2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

08. Jun 2012, 09:37

jeettee patikek pastaraja savaite ir as jau nebepamiegu o keltis ypac sunku ☹ naktimis vartausi nuo vieno sono ant kito ir nepamiegu nes ziauriai sunkus pilvas ☹

08. Jun 2012, 09:18

labas rytas mamytes, kaip miegojote, as tai tragiskai visa nakti kelinejausi, dabar galva skauda kaip po baliu,, dar vyras sake,kad visa nakti isdejavau, tikiuosi sveikata pageres,

08. Jun 2012, 09:01

sveikutes 😀 kam rytines kavutes 😃 o del kraitelio tai leliukuj reikai baltinukus apatinius tureti ,vilnonias kojnytes , kepuryte , smelinuka,sliauztinuka po kelis vnt . pirstinytes kad nesusibraizytu veiduko su naguciais 😃 pampersu , ir dregnu serveteliu cia pagrindiniai o po to ligoninej seseles pasakys ko dar reiks ... o pati pasiimk naktinuku patogiu maitinimui papu apatiniu rubeoliu maitinancios liemenele as pirkausi pampersus sau bet jei nori gali pirkti iklotus (man jie nepatiko ,nepatogus) vandenuko , slepetes , halaciuka ir higienos priemones su ranksluosciu 😀 cia butiniausi daigtai 😀

07. Jun 2012, 22:00

sveikos mamyte galim daba pasneketi apie krately vaikiuko ka reiks tureti vaziuojant y ligonine ir man ka ? nes geriau tokeis daykais anksciau tureti nei veliau kokius drabuzelius . nes kaip pirma karta tai nieko nezinau tai jeigu galit padekit jaunai mamytei tai lbj aciukas 😀)

mergele35 mergele35 07. Jun 2012, 20:25

oi kokios jus bitutes darbininkes, as tai visai be jegu ir ciut paeinu visai desine koja atimta☹ viena ka sugebejau padaryti paskambinti savo ginekologei susitarti del vizito kita savaite nes zadu pas ja ir 5 leliu gimdyti

07. Jun 2012, 19:08

na va mes ka tik is lauko nes jau atsalo o mazoji tik ka is po ligos tai as ilgai neleidziu buti lauke 😀 o ir as kieme zole nusipjoviau pagaliau kaip gera paliko ant sirdies nes ryt tik grazinsiuosi pries pasimatyma su savo pilvuko gyventoju 😀 laukiu nesulaukiu 😀

07. Jun 2012, 14:34

na saunuoles mamytes, darbscios siandiena... ne taip kaip as, nekyla rankos vissiskai niekam☹ va visa ryta praslampinejau ir nieko doro nenuveikiau.sakau gal riekia iki parduotuves zemiu i kimea nusipirkti ir gal gelyciu rasiu nes dar du vazonai tusti.kaip sako visai be nuomones siandiena😀 matyt oras....

07. Jun 2012, 14:07

viskas viska apsidirbau nebejauciu nei kojyciu nei rankyciu ir pagulejau atrodo bet vistiek pavargau ☹ na nieko ryt jau pas leliuka i pasimatyma 12,45val tai busiu patenkinta iki ausu 😃 tik jauciu kad gali tekti vienai paciai vaziuoti vyras nespes gryzti ☹ nu nieko tikiuosi bus su manim 😀

07. Jun 2012, 12:37

na va pgrindini darba pasidariau 😃 namai iskuopti liko tik smulkmeneles 😃

07. Jun 2012, 12:24

Tai jeigu diena miegosiu tai isviso nakti galesiu sokius rengt 😀😀 O ir diena nenoriu .. tai man cia tik pirma naktis tokia , kad neuzmigau tikiuosi sianakt viskas bus okey 😀 As irgi eisiu tvarkytis grindis issiplaut dulkes nusivalyt ...

07. Jun 2012, 12:04

man su pirmaja pienas padedavo,o dabar be vaistu niekaip,,

07. Jun 2012, 11:59

mamukas, jai turesi minutele tai diena nusnausk....jete na tau ir pasiseke, kiek pagalbininku turi namie😀
oi mane rugstis jau senai kankina tai as be vaistu nebegaliu, nakti ir prie lovos pasidejus esu tai suciulpiu nes kitaip kaip drakonas ugnim galiu pradet spjaudytis😀 beja man pieniski produktai atvirksciai labai kelia rugsti☹ vakar nesupratau bet pries pat miega issivemiua, kaip sakau iki pusryciu viska.valgiau salotas us grietine ir jogurta, matyt netiko☹

07. Jun 2012, 11:47

mamukas ir mane pradejo naktimis kankinti rukstys, o dar lelis pradejo naktimis keltis ir spardyti mane.. man is ryto dukte pataise kava,o vyras sutvarke kambari, o dukte savo kambari susitvarke,o man kaip visada lieka virtuve, dar vakar vyras sumaste iskepti keksa tai isivaizduokite kokia virtuve paliko po vyro :-))

07. Jun 2012, 11:35

mamukai reikia as jau kelias dienas tingejau sikna pajudinti o dabar pati negliu ziureti kokie namai tapo kaip po karo ☹ tad reikia tvarkytis nes ryt echo darysiu tai ruosiuosi jam o siandien reikia susitvarkyti pries savaitgali nes manau kad savaitgali kaip visada nesitvarkysiu ir ypatingai 😃

