2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

06. Jun 2012, 11:03

Sveikos, o man kaip nakti pradejo mausti strenas, issigandus jau buvau, bet praejo 😀)) ir jau gal trecia naktis taip..

06. Jun 2012, 11:01

jo zinau kad nieko baisasu jau didziausi pavojai uz nugaros kaip sakoma😀 ir leliukas niekada nieko nesugriaus, juk kas gali buti svarbiau😀 bet va jai galeciau pati ka pareguliuoti tai viskas lai vykrsta po 18 ta savaite😀
vaziuosiu siandien ai miesta(tikiuosi geria jausiuos) riekia misinuku nupirkti kad tureciua jau viska ligoninei ir dar vonele nuleksiu paziureti nes butent jos ir tebetruksta mums😀

06. Jun 2012, 10:54

Nev nu pas tave reikalu tikrai pilna 😀 bet ziurek kad reikalu nesugriautu jums mazylis 😀 Nu kad ir 37 pagimdytum jau nieko cia baisaus 😀 Spem aisku ...aciu nuraminai 😃

06. Jun 2012, 10:50

mamaukai nepergyvenk kad ir keli lasai vandenu nubega tai valosi su slapimu mes ir vandenis juk pakeiciam juk turi vis atsinaujinti vandenys nes leliukas juk ten sisioja o mes vis skysciais pravalom as ir kartais kaip vyras sako misteliu 😃bet tai naturalu kiek dysytojos klausiau sake daznai visos maiso su vandenimis bet tai naturalu nes svoris tai pusle spaudzia o vandenys tai kai isbegs tikrai pajusit 😃

06. Jun 2012, 10:48

na jo mamaukas sako kad kai pilvelis pakrenta apie pora savaiciu liko, mums darbar vakar suejo 35 tai dar noreciua panesioti iki 38 nors....i rsakau dabar labai uzimta slaikas pas mus, si savaidgali vaziuojam fotografuotis, pas kirpeja ir i gimtadieni, o kit asavaite mano pacios gimtadienis tai turesiu sveciu viduri savaites paskui sestadieni sveciu bus pilni namai, o sekmadieni baby shower taip kad po to dar riekia susitvarkyti viska sir namie dar turiu kelis darbelius taip kad riekia dar kad pas mane jis pabutu😀zinau kvailai skamba bet va geria butu😀
net nezinau kaip paaiskinti, tiesiog pasileidzia pilvelis jausmas toks sunkesnis man apacioj, nemoku paaiskinti😀 mano ir visada apacioj pilvas buvo bet dabar kazkaip kitaip😀 as pati pajutau ir mama mano pastebejo, bet gal tik taip atrodo, net nezinau, tieisog as jau nuo praitos savaites jauciuosi kitaip ir vaikas labai jau judrus pilve neisivaizduoji kaip duodasi. va vakar ilga kelione apturejau api e2su puse val, o dar oras kaip iskibiro lietus tai jau sunkaii parvairavau, dar turesiu pora tokiu ilgu riekalingu kelioniu ir sakiau daugiau jau nebesirysiu vairuoti, nes jauciu kad man sunkoka, po vieta dzin bet va toliau jau nebevazinesiu pati.

06. Jun 2012, 10:39

Labas rytas 😀 Nev tai jau savaite dvi ir ziurek gimdysi jeigu pilvelis pakrito 😀 O kaip suprast kad jis pakrites??Jis pas mane ir taip nera aukstai ..hmm..O as vakar issigandau maniau vandenys pradejo begt bet tai tikriausiai tebuvo keli slapimo lasiukai ar isskyros pavandenijusios labiau .. 😀 Nes is miesto radau toki nemaza slapia bruksni kelnaitese ,tai greit tik i kitas sokau ir stebejau ar atsiras vel ar ne..bet iki snd ryto nieko ,tai ne tikras pavojus 😀

06. Jun 2012, 10:05

sveikutes mergaites, kaip laikotes...va kiek priraset per kelias dieneles😀
mamukas-grazus pilvelis tikrai nedidukas😀 spem-na kaip saunu prie juros pabuvot... mamule13 tikiuosi kad viskas susitvarkys kuo greiciau😉 apara, o tau pirmas leliukas? tai kad 15 kg kiek zinau tai tikria nedaug....
mes va visa ilgaji savaidgali pas mama praleidom, kelias dienas issiverzem i miesta, didele svente bet kad prieiti beveik neimanoma, visur milijonai zmoniu☹ tai taip ir nepadarem ka norejom☹ na bet va pasivaiksciojom, lietaus gavom ir grizom😀su mama i kelias parduotuves nulekem, bet man visai nekas tai nieko ilgai nevaiksciojom....labai oras bjaurus tai ir sveikatos tokios....
beja mano pilvelis jau pakrito, tai toks ir nerimas paeme sakiau jau eisiu iki galo daiktus susidesiu kad kartais neisvaziuociau anksciau laiko.... ir aplamai labai slabna buna, spaudimas zemas kankina☹ na bet nieko kaip nors😀 sakiau kad dar pora savaiciu nors neateitu, aisku ir del vaikiuko bet ir del pacios nes labai daug darbu dar turiu....
kaip jusu mergaites sveikateles ir nuotaikos siandiena?

06. Jun 2012, 09:15

arniuks aciu uz patarima reiks pameginti 😀

05. Jun 2012, 23:14

Sveikos isikisiu as jau 9menesius auginu sunu patarsiu del kraujo pagerkit dilgeliu arbata ir greitai atsistato gelezis kraujyje

05. Jun 2012, 22:36

jura salta bet orasw buvo tobulas nei per karsta nei salta gaivu su saulyte

05. Jun 2012, 22:16

o kaip smagu... o kaip oras palangoj? jura dar salta turbut?

05. Jun 2012, 19:55

oi mamytes kokia jauciuosi nusikalusi ir dar prisivalgius 😃 siandien visa diena praleidom Palangoje tai nuo to vaiksciojimo labai kojas skauda ,pavargus jauciuosi nerealiai gerai kad vyras pazadejo ismaudyti dukriuka tai vienu vargu maziau galiu eiti istiesti kojas 😀

05. Jun 2012, 19:03

as jau kertu ceburiekus mmmmm seiles tysta 😀

05. Jun 2012, 18:33

as tai labai sulciu ir spurgu uzsimaniau, tai laukiu vyro is darbo gryztant, parves 😃

05. Jun 2012, 18:33

aciu medyte, nuraminai, kaip matau daugeliui niestukiu hemaglobinas pakrites. man svarbiausia kad vaikeliui tas nekenktu... mamukas grazus pilvelis, pas mane daug didesnis kai pasiziuriu i tavaji, mano mazylis ir jau virs 2kg sveria, ultragarsa kaip dare tai ir gydytoja sake, pustais zandukais mano bachuriukas. ir zemyn galva jau nuo kokios 25savaiteles pas mane jis isitaises. tik va duodasi, malasi labai skaudziai, kai ikisa kokia koja, net iki sono, kur net atrodo negaletu... bet pasiekia pasirodo... labai man kartais skaudus jo judesiai. o pasilenkt tai is vis sunku, i sonkaulius toks jausmas kad lenda....

05. Jun 2012, 17:46

oi as ir su svoriu kariauju bet norus stengiuosi visus savo ispildyti viena diena daugiau kita maziau va dabar gaminames ceburekus lekiu kepti 😀

05. Jun 2012, 17:44

Apara man ir dabar pilvukas kai atsigulu ant nugaros atrodo kad sukrenta 😃 mano mazoji turbut sveria kokius tik 2 kg 😀 arba nezinau..

05. Jun 2012, 17:19

As pries pora dienu ziurinejau fotkes darytas sausio gale, vasari kai jau jauciausi lb nescia.. Db juoka kelia tas pilviukas kuris met sukrisdavo atsigulus ant nugaros 😉

05. Jun 2012, 17:00

Aciu,kai fotografuota is virsaus truputy mazesnis atrodo negu realiai 😀 jau ir pati matau tikraji jodydi one issivaizduojama 😃 Apara nepergyvenk nukris tie kg 😀

05. Jun 2012, 16:58

mamukai koksgrazus mazas tavo pilvukas😀

05. Jun 2012, 16:56

Mamuk, lb grazus pilviukas! Mums sian 35sav ir 2 dienos😀 sveriam 2,5kg ir esam zemyn galva😀 gavau nuo daktares velniu kad sikart nemazai priaugau tai nzn kaip cia reik nestoret 😃 nors visi sneka jog atrodo kad priaugau tik pilva bet jau 15,5kg..:/ nzn net pati kur jie susiskirste😀

05. Jun 2012, 12:10

Stai mums prasidejo 35 savaitele 😀

05. Jun 2012, 12:08

Gintare iki 36 savaiciu vaikas turi isitaisyti galvyte i apacia jeigu neklystu ,tad tikrai ne per anksti cia tau ,manoji jau nuo 29 galva zemyn-kojom aukstyn 😃 Ir jeigu nestresuosi , nebliausi ,nekelsi isteriju busi likusilaika rami ,nepakeis padeties 😀 Nes jeigu mama buna irzli ir vaikelis muistosi labai tada irgali apsiverst ir tada sedeti sikniuku i apacia ,o jau cia kebliau tada 😀 Spem tai tau per visa nestuma nerode tavo mazylio per ekrana?? :o

05. Jun 2012, 08:52

sveikutes as irgi turiu problemu del tos mazakraujystes bet dabar skaitineju kad cia daugumai kas laukiasi berniuku susilpneja kraujas o su mergaitem norma 😃 mano 112 bet liepe pagerti vitaminu kad nenusilptu dar labiau kraujas 😀 o dar siandien uzsirasiau jau pagaliau echoskopui pagaliau pamatysiu savo pupuliuka /e gal pasakys ko laukiames o gal su vyru nenoresim zinoti bet vyras bijo vaziuoti 😃 yra tiek isitikines kad berniukas nes visiskai kitaip atrodau nei pirma nestuma 😃 o as kazkaip netikiu sunku man patiketi kad tikrai berniukas na ziuresim ka gydytojas pasakys 😀 oi laukiu pasimatymo gal sis gydytojas man atsuks ekrana ir as ji pamatysiu 😀

04. Jun 2012, 23:06

sweikos mamytes man 32 saw. ir 5 dienos buvau sende eko darytis tai nebezinau kas bus sako berniukas primai mergaite .. jau galvyte apacioj ar neper anksti manau dar varteliosis, kaip db rugstis kyl kaip nemalonu vel prasided taip gerai buvo kaip nebuvo vel atsirado ...

04. Jun 2012, 22:53

mano tyrimai visi geri dar tiek slapimas tiek kraujas 😀

04. Jun 2012, 22:12

Mano tai ir kraujas ir slapimas pries menesi geri buvo, lb apsidziaugiau kad dar ir to gliukozes toleravimo net nereik daryt 😀 va ryt vel slapima nesiu, ziuresim nes tik paskutini karta viskas ok buvo, o pries tai baltymo buvo tai neramu kad vel neatsirastu..

04. Jun 2012, 21:08

niu man ir tas pats su krauju, i nestumo gala mazas hemoglobino kiekis irgi gelezies preparata geriu 😀

04. Jun 2012, 21:03

Siaip tai sveikam zmogui turi buti ne maziau 120, o jei maziau nei 110 tai ir skiria gelezi. Man su pirmu nestumu tai pabaigoj ir 100 nesieke. Bet tu nesijaudink, vaikiukui del to ne blogiau - cia tavo sveikatos saskaita jisai gerai jauciasi 😃 Gerk ta gelezi, pagooglink apie maisto produktus, kurie turi daug gelezies ir juos valgyk ir viskas bus gerai. 107 dar nieko baisaus nestukei. Man dabar 114, tai braskiu ir spinatu prisipirkau 😃 Ir nei jokia cia ne mazakraujyste. Bent jau man mazakraujyste tai tada, kai zmogui nuolatos hemoglobinas zemas, o ne laikinai. Viskas cia normaliai, nesijaudink 😀

04. Jun 2012, 20:51

kaip jums su kraujuko tyrimais niestumo gale? as siandien buvau pas gydytoja, tai mano kraujas ne normoj, mazakraujyste... turi buti 110 o pas mane 107, tai skyre gelezies pagert ir sake viskas susitvarkys. kai pasake tai issigandau, bet nuramino, kad daugeliui niestukiu i pabaiga pasilpsta organizmas....

1 ... 71 72 73 74 75 76 77 ... 154