2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

26. Mar 2012, 17:29

na jo daznaiusia ka pasako tas ir buna bet gyvenime buna kad ir suklysta juk😉pagal daug ka zmones sako gali speti ir pagal pilvus ir pagal oda, bet manau kiekvienai individualiai....viena su mergaite agurkus juk valgo o kita sokolada ir atvirksciai😀 ir pilvas turbut nuo moters figuros labai priklauso, as vaiksstau su berniuku ir pilvas kaip sakot apacioj,o va drauge vaiksto menesiu mazesnis nestumas ir jai pilvas virsui o daktarai sako irgi berniukas, todle manau labai sunku ir nuspeti....

26. Mar 2012, 17:26

ohoh tai saunuole tai ir reikia aisku kiek galima cia po tas pievas lakstyti kaip tu sakai 😀 tai apsizenijus esi, tai labai puiku istikro as dar nieko neturiu dar bet nenukabinu nosies turesiu ir as :p man 21 😀 as tai jau senai atsilakscius esu neidomu man tie visokie klubai tusai ir pan.

26. Mar 2012, 17:20

O metu gintaryte tai man 19 :-) Tokia jauna bet turiu jau ir vyra ,ir busta nuosava ir mazyle turesim jau 😀 Anksti issilaksciau po pievas ir laukus 😃

26. Mar 2012, 17:19

sako galima pagal pilvo forma paskyti kas bus 😀 as tai pati nenustatysiu as nezinau sako jeigu pilviukas virsuoj tarp krutines bus mergaite o jeigu nusileides bus berniukas 😀)

26. Mar 2012, 17:17

ai neimk y galva neitama buvo😃D

26. Mar 2012, 17:17

ai jau dbr supratau 😃😃 neissikaiciau gerai .. Na siaip jeigu aiskiai matosi pvz kaip man kad mergyte ,ir tai jau patvirtino 2 kartus tai nemanau kad isaugs pimpaliukasperlikusi laika :-) Tokie atvejai ,kad sako viena o gimsta kita buna retai ,bet buna :-) tada kada pasako LYG berniukas ar GAL ir mergaite :-)

26. Mar 2012, 17:15

na nemanau kad zinai ko as laukiuos ? gintaryte nesupratau tavo situ zodziu 😃😃

26. Mar 2012, 17:13

na gintaryte tikrai nezinau ne tik tavo bet ir kitu mamyciu tieisog norejau pasakyti kad jau su jumis senai ci anors ir nedalyvaudavau pokalbiuose....kol nepagmindysim tol visos nezinosim 100procentu-visko juk gyvenime buna😀

26. Mar 2012, 17:12

na tikrai smagu girdeti ir ziureti kiek jau cia musu daug 😀) tai kaip mamytes gyvenate kaip jauciates ?😀)

26. Mar 2012, 17:10

sveika mamyte dziaugiuos prisijungusios.kukis91< malonu kiek jusu cia daug liepos men gimdyti 😀 na ir pilviukas koks grazus kiek tau cia sawaiciu yra? na nemanau kad zinai ko as laukiuos ?😃

26. Mar 2012, 17:10

Kukis91 sveikute grazus arbuziukas tavo ,matos jau puikiai :-) Sveika nev ,man 24 savaiteles turesim mergyte ,malonu kad musu daugeja ir daugeja ;-)

26. Mar 2012, 17:09

dekui😀

26. Mar 2012, 17:07

Sveika prisijungusi nev !😀

26. Mar 2012, 17:07

beja visas sveikinu su nestumu ir dziugu girdeti kad visoms sekasi puikiai😀 beja pilveliai taip pat visu super😉

26. Mar 2012, 17:06

sveikos mergaites, jungiuosi ir as.....
senai skaitineju jusu temele, beveik visas mintinai zinau kaip jauciates ir ko laukiat, tieisog niekada nerasydavau..
man 25savaites ryt, turesim broliuka ir kaip suprantat jau antras vaikas seimoj.....pirmas taip pat sunus ir jam dabar 2su puse😀

