2012 RUGPJŪTINUKAI

30. Nov, 04:44

Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...

19. Nov 2012, 08:32

labas mum viskas lyg ir neblogai,tik mazoji neramiai miegot pradejo,nakti keldavosi viena karta,o dabar net 3,sakau gal diena per daug miega. o vat man kazkoks keistas dalykas nutiko,nesirgau du menesius,is to isgascio pasidariau net du testus,abu buvo neigiami,o savaitgali susirgau ir taip keistai,labai labai smarkei,kai draugei papasakojau tai ji man sako juk persileidai,negalejau tuo patiket,bet paskui is sirgimo,kraujavimo ir panasiai pagalvojau kad tikrai galejau persileist,tik neszuprantu kodel testai buvo neigiami jei laukiaus,dabar esu kaip kryzkelej,nezinau net ka apie tai galvot,kai pamastau kad tai turbut buvo dar vienas angeliukas tai sirdis plyst pradeda,bet is kitos puses negaliu tuo patiket....

18. Nov 2012, 15:17

sveikutes kaip gyvenat? mes tai sloguojam ir kosejam. o mano mazsis sveria apie 7kg. ir 62cm.

17. Nov 2012, 21:05

melynake oho kokios jus aukstos ir kudutes maniske 7kg 64cm 😀 vakar ir buvo 3men ir pasisverem 😀

17. Nov 2012, 21:04

http://saskaita.5a.lt/?id=vm72bq1a3pgt0l0vz04lj2gwjh03h9 kas nori papildomai gauti pinigeliu beveik nieko nedarant 😀

17. Nov 2012, 21:03

labas visom 😀 mes 3 men proga sveriam 6.300kg 😀 ir ugis 66 cn 😀 per dvi savaites 5 cm ir 250gramu😀 o jusu?

16. Nov 2012, 09:40

spem jo,be pastangu cia niekaip tuomet 😀

15. Nov 2012, 18:58

taip tikrai taip jei labai labai nori taip ir atsitinka aisku reikia pastangu ideti 😀

15. Nov 2012, 17:20

Na tuomet ir as tikiu,kad numesiu savo tuos 5kg, reikai tik tiketi ir lb noreti :}}

15. Nov 2012, 15:55

dorota po mano pirmosios dukrytes gimimo man ir 30kg per 3men greit nukrito kaip tu ir rasei del streso rupesciu baimes ir neisivaziuoto ritmo 😀 o va po antro vaikucio gimimo jau ramiau buvo maziau streso viska zinojau viskas buvo pazystama ir ramiau 😀 o ir gimdymas buvo lengvas greitas ne kaip pirmas 😀 bet as zinau kad as numesiu svori kad tikrai nebusiu tokia kokia dabar esu 😀 tik reikia laiko 😀 tikiu kad kai nebemaitinsiu ygyvendinsiu savo plana sukusti 😀

15. Nov 2012, 14:10

kad butu tas receptas isduociau =) bet nera tokio=),manau kaip pirmas vaikutis pirmas menuo tas stresas ojej sunku man buvo pirma menesi,kol iejau i ta ritma=) vat turbut ir nuplauke tie kg =)

15. Nov 2012, 14:07

dorota: nu tu laiminga mama tuomet esi,man reikia kaskaip 5kg numest :/ gal isduosui savo stebuklingaji recepta,kaip taip numesti? 😀

15. Nov 2012, 14:06

spem: na o mes dbr kaip tik susiruoseme i laukuti,dar dbr pamaitinu,kad butu sotus ir keliausime :} senai jau lauke nebuvome,reikia truputi islysti gryno oro pakvepuoti

15. Nov 2012, 14:05

as budama nescia priaugau 20kg- pagimdzius, per pirma menesi visus tuos 20 ir numeciau =)))

15. Nov 2012, 12:42

aha reikia ir net labai 😀 kolkas tik pasivaiksciojimai su maziuke lauke kazkiek kaloriju padeda sumazinti 😀

15. Nov 2012, 10:40

spem: maniskis su namu svarstyklemeis ti svere apie 6kg,nzn gal dbr daugiau sveria 😀 o del svorio,ti man reikia numesti 5kg,kad butu toks pat svoris koks ir buvo pries pastojima, tik va kaskai neatsiranda tam laiko uzsiimti sportu. :/

