Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
sveikutes, mano mazylis siandien pirma karta pagugavo 2menesiu proga ir nusisypsojo.
aviete pritariu tau 😀
simulyte jei vaikai butu didesni, tai taip - nebutu ko ir pergyventi.. o kai dar kleckai 2 metuku, tai net kelniu dorai nusimauti kiti nemoka, tai ka kalbeti apie savarankiskuma?!? kai buvau gryzusi darban keletui menesiuku, tai namie vyras su dukryte ir buvo like, tai dantis sukandusi buvau kai pamatydavau kaip ji susukuota, stengiausi nepriekaistauti vyrui kad saguciai blogai ysegti ir nevienodi, nes zinau kaip jis stengesi ir kaip jam sunku susukuoti buvo...kazkada gryztu is darbu, o jie prisipirke sagtuku,gumyciu visokiu - tai net linksma ziureti buvo 😀
simulyte jei vaikai butu didesni, tai taip - nebutu ko ir pergyventi.. o kai dar kleckai 2 metuku, tai net kelniu dorai nusimautikiti nemoka, tai kalbeti apie savarankiskuma?!? kaibuvau gryzusi darban keletui menesiuku, tai namie vyras su dukryte ir buvo like, tai dantis sukandusi buvau kai pamatydavau kaip ji susukuota, stengiausi nepriekaistauti vyrui kad saguciai blogai ysegti ir nevienodi, nes zinau kaip jis stengesi ir kaip jam sunku susukuoti buvo...kazkada gryztu is darbu, o jie prisipirke sagtuku,gumyciu visokiu - tai net linksma ziureti buvo 😀
sveikutes, ko jus pergyvenat del rubu ir plauku? jau tos mamos tikrai per daug viska sureiksmina 😃 kai as su teciu gyvenau kol mamos nebuvo tai ismokau ir apsirengti ir plaukus susiristi ir viska pasidaryti pati,juk merginos auga,pacios jau turi po truputi bandyti viska pasidaryti, svarbu kad mergytes ne nuogos lakste,o teciai rimciau ziuri i busimus zentus,kas tikrai svarbiau uz rubus ir plaukus 😃 isivaizduoju kaip mergytes dziauges kai galejo pacios rengtis,juk vaiku fantazija toookia didele 😃
tikiu irmukau maniske ir tragiskai renge 😃 arba neuzdedavo megstuko o lauke vesu lyja zodziu renge kaip save kelnes ir maike bei kerziukus tokius dejo 😃 o as sakau juk ji mergyte truputi paderink rubus o kam sako jai gerai o man dar geriau 😃 ir vis su tais paciais arba viena diena buvo su perdideliais rubais aprenges 😃 nezinau is kur jis rado nes as viska po lova paslepus laikau 😃 matyt dukriukas jau seimininkavo 😃
Spem, zinok kol as gimdymo namuose gulejau, maniskis irgi buvo su dukryte, tai kai atleke viena diena aplankyti, vos nenualpau 😃 Dukryte tik su pedkelnem ir megztiniu, klausiu o kur koks sijonelis ar kazkas, sako o dar sijona reikejo?! 😃 Jergau kokia geda buvo 😃 Plaukus pats riso,tai geriau turbut butu atrodziusi nesuristais 😃 Ir juokas eme ir verkti norejosi 😃
Labutes, manoji gime 3,7kg ir 54cm. O dabar sveriam 5,5kg 😀
nemazas vyriskis gime, o per gimdyma tai neplysau tik keli nubrozdinimai buvo.
ruciukas --> Na irgi nemazas tavos tebukliukas 😀
spem--> na manau visi zino, kad vyras rengia ir rupinasi savo vaiku kai mama guli ligonineje,tai manau normalu,kad tiems vyrasms sunkesne ta buitis, kokia skirta moteriai. 😀 Na bet vistiek,nemanau,kad tai didele problema, svarbiausia,kad vaikas pavalges ir laimingas butu 😀
as tai gimdziau raseiniuose, mano vyriskis gime 3951gr. svorio, o ugis 51cm.
