2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

25. Mar 2012, 13:25

na man pradzioj buvo visko , kaip pradzia.😀 kada suzinojai kad bus berniukas ? man liepos 26d

25. Mar 2012, 10:43

na gerai jauciuosi nuo pat pradziu , tikiuos ir toliau taip bus, tik jau gal nebe tokia energinga jauciuosi 😀 aha, kolkas terminas liepos 10 diena, laukiam berniuko 😀, o kada tavo terminas ?

25. Mar 2012, 09:21

sveika ir man 😀 kaip jauties ? tai liepos men gimdyssi , vasara?😀)

24. Mar 2012, 21:05

Sveika prisijungus Gintaryte 😀 pagaliau ne viena as cia siauliete 😀))

24. Mar 2012, 17:38

http://www.parduotuvevaikams.lt MAMYTES ATRADAU PUIKIA PARDUOTUVE TOMS KURIOS GYVENA NEDIDELIUOSE MIESTELIUOSE IR NERA KUR APSIPIRKTI ARBA TOS KURIOSNETURI LAIKO :-) UZSUKIT

24. Mar 2012, 17:30

O jau jei pamate ,kad lyg berniukas,tai zinok berniukas ir bus , nes berniukai anksciau pasirodo tipo negu mergytes,mano taip gine bent sake.. :-) As irgi norejau berniuko pvz ,kaip pirmas vaikelis,o antra kai planuosim,kad butu mergyte .. Jug smagiau butu sesei kad brolis vyresnis,o dabar jei planuosim antra vaika,kazin ar nebus atvirksciai ,kad sese vyresne bus uz broli,na nebent gimtu dar vienamergyte o gal net dvynukes ar trynukes😃😃

24. Mar 2012, 17:28

Skaiciuok geriau pagal savaites,nes dauguma mamu klysta su skaiciavimu menesiu .. ir pagal mamyciu skaiciavimus visos stebisi kaip gimdo ne po 9 menesiu ,o po 10 😃 Taip 4 savaiteles yra menuo .. ir jau 20 savaiciu turetu buti 5 menesiai ,bet deje ..20 savaiciu yra 4.5 menesio ,nes savaite turi 7 dienas ,kaip zinom,tai 4 x 7=28 ,na o ir menesiai po skirtingai dienu turi ..todel skaiciavimas gaunasi kitoksai :-) Todel ir ginekologes ir mes mamytes dauguma skaiciuojam savaitelem 😀

24. Mar 2012, 17:14

sveika , na man kita saiwaite gale bus 5 men lygiai, kaip cia skaityti ? na sako kad berniukas bet neaisku nes kaip pirma karta ejau tai sedmenai buvo tai tai sako gali buti berniukas ir tai db nezinioj esu tai db lygiai kaip bus 5men tada eisim ziureti vel .

24. Mar 2012, 17:08

Sveika prisijungusi gintarytee21,man taipat pirma mazyle bus terminas liepos 17, pirmadieni bus jau 24 savaiteles ,neuzilgo i trecia trimestruka isimusim :-) O tau kiek savaiciu ,kas gims?:-)

24. Mar 2012, 16:29

gerai , visai nebloga sveikata praejo ta baisu dalyka tuos tris men db jau galiu pasigirti kad jau esu antrame trimestre . as esu is siauliu , ir cia bus pirmas mazylis 😀 kaip jus ?

mergele35 mergele35 24. Mar 2012, 16:15

kaip sekas kaip sveikata is kur esi kelintas leliukas

24. Mar 2012, 16:00

malonu tikrai cia prisijungti prie jusu

mergele35 mergele35 24. Mar 2012, 15:59

taip sveika prisijungus

24. Mar 2012, 15:41

sveikos mamytes cia susirinko liepos men gimdancios mamytes ar kaip ? nes as liepos men gimdysiu 😀)

22. Mar 2012, 18:08

Sveikos mamikes, senai jau cia bebuvau 😉 kaip jus gyvuojate? as jauciu kaip ir vel tempiasi pilvukas, tad didejam 😀 nors svorio kaip ir normaliai..viso 7kg priaugti 😉 kita 3dieni einam pas gine ir apziuresim savo dziaugsmeli, jei ir vel pasakys kad mergyte, tai busiu 100proc tikra 😉 spardomes ziauriai aktyviai, savaitgali jau vaziuosim uzsakyti vezimelio ir dar apziureti nusiziuretos lovytes - malonumai prasideda 😃 kas naujo pas kitas?

22. Mar 2012, 12:16

na nezinau ,toje privacioje klinikoje kur einu , taip iprasta ir kitoms daro kas menesi :-) Gal vistiek priklauso nuo miestu - ginekologiu..vienos daro dazniau kitos reciau :-)

22. Mar 2012, 08:50

man jau yra 25 savaites ir tik du kartus dare echoskopija, pirma kart dare kai mums buvo vos 5savaites,o kita 18 savaiciu kai guliausi i ligonine, daktare kuri dare man echoskopija man nepatiko, pasiziurejo pilvuko gyventoja bet nieko nepasake nei kaip nei kas.. labai nusivyliau

21. Mar 2012, 22:03

Sveikos, na as ir du kartus buvau, dbr eisiu mazdaug kai bus 30 savaiciu, dazniau nereikia to daryt, jei normalus nestumas, 3 ar 4 kartai kazkur jei neklystu per visa laika 😀

21. Mar 2012, 17:50

Na taip ,kas menesi lankausi ir pasiziurim,kas vyksta pilvely 😀 tu gal i ligonine eini,del to taip 😀

21. Mar 2012, 17:48

bet kaip keista, kad kas menesi ultragarsa daro.... as dar tik du ultragarsus turejau, 6sav ir 20sav, dabar nusimato 32 savaiciu dar vienas. o kaip kitoms mamytems, kiek jum daznai ultragarsa daro, kelis jau turejote???

