2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

08. Jun 2012, 15:42

O as nzn ka vakarienes reiks daryti 😃 gal vel bulviu su kefyru 😃 kaip vakar ...

08. Jun 2012, 15:35

oi tikiuosi kad ramus bus 😀 na va ka tik prikirtau ir as bulviu keptu su kefyru nuo vakar apie jas svajojau 😃 dabar soti 😀

08. Jun 2012, 15:14

Tai labai saunu ,kad energingas vaisius sakoma kad jeigu energingas pilvely ramus naktelem buna gimes 😀 😀 Ir mamoms lengviau tuomet automatiskai 😉

08. Jun 2012, 15:12

geras 😃 turesi apuoke 😃 na musu tai gyvsidabris kiek dauzesi kiek muistesi nieko nematem tik kojos rankos pedos viska dauze sparde uzstojo savo kojytem ir rankytem nei veiduko nieko gydytojuj neleido paziureti vos ismatavo 😃 sake tikrai labai energingas vaisius 😃 sake gydytojas stipruolis

08. Jun 2012, 15:06

Smagu 😀) Svarbiausia viskas gerai ta lytis ai koks skirtumas is tiesu jug ,kai pagalvoji 😀 As tai snd pirma karta maciau kai akis krutino,akies obuoliai aiskiai matesi .. irlupos irliezuvi kada iskiso .. wooow galvoju 😃 O pas mus pasirodo ne tik pirstukai ilgi bet ir akys ginekologe sake nemazos 😃😃 Bus kaip su apuoko 😀

08. Jun 2012, 15:03

Jeettee o pirma kada pasigimdei?

08. Jun 2012, 15:03

sveikutes stai ir as gryzau 😀 esu rami pamaciusi savo gyventoja o judrumas o verzlumas tikras gyvsidabris ir labai jau muse ta aparata nieko neleido ziureti net kojyciu neisskiete tai ir toliau nezinom ko laukiames sveria 1,6kg sake normos todel gal ir nebus 5kg 😃 WALIO vandenu norma ir viskas atitinka pagal savaites 😀 kokia as laiminga 😃

08. Jun 2012, 14:51

Na mano gyvenimas tikrai nėra pasaka bet ir nėra sunkus iš tikrūjų ,kaip pasižiūriu į kitus .. galima drąsiai sakyt ,kad dar gerai gyvenu ,ir nebijau to pasakyti ,čia ne pasipuikavimas ar kažkas o tiesiog tiesa ,vieni už ją pyksta iš pavydo ,kiti nekreipia dėmesio,kaip sakoma kiekvienam savo 😀 Aš irgi nežinau ,kas manęs laukia per gimdymą kokie bus sarėmių skausmai , kiek laiko truks viskas ir aplamai ar viskas geruoju baigsis ,nes čia viena akimirka žiūrėk viskas gerai kita jau gali nebekvėpuoti,kaip buvo merginai LT nesenai dabar per gimdyma mirė . Bet as nesibauginu savęs kitų moterų šnekomis arba draugių ,kaip pasako ''Rėksi pamatysi,kaip bus baisu vaje vaje katastrofa'' bet is tų pačių lūpų kur išgirstu moterų gimdo ir antrą ir trečią .. 😀 tad kam taip šnekėti gązdint kitas.Taip vienoms būna katastrofa mano kad jau vietoj užlenks kojas nuo skausmų kitos atsiprasant nusiperdzia ir sako kad jeigu cia tik tokie skausmai tai gimdytu ir gimdytu 😀 Visos esam skirtingos ir kam cia sakyti ,kad bus taip ir kitaip jeigu pacios net sau nezinot kaip bus ,tai is kur galit sakyti kitam zmogui kaip jo gimdymas eisis 😀 Aš esu nusiteikusi ,kad viskas praeitų sklandžiai ir gerai ,tie skausmai man nusišvilpt ,kai juos patirsiu tada galėsiu rašyti vaje vaje vaje ,kaip dabar buvo baisu ,skaudu rėjkiau ir t.t.ir jeigu tau taip buvo pirmasis gimdymas toksai labai baisus skaudus or t.t tai nereikia nuteikineti kitu kad bus baisu graudu ir pns 😀 Mano gimdymas bus visiskai kitoksai negu kad tavo buvo ,nes visu moteru gimdymai yra skirtingi 😀 bet as nepasakau kad manasis bus lengvesnis ar dar koks ispudingesnis nes nzn AS koksai jis bus 😀)

