2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

15. Mar 2012, 15:18

vakar buvau pas daktare tai gavau siuntima issitirti cukrini debeta..

mergele35 mergele35 15. Mar 2012, 11:57

na mano tyrimai kraujo neblogi o ir slapima pakartojau tai jau nebuvo ketono😀

13. Mar 2012, 22:06

mergele35- nezinau ,kas ten tikslei blogai,bet 4dieni vel nueisiu,liepe pakartoti 😀 nu as skysciu tai geriu visai normaliai,kazkaip mineralini pradejau labiau gert,o seip viskas ok,spardomes,vakar tai praejo gal puse hvalandos ,kol aprimo ir leido mamytrei miegot 😀 bet seip ir dienom mano mazylis gan aktyvus 😉

mergele35 mergele35 13. Mar 2012, 21:18

mamukas as i tualeta nelaksciau pirmais menesiais😀o geriu kiek noriu per prievarta negeriu ir negersiu😀

13. Mar 2012, 21:17

na o mano slapimo tyrimas geras, snd pasiskambinau ir pasake, tai ryte jau gera nuotaika buvo 😀, na taip mamukas teisus, REIKIA stengtis daugiau skysciu vartot, patinka ar ne 😀

13. Mar 2012, 19:39

Nescios organizmui per diena reike 2l vandens,galimą vandenį pakeist i natūralias sultis,arbatą,bet ne i kavą😀 Per nestumą ipac pirmus 3men lakstom i wc slapintis,kas keles minutes ,ir is musų organizmo pasisalina skysciai sukaupti organizme.😀Todel turim kaip koke masina bendzinu,tai cia kūną -vandenuku papildyti .Apie vandens naudą organizmui pilna straipsnių internete,manmx gjne kas kart primena man skysciu skysciu skysciu! Be ju ne tik mano bet ir mazylio organizmas ne is stipriūjų tampa☹ ..gal nieknw mergele 35 ir nekeista,bet kad tai negerai akivaizdu is tyrimų😀

mergele35 mergele35 13. Mar 2012, 19:15

mamukas as negeriu daug skysciu, arbatu nemegstu o sriuba ir retai valgau ir kas cia keisto?

13. Mar 2012, 19:00

sveikutes,nesuprantu mamytes kdl jusu slapimų tyrimai prasti ne jau negeriat vandens,arbatų,sriubų nevalgot?😀 mums pagal skaiciavimus 23 sav,bet as kelias djenas atmetu ir jei isviso tiksliai skaiciuojant tai mum 22 savaites ir 2 dieneles.Jauciames gerai,spardomes,zdz viskas ok,laukiam kitos savaites ,nes eisim pas gine tuo pačiu echo darysim pasiziuresim ka veike mazoji😀siandien buwau pasivaiksciot i miestą,tai nupirkau bodzius kelis 😀

13. Mar 2012, 17:20

mums rytoj bus 24 savaites, jauciames gerai,bet si diena man nekokia, daktarai mane gerai pabade,o dar pirma kart savo gimtadieni svenciu be seses viena pati...

mergele35 mergele35 13. Mar 2012, 14:19

sveikinu sarka

13. Mar 2012, 13:43

sveikos mamytes mes jau pasiekeme viduriuka 20 savaite.buvome eko ir pasake,kad bus berniukas nors aisku neteige 100 procentu,bet taip aiskiai matesi,kad nera jokiu abejoniu man.

mergele35 mergele35 13. Mar 2012, 12:13

kukis91 o ka spas tave blogai slapime, pas mane tai ketono yra tai arba skysciu truksta arba cukrus pakiles

13. Mar 2012, 11:50

as bent ,tai ne😉

13. Mar 2012, 11:46

Sveikos 😀 sakykite, gal naudojates internetinemis parduotuvemis tiek ruosiant mazyliui kraiteli tiek perkant rubus sau bei seimos nariams?

