2012 RUGPJŪTINUKAI

30. Nov, 04:44

Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...

06. Feb 2014, 18:43

sveikutes gal kas patiktu ir ka issirinktume mano fb parduotuveleje vaikuciams drabuzeliu ir dar kaiko
https://www.facebook.com/pages/Vaikuciams-ir-netik/709669355732483

10. Dec 2013, 15:13

pastebejau kad jau kuris laikas cia niekas nesilanko ir nebe paraso.

12. Aug 2013, 04:56

kiekviena mato savo vaika, ka jis daro ar nori padaryt. mano mazius palei lova vaiksto nuropoja iki staliuko ir atsistoja tvarka padaro ir toliau ropoja 😀 jau ir pirmas gimtadienis ant nosies galiuko 😀 kaip svesit gimtadienius ar jau sventet?

31. Jul 2013, 19:25

mano Alvita nera per prievarta mokinama jei nenori as jos neverciu bet matau kad ji visur kimbasi jei nukrenta pyksta todel uzsiemiau su ja ir dabar jau mes puikiai begiojam savarankiskai valgom geriam ,pasiprasom ko norim daug snekam zaidziam ,vadovaujam ir juokiames 😀

19. Jun 2013, 18:09

del sirupo gerai pertusinas is pigesniu, o is brangesniu prospan. mano vaikas ta pacia diena gime kaip ir tavo dukrele tik mano sunus be jokios prievartos pats stengiasi viska ismokti.

18. Jun 2013, 17:20

na juk nebuna taip kad visi vaikai vienodai vystytusi 😀 nemanau kad musu vaikuciai prastesni nes dar nevaiksto :p mano pupa irgi susirgo ☹ kosti ir slogyte turi ☹ duoda stodal.bet naudos mazai is jo

14. Jun 2013, 17:27

sveikos oi mums gresia jau 4kart guleti ligoninej pries dvi sav isejom dvi sav ir pragulejom nu zodziu ir vel gresia dusta mano panele neaisku nuo ko ir kas jai yra o dabar dar ir angina uzsikrete nuo vyresneles ☹ vargstu mamytes kaip beimanoma baigiu ir prazilti ☹
kalbat apie mokejimus ir gebejimus tai mano panele jus labai lenkia mes jau vaikstom savarankiskai per visus namus vos pagaunu valgyti nesimokina tingi 😃 geria pati is savo buteliuku 😀kaba gan nedaugbet pakankamai moka ate ir pasakyti ir parodyti aciu sako kai ka nors duodu 😀 teti pasako bet va mamos ne neveltuj tevelio dukrele 😀 visalaik pirmiau bega pas teti 😃 amammmm pasakom ir visokiu gugabuga muga 😃
bet va ligeles mano paneles neapleidzia nebezinau ko griebtis kaip stiprinti imuniteta ☹

13. Jun 2013, 16:50

mes gerai,visi tyrimai jau normos ribose(jokiu transplantaciju nereiks! Urtytė pati atsisėda,bando jau lovytėje stotis,ant keliu neina nulaikyti,nes nori stotis, vartosi visaip kaip nori, ir apsisuka visaip,nors nevisai lengvai 😀 sako mamamama ir klausosi kaip sakyti teti,labai tikiuos,kad iki pirmo gimtadienio pradės vaikstinėti, sveikatytės jusu mazylias ir kantrybės jums, nėra nieko baisiau,kai vaikutis serga ☹ ❤

11. Jun 2013, 22:27

sveikutes, kaip laikotes? mes neblogai Martynukas apturejo nosiarykles uzdegima pries kelias savaites. jau mokomes ropot. moka atsisesti,vartosi kaip meskiukas, pats savarankiskai atsistoja lovyteje.

