2012 RUGPJŪTINUKAI

30. Nov, 04:44

Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...

20. Dec 2012, 11:06

spem! kodel mus apleidai ?! neateini i musu temele 😥

20. Dec 2012, 10:46

irmukau as pradejau duoti savaite iki 4men po saukstuka ir kas dien didinau 😀 o dabar jau valgom tiek kiek ji nori kol nepradeda spjaudytis 😃 obuoliukus naminius maniske labai megstair nuo ju pabezdeti megsta 😃

20. Dec 2012, 09:09

Labas rytas mamytės...seniai čia besilankiau pas jus, matau kad jau ir košytėm pradėjot savo kleckus maitinti, o aš kažkaip neskubu...labai gerai pas svoris auga ir nuo MP 😃 4 mėn. proga svėrė maniškė 7,7 kg, ir buvom 67 cm ūgio...dabar gal net ir visus 8 kg sveria...labai domisi domisi žaisliukais maniške, riečiasi -sėdėti nori, nuo rankų tai galėtų visą parą nenulipti, atpažysta savus,svetimų nelabai prisileidžia - tuoj lūpą tempia...reikės ir man obuoliuko duoti šiandiena, kaip tik naminių obuolių dar turiu, kol nesugedo reikia duoti paragauti...

19. Dec 2012, 18:59

viskas aisku 😀 ir as turiu nusipirkus pora kosyciu, tai palauksim dar kokia savaite ir bandysim, nes per anksti irgi biski bijau kazkaip, o kada jus pradejot?

19. Dec 2012, 18:21

irmukau dazniau mano pupa valgo kas 2val 😀 bet stengiames ir kartais bunam net 3-4val nevalge bet miegam tada o kosyte duodu pirktine ryziu-kukuruzu su bananu paskaninta pieniska labos nakties 😀 valgom skaniai bet daug dar nesuvalgom 😀 sia suvalgysim pirksim kita 😀

19. Dec 2012, 14:26

O tai kokios tos kosytes? Ir vis dar kas 3 val valgot?

19. Dec 2012, 13:47

irmukau cia iki šesto men turiu ritma toki igauti i tarpus pienuka butinai 😀 o kolkas mes tik viena kosyte pietums valgom jau buvytes kai pradesim ragauti bandysiu tris kartus per diena koses duoti 😀 nuo sesto men 😀

19. Dec 2012, 11:07

O kokiu kruopu duodi? Ir kaip? ar perki kazkokia spec ar paprastai isverdi ir sublenderiuoji ar kaip? tai tu dabar jau duodi tik 3 kartus valgyti ar i tarpus pienuko duodi?

19. Dec 2012, 09:48

irmukau as pradejau nuo kruopu kosyciu 😀 mes jau 10 sauksteliu suvalgom 😀 nekasdien bet jau pazanga darom o nuo 5 men bulvyte eis 😀 ryte dribsniu kose pietums buvike o vakaruj vel dribsniu kosike 😀 bent jau iki 6 men toki grafika turim igauti 😀

18. Dec 2012, 21:58

Sveikutes, niu kaip sekasi kosiauti? Mums dar tik 3,5 men, bet jau noretu mano mergina valgyti kaip didele 😀 daviau obuolio biski pagrandzius ir banano, vajei su kokiu pasimegavimu valge, bulves biski daviau tai irgi labai patiko, bet mums dar anksti rimtais valgymais uzsiimti, bet jau laukiam nesulaukiam, kada tie 4 menesiukai sueis, kai oficialiai galesim pradeti kosytes krimsti 😀 Ziurekit, nuo kokiu kosyciu jus pradejot? As galvoju duoti po 1 maitinima kasdien kokia savaite bulvyte, antra savaite prideti morkyte... O gal geriau duoti kokia ryziu dribsniu kosyte, kur buna parduotuvese? Ka? Jau viai uzsimirsau kaip auginti leliuka 😃

12. Dec 2012, 17:15

aciu labai uz patarimus

11. Dec 2012, 21:42

meskute pabandyk didinti rtarpus tarp maitinimu jei kosytes duodi nebeduok bent pora trejata val nieko daugiau kol praalks visiskai ir gal suvalgys norma vel 😀 o gal tiesiog dantukas kalenasi vaikuciai nuo skausmo maziau valgo paziurek ar ant apatiniu dantenu nera druzeliu 😀 galima ir su geleziniu saukstuku pabarskinti pamatysi jei skamba jau isdygo jei ne bet matai itrukima taio parkeliauja 😀 maniskei itrukimai jau atsirado tai laukiam kaledoms dantuku o mums tik bus 4men 16 d.