13. Mar 2012, 11:19

labas ,kaip ir man panasei.... buwau as taip pat wakar pas daktare,tai skapimas blogas , ir kraujuko teko duot 😀

mergele35 mergele35 13. Mar 2012, 10:22

sveikos buvau sendien pas akusere savo tai slapimo tyrimas blogas, gavau nusileisti krauja, ryt zinosiu atsakyma bei vel slapima rek nunest, o seip viskas lyg ir neblogai, nuo nestumo pradzios priaugau 2 kg 400 g.

mergele35 mergele35 12. Mar 2012, 19:42

Balandžio pabaigoje iš Sankt-Petergurbo atvažiuoja Intelektualinio lavinimo centro "Gorod talantov" (www.talentcity.ru) trenerė Svetlana Rukavišnikova su trijų dienų seminaru "Supermokymąsis ir holografinė atmintis". Tai išskirtinė žinomo rusų psichologo, pedagogo, knygų autoriaus Stanislavo Miulerio atminties ir intelekto lavinimo sistema, kuri jau po 20 minučių specialių nesudėtingų pratymų pagalba pagerina atminties veiklą 2 kartus! Seminaras naudingas tėvams, pedagogams, studentams, intelektualinio darbo atstovams ir visiems, kas nori pasiekti neįtikėtinų rezultatų tiek savo veikloje, tiek ir gyvenime. Plačiau apie seminarą skaitykite žemiau. Registracija jau vyksta. http://pformula.lt/

12. Mar 2012, 18:46

taip taip 😀 tad keliausiu penktadieni i salona, tvarkytis plaukuciu😀

12. Mar 2012, 09:33

labas as jau kirpau plaukus.esu ir as girdejusi daug priekaistu,kad negalima dazyti,kirpti plauku, bet juk mes nevaiksciosim visa laika kaip namu seimininkes nors ir jos nori buti grazios, juk nestumas ne liga.juk nestumas atskleidzia moters visa grozi tai ko dar nedadejus savo.

11. Mar 2012, 22:36

😃 ok

11. Mar 2012, 20:53

😃

11. Mar 2012, 20:26

o tu sakyk tai draugei jei karksesi, pacios blakstienos sutrumpes, nuo karksejimo taip buna 😃

11. Mar 2012, 20:25

nu taip..as ir nagus tvarkaus salone,antakius,veido valymai..tai sakau reiktų ir plaukus susitwarkyt ,nusikirpt nuo galiukų blogą energiją 😃bet drauge prikarksejo jog bus mergytes trumpos blakstienos 😃 jej kas priauginsiu sakiau 😃

11. Mar 2012, 20:25

nu taip..as ir nagus tvarkaus salone,antakius,veido valymai..tai sakau reiktų ir plaukus susitwarkyt ,nusikirpt nuo galiukų blogą energiją 😃bet drauge prikarksejo jog bus mergytes trumpos blakstienos 😃 jej kas priauginsiu sakiau 😃

11. Mar 2012, 19:13

Mamukas, prajuokinai 😃 na as jau kirpau galiukus pora kartu, nemanau, kad jei jau nestuke esi, turi apsileisti.. 😃

11. Mar 2012, 18:14

as ir kai ne nescia buvau,nelb vartodavau vaistus,nebent jau jej yra didele temp.. Dbr atejus pavasariui noriu pasikirpt galiukus plauku nes jau reike tkr ir siaip gal lengvai pakarpyt kad kristų graziai nes dbr visi vienodo ilgjo ,bet yra prietaras kad negalima kirpt plaukų,nes vaiko blakstienos bus lb trumpos 😃 Kazin tiket ar ne?😃

11. Mar 2012, 15:05

as tai arbateles, silta lovyte, vaistu net nuo skrandzio negeriu.

11. Mar 2012, 12:43

oi as sirgau tkr nemalonu,o dar tuo paciu ligonineje gulejau tai is vis ne kas..bet vistiek jokiu wajstų nenaudojau,tik arbatos,medus ir citrina.ar su vaistais ar be vaistu vistiek pasveikstama per savaite plius,minus😀

11. Mar 2012, 11:57

labas mamytes siandien turejom eiti i svente,bet deje susirgo mano dukryte, tai sedesim namie,o ir pati bijau susirgti

11. Mar 2012, 10:00

kuo didyn tuo sunkyn 😃 taip laukiau siandienos sakom vyksim i gamta,bet ne!sninga!kur tai matyta