2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

11. Jun 2012, 21:21

birželio 22d....

11. Jun 2012, 21:15

blondynaka kada tau terminas? taip tiksiu kaip bomba. nors sianakt dar nenorejau isvaziuoti i ligonine,bet jei reikes tai teks vaziuoti,,,

11. Jun 2012, 21:12

na sake kad tiksi 😀 kaip as noreciau tikseti bet deja dar reik pavaikscioti 1men maziausiai 😀

11. Jun 2012, 20:33

cha cha cha irgi tiksi 😃

11. Jun 2012, 20:29

kiek zinau ne dar 😃 bet jeettee jau ir ant ribos 😃

11. Jun 2012, 20:27

sveikos mamukes gal kas iš jusu sprogo??

11. Jun 2012, 20:22

tai kad unku tu arbatu jai iduoti ☹ na ryt sriubyte teks virti tikiuosi pades 😀

11. Jun 2012, 20:20

Atsigausit 😉 citrinu su medum ,arbatu ir sveika tuoj bus kaip ridikas 😀

11. Jun 2012, 20:16

manau savaitgalio pasekmes nes sestadienis buvo vesus o sekmadieni labai karsta o panele mano dar basa pavaikciojo ir velai tik pamatem tai visko gali buti na nieko reiks uzgrudinti i darzeli nebevesiu gal atsigausim 😀

11. Jun 2012, 20:05

cia puslapiukas sioks toks .. yra visokiu pasirinkimas ,pazisti savo draugus ir zinai ar jiems patiktu ar ne , gal jie noretu pvz kazkokio ne poilsio o gal ekstremaliau skrydzio ,jodinejimo,nardymo .. na uzsuk tikrai sauniu dovanu yra uz normalias ne kosmines kainas 😀 Spem tai trapi tavo mergyte 😀

11. Jun 2012, 18:25

oi Jeettee kokios naujienos sveikinimai ir stiprybes 😀 kaip as noreciau buti tavo vietoje bent jau zinociau kad greitai viskas pasibaigs o man dar laukti ir laukti ☹ beja mano pupai vel temperatura sukilo nebezinau tie orai vargina nesuprantu kaip man ja aprengti nes tai salta tai karsta nesuprantu ir nervas ima o va apserga ir vel baisu ☹

11. Jun 2012, 18:18

jeettee-kokios naujienos😀 kadangi leliukui jau niekas nebegresia tai labai dziaugiames uz tave ir linkim kuo greiciau laikyti leliuka ant ranku....lauksim geru naujienu ir linkim kuo mazesniu skausmu😉
mmaukas-tai va mes ir galvojam api etokia dovana kaip raseip apie savaidgali dviese kazkur, su spa ir panasiai. beja gal zinai kur ieskoti internete kartais?apie auksso ploksteles esu girdejusi bet niekada nenoreciau gauti pati tokiso dovanos todel niekam ir nedovanociau. gal ir grazu ir kaip sakai smagu bet man netinka toks bajeris😀 o kaip rasai patalyne ir servizai atgyvene, be to jie gyvena vienam kambari bute tai ten tiek ir tos vietos, statosi nama tai po keliu metu kai kraustysis tada jau nesim namu ikurtuvem paveikslus ir seip tada va jau daug kas tiks jiems. o dabar va norisi kazko kito😀

11. Jun 2012, 18:10

aciu mamytes, tikiuosi kuo greiciau tuo geriau,nes jau nebegaliu kesti skausmu,

11. Jun 2012, 17:41

jette manau ne sia nakti bet kita jau gali buti 😀) Sekmes tau 😀

11. Jun 2012, 17:40

Nev tai tada gali ispirkti jiems nakvyne su spa ,romantiska vakariene kokiam dvare kainos nuo 200lt iki 500lt ,arba dabar pasidare madinga pastebejau dovanoti kur kiek skaitau , sidabro arba aukso plokstele arba medaliona su graziu palinkejimu , isliks amziams o ir dovana prabangi ,ar ranku darbo koki suvenyra jeigu megsta jie ,ar paveiksla padovanoti .. na manau patalynes ir tauriu dovanojimas jau atgyvene .. taiva nzn ka dar pasiulyt 😀)

11. Jun 2012, 17:31

niu Jeettee, laikykis, viskas bus gerai ir tikriausiai neuzilgo leliu supuosi 😀

11. Jun 2012, 17:28

nu va as jau is po daktares, yra nedideli saremiai, del viso pikto daktare israse siuntima gultis i ligonine,, gimda dar uzdara tai si vakara nepagimdysiu, kaip daktare mane pavadino TIKSINTI BOMBA esu.. tai dabar visai is lovos nebeleido islipti, dar vaistu israse nuo nemigos ir raminamuju..