08. Jun 2012, 13:59

oi mamaukas, kad viskas butu taip lengva kaip kartaois tavo pasakymai😀 nepyk bet kartais tavo gyvenimas atrodo kaip pasaka arba ja tieisog taip paverti😀
naturalus dalyka sir gripu sirgti bet sunkoka😀 nesu as is tu popu, nesu ir is tu verksniu bet teiisog sakau kaip yra....toks jausmas kad tu i kikeviena gyvenimo klausima turi atsakymus, dziugu nes del to tau turbut daug lengviau gyventi.
net as nezinau kas mane laukia per gimdyma, tieisog sakau kad negalvoju ir nebijau siuo metu.nezinau as is tu turbut moteru kuriai gal ir metu yra ir gyvenimo patirties bet as pergyvenu kaip gimdymas kaip auginimas kaip toliau gyvenimas, ka riekes daryti ri panasiai....o galvoja ir sirdyje mes visos stengiames nusiteikti gerai...
beja yra merginu kurios paniskai bijo ir tai manau visia normalu, visos mes skirtingos...beja tas naturalumas vos mano mamaos ir manes i kapus nenusinese, todel man visas gimdymas neatrodo toks labai paprastas dalykas.labai didziuojuosi ir vertinu visas mamas del to.

08. Jun 2012, 13:55

nu iki gimdumo liko 22d. sekmadieni prasides 38 savaite

08. Jun 2012, 13:50

O tau dabar tiksliai kiek savaičių ir dienų ?

08. Jun 2012, 13:49

nu va as jau susitvarkaiu ir save apsitvarkaiu ir laukiu kas bus toliau,

08. Jun 2012, 13:05

As tai esu nusiteikusi kad viskas praeistu svarbiausia sklandziai ir be jokiu komplikaciju,zinau kad skaudes ,pleš ,maus ,bet jug gimdymas moteriai yra natūralus dalykas .. Todėl ir nereikia paniškai jo bijoti,jeigu būtų jau taip labai nepakenčiama ir baisu manau negimdytų moterys antro trečio ar dešimto vaiko 😀 Apara man irgi būna visokių pamaudenimų ,šiandien pasakiau ginekologei tai sakė iki 10 tokiu pamaudenimų yra normalu į diena jau jeigu jie intensyvėja ir skausmingesni darosi tada jau geriau skambintis ginei kad priimtu apziurai arba iškart važiuot i gimdymo namus jeigu nubėga vandenys arba kraujo pasirodo .Nes jeigu i GN atvažiuoja sakė pacientės su nenubėgusiais vandenim ,ir niekas joms nesidaro tik skauda .. tai dažnai išsiunčia namo irliepiapo kelių dienų pasirodyt 😀 Na mums sake ,kad dar nepanašu jog gimdysiu ant dienų 😃

08. Jun 2012, 12:56

Nev, bet jus bent labiau zinot ko tiketis ir kada i ligonine vaziuot😀 man tas pats baisiausias kad per velai issiruosiu 😃

08. Jun 2012, 12:55

Mamuk, man ir taip pat, laukiu pirmo bet kazkaip nebijau, vistiek zinau kad reiks isgyvent😀 tik va db kai maudzia pilvuka net pasimeciau bet tikiu kad tai paruosiamieji 😀 tik noreciau kad mazike palauktu bent iki joniniu nes tik tada daktaras su kuriuo tariausi gimdyt gris i Lt😀 as galvoju gal dar pozityvuno suteikia tai kad mano mama lb lengva ir greita pirma gimdyma apturejo 😀

