2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

27. Mar 2012, 10:06

labas rytas ,koks grazus oras ,jau noretusi per toki oreli paciai vezimeli stumdyt :-)))Kaip miegojot,kaskokiu naujienu turit ?😀

26. Mar 2012, 22:04

ka mamytes weikate ?😀

26. Mar 2012, 21:27

maniske labai spardos tai sakau gimusi gal bus rami :-)

26. Mar 2012, 21:22

kaip ir rasiau mums 25 sav. ir 5 d. pas mane ir tokie daugiau plaukiojimai, bet kartais sulinguoja visas pilvas 😀 Antra panele mano ir buvo nelabai judri, vienu metu buvo neramu, bet kaip sake daktarai ramiake 😀 nu bet gimus nebuvo visai ramiake😀

26. Mar 2012, 20:46

grazaus vakariuko mergaites😉

26. Mar 2012, 20:31

na svarbaiusia kad viskas dabar gerai, be to dabar jau zinai kaip elgtis ir turi labaiu pasaugot😉

26. Mar 2012, 20:23

Taip bet dabar jau viskas gerai , pagulejau kelias dienas ligonineje ,pageriau vaistuku ir pilvukas atsipalaidavo ir daug geriau jauciuosi pailsejusi ,aisku tai jau buvo pries menesi beveik, atrodo senai ,nors is tikruju visai ne ..

26. Mar 2012, 19:17

na va mamuk-pats leliukas pasake kad riekai pristabdyti😀 butent kad cia mes kaip sakoma suristom rankom, ne nuo musu daug kas priklauso...
mano pirmas labai velai pradejo judet man tik 6meneisia kai buvo ir visa nestuma buvo ramus labai, o sitas va 15savaiciu pirma kart pasibelde, negaliu skustsi ir sitas ramus, tik dabar jauciu daugaiu plaukiojima ir sukiojimasi nei spardimasi😀nerelaus jausmas kai pagalvoji😀
Graine-turi omeny kad anksciau ateis ar kad didesnis leliukas?

26. Mar 2012, 19:06

mamuk< kiek skaiciau ka parasei tau taip buvo tai labai uzjauciu ☹

26. Mar 2012, 19:00

Graine ziurint kiek tau savaiciu ,aktyviausi buna nuo 23 iki 28 ,ir tai tikrai pajutau as :-) O veliau ansktoka darosi jau vaikeliui,dar kolkas neturetu but ankstoka :-)

26. Mar 2012, 18:59

Nev pritariu tavo rasytiems zodziams kad galima kartais pabuti ir peincese kojas uzkelus, na va as 19 savaiciu gulejau ligonineje nes pasitempusi raiscius buvau gimdos ir apsitraukinedavo gimda man.. bet viskas susitvarke viskas jau gerai dabar .o pasitempiau nuo begalinio tvarkymosi o dar ir pavaiksciojau vienu momentu per stipru veja ,nemazus atstumus.. tai grizus isligonines vyro nereikejo net prasyti,pats dziauste skalbinius,plove grindis,kilnojo viska ,patalyne tvarkydavo ir pns..man likdavo tik valgyt padaryt mums :-) Egle sveika prisijungusi,manau smagu trecia vaikeli bus turet megyte nes pirmieji du berniukai ;-)

26. Mar 2012, 18:55

Nu ir prikalbejot per siandien 😀 turbut visko neskatysiu, neturiu kada. Tik matau, kad apie judesiukus kalbejot, mano pana dabar ramesne, pries sav. buvo aktyvesne, gal vietos jau mazeja, jeigu taip auga kaip mama, tai anksta gali buti 😀

26. Mar 2012, 18:45

nuosirdziausi sveikinimai elge😀

26. Mar 2012, 18:43

sveikutes,busimos mamytes,liepos menesi...as taip pat laukiuosi ,esu 22 savaiciu, nesioju mergaite,esu laiminga,nes tai trecias vaikas musu seimoje,o namie laksto pesasi du berniukai..😀

26. Mar 2012, 18:20

mes irgi ryte ir vakarais spardemes, sende toki galinga dejo y kairi sona 😀

26. Mar 2012, 18:13

visai gerai zinok , daug spardomes , ypac rytais , ir vakarais 😀

26. Mar 2012, 18:07

kukis91 kaip fainiai ir kaip jauciates? 😀 man tik 22sav

26. Mar 2012, 18:04

gintarytee21 Mum 25 savaite eina jau 😀

26. Mar 2012, 18:02

na matai mamukai, liga negalima vadinti-bet kaip ir sakiau, esu labai stiprios nuomones tuom klausimu.nei viena daktare ar mama, moteris negali pasakyti nieko kas lieci anestuma. kikevienai yra labai skirtingai, viena lengvaiu nesioja kita sunkiua ir ci adaug kas nuo musu nepriklauso. noretusi but stipriai, nepavargusiai, nevalgyti uz du ir pansiai, bet nezinai kaip organizmas i viska reguoja-viena labai sunkai jauciais ir negali daryti nieko, kita labai nori valgyti, o ir vaiksciojimas(gerai jai gerai autiesi, o jai ne kad ir labai noretum ar patarti-nepavaiksciosi). perskaiciau belekiek knygu, bet visa tai tik statistika, nescia esu antra karta, o aplink maciau draugiu ir pazystamu ne viena ir dar nei viena nepapasakojo vienodo nestumo😀 o be to kaip sakai nesedeti ri nerodyti su pirstu-patikek mamuk kaip aplink tave visi sako megaukis pirmu nestumu😀nes visi teisi, tokio jausmo daugaiu nebus, nes su antru ir taip tolaiu jau visas demesis bus vaikui, todel princese vaidinti gal ir nereikai bet megautis ir kartais paprasyti pagalbos-patikek kaip verta😉

26. Mar 2012, 17:58

aisku kad neliga turi judeti nesedeti turi kaska daryti kaip gimdysi bus lengviau nesunkiau,😀 turi valgyti kiek tu pati nor nereik per prievarta kisti maista y burna

26. Mar 2012, 17:55

butent-visos viska iskentesim ir visos busim laimingos kad ir ka turetumem,kad tik mazieji butu sveiki😉

26. Mar 2012, 17:54

Gintaryte uz mane vyras mokejo 71 lita 😃 Turiu issisaugojusi ta lapeli,atsiminima pasilikt ,kiek moket turejo kad leistu susirasyt :-) Nev - taip mano gine pasake irgi ,nestumas -ne liga yra ,nereike valgyt uz du ,galima valgyt viska tik su saiku nesveikesnius produktus,gerti daug skysciu , vaiksciot nesedet vietoje , galima tiek dirbti kas dirba iki kol i dekretines iseina moterys , tiek namuose buityje suktis.Nereike sedet koja ant kojos ir mojuot su pirstu kam ka daryt :-) Aisku pasisaugot reike ,bet ne liga ne :-))

26. Mar 2012, 17:51

niekas viskas suskaitoma yra man irgi kartais buna taip kaip padarau klaidas nieko bus matyti ka cia turesim svarbu kad sviekutis mazutis butu daugiau nieko nereikia😀)

26. Mar 2012, 17:48

sory mergaites, lyg klavetura ir tvarkinga bet per skubejima visada sumakaluoju raides😀

26. Mar 2012, 17:45

na su pirmu nesuklydo bet tuo metu gyveanu lt o dabar uk tai cia negali darytis tyrimu keleta kartu pasake viena karta ir tikiu. atrodo abu berniukai ri nestumai pagal vsius pasakymus tada taip pat turetu butrveinodi, bet ne tikria vsiiskai skirtingi. su pirmu grazus nagai plaukai ir salduminu nei i burna vemimas 9menesius ir panasiai, su antru oda baisi, svoris auga greiciua, noriu saldumynu, pikino visiskai skirtingai ir seip daug labai visiskai skirtingu niunansu. mano nuomone vaikai kaip asmenybe visiskai skirtingi todle ir nestumai visia kitokie....kiekviena snestumas -individualus...todle niekas negali mokinti ar lyginti tieisog galim pasidziuagti, pasiskusti gal paklausti patarimo....ci akaip sakoma ne liga nuo kurios yra vaistu.visos"pasveikstam"po 9menesiu, veinai tik lengvaiu viskas o kitai sunkiau.