na kai as su Alvita gimdymo namuose gulejau ir atvykdavo pas mane lankyti tai sukriukas tragiskai atrode 😃 visa murzina nesisukavusi ir rubai baisus zodziu ryte kaip aprengdavo lauke siusdavo ir visa diena su tais paciais nors sakydavau i logonine kai vezi perrenk ir susukuok bet ne ☹ sukuodavau ja ligoninej o jau visa kita sakiau kai gryziu bet va uzlaike mane ligoninej nes alvitai gelta smarki buvo renimacijoj gulejo tai didzioji apleista buvo ☹
spem--> galvok tik,kad viskas bus gerai, ir per daug nesinervuok, na o kad nemokes aprenkti ar suristi plauku vyras tai cia tik smulkmena,dbr reikia mazojo sveikatele rupintis,o plaukucius ir aprenkti ismoks vyras ta padaryti 😉 Maniskis tai gime: 3270, ugis taip pat 54cm :}
laukianti stebuklo mano gime 3,770kg 54cm o va siandien pasvere tai esam 6,1kg 60cm 😀 bet apsirgusios laukiu su neramumu tyrimu rezultato ☹ mano didzioji darzeli ir bijau kad mano vyras nelabai ja pasirupins ☹ nemoka nei plauku suristi nei apredyti
mamukas --> Mano mazylis pirmasis, mums jau rytoi bus 2men, zinoma pirmamenesi visko buvo, bet dabar jau po truputi po turputi geriau sekasi, va ir jau pamiegoti leidzia ,visa naktele ismiega jau 😀 Labai graziai sypsoso man maziukas, po turputi bando kaska guguoti, laukiu, kada dar labiau prades 😀 Na o kaip jus augate,kaip jums sekasi?
sveikos, Alvitai linkime greiciau pasveikti 😀
labas rytas rugpjutinukes 😀 mes vyresni truputi uz jus ,menesiu 😀 bet anksciau cia diskutuodavau ..oir matau kad liepinukes cia buna daznai 😀)tad manau forumo pavadinimas nieko nereiskia.... kaip gyvuojat ?kaip sekasi mamytems su mazyliais ipac toms kurioms pirmieji vaikiukai 😀)
Kai gime kokio ugio ir svorio jusu mazyliai buvo? 😀
laikykis spem,viskas bus gerai 😘
turbut ta diena buvo berniuku diena,o spem mergyte norejo but viena tarp vaikinu 😃
ruciukas o kokioje tu ligonineje gidei,gal netycia ten ligonineje kartu ir bendravome :}}} man tai terminas buvo nustatytas iki rugpjucio 15d. ir pagimdziau 16 😀 Labai jau gerai daktare nustate 😀
laukiantistebuklo mums irgi ryt 2men 😀 ir ruciukas 16d pagimde kiek zinau 😀 visos trys ta pacia diena gimdem 😀 ot sutapimas 😀
laba ryta, ir mano Martynukui bus 2menesiai rytoj.
labutes O pas mane blogos naujienos mano mazylei Alvitai nosiarykles uzdegimas ☹ labai koso su skrepliukais nosyte varva zada guldyti i ligonine jei bus blogas kraujukas tad laukiam rezultatu ☹ rytsake gydytoja paskambins ir pranes ☹ tikiuosi nera taip blogai ☹ o dar antibijotiku prirase ☹
simulyte, uzsiemusi buitimi vos speju viska daryti,bet siaip sekasi viskas puikiai,mums jau 2men bus rytoi, augam, pilnejam,sypsomes su lyg kiekviena diena vis daugiau,labai laukiu,kada prades guguoti mano Tajukas 😀
viskas gerai,pasakok kaip tau sekasi,kad tokia uzsiemus 😀
Labas rytas mamytes! Pagaliau ir as atradau siek tiek laiko ateiti cia ir pasilabinti su jumis. Kaip sekasi jums,kaip laikotes,kaip jusu mazyliai auga? 😀
labas rytas 😀
Savaitgalis jau y pabaiga, o merginos net neapsireiske,matyt labai uzsiemusios esate 😀