08. Jun 2012, 12:50

na va kaip smagu mamukas kad pas tave viskas gerai, saunuole😉
mamukas tai vat kai zinai kas laukia tas ir gazdina, mes dabar tau galim pasakot kad neskauda, nebaisu bus taip ar anaip ir panaisai, o tu gali nusipiesti sau vaisda kaip ir kas bus, o va mes kur gimdem tai jau zinom ir nikeas musu neapgaus😀 aisku gimdymai visada skirtingi visoms bet vistiek pameni kas kaip ir po ko😀

08. Jun 2012, 12:40

Jette as manau jau tau laikas gimdyti jeigu ne snd tai ant dienu 😀 jeigu lakstai i wc ,organizmas nori issivalyti ir ruosia tave visokie skausmeliai jau rimtesni,o gimdyt nebijok,jeigu as pirma karta gimdysianti nebijau .. tai tau tuolabiau ,tu jau zinai ko laukti.as tai va dar nezinau .. tai as tureciau bijoti ..nors ka gali zinot gal paskutine savaite kaip uzstresuosiu 😃😃

08. Jun 2012, 12:37

Sveikos na stai gryzom is ginekologes mes jau ,plius turiu 12,5 kg tai jau pasake kad maziau bulviu maziau bandeliu valgyt daugiau mesos geriau ir darzoviu ,dar gavau velniu kad neisgeriu jau vandens pakankamai nes liezuvis sausas o turi buti normalus Tai vyras pripirko vandens ir sulciu sake kad iki vakaro neliktu Siaip placenta pakilus 33/97 apimtys,mazoji akytes tik varto ,liezuvi parode O tonusiukai sirdeles pas mus 140,tai pats tas

08. Jun 2012, 11:06

tai visada taip jeettee buna su tais nestumo periodai😀 va kai pati pradzia bijai netekti, oaskui pradedi dziaugtis bet dar vsi ta tokia kvaila baime, norim suzinoti lyti ir pradeti ruostis, tada pradeda darytis sunku ir visos bambam, nerimaujam ar sveikas vaiaks ir ar viskas bus gerai, o jau galui artejant visos norim kuo greiciau ir visos galvojam kaip ci aviskas bus. tada ir baime atsiranda ir ta nezinomybe ir panasiai....
nors man ir antras ir zinau kas laukai bet si karta visiskai be jokios baimes esu. va tik kai praita savaitgali nekaip jauciausi bijojau kad viskas neatsitiktu greiciua nes nesu dar pasiruosusi.sakau jau po kito savaidgalio gali listi bet kada ir jokiu nerimu nebus nes busiu viska jau pasidariusi ir panasiai😀 be to kai jau viskas gyveni laukime ir nezinai kada tada prasideda galvoj nerimas, nroisi paguodos, supratimo is aplinkiniu ir atrodo nenori buti nasta bet va riekia pasisakyti kaip jautiesi ka galvoji atrodo kad bus lengviau😀

08. Jun 2012, 10:52

kuo toliau tuo vis labiau bijau to gimdymo, new gal tu ir teisi tikiuosi greitai leliuka linguosiu

08. Jun 2012, 10:47

oi mergaites visos siandiena su planais😀labai malonus mamaukas ir spem jusu planai, labai lauksim naujienu😀 jeettee kaip tai ne pries gera, tai pries gera gal jau greit leliuka ant ranku turesi, jau tau nebaisus juk laikas gimdyti?bet zinau ka turi omeny, turbut labai pergiveni dabar, bet mes su tavim😉
mes ir siandiena pilni planu, reikai i miesta, nupirkti vaikui pirato apranga nes ryt vaiku baliui tokia tema, be to fotosesijai reikia balionu ir braskiu nusipirkti, zodziu tokie melaciai bet va rieks lekti i miesteli. paskui susipakuosim ir i londona, zodziu visa diena veiksme. gerai nes vakar visa diena prasedejom namie😉 bet va oras pas mus baisus, vejas medzius vercia ir lietus tai taip nesmagu☹

