2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

27. Mar 2012, 15:41

jo esu irgi apie tai girdejus, mano tai berods iki 2menesiu dar tekdavo keltis, paskui dar iki 5menesiu kartu kambari gyvenom bet tik del to kad issitikint kad viskas kaip priklauso o va jau nuo 5meneiu gyvenam atskirai kambariuose.

27. Mar 2012, 15:38

tai taip cia jau nuo kiekvienos mamytes galimybiu, vienos gali maitina, kitos negali nemaitina....maniskis irgi nesiskundzia valgymu, viskas limpa. o pradejes misinuka gert pradejo ir po visa nakti ismiegot, nesikeldavo kas pora valandu. ir as pati labiau pailsejusi jauciausi....

27. Mar 2012, 15:34

nezinau kas liecia svori zinok, man teko tik pasimegauti maitinimu kelias savaites ir tai nevisai nes mazylis renimacijoj gulejo tai teko nusitraukineti, paskui grizusi pasikankinau ir tada jau peilis😀kazkaip nedarau tragedijos del to, kazkaip niekada nebuvau taip stipriai surieksminusi maitinimo tai nelabai ir sudetinga galvoj buvo.zinau sveika gerai bet jai negali tai nieko ci anepadarysi.kitos gali bet va pieno neturi, kitom kaip man ir seip juk pilna niuansu.na su pirmu ir maitinimu isvis neturejua vargo, labai gerai prieme misinuka, niekada nekeitaliodavau o paskui nuo 4meneisu ir koses pradejom, po sia diena neturiu vargo, ka paduosi ta ir suvalgys😀tikiuosi ir antras neisrankus bus...😀

27. Mar 2012, 15:26

eina sau, tikrai, kad vargo vakariene... na tda suprantama del ko nusprendei nemaitinti, tokiu atveju as ta pati daryciau. as savaji maitinau tik tris savaites, po to vienoj kruty pienukas dingo tai uzsitraukinau visai... augom taip pat ant misinuku... na antraji tikiuosi ilgiau maitinti, del paci mazylio ir del saves noriu, sako, kad maitinancios ne taip svorio priauga po gimdymo... su pirmu nustojus maitinti 10kg priaugau, dekui dievui sugebejau ju atsikratyti...

27. Mar 2012, 15:19

ne per nestuma tieisog....
nemaitinsiu nes po pirmo isoperavo abi krutis(turejau labai dideli mastita)didele vargo vakariene praejom...daktaras dave 99procentsu kad su antru tas pats bus, todel ir nemaitinsiu.pirmas isaugo ant misinuko ir antras taip pat...

27. Mar 2012, 15:08

nev< as ir nemegstu nealkoholinio alaus... o su skysciu vartojimu tau visada taip ar tik per si niestuma? ir man idomu, o kodel nemaitinsi?

27. Mar 2012, 14:59

Parduodu SHARYS italiskos firmos kosmetikos produktus,uz puse kainos negu parduotuvese .Galima isigyti ,kremu nuo STRIJU ! Nuo demiu ant veido,veido kremu,kaukiu,kaklui bei veidui,serumu grozio,paakiu serumu ,serumu krutinei,paakiu kompresus,lakstu nuo striju ,dekolto kauke,atstatomaja kauke veidui ,anti sceliulitiniu lakstu bei serumu ar kremu.rasykit asmenine zinute kas domina, viska papasakosiu ,parasysiu apie kiekviena dominancia prekes sudeti,kaina .

27. Mar 2012, 14:54

O kodel nemaitinsi ?😀

27. Mar 2012, 14:48

tai aisku gera-nestumas toks dalykas, mes juk vis dar moterys, o noru 100😀 va vakar norejau sokoladinio torto, nors sokolada dievinu bet seip nei ledu nei tortu sokoladiniu nevalgau, o va nestumo metu ir tokei norai buna😀viskas buna savo ribos. man ir neriekia to alaus taip tieisog va jai pagalvoju tai labai noretusi ir va jai pamatau man uztenka keliu gurksniu ir viskas😀 mamule as nemaitinsiu mazylio todel man alaus del pienuko neriekia😀o nealhoholinis ir netinka, man jis turi specifini skoni, na taip kaip dietine cola, tai as geriua kelis gurksnisu su laipsniais nei buteliuka be😀man is vsi su situo nestumu labai sunku atsigerti, visada geiu viena puodeli kavos normalios, seip aisku vandeni bet as neatsigeriu ir jai daugaiu vandens isgeriu mane pykina☹niekada nebuvau drauge su vandeniu nebent gyvo vandens, bet dabar tokiu galimybiu neturiu jo gerti☹nuo sulciu taip pat pykina tai gal del to to alaus ir norisi nes keli gurksnaiia ir visas troskulys ir noras praeina....

27. Mar 2012, 14:36

As per naujus metus geriau taure vyno ,nes buvo dar mazesnis nestumas ,o kai nedidukasnestumas grieztai draudziama gerti sampano nes skatina persileidima.Galima nestukem vyno tokio kaip ''kagoras'' nes jis paprastas be jokiu priedu ,ne visus vynus galima..Alu,ir viski. Beabejo viskas proto ribose ,po taure ar 50g .. As per savo nestuma nepiknaudziauju alkoholiu ,per naujus vyno ,ir kartais isvyro alaus nugriebiu gurksni,siaip jei lb uzsimanau geriu nealkoholini ,bet puse skarbonkes ispilu nes per daug buna😃 O siaip vienu metu buvau uzsimaniusi tekilos, noras nenusakomas buvo 😃 Tai uosviene sako ,jeinori nupirksiu atsigerk stikliuka,matysi praeis noras,nesikankinus 😃 Bet ai del manes aukotis taip nereike pagalvojau..kasisgers likusia ,jeigu musu seimoje pries nestuma tik as buvau megeja tekilos .. Gera temele NESTUKES uzvedem 😃😃

27. Mar 2012, 14:30

graine< sampes as gal kelis kart buvau uzsimanius, bet gal taure vos ne vos isgerdavau ir rugstys labai pakildavo...

27. Mar 2012, 14:29

taip su tais maudimais buna ir man, tai paguliu ant nugaros kuri laika, o po to vel ant sono. as viso butelio alaus tai neiveikciau turbut, bet va puse stiklines tai pats tas 😃 per naujuosius, besededama pusantro buteliuko "tuborg" alucio isgurksnojau, aisku ant galo nebeskanus buna, ki 3 val prastovi prakimstas 😃 o mano viena pazystama, maitindama savo dukryte iki metuