir mano organus stumia del to ir skauda 😀 ka jus mamytes galvota? as vis save raminu jei butu kazkas rimta tai istisai skaudetu
Sweika prisijungus 😀 kazkaip neaktyviai cia bendrauja merginos ☹ mums snd 16 savaiteliu jau🤗🤗🤗
Sveikos,priimkit ir mane,esu Vaida laukiuosi antro vaiko,pirmajam jau 5 metai 😀Gimdyti tureciau sausio gale pagal menesines terminas sausio 30d,pagal eko savaite didesnis nestumas,vakar kaip tik buvau pasimatyme su savo zirniuku,tai 13sav ir 2d 😀