08. Jun 2012, 10:44

na ne po to prasidejo vis stipresni tada ir supratau kad saremiai o siaip nieko pries tai nesupratau 😃 tau gal paruosiamieji 😀saremiai

08. Jun 2012, 10:43

spem o per tuos silpnus saremius pagimdei ar ne, nes nezinau kas tai yra nors antro laukiuosi, bet sedint uzeina tokia pykcio banga tai sakes, rankos net tirpsta

08. Jun 2012, 10:35

jei daznas noras i wcman pries gimdyma taip buvo atrodo raizo pilva bet nieko kaip viduriai butu paleisti 😃 o pasirodo cia buvo silpni saremiai 😃

08. Jun 2012, 10:34

susitvarkiusi pabandysiu numiegoti gal pageres, i wc begioju kas 5 minutes norisi kieto,bet ne po daug te iseina, nezinau,bet man atrodo ne pries gera tokia savijauta.

08. Jun 2012, 10:33

mamukai tai mes siandien abi turesim kazka papasakoti 😀 tu is gines as is echo 😃 jau va issimaudziau susitvarkiau nagucius eisiu apsirengsiu ir ir plaukus reiks jau tvarkytis po to sukti galva ka apsirengti 😃 siandien saulute bet veja yra tai suknes vel negalesiu apsimauti nu zodziu nesiseka man 😃

08. Jun 2012, 10:29

Labas rytas kas cia daros.. man sianakt irgi puse valandos daug mas nugara skaudejo ir pilvukas kietas buvo ,bet praejo 😀 Tai jau vien is tokiu zenklu speju,kad neistemsiu iki galo 😃 Snd puse 12 vaziuojam pas gine 😀 Tai laukiu nesulaukiu ka gero papasakos .. 😀

08. Jun 2012, 10:28

labas rytas mergaites....skaitau kad siandiena visos bloga nakti apturejo, as irgi prie jusu jungiuosi☹
apara-man ir va meslungi patraukia bet magnio nesirystu gerti. jeettee tau tai jau tikria viskas taip greitai bus ir matyt pats organizmas pasufleruoja, tik va labai blogai kad vargina☹ spem tau siandiena svarbi diena😀 labai lauksim naujienu, gal jau galesim sveikinti su berniuku ar mergiaciuke😀 as likau nesupratus bet nakti juodia kankino, nieko tokio atrodo nevalgiau bet va vakare suditu riesutu sakau gal nuo ju tai per nakti turbut kokius 2 litrus vandens isgeriua, net sapnuoju kaip vandeni geriu ir taip skanu😀 net iki apacios nepatingejau viduri nakties nusileisti atsinesti daugaiu vandens....bet uz tai iki wc lekiua gal kokius 5kartus ir jauciuosi kad pripumpave mane kas butu, jau taip sunku, bijau kad nesuplysciau😀dabar papusryciavom gal truputeli nusimalsins tas troskulys nes sakau jau pilve vietos nebera☹

08. Jun 2012, 10:15

Man ir sianakt siaubas buvo.. Vis gimda apsitraukinejo.., kai buvo tai nestumo pradzioj tai magni geriau o db girdejau kad geriant ji paskutini men gali nutolinti gimdyma, tai to lb nenoriu.. Galvoju gal coa paruosiamieji mane nakti veikia nes didna viskas oki...:/

08. Jun 2012, 10:06

man ne tai kad sunku,bet atrodo kad noris skaudeti nugara su pilvuku,, nemoku apibudinti ta jausma kaip jauciuosi

1 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 154