2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

06. Jun 2012, 17:40

velnias kad susinervinau, pradejau detis lagamina ir vietos pritrukau☹ teks i smamos pasiimti didesni, nenoriu dar tases imtis, vienoj kruvoj bus geriua man. rubu nieko ale tie pampersai ri paketai vietos rupuze atima...vaikui paemiau keturis apdarus(nezinau kaip pavadinti) ir kazkaip keista nezinai zmogus uzteks ar ne?bet jai ka mama namie bus tai ji jau kazka parinks, nes vyru nepasitiiu tuo klausimu😀 bet va jau viskas vienoj kruvoj, taip kad ir as rami jau😀

06. Jun 2012, 16:57

na spem tau nusimato linksmas vakariukas😀

06. Jun 2012, 16:55

oi mamytes patikekit kaip as laukiu vyro maldausiu kad leistu si vakara kokteiliuka atsigerti 😃 nes reikai apsoliuto ir apelsinu sulciu nusipirkti 😃 o as masinos neturiu 😃 vyras su maniske isvaziavo laukiu kada grys sake ir dukriuka prigriebs 😀 laukiu neulaukiu o dar turim i gimtadieni vaiku vaziuoti tai ziuresiu kaip cia spesiu suktis 😃

06. Jun 2012, 16:54

tai va viskas kaip ir suplanuota ir viskas isplauta ir nupirkta bet va i vietas kaip sakoma nepadeta😀 jai pagal mano plana tai viskas kaip planavau ir einasi taip bet va kad kazko viduj neramu tai ir praisdejo tas nerimas ir ziuriu kad nei tas nei tas nepadaryta😀 bet nieko esu viska nupirkusi viska isskalbusi, drazuzeliai vietoj, bet va nei vezimelio nei lopsio nesu aprengusi nes nesinori kad dulkes rinktusi bet viska kita savaite sudeliosiu i vietas ir busiu kaip sakei-rami kaip belgas😀 cia tik stresas mano galvoj jai kartais atsitiktu anksciau, o seip viskas namie ir vietoj, be to iki liepos dar laiko oho😀

06. Jun 2012, 16:49

Nu as atsimenu kad tu rasydavai vis jog pas tave viskas suplanuota visada buna ir pns ,tai ir keista kaip dar tase nesudeta 😀

06. Jun 2012, 16:40

pas mus seimoj kaip tik as tokia is tu viska planuojanciu ir daznaiusia viskas anksciau laika pas mane paruosta. jau senia zadejau susideti bet vis tai to tai ano truksta kazkaip ir uzdelsiau, o va dar si savaidgali turim vaziuoti pas fotografe ir ji sako atsiveskit rubelius su kuriais planuojat leliuka parsivesti, o as is tu kurios megsta viska vienu metu. tai galvoju grisiu ir tada jau niekru nerieks ir susidesiu, bet va kai si savaidgali truputeli sustresavau tai uztai biski teks paankstint mano planus😀 ci agali ir pernesioti ir laiku ar anksciau isvaziuoti. ziurek viena minute jautioesi kaip agurkas o kita ziurek jau skausme duodiesi😀todel ir as nedelsiu sakiau, geriua viskas vietoj ir laiku.

06. Jun 2012, 16:35

Spem tai ,kad nenualptum paimk ir susimaisyk nestipru kokteiliuka,tikrai nieko nenutiks jau 😀 As irgi buna visko uzsimanau ir alaus ir sampano bei tekilos .. Alaus kartais is vyro nugriebiu - o beje nesciajai alaus net reike retcykiais nepiknaudziaujant nes aluje daug folines rugsties ,skaiciau jog viena stikline ar ne savaites norma atitinka .. nu zodziu .Karta neperseniausiai prie vyru kompanijos nusipirkau ir as tuborg ta maziuka buteliuka alaus ,sakau man kaip tik bus saltas atsigaivinsiu .. aha 😃😃😃 kad tik ne ,puse isgeriau pasijutau kad jau nusisneku ,ispyliau lauk 😃 Tiek laiko negerus manau normalu kad nuo 200g alaus pasigeriau vos ne 😃😃
Nev musu irgi paprasta vonele tiek kad kai nusipirkom pastebejom tarp piesinuku kad termometras yra 😀 O mano tasejau sudeta i ligonine.. nes vyras uzstrojino ja susideti ,jis labai bijo kad man bet kada gali gimdymas prasideti anksciau laiko 😃