26. Mar 2012, 17:06

sveikos mergaites, jungiuosi ir as.....
senai skaitineju jusu temele, beveik visas mintinai zinau kaip jauciates ir ko laukiat, tieisog niekada nerasydavau..
man 25savaites ryt, turesim broliuka ir kaip suprantat jau antras vaikas seimoj.....pirmas taip pat sunus ir jam dabar 2su puse😀

26. Mar 2012, 17:05

ups..pamirsau foto pridet 😃

26. Mar 2012, 17:04

sveikutes mamytes😀 daug pridiskutavot ziuriu😀 va as irgi savo pilvuza galiu pademonstruot

26. Mar 2012, 16:51

tai nieko abu vaikai bus tokie pat 😃D o tau kiek sakei metu yra ??😀 toks idomus klausimas

26. Mar 2012, 16:42

Aha mano mama kai pasakiau kaip spardos sako turesim mergaite - futbolininke 😃

26. Mar 2012, 16:39

jauciu koks futbolistas bus mana 😀) mane nespaudzia tik taip apkabina, as irgi taip pat uzmetu kojas ant jo jau man neidomu irgi ar jam sunku ar ne 😃 poto prasibudin tai tenka nukelti koja

26. Mar 2012, 16:31

apspardys apspardys dar ne taip 😃 o as tai nemegstu kai mane apkabina,atrodo kad mane tada dusina man sunku 😃 tai neleidziu , tik asprisiglaust galiu prie jo ,arba uzmest koja ,tada jau man neidomu jam sunku ar ne 😃

26. Mar 2012, 16:30

na reiks kaska ziureti ka apsirenkti plika nevaiksciosiu gatvem 😃D

26. Mar 2012, 16:28

man cia buvo 20 savaiciu o db jau ma yra 22 saw galima sakyti jau 5men man 😀) zinoma kad ne ugis o smugis 😃D man zinok ir taip nera labai patogu miegoti , negaliu nezinau kaip gultis , draugas sako nespurdek kiek gali 😃 tai draugas apkabina ir nepaleidzia.db tai pajutau gerius baksejimus y sona kairi, net nustebau pirma karta toki galinga dave man .sededama ant lovos😀) norejau nufilmuoti bet nespejau db aprimo miega jauciu pasparde mama 😀))

26. Mar 2012, 16:24

As irgi sukneliu ne tokia jau megeja,bet turiu kelias ir visos neaptemptoso palaidos nuo krutines plateja arba iki zemes dvi vat dar turiu ,tai vis smagiau vejelis kai prapucia ,negu prakaituot su kokiomtympem ir dar juodom 😃

26. Mar 2012, 16:22

na gal mano ir didesnis as pati tai nelb pastebiu :-) ne ugis o smugis kaip sakoma svarbiausia 😃 O siaip jug jei tau 20 savaiteliu tai ir mano nestumas didesnis uz tavo virs 3 savaiciu geru ,pamatysi prades augt kaip ant mieliu ,pati nepastebesi ,tik pradesi jaust kad tai miegot nepatogu jau , tai sona spaudzia 😀 Pvz man vakar mazoji uzspaudus pusle buvo ir tai lb jautesi ,nes kas 20minuciu laksciau i wc o siandien vel viskas gerai 😀

26. Mar 2012, 16:16

as seip sukneliu nenesioju. bet db pradeti reik deveti nori nenori turi buti palaida vasara😀

26. Mar 2012, 16:14

na su tavo palyginus tikrai mazas mano 20sav cia daryta 😀 tai nieko tokio jeigu nepameni svarbu db parodei kaip tavo pilviukas atroda , bet lbj grazei atroda😀)

26. Mar 2012, 16:11

O tai vasarai neturi sukneliu kokiu ?Jug tymkes uzsidedi ir bliuskute , ar suknele palaida ..as kai turiu tuniku ir sukneliu tai man nelb didele beda :-)

26. Mar 2012, 16:10

Nedidukas,mano irgi nedidukas 23 kazkur savaiciu ,nes fotografavaus pries kelias dienas o dabar 24 jau .Neapamenu ar keliau jau i sia temele ar ne pilvuka 😃