11. Dec 2012, 18:57

labas mielosios mamytes,turi klausima nesusitvarkau sus savo mazaja pradejau truputi kosytes duoti valgo labai gerai kosyte,bet va misinuko visai nebevalgo truputi pavalgo ir daugiau nebe nesuvalgo savo normos kiek jei priklaiso,mum jau keturi men ir dvi savaites. ka daryti? padekit

11. Dec 2012, 15:52

Na taip. mes tai dar nieko neragaujaam, niekur mes neskubam spesim atsiragauti kosyciu, tyreliu ir pan.

11. Dec 2012, 12:44

simulyte i arbatas negaliu jau ziureti greit bus savaite kaip vos ne ant ju gyvenu ☹ bet kaip kosau taip kosau ☹ o as jau pazaidziu su savo mergyte ir obuoliuko paragaujam ir banano ir vakar grikiu kosyte bandziau iduoti bet nepatiko jai spjove laukan 😀 na ziuresim kaip cia bus gal reiks kokia manu kose isvirti pabandyti 😀

11. Dec 2012, 10:13

ruciuk as nesakau kad vaika reikia pusbadziu marinti,tik sakau kad mum padejo sumazinta misinio norma ir viskas,nesuprantu ko cia putojies.o ar jau pratinat mazuliukus prie papildomo maisto? spem manau arbatos padet galetu

10. Dec 2012, 19:19

sveikos mamytes gal turit kokiu patarimu kaip issigydyti kosuli su gerkle be vaistu ☹ negaliu vaistu vartoti nes maitinu o jei vartoju ka is vaistu pienas dingsta ☹

10. Dec 2012, 15:30

sveikos labai atsiprasau kad cia braunuosi, bet laaabai reikia jusu pagalbos... rasau diplomini.. ir atlieku apklausa apie zindyma.. kam nesunku uzpildykit... laaabai padesit 😀 http://www.manoapklausa.lt/surveys/

10. Dec 2012, 13:13

na taip 😀

10. Dec 2012, 13:02

nesigincykim kiekvienas vaikas skirtingas vienam viena kitam kita 😀

10. Dec 2012, 11:29

na jai vaikas nori dar valgyt ir verke, tai taip iseina kad geriau kai jis verke ant viso namo. ir man ta pati sake musu daktaryte kad vaikucio skrandukas nespeja suvirskint pienuko todel ir atpilineja

09. Dec 2012, 20:34

ta puikiai tai suprantu,tiesiog kai jusu maziuku skrandukai isitemps tiek kiek suvalgo tai nebeatpilines,man gastroenterologe sake kad maziai atpilineja kai vaikas persivalgo ir nebetelpa skranduke 😀

09. Dec 2012, 09:35

ruciuk pritariu tau 😀

08. Dec 2012, 17:59

na zinai kai maitini misinuku tai zinai kiek suvalgo, o kai pati maitini nezinai kiek suvalgo. siandien net su srove atpilinejo pienuka.

07. Dec 2012, 19:43

o as savo lelytei sumazinau misinio kieki,duodavau 180 o dabar 160 tai atpilinejimai tikrai baiges,buna tik kad per lupytes kampuka nubega 😀

07. Dec 2012, 17:00

jau kita savaitele mano maziukui sueis 4menesiukai.

01. Dec 2012, 20:08

rinok mes irgi daug ir daznai valgom ir atpilineja tikrai nemazai bet zinau kad isaugs tai tikrai laikina 😀

01. Dec 2012, 17:58

na mano maziukas daznai valgo ir daug atpila, todel ir paprasiau kad pasvertu ji.

01. Dec 2012, 17:40

oho ruciukas visai normalus tavo mazylis ir svori gerai priaugat nesuprantu ko ta gydytoja nusisneka :? nesamone kazkokia mes ir panasiai priaugam bet mums ne zodzio kad per daug norma 😀 juk visi skirtingi...

30. Nov 2012, 21:07

sveikutes, mano vyrukas irgi sparciai auga iypatingai i svori, daktare sake maitinti kas 3valandaso mum taip neiseina mes valgom kas 2val kazkur, nes per 2savaites priaugo 500gr. ir mazyli masazavo 5dienas, jam labai patiko tik paskutine diena tai buvo vakar pradejo i gala masazo verkt , valgyt vyriskis norejo.

1 2 3 4 5 6 7 ... 127