Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
vargsiukes jus ,uzjauciu tave simulyte negali dziaugtis tiesiog lelytes augimu ... stiprybes tau o sveikatytes tavo maziukei... maniske ir jau ciulpia kumsti ir nyksty 😃 o juokiasi ir su garsu ir medvi jau atsigulusios ant pilvuko jau mokam sliauzti kojytes po sikna pasistumia pati ir spiriasi 😀
manoji visa kumstuka megsta zeleti ir tada juokias labai 😀 jau su garsu po truputi juoktis pradedam 😀 bet gruodi mus vel i ligonine guldys ☹
kokie idomus ir skirtingi tie musu vaikuciai 😀
ima,bet uzmiega tik su buteliuku,su tutuku jau tik per klaida apsigauvus uzmiega 😃
o tutuko neima? mano neima tai pirstuka ciulpia 😀taip ir uzmiega 😀
tai ir as taip manau,bet zinai,kartais ji buteliuko reikalauja ne del to kad valgyt ar gert noretu 😃
simulyte atpras savaime nereikia vaikams nei ritma ivedineti nei atpratinti nuo buteliuku jie dar maziukai va nuo 1metuku taip o buteliuka atpratinti nuo 7men galesi kai is puodelio mokinsi gerti 😀
manoji be buteliuko neuzmiega ☹ nezinau kaip atpratinti ☹ zaisliukus ir mes po truputi ciupinejam 😀
as i wc jei nebuna rami einu kartu su ja ji lingynej o as atlikineju savus reikalus 😀 jei miega tai viena einu 😃 mes gyvenam irgi gerai jau gavom antra skiepa tik va mano didzioji susirgo nenumusu temperaturos jau visa savaite ☹ nezinia kas darosi ☹ tikiuosi mazes neapkres 😀 o siaip augam gerai labai judri jau zaidzia su rankutem susidomi mano koju kelienais 😃 ir pirstais labai mano domisi jau ciupineja 😃 o ir zaisliuka sugriebiam ir pazaidziam daznai 😀
sveikos merginos,o mes skiepuku negaunam ☹ kaunas neleidzia skiepytis mum ☹ siaip augam gerai,sveriam 5.400kg 😀 ir esam 58cm 😀 snekam daug,pradedam su garsu juoktis pamazu 😀 tik vartytis dar nenorim ir kazkaip riecias manoji i kaire puse,guldau dabar tik ant desinio sono,bet vistiek riecias ☹ bijau kad nebutu koks uzdegimas raumenuko ☹ uoj bezda manoji kaip tetis 😃 kakoja irgi po kelis kartus i diena,sesute stebejosi kad dar taip daznai kakojam,valgom tik misinuka 😀 vakar ryte mano saulyte apsiveme,net neisivaizduoju kode ☹ bet daugiau nieko nenutiko,visa diena buvo zvali ir gera mergyte 😀 as kazkaip bijau i wc eit 😃 nes kaip iseinu is kambario taip mazoji cypt pradeda 😃 o juk nebegsi ipusejus reikalui 😃😃
Tai ziuriu ne viena as tokia 😀
irmukau neisivaizduoju nes ir man sunku i wciseiti reguliariai ☹ o va maziuke mano puikiai kakoja 😀
Labutes, mes augam puikiai, pentadieni tuberkuliozes skiepuka pasiiemem, jokiu bedeliu nebuvo 😀 Jus cia matau apie leliuku zarnyna snekat, tai geriau pasakykit ka man daryti,kad reguliariai eiciau i wc? 😀
man gydytoja buvo gefiluslasiuku kudikiuj israsius super padejo sutvarke visa zarnyna 😀 net pilvo diegliuku nebuvo tokiu smarkiu ir naktim keliasi tik 1 karta 😀
as su pirmaja tokiu problemu neturejau, kazka daktare praeita karta myke kad reiketu geruju bakteriju pagerti, tai va sakiau dar palukesiu iki kito vizito o paskui ir paklausiu kai nueisiu, ka tiksliai duoti...
oho kaip retai tustinates 😀 mes i diena po 4-5kartus kakojam o valgo tik mano pienuka 😀
Sveikos merginos...kur jus visos prapuolusios? kaip auga jusu mazyliai? norejau paklausti kaip tustnasi mazieji jusu, nes maniske tik kas 4-5 paras ir taip jau menuo...maitinu MP kartais ir misinuko duodu bet lb retai...galvoju ar labai sunerimt ar ne man cia...
maniske irgi nesiskundzia apetitu tik va man dinginejo arba ta 2-3men krize buvo pienuko kai sumazeja labai ir nebeprivalge maziuke mano tai misinuka aptamil davau o jai netiko ir apsinuodijo skrandukas tai veme toliau nei mate maziuke mano ir i priimamaji veziau nes nebezinojau ka daryti net vandens iduoti negalejau jei akis pramerkia vemia jei ne miega ☹ zodziu apturejau stresa o po jo ir pienukas sugryzo 😃
vargsele,maniskis tai apetitu nesiskundzia, jam tik valgyt ir valgyt norisi...
sveikute mes visaip diena geriau kita visai prastai ☹ buvo mazoji apsinuodijus nuo misinuko ☹ man pienas dinginejo dabar vel tvarkoj tikiuosi nebedingines daugiau :/
sveikutes, kaip jus laikotes? mes tai neblogai 😀
antibijotikai netiko 😀 dabar jau jauciames geriau tikiuosi daugiau to neteks isgyventi ☹
tai gal roto virysa tavoji pasigavo,arba antibiotikai netinka
saunu simulyte o as tragiska nakty apturejau ☹ mano mergyte veme nakty visa skranduka jai tampe ☹ kiek streso apturejau visus antibijotikus isveme ☹ nu zodziu naktele buvo sedejimo pozoj su vaiku ant ranku ir esu visa nuvemta ☹ tad lekiu i dusa....
ir mes buvom,sveriam lygiai 5kg 😀 gerklyte nera raudona,daktare israse vaistuku nuo slogytes,bet sake nieko cia jai rimto 😀
sveikutes, na va siandien buvom pas daktaryte sveriam 6.200gr. o ugis 58cm.
tu taip giliai nepamatysi tenk parausta kur ryja 😀
bet jos nej gerklyte raudona nieko ☹
simulyte patarciau nuvezti va maniske slapiais karkaliukais kosejo ir neturejo nei slogos nei temperaturos nuveziau o pasirodo nosiarykles uzdegimas geriam antibijotikus ☹ vos i ligonine nepagulde aciu dievuj kraujukas buvo geras 😀 kudikiams zinok ir sloga baisi liga o jei jau koso tai nieko nelauk ....
labas rytas,bet juk vyras tai ne koks mantas petruskevicius,kuris ir spalvas derina ir rubus ir t.t. nereikia pykt ant ju,ypac kai niekad neduodam jiem rist plaukus ar rengt vaika,jei reiktu kokia vini ikalti tai vyras tikrai tai puikiai padarytu,o del apsirengimo tai juk jie ir patys ne visada apsirengia tinkamai 😃 as daznai ant savojo bambu del apsirengimo 😃 beje mano Urtyte koset pradejo ☹ gal kokius vaistukus nupirkt ar dar ka,nes mus priziurinti sesele yra biliotenij,o i ambulatorija vilkt nesinori,neturi nej temperaturos nej slogos labai dideles,tik koseja taip posausei