21. Mar 2012, 15:45

mamule 13,taip i menesi karta einu ,ar kas tris savaites ,jau cia kantrybes reikalas 😃 Bet anksciau kaip triju sav neinu .Per susitikima pamatuoja spaudima,pasveria,pamatuoja pilvuko apimtis ,gimdos , ir pasiziurim per echo,paklausom sirdele kartais pasimatuojam,bet si karta nematavo kiek sveria ir kiek cm mazoji ugio,nes sake kad praita kart matavom viskas buvo gerai , ir dabar matosi kad viskas ok,nereik .Kita vizita pasimatuosim rankytes,kojytes ir pns 😀
Na matai mamule 13 as einu privaciai ,kitos sako kisa pinigus tai ir malonios tos gines buna ir pns.. Bet as drisciau papriestarauti ,nes as pinigus moku i privacios klinikos kasa,ne jai i rankas 😀 Galima ir ligoninese susirast sau malonia gine ..jeigu tokiu is viso jusu miestelyje yra ,bent manajam -tikrai nera .Buciau vazinejusi i kauna ziuretis nestuma,taciau draugas ja atrado netiketai ,po pirmo vizito man ji labai patiko ir lankausi be nusiskundimu toliau..

20. Mar 2012, 23:02

o kaip fainai tau mamukai, dar ir su flesu gali pas gydytoja savo eit, kad man taip 😀 as penktadieni buvau pas savo gine, tai juokingai per 3 savaites puse kg tik priaugau... sakyk, mamukai, o tau per kiekviena apsilankyma ultragarsa daro?

20. Mar 2012, 18:48

Sveikutes,siandien buvau pas gine , patikslino kad mums 23 savaiteles,pasidarem nuotraukyte viena ,nors kita kart sake atsinest flesa tai prikels is visu pusiu 😃Per menesi priaugau 2.5 kg taiper visan estuma 6kg 😀 Nuotaika gera,kas pas jus naujo?

mergele35 mergele35 20. Mar 2012, 12:32

http://pformula.lt/ gal mamytes susidomesitebutu smagu

20. Mar 2012, 11:23

va butent sakau ,cia grynu gryniausia nesamone 😀

19. Mar 2012, 21:38

aciu, mamukas 😀 su pirmuoju mano pilvelis tai tikrai didelis buvo, visgi sunu 4.426 kg pagimdziau. Ziuriu, kad antras niestumas irgi taip pat... pilvukas tikrai didokas 😀 na o jo dydis priklauso nuo leliuko svorio ir vandenu kiekio. aurikas, as tai nei tikiu, nei netikiu tais prietarais, jei kas ka pasako tai praleidziu pro ausis ir tiek... o plaukus kirpau ir per si niestuma ir per pirmaji... pas sunu blakstienos tikrai ilgos ir labai grazios, taip kad prietarai nepasitvirtino 😃

19. Mar 2012, 19:29

sveikutes 😀 mano namiskiai sako ,kad mano pilvelis labai didelis 😃 mama sako arbuziuka nesioji 😃 sako as tokia nebuvau 😃 sakau nu va . nuo ko cia priklauso neisivaziduoju 😀
del skysciu gerimo as taip pat geriu ir stengiuosi daugiau gerti ,noriu nenoriu ,bet geriu ,nes zinau ,kad viskas del vaikelio ...
raset del plauku kirpimo ,tokiu prietaru dar negirdejau del blakstienu 😃😃😃 koks juokas paeme 😃 as buvau girdejus ,kad atseit vaikelio gyvenima trumpini kirpdama plaukus,siaubas is kur zmones ismasto tokias nesamones ! as tai po vestuviu galiukus kirpsiu 😀
beto mano sese kai laukesi kas antra men lankesi pas kirpeja ,o pas mazyle ziauriai ilgos blakstienos 😉 taigi tie prietarai visiskos nesamones 😀

19. Mar 2012, 16:31

sveikute grazus pilvelis :-) Musu kazkiek mazesnis :-) Maniskis isviso nedidukas bus ,turbut i mamos savo gimine busiu panasi su pilvuziuku,nes mamos mano nedidukas visai buvo 7menesiu sake atrode kaip 4-5 :-))

19. Mar 2012, 16:24

sveikos mamytes, kaip tylu cia jau kelias dienas.... mamukai, mano pilvelis savaitgali ir kazkodel buvo labai tylus, netiko kazkas, buvom i kaima isvaziave... vakar gryzom, atsiguliau i lova tai prasidejo sokiai pokiai 😃 gal pajaute, kad mamyte i savo lova patogiai atsigule... 23 savaiteles jau mums, va kaip atrodom 😀

17. Mar 2012, 18:55

Sveikos mamytes kaip gyvuojat ?Mes pagaliau grizim jau ant dienu i savo suremontuota naujai buta ,siandien atvaziavom plaut plaut plaut .. 😃 Vyras baldus valys ,langus gal kita diena o tai jau prietema,o as grindis ant keliu galesiu valyt 😃 Kad ranku nereiktu kilnot . Siandien mazoji kazko nenorejo bendrauti su manim visai nesisprade ☹ bet mamyte paminke pilva gerokai ir atsibudo 😃 o siaip viskas okey,kaip jus ;-)