06. Jun 2012, 16:26

😀oho tikrai kokie norai spem pas tave😀 jete tau isvis kelios savaiteles beliko-saunu😀
spem-nezinau, gal kai naturoj matytumem tada galetumem kazka pasakyti bet man per abu nestumus gerai atrodai nors kaip pati sakai abu labai skirtingi😀
man pilvas susokinejo tai negaliu kas kart vonioj nuotaika nukrenta☹
mamukas-as jokio termometro nenaudoju i vonia, tai nei atskirai pirkau nei kad vonelei butu ziurejau. mes va nupirkom kremine vonele-neeutralia ir tieisog kad butu patogi, jos ilgai neriekia tai ir demesio didelio nekreipiu. va ir misinuka parsivezem, namams milteliu ir jau padaryto misinuko, eisiu gal veliau lagamina susikrausiu(priklausys nuo nuotaikos)😀

06. Jun 2012, 15:56

oho kokie pas tave norai spem :-) buna ir man, kad labai norisis alaus,bet kai atsidarau ir noras dingsta.

06. Jun 2012, 15:51

nepatikesit ko as dabar uzsimaniau ir zadu viska padaryti del to .... ogi Apsoliuto degtines su ledukais ir apelsinu sultimis ..... alpstu kaip noriu ☹

06. Jun 2012, 14:59

nu labukas man beliko 24 dieneles pagal termina, pilvukas jau sunkus palikes ir kazko nusileides i apacia jau gal senokai, lelis duodas stipriai ir skausmingai,,

06. Jun 2012, 14:36

aha ...as ir noriu ka kuo greičiau jis i pasauli išlystu...

06. Jun 2012, 13:49

kaip tau gerai blondynaka kaip as noreciau bet nepaskubinsi tegu issivysto pilnumok kad maziau vargo butu 😀

06. Jun 2012, 13:44

pas mane birzelio gale terminas 😃

06. Jun 2012, 13:43

o as noreciau belekokio 😃 seip mano terminas rugpjucio pradzioj 😃 bet tikiuosi meldziuosi viliuosin kad liepos gale pasisesk 😀

06. Jun 2012, 13:42

spem grražus pilvuzas 😀 dar augsi augsi aš esu birželinuke ale norečiau liepinuko 😃

06. Jun 2012, 13:36

jei isigilintumem daug skirtumu rastumem eh dar 66dienos kaip noreciau susitrumpinti termina ar kad bent jau leliukas anksciau i pasauly ateitu 😀

06. Jun 2012, 13:00

Nu jeigu pradetumem studijuoti kiekviena plaukeli ,sutinima paburkima ir t.t. tada taip ,manau ir pamatytumem kad skiriasi jog cia du o ne vienas nestumas 😃

06. Jun 2012, 12:26

antroj foto matosi kad maziau sutinus esu ir svorio maziau 😃

06. Jun 2012, 12:25

aciu ,negaliu pati patiketi kad 3m skirtumas tarp foto 😀

06. Jun 2012, 12:09

Oi mes jau viska susipirke sedim ramus ,kaip Belgai 😃 Nu jeigu ir anksciau pagimdysi nieko nenutiks,jau nera rizikos kazkokios tai ,ne taip ,kaip kokia 25 savaite butu baisu pagalvot apie gimdyma 😀
Spem is tikro tai gerai sugalvojai 😀

06. Jun 2012, 12:03

35 savaites, liepos 10 terminas, tokia nuojauta, kad gali buti anksciau nei ta data 😀) man irgi dar vonele reikia nusipirkt, po vakar jau kazkaip suskubau galvot ar tikrai visko jau yra nupirkta 😃

06. Jun 2012, 12:02

ne cia abu skirtingi 😃 pirmoj foto su dukriuku laukiausi o antra foto dabar 😃 suknele spintoj radau ir prisiminiau kad laikas sutampa tai ir paprikolinau 😃

06. Jun 2012, 12:00

oho 😃 as maniau cia vienas nestumas 😀

06. Jun 2012, 11:59

vienoje foto musgaudis kitoje nera 😃 cia juokais imeciau abu mano nestumai vienodu metu ir pirmas 7men ir antroj foto 7men 😀

06. Jun 2012, 11:59

vienoje foto musgaudis kitoje nera 😃 cia juokais imeciau abu mano nestumai vienodu metu ir pirmas 7men ir antroj foto 7men 😀

06. Jun 2012, 11:55

Spem veido mimika pasikeitusi ,plaukai kitaip susukuoti o kas dar ?? 😃

06. Jun 2012, 11:55

Nev o mes nusipirkom i vonele termometra , ir paskui vonele , ir tik nusipirke pastebejom ,kad joje yra termometras 😃 Ziurek kad jums taip nebutu 😃Voveryte o kiek tau savaiciu ??As tik dabar pastebejau kad mums liko 40 dienu 🎉

06. Jun 2012, 11:16

o cia 2 foto

06. Jun 2012, 11:15

oi mamytes norit prajuokinsiu suraskit skirtuma tarp siu dvieju foto 😃 1foto

1 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 154