26. Mar 2012, 17:44

as kol nezinosiu kas bus dar nieko neperku nes poto bus gaila ismesti 😀 mane trauk ant ir to visko noriu 😃D

26. Mar 2012, 17:42

na mamukai, kiek skaiciau apie tawe , puikiai cia tu parasei nes ir man taip pat yra vaikas nekliutis yra visur gali su juo eiti ir be jos turi kaskam paduoti pasaugoti, o kaip susirasei su vyru sawo kiek mokejot ? na mano tevai irgi issiskyre kaip sakoma jo ir kaip nemaciau isvis tecio, taip pat mylim vienas kita negalima vienas be kito , nezinociau ka daryti jeigu jy prarasciau bet apie tai negalvoju .per irgi taip pat panasei darem kaip jus del vaiko .😀 nors neturim kur gyventi svarbu kad mylim vienas kt bet kada gali rasti tam laika ir busta . kaip tuoj lietuvoje nera nori cia gyventi nes draugas neturi darbo , tai remontuoja butus nors tie gerai . nes tures jis islaikyti seima mane ir vaika 😀)

26. Mar 2012, 17:37

Nev pritariu .. sakoma kad jei mergyte tai saldziai valgopilvukas aukstai ,oda issauseja ,plaukai slenka pns..jei berniukas tada suriai valgai ,pilvukas apacioje ir pati visa svyti :-) Bet as pvz valgau ir suriai ir saldziai ,aisku saldziau pradejau valgyt anksciau nevalgydavau saldumynu dbr valgau kaip niekad,oda tikrai sausa,bet plaukai neslenka:-)) Tad perkam rozinius rubelius o jei berniukas tada namuose rengsim mergaitiskais rubais o i viesuma nupirksim nauju melsvu 😃😃 juokauju beabejo,svarbiausia istikruju kad sveikas butu

26. Mar 2012, 17:34

na as manau kad taip ir yra nereikia nieko spresti is anskti kas bus , na man kaip buvo 20saw tai sedmenai buvo sedejo mazylis kaip ejau darytis eko ,sake berniukas ir tai nelbj zinojo eisiu menesio gale eiti privaciai

26. Mar 2012, 17:33

na man klubai niekad nepatiko , nesu namiseda ar kokia keistuole... bet as noriu seimos , gal del to kad teveliai mano anksti issikyre ir truksta labiau silumos, negu tusu plotu vakareliu ..o ir su seima galima kaip sakant pasitusint 😀 😀 Jug ir su vaikeliu galima pakeliauti , i gamtas , prie juros , i sventes , i tuos pacius barus pasedeti visur galima ar su vaikeliu ar vaikeli paliekant pas uosviu ,beabejo jauni esam norisi iseiti ir pasedet i kavine ar izvaziuot kur bet tai taipat ne problema vaikelis :-) Tuolab kadmes patys ji planavom.. na toks tas planavimas, sakom stoga turim virs galvos ( va siandien baige virtuve statyt tai eisiu tuoj tavrkytis , remontus darem) ,vienas kita mylim , vestuves darysim vasara .. tai davai pabandom pakvailiot ,irmatysim uzkibs ar ne 😃 Nu ir po menesio vel pradejom saugotis.. bet pasirodo kad jau nebereikejo nes pastojau ,po tu kvailiojimu poros kartu 😃 tai nusprendem susiremontuoti buta iki kol pagimdysiu bet aciu dievui jau baigesi remontai ,ir susiraseme vasario 14 ,del mazyliai pavardes o ir patys norejom kad seimoje gimtu . Nesam kazkokie biznieriai ar mafukai 😃 Pinigai taipat neauga ant medziu ,esam paprasta jauna seima tiek kad labiau pasiseke vienu metu pasitaupyt pinigu ,todel gyvenam sau ramiai .Beabejo viskas ateina su laiku vieni anskciau kiti veliau ir tai iprasta 😀