11. Jun 2012, 17:25

nev o kiek lt doavanai nori skirti mazdaug ? SPem, tai issiplauk, o kai isdzius viskas, uzsidenk su celofanu ir tiek, kai reiks nuimsi ir galesi naudotis svariu ir nedulketu vezimuku, as taip pat dariau ir db stovi kol prireiks 😉

11. Jun 2012, 17:11

na vezimuka pasiruosti reikia nes pirkau deveta tai sakiau kad ir svarus bet vistiek issiplausiu 😀 ramiau ant dusios bus o nesiplaunu dabar nes remontai o pas uosvius tikrai nenesiu nes ten ir taip dulkiu pilna nesitvarko jie tai geriau jau pas mane dulkys 😃

11. Jun 2012, 17:07

na jo pinigais gerai bet jie ju turi tai nera taip kad bus didele pagalba, be to mes negalesim dalyvauti nes ju vesele liepos 7, o man terminas 10, jie LT o mes UK tai niekaip nepavyks😀 todel norisi kazkaip palepinti😀 be to jie kazkada yra uzsimine kad noretu geriua dovanu kad liktu prisiminimas😀tai va ir sukam galva...noretusi kazkokia pramoga, bet neateina i galva kolkas niekas...

11. Jun 2012, 17:05

sveika voveryte, na va kaip smagu, paskutiniai pasispardymai kaip sakai😀jo jo jau jie ten isitempe, kaip sakai toks jausmas kartais kad per oda islys😀

11. Jun 2012, 17:04

Nev manau geriausia pinigeliais dovanoti 😀

11. Jun 2012, 17:03

Sveikos, mamytes, na man kaizkaip visai neblogai tas laikas bega, jau 36 savaitele pradejom, o kas cia beliko kai pagalvoji..atrodo dar ta ir ana reikia pasidaryt kol leliaus nera, dienos greitai bega kolkas. Cia kiekviena diena jau gali kleckas sugalvot ateit i si pasauly, eisim treciadieni i paskutini eko , niu tikiuosi viskas gerai, jau aptarsim tikriausiai kada gimdymas mazdaug bus ir pan... oi laukiu 😀. o kleckui jau kaip jauciasi kad mazai vietos, atrodo, kad bando per oda islyst laukan kartais 😃

11. Jun 2012, 16:58

beja mergaites noriu paklausti, gal turit ideju jus-ieskom vestuvines dovanos druagams gal galit ka patarti?

11. Jun 2012, 16:57

na kai pagalvoji taip greitai tie 9menesiia praeina. bet ci anormalu kai sakoma ilgai eina....nes kad ir ko tu belauktum visada matai net minutes, o kai neriekai kartais net nesupranti kur laikas pabego😀tiesiog kuo daugiau galvoji tuo ilgiau atrodo ir atvirksciai😀

11. Jun 2012, 16:54

Musu vezimukosedima vieta nunesta pas uosvius o pats visas stovi kambari kai gims mazoji bus kitoje vietoje nes naudojamas bus perstatytas .. 😀 O kedute masinoje jau padeta ,netrugdo ji ten tegul buna 😀 O man laikas taip greitai eina neisivaizduoju kaip paraso kad letai eina laikas ka tai reiskia ..atrodo nesenai pastojau o jau 9menuo prasidejo 😀

11. Jun 2012, 16:46

pamenu kaip su pirmu ilgai laikas ejo, viskas sustatyta buvo ir ieini i kambari paziuri ir iseini😀 per si nestuma buvo laikas kada labai griet ejo paskui apstojo va dabar paskutinis menesis greit prabejo o dabar jau matau po biskiuka stoja viskas, labai bijau kad prailgs😀

11. Jun 2012, 16:44

dekui mamukas uz patarimus, riekes eiti kazka galvot is to ka turiu nes i parduotuve tikrai nevaziuosiu, salota sjau zinau kokias pasidarysiu tik va ka toliau😀 as kaip zydas atvirkstine eiga si karta valgyt darau😀o kaip koldunu noreciua o dar kaip sakia kai issiverdi ri paskui pakepini tai turbut pries kokius 2metus valgiau paskutini karta☹
na musu vezimukas bogaboo camelionas tai jis dedasi kaip lopsiuka sir ten ant remo dedasi viskas o paskui pakeiti sedima, tai as sedima nuemiau nes sunui jau neberiekia, tai dabar turiu ta kaip lopsiuka uzdeti, uztai ir sakau kad aprenkti😀ten nesunku tiesiog viska esu pasiruosusi bet nededu. kaip spem sako svarbaisuia buvo paruosti daiktus kuriuso iskart naudosi tai va visu susidejau kad grizus galeciua guldyti o vezimuka jai ri nebusiu pasiruosu nieko tokio, gryzus nepulsiu i lauka juk😀 o namie as nenaudoju vezimuko nei migdymui nei dar kam. tai uztai ir nepergyvenu...
zodziu visos esam pasiruosusios, dabar tik leliuko truksta😀

11. Jun 2012, 16:34

kaip suprasti paruosti vezima ?😀 as tai jau viska ir turiu ir susidejus ir tase susidejus ,galiu kad ir ryt gimdyt 😃

1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 154