15. Nov 2012, 10:32

beja mamytes kaip jums su svoriu ar krenta o gal jau atgavote formas man po antros dukrytes labai svoris nekrenta stovi vietoj virsaus liko 12kg ☹ dabar nutariau po 18val nebevalgyti ir maitinsiuosi tik garpuodyje gaminatis patiekalais ☹ skanu bet sau laiko turiu daugiau skirti pasigaminti pavalgyti ☹ o dar vyruj su dukriuku atskirai reik gaminti tai sunkoka bet del grazios figuros noriu padaryti viska 😀 ne baisu visi rubai mazi arba aptempti ir isvirtes pilvas leckos storos negrazu ☹ norisi patikti sau ir patraukti aki kitu zmoniu 😃

15. Nov 2012, 10:05

laukianti stebuklo pas mane mergyte vakar su namu svarstyklem svere 7,1kg bet cia su rubeliais ir pampiu😀

15. Nov 2012, 10:00

simulyte mes irgi jau sveriame apie 6 kg,gal net daugiau :}} nors... kai pagalvoji tai berniukai gal daugiau sveria 😀

15. Nov 2012, 09:14

as nusprendziau megint vilniuj pas urbona registruotis del urtes kepenu,labai keista man kad urtei antra biopsija daryt nori kaune

15. Nov 2012, 09:13

jezau spem nu ir dickes jus 😃 manoji kazin ar 6kg sveria jau 😃

14. Nov 2012, 20:11

Aga 😀

14. Nov 2012, 20:02

tai musiskiai abu rugpjucio 16d gime 😀

14. Nov 2012, 18:12

Aisku,ti saunu,kad augate ir sveiksate 😀 Mums taip pat penktadieni bus jau 3menesiai 😀 tik va gaila,kad pas daktare mums tai tik 21d. tai nesuzinosime dar kiek sveriame,bet namuose kaip sveremes tai apie 6kg jau sveriame,bet cia irgi jau senokai sveremes,o ir svarstykles tiksliai neparodo. O siaip ti,as cia buvau praita savaite apsirgusi turejau temperaturos,tai buvau labai issigandusi,labai nenorejau,kad mano mazasis uzsikrestu, tai gydziausi visaip kaip tik ismanydama,isklausinejau visu pazystamu kaip galima be vaistu pasveikti,ir va jau pasveikau,o Tajukas lyg ir nesusirgo,tik buvo cia siek tiek suslogaves,tai girdejau cia is kasko jei maziukas susloguoja reikia ilasinti savo pienuko i nosyte,ir praeis,tai atrodo,kad jau susitvarke,dar del visa ko buvau davusi vaistuku AFLUBIN tai irgi manau padejo 😀

14. Nov 2012, 15:07

na mes truputi sirguliuojam bet jau gereja musu sveikatele 😀 penktadieni 3men proga eisim svertis ir matuotis 😀 namu svarstykles rodo jau virs 7kg 😀 o ugio nezinau 2men buvom 60cm bet dabar zenkliai didesnes 😀

14. Nov 2012, 14:47

Gerai Spem,aciu labai,tikiuosi viska ka darysiu pades
😀 na o kaip jus gyvenate? :}

14. Nov 2012, 14:14

paprastai pasiimk paty didziausia puoduka as dedu gera su kaupu arbatini sauksteli uzpilu verdanciu vandeniu ir uzdengiu 2-3min palaikyti kad pribringtu ir po to ipilu pieno is akies kol pabala panasiai kaip i kava piltum pienuko 😀

14. Nov 2012, 14:05

Spem,dekui,butinai pameginsiu ir ju 😀 Na o kiek dedi tu kmynu i puodeli ir ir kiek vandens,bei pienuko? Nes as neisivaiduoju kaip ta arbatele reikai gaminti 😀

14. Nov 2012, 14:01

beja prisiminiau yra tokie milteliai vaistinese 😀 PromoLact vadinasi maisto papildas rekomenduojamas zindyvems sutrikus motinos pienuj pamegink man padejo 😀dabar ju turiu jei pritrukciau isgerciau bet kolkas ju nereikia daugiau 😀 jie nebrangus vienas pakelis du litai nepilnai

14. Nov 2012, 13:22

Spem, mes ti geriam aptamil,pirma karta juos pameginome tai pirmieji ir tiko 😀 bet zinai,niekada pakaitalai neatstos mamos pienuko,todel ir norisi,kad gamintusi jo kuo daugiau. O kiek i puodeli deti tu kmynu ir kiek pienuko?

14. Nov 2012, 13:01

oi nezinau ka buciau darius jei nebebutu atsirades pienukas ☹ nes misinukai netinka mums ☹ net milupos buvau nupirkus netiko ☹

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 127