2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

12. Jun 2012, 17:51

begede spem-erziniesi☹ as taip noreciau dabar taip pasilepinti ,bet pas mus dar jie plastmasiniai...jau senai kada valgiau skanu arbuza, o taip noretusi....

12. Jun 2012, 17:35

pasivaisinam 😀

12. Jun 2012, 17:14

vyrukas be kompleksu 😃 o maniskis drovuolis/le

12. Jun 2012, 16:58

maniškiui patinka turbut 😃 kojas praskiečia pasižiurekit 😃

12. Jun 2012, 16:56

kaip jums gerai jusu be kompleksu vaikuciai staiposi 😃 o va maniskis pilvo gyventojas toks arsus oijojoj 😃 su kojom rankom gynesi kad niekas nieko nepamatytu tai ir nepamatem nei veiduko nei tarpukojuko 😃

12. Jun 2012, 16:49

maniškis sunus mačiau jo pypiuka 😃

12. Jun 2012, 16:26

man tai sake kad sunus bet ryt eisiu pasitikslinti,labai noriu pamatyti savo museika :-)

12. Jun 2012, 16:11

jette planuojamas sunus...sake pipikas matos labai gerai 😃

12. Jun 2012, 15:55

na mano tikrai i prieki si karta isokes kai dukrytes laukiausi buvau apvali visa 😃 o dabar tik pilvas ir tas kaip arbuzas 😃

12. Jun 2012, 15:55

liepe namuose laukti kol vandenys nubegs..

12. Jun 2012, 15:33

Spem tai mano apimtys didesnes ,o tavo pilvukas is nuotrauku didesnis atrodo 😃 turbut del to taip...nes tavo i prieki isokespilvukas o mano i sonus ,kaip sake gine viduje giliai manoji 😃😃

12. Jun 2012, 14:53

As dabar su mazaja arbuzo puse sukirtom mazei del skysciu o man is to didelio noro kazko skanaus toks saldus o dar maximoj akcija 1kg 1,99lt tai ciela parsivilkau 😃 puse liko vyrui sakysim kad puse pirkom 😃

12. Jun 2012, 14:51

o man beveik pries dvi savaites kai matavo uzrase 91/30 😀 tai oi mes dar augsim 😃

12. Jun 2012, 14:45

a ssiandiena nuo ryto veiksme, vaika i darzeli nuveziua, paskui iki parduotuviu maisto rytojui ir jau sunu pasiemiau, pasakysiu-kaip gera vienai kartais pabuti-megaukites😀 va jau namie uzkandom, prisedau prie kompiuterio, bet va jau riekia eiti vakariene gaminti, namus apsimetyti, zodizu tokie smulkus darbeliai.bet va jau pilvas praso pasedeti tai megaujuosi ramuma kolkas😀

12. Jun 2012, 14:42

sveikos mergaites, kaip jus laikotes?
nu jeettee ir sveciia pas tave, as infarkta gauciau turbut😀 nbej akaip tu jautieis, ar namei ar guldo tave, kaip ten viskas pas jus?
apara-eina sau tikria streso apturejia normlaiai, bet aciu dievui kad gerai baigesi, dar savaitele ir jau tada pati gali gimdyti be jokiu nervu. tau kiek pamenu ir liepos 10terminas?
mamukas-dekui uz vakar tavo info, dar nespejau apziureti tu puslapiu, bet va as butent to ir ieskau tai manau vistiek nors ideju pasisemsiu-tikrai esu dekinga😉
oi as apimciu net nematoju nes tikria is isgascio infarkta gauciau😀dabar laukiu foto is savaidglaio nezinau kada tikslaii bus bet tada imesiu kelias pamatysit koks banginis😀
gintaryte, tu labai smulkute uztai tau labai jauciasi ta ssunkumas, nors manau mes cia visos jau judam leciau ir kaip senikes😀oi kiek as tik pravardziu neturiu is vyro ir erkute ir spirgiukas ir panaisia, sakau gerai kad dar nors mazybiniai bo kitaip jau visia nesmagu butu😀
beja kas lieci atuos judesius, man taip pat duodais kaip priklauso😀 kaip kazkas sake atrodo per oda islys kita karta😀mano pirmas buvo labai ramus tai man dabar su situo kazkokai mistika-mama sake pasiimk dzinsiukus, kedus ir is ligonines pareisit uz rankyciu susikibe, bo bus didelis labai😀

12. Jun 2012, 13:53

Nu zinokit man ir 36 sav bet judi kaip vijurkas😀 as va 7dieni vyro ir mamos buvau i gimdymo namus isvezta jau su visais lagaminais, buvo lb spaudimas pakiles ir kojos pirmakart sutino, bet kai jau ligoninej buvau ir spaudimas nukrito tai pasake kad galiu vaziuot namo..jau buvau persigandus nes preeklampsijos atveju cezari daro:/ tai buvo treniruote kaip viskas vyks..db uztat spaudima matuot dukart dienoj turiu.. Mes tai 36 / 98.. Tuoj metra pasieksiu 😃

12. Jun 2012, 12:48

Yra beabejo knygeleje .Santykis su kauliniu dubeniu ,pvz pas mane raso 33/97 tai reiskia gimdos aukstis 33 ir 97 apimtis ,va 😀

12. Jun 2012, 11:57

mamukai matuoja aisku tik nezinau ar tuoj baltoj knygelei kur turiu kur nesiojuos yra nezinau 😀 jeigu pasakytum kur zeeti as pasakyciau 😃

12. Jun 2012, 11:55

o kada tau gimdyti reikia? liepos men 😀 bet toks malonus dalykas, reiks ir man paskaitineti ta knyga kas gero

12. Jun 2012, 11:54

Gintare tai ka tau nematuoja per vizitus pas ginekologe?? Spem raso raso as ir skaicius ,kad mazeja judesiai ..bet stai man 36 sav prasidejo ,ir nepasakyciau ,kad apmazeja judesiu 😀

12. Jun 2012, 11:36

mano irgi judrus kiek skaiciau knygoje mama ir vaikas tai raso kad mazdaug nuo 30sav jie labai judrus palieka iki 34sav 😀 o po to jau kai svorio pasiaugina vietos nebeturi 😀

12. Jun 2012, 11:26

man jau virs 31 savaites yra tai db bus iki galo jauciu sunku jau kaska daryti tik gultis o mazylis aktyvus sende o taip vakarais duodas , atroda kad ims ir iskris jau . verteliojasi spardosi ziauriai banguoja.

12. Jun 2012, 11:15

gintaryte man tik 31sav o as jauciuosi jau taip pat kaip ir tu ☹ naktim sunku apsiversti ant kito sono o guleti ant vieno ir paskausta 😃

12. Jun 2012, 11:04

zinok nezinau bet toks sunkus lbj atroda 😀

12. Jun 2012, 10:59

Sveikos jette kazka palikes matyt buvo pas tave 😀)) Gintare kokios tavo apimtys pilviuko ?😀

12. Jun 2012, 10:35

sweikos mamytes kaip laikotes ? kaip jusu pilveliai gyvena. na man jau sunku darosi pilviukas paaugo nieko pati negaliu pasidaryti nei batu uzsideti nei ko tai draugas padeda😃 bet ir sveikatos nebera guleti ir gulet,nes nebedaug liko.ir paguliu ilgiau ant sono kokio skauda, vos apsiversciu .

12. Jun 2012, 10:30

oho jeettee kokie sveciai pas jus 😃 saunu kad geriau jautiesi as ir po sunkios nakteles geriau jauciuosi bet vistiek tokia kaip pervaziuota 😃

12. Jun 2012, 10:21

labas rytas mamytes, siandien jauciuosi geriau, vakar isgeriau migdamuju kuriu daktare israse tai miegojau kaip kudikis kol balandis neiskrido i namus, ir kaip jiems pavyksta i astunta auksta ir per forke isliukinti i namus

11. Jun 2012, 21:53

oi merginos kaip jums smagu kaip as laukiu sprogimo 😃

11. Jun 2012, 21:26

blondynaka kad tau taip pat nebedaug ir liko, tai gal zinai ka turesi?

1 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 154