2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

26. Mar 2012, 16:07

as parodysiu kaip mano pilviukas atroda😀) as galvoju kaip man bus vasara kaip reiks vaikscioti 😀) nieko is drabuziu neturiu ☹ o pirktis neapsimoka .

26. Mar 2012, 16:00

😀

26. Mar 2012, 15:57

aisku supratau

26. Mar 2012, 15:51

liepos 16mano terminas :-) rugpjucio menesi bendrauju su mamytem idomiom temom ,fainos labai mamytes ten susirinkusios delto ir ten uzsuku . O apie viska,ka tik nori 😃

26. Mar 2012, 15:38

apie ka ten bendraujat? tai tu liepos men ar rugpjuti gimdai ? ar ten tik taip taip 😀)

26. Mar 2012, 15:18

dalyvauju siaip labiausiai cia ir su rugrpjuti gimdysianciomis moterimis ,nes susibendravom jau mes ten tai kad ir ne i tema as ten bet vistiek bendraujam,o ikisu dar nosi kai kur issakyt nuomone. 😀

26. Mar 2012, 14:56

nu jau taip nedaug gal ir nepriaugsiu svorio, nepatinka kaip auksta buni , man geriau buti aukstai nei zemai 😀) daug temu cia turi ?

26. Mar 2012, 14:54

oho visaine daug priaugai :-)Per nestuma beabejo nenesioju kulnu bet siaip labai megstu isskirtinius ir aukstus batus ,galiu nesiot bet tada tampu labai auksta ,o tas man nepatinka 😀 Niekur kitur ,nebent ilendu pasiskaitinet i tevu-darzelis.lt bet ten neprisiregistravusi ir nerasau ,bendrauju tik cia ;-)

26. Mar 2012, 14:51

2kg tik priaugau sunkei man svoris auga 😀tau jaut aip coliuke ,visi tapati sako nieko jau nepadarysiu 😃 eik jau nevaisktau su didziasias kulnais kojas issisukti 😃 o tai tu negali vaikscioti ?o tu taip be mamyciu kluba kur dar vaikstai lankais?

26. Mar 2012, 14:47

O kiek priaugai per nestuma kg ?:-)
Tai coliuke esi , pavydziu gali nesiot batus su kulnais didziausiais 😃

26. Mar 2012, 14:40

na mano ugis 160 svoris 45kg ir as nelbj priaugu svorio, galiu daug valgyti bet kad nena svoris , tai draugas sako dziaukis, po nestumo gali issipusti kaip balionas,tada galesi eit begiot po stradiona 😃 bet gal nebus jau ta pradzia praejau manau bus viskas gerai.😀))

26. Mar 2012, 14:35

bet kad buvus sokeja esu tai netikiu kad bus lengvaiu ,nes sokeja gera buvau taciau ,kaip reikdavo atlikti trenaza( prasitampyma) tai ojojoooo kauliukai traskedavo 😃 tai manes tas nepaguodze visai ..

26. Mar 2012, 14:34

O kokia ta skaitosiliekna?😀 Koks tavo ugis ir svoris? Pvz mano 175cm / 60 kg sveriau iki nestumo ,bet 10 metu esu prasokusi pramoginius sokius tai tipo lengviau ,sokejom,gimnastem ,balerinom.. Kazka esu zinok girdejus kad lieknom labai sunku isnesioti o ne gimdyti:-)

26. Mar 2012, 14:27

man irgi draugias pripasakojo kaip jom buvo tai kaip pasiklausiau tai ziauru buvo tiesiog bijau kad man taip nebutu , bet gal nebus jeigu rami busiu na mana draugas sako noreciau buti sale tawes ar net virstele nukirpti pajusti ta dalyka ,isgristi pirma verkima vaika 😀 bet visviem malonu , kad buna sale mylimas vyras , as kaip nesu tokio isterike tai manau ramei buciau tik skaudetu ten stumpti ta tikiu , nes as esu liekna kiek girdejau jom labai sunku isgimdyti .. ar cia tiesa?