11. Jun 2013, 09:35

labutis,o kas per ligele?kas nutiko? as irgi kol radau musu temele 😃 kazkaip keista... 😀 mums viskas gan gerai 😀

10. Jun 2013, 20:28

sveika simulyte as gal ir dazniau prisijungciau bet deja mes daznai gulim ligoninese o ligeles neranda kas mums sukelia tad retai kada cia ir beuzsuku idomiai cia viskas pasikeite vos eina susigaudyti 😀
cia mano naujas nikas 😀 Zyka=Spem

04. Jun 2013, 17:05

mielosios labas,kaip jusu spirguciai? kas naujo? visai forumukas mirsta ☹

23. Apr 2013, 12:52

O as kai buvau vaiku raidoj tai man kaip tik sake mokinti visko reikia 😀 jau ispuodelio mokinames gerti ir valgyti(tiksliau pasizaidzia) is dubenelio su saukstuku bei nusliuogti nuo lovytes 😀

23. Apr 2013, 08:44

nu kaip fainai,musu maze nesidomi dar tokiais dalykais,kai ranka duodu tada keliasi sestis,bet nesikelia stotis 😀 nu bet as jos ir neskubinu,su laiku pati ismoks,nemanau kad reikia skubint,ypac kai mano pupa sveria apie 11kg, nera lengva svoriuka toki nulaikyt 😀

22. Apr 2013, 21:00

vras nuo šešto men vis treniravo stovino stovino ir va jau klaip stovim 😀 visur kur tik gauna isikibti pati atsistoja 😀

22. Apr 2013, 09:50

oho kokia saunuoled,kaip ji taip greit ismoko stovet? :o manoji net nemasto apie stovejima 😃

22. Apr 2013, 09:40

kokia jau didele mergyte 😀

19. Apr 2013, 18:51

sveikos mamytes pasirodom kokios mes jau uzaugusios cia 8men pati stovi niekieno nelaikoma 😀

19. Apr 2013, 07:32

jo sirgo mano vaikuciai

16. Apr 2013, 22:12

dink tu is cia su tais savo skelbimais!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. Apr 2013, 21:06

Atsinaujinome! www.vietaskelbimams.lt talpink neribota skelbimu skaiciu nemokamai!

16. Apr 2013, 15:45

o kam antibiotikai?sergat?

15. Apr 2013, 19:50

tau pasiseke. siandien buvom pas daktare Šarūnė sveika, o Martynui paskutine doze antibiotikus suduot ir viskas mum gerai bus.

15. Apr 2013, 15:51

Naujiena! VietaSkelbimams.lt

15. Apr 2013, 09:48

manoji nera rankinuke 😀 labai tokia rami,uzsiima savo reikalais,daug demesio nereikalauja 😀 masaziste net sake,kad ji per galvas kitiem nelips 😃

15. Apr 2013, 09:36

aha tinginiukas jis pas mane, bet rankinukas tai neprastas 😀

15. Apr 2013, 09:35

ir mum iki stovejimo toli dar ir dantuku neturim. turbut musu mazuliukai niekur neskuba,ruciuk 😀

15. Apr 2013, 09:34

sveikutes,mano mazasis pasodintas sedi, o apie stovejima lovytej dar toli grazu mum. ir dantuku mes dar neturim.

15. Apr 2013, 09:09

labas,oho kokios jus saunuoles spem,manoji sedi gerai,remia kojytes,ciauska daug bande tepu tepu daryt kai laikau,vartytis taip ir nesivarto mano pupa,ant sono pasisuka ir viskas,mes sveriam 10.5kg ir esam 68cm. todel mazoji tokia nerangi dar truputi 😀

14. Apr 2013, 18:08

Sveikos simtas metu cia nesilankiau kaip gyvuojat mamytes ir mazieji spinduliukai 😀 Alvita auga kolkas gerai bet bijau ka sakyti nes du kartus jau teko ligoninej guleti ☹ mums uz dvieju dienu astuoni men esam gan dideles bet tiksliai suzinosiu tik sia sav 😀 7men buvom 9kg 72.5cm 😀 mokam sedeti vartytis vaikscioti isikibus ,ropojam ir labai daug snekam mokam ate ate parodyti penkis duoda aciu kartais pasako atu 😃 labai stipri ir linksma mergyte beja turim du dantukus 😀

1 2 3 4 ... 127