07. Jun 2012, 11:31

Labas rytas o vakar buvo tokia baisi naktis nuejau miegoti 11 prasivarciau iki 1 nakties .. tada atsikeliau ejau tv ziureti nes buvo neimanoma vartytis jau ,isgeriau pieno stikline nes rugstys dar pradejo kilt.. tai apie puse 3 uzmigau 😀 O matau jus cia ,kaip bitutes tik tvarkotes is pacio ryto 😉

07. Jun 2012, 11:29

tai tau sestadienis numatomas labai uzimtas, ziurek nepervark tiek lakstydama :-)

07. Jun 2012, 11:28

sveikutes as va tvarkausi irgi namucius po to eisiu masina sutvarkyti nes vyras eilini syki prikrove ir paliko visokiu s... masinoj ☹ dar pomidorus palaistysiu ir seim daug darbeliu turiu 😀 nera karsta nera salta lauke tai reik darbuotis 😀

07. Jun 2012, 11:24

oi kaip smagu kad oras geras pas jus, gal ir jauciasi tada vasara😀 pas mus taip grazu buvo kelias savaites ir vel tik lietus☹
as ir tikiuosi jeetee kad bus ir oras geras ir nuotaikos, nes va ir i kirpykla vaziuosiu sestadinei ir fotosesija ir i gimtadieni tai visa diena pilna todel kitaip ir buti negali kaip tik nuotaikos ir oras geras😀

07. Jun 2012, 11:06

pas mus oras yra labai grazus, susitvarkiusi eisiu truputuka i lauka, tikekis kad reikiama diena bus nuostabi ir nesugadins nuotaikos tie orai

07. Jun 2012, 11:03

manau visoms taip ar pirmas ar antras it t.t.-jai esi atsakinga mama, nerimo pilnos kelnes kaip sakoma😀 bet v asvarbiausia pasiruosti, prisiminti, o paskui ziuresim kaip viskas susiklostys ir taikysim viska realybei,.informacija niekada netrugdo, praktikos nenurungsi o va viskas priklausys dar ir nuo aplinkybiu....zodziu kad ir kaip ten-viskas bus gerai😀
na pas mus oras koks berysio ir nuotaika truputi veikia☹ mes sestadinei turim tureti fotosesija lauke o oras nepats geriausias, net nezinau ka darysim, truputeli liudna☹bet labaiusia tikiuosi kad nelis....

07. Jun 2012, 10:57

as taip pat jauciuosi lyg pirmas nestumas butu, viska esu primirsusi, bet kaip sakoma su leliuku ateis ir inkstinktai,,

07. Jun 2012, 10:54

labas rytas mergaites, na kaip jusu nuotaikeles?
apara-jo cia musu liepos 10atrodo kaip sakai trys bet visu savaites dienom skirtingai, nesuprantu tos matematikos😀bet koks skirtumas, nustatytas datas visos turim o kada ateis matysim realybei😀
jeettee-tave lleliukas moraliskai ruosia naktimis keltis😀 bet va koks begedis-mama spardo😀
o as vakar i knygas buvau ikibusi(apie leliukus ir ju auginima) skaitau ir toks jausmas kad nieko nebepamenu😀vyrui sakau bus kaip pirma karta vel😀 bet manau kai gims vel viskas savaime ateis i galva ir prisiminsiu, bet va vakar net nusigandau lengvai😀

07. Jun 2012, 10:15

labas rytas. mane jau naktimis leliukas pradejo zadinti,, net nezinau kada jis miega, nakti pradeda mane labai spardyti, net naktimis nebegalesiu pailseti :-(

07. Jun 2012, 08:53

visos norim bet nuspres leliukai musu kada i pasauli ateiti 😃

06. Jun 2012, 22:03

Mamuk, as tai tokiu atveju arbuza kemsu 😀) jis man lb gerai suveikia😀 nev, aha man atrodo jettee pirma, bet kiek maciau musu jau trys kuriu terminas liepos 10😀 as taip tikiuos kad mano mazoji birzelio gale pasirodys...

06. Jun 2012, 20:15

pirma turejau omeny😀

06. Jun 2012, 20:15

katra pas mus pagal termina turetu laikyti leliuka ant ranku?
jettee?

06. Jun 2012, 18:45

Matyt del to jo .. nes sunku jau labai . Neee man nepadeda tokie.. kas vidurius atlaisvina tai zvakutes arba serbentu sultys ,tai va vaziuosim mes ju dabar pirkt 😀

06. Jun 2012, 18:40

sakau taip atrodo, tieisog mano piama ir naktinukia, bei ranksluostsi su apatiniu trikotazu,vaiko 4 aprengimai adialiukas ir higienos priemones.viskas labai graziia telpa bet va idedu pakeli pampersu ir paketu ir viskas. matai i kuprine viska sulankstai ir sukisti gali, o cia kai lagamina stai kaip tu tuos remus istampysi😀tiesiog tas lagaminas nedidukas, o tas didesnis bus pustustis bet va geriau viskas vienoj vietoj ir tvarkingai, tai tieisog sukeisiu lagaminus ir viskas😀pats pavadinimas(lagaminas) didelis😀
tai kas tau cia mamaukas?isgerk espumizano, vidurius palisvins ir iseisi i tuoleta, matyt del to ir dusina...

06. Jun 2012, 18:34

Ohooo tai ka tiek tu krauniesi ?? Mano viskas tilpo i adido vyriska kuprine 😀 mamkos kaip sunku kvepuoti negaliu ,jau r keturiom vaiksciot pradejau 😃 O dar i wc neiseinu vel kelinta diena tai teks serbentu sulciu vaziuoti pirktis kadatlaisvintu vidurius ,nes ten isvios jau pas mane manau vietos nera ☹ dusina tiesiog

1 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 154