26. Mar 2012, 14:13

Na as turiu draugiu kurios man papasakoja apie gimdymus ir su gine jau kalbejau , galiu pasakyt visom buna skirtingi gimdymai,vienoms lengviau kitoms sunkiau,tos kurios istvermingesnes ant skausmu toms lengviau ,toms kurioslabai jau popytes tai sunkiau ,bet drauge sake ,saukt nesaukiau ,nes kazkaip geda buvo o ir nebuvo toks plesymas kad rekciau ,poto gerkle sako skaudetu .. vel bedos 😃 O maniskis kadangi dirba ,bet duos jam menesi atostogu kai man laikas gimdyti bus ,tai bus per saremius ,nakvos kartu jeigu ilgiau viskas truks ,palaikysuz rankos ,ar atsigert paduos,o per pati procesa gimdyma kalbejom sake dar nezino ar bus ar ne ,ne del to kad slykstu butu jam ar pns..aisku neziures jis man i klyna , butu prie galvos mano,bet sake bijo kad pradesiu rekt ant jo ,nes prisiklauses kad moterys is skausmu pradeda nesikontroliuot ir visa skausmu kalte uzvercia vyram 😃

26. Mar 2012, 14:06

galetu kokia cia mergina papasakoti kaip ka ten daro 😀 na seip dar apie tai negalvoju kaip bus . o sarimiu bijau nes sako bus tokie kaip per men , pradzioj man kaip buna 3-2 dienas skausmingas poto jau viskas 😀 tavo vyras bus per gimdyma ?

26. Mar 2012, 13:59

Oi patikek ,man taipat viskas taip idomu 😀 bet kazkaip gimdyti nebijau ,zinau bus skausmas pns bet tos baimes ,streso dar bent dabar nera ..kaip tik laukiu jau kada greiciau 😃

26. Mar 2012, 13:47

tavo drauge dziaugiasi viska preajus 😀 be lieka mum tie dalykai, man idomu per gimdyma kaip ten viska daro 😀)

26. Mar 2012, 13:32

Va dabar susirasineju su drauge nesenai pagimde ,pries 2 savaites , gimde raseiniuose,klausiau kaip gimdymas ar baisu buvo?Sake nieko baisaus tik saremiai skausmingi o siaip viskas dzin 😃

26. Mar 2012, 13:30

as miegodama nieko nejuntu kad spardytusi , gal as kietai miegu todel taip yra o ryte tai atsikeliu ir mazylis prabund ir spurd , tai atsiguliu ant nugaros paglostau pilviuka tai matosi toks kalniukas 😀) visada taip man buna kaip atsiguliu ant nugaros

26. Mar 2012, 13:28

tai labai dziaugiuos uz tawe , manau labai apsidziaugei tai pamacius 😀) nu tai jau taip dar ne tiek pamatysi.

26. Mar 2012, 13:15

Gintaryte ir miegodamas mazylis kartais gali ispirti ,skaiciau knygoje jug kaip ir mes miegodami vartomes keiciam pozas taip ir mazyliai:-)

26. Mar 2012, 13:06

Skambinau katik vyrui i darba turejau pasigirt tai ir jums pasigirsiu , sedziu prie kompiuterio atsilosus ir jausciu judesiukus .. na nieko neiprasta isskyrus tai ,kad vienas judesiukas pasimate :-) Desiniam sone sviesos greiciu iskilo ir dingo mazas guziukas 😃 Prades reiskia ir pilvas banguoti ,kaip sake gine 😃

26. Mar 2012, 13:05

na as dar nejauciu atsistojus gal dar per anksti kaip stoviu jis miega ramei buna😀

26. Mar 2012, 12:55

Sveikut aurikas,kaip tavoji sveikata? ;-) Gintaryte as irgi jauciu rytais vakarais .. bet jau pradejau jaust ir stovint ,ir einant pamazu :-) Anksciau jausdavau tik ,kaip ramiai guledavau :-)

26. Mar 2012, 12:33

sveika < aurikas na tikrai smagu matyti kiek musu cia daug , kaip jautie ? kiek laiko tau siuo metu yra😀

26. Mar 2012, 12:26

sveikutes visos 😀 sveikos naujai prisijungusios 😀 isties smagu ,kad musu gauseja 😀

26. Mar 2012, 12:03

svarbu , kad as jauciu ryte ir vakare dazniausiai jauciu. na gal ir taip ir bus .dar gal anksti jausti jam tuos judesius 😀

26. Mar 2012, 11:49

pajaus pajaus ,po savaites rasysi jau kad pajuto,pamatysi ;-) nes nuo 23 savaiciu iki 28 vaikiukai buna patys aktyviausi ,veliau vietos per maza aktyviai judet 😀

26. Mar 2012, 11:33

tau tikriausiai seip man lbj patinka obuoliai as be ju negaliu , kaip be sokolado😃 cia tai tas geras trauk ta ranka uzstoji sviesa 😃 tai pajus dar manasis yra to laiko dar iki to igmdymo jei ne tai , laikyti gales ir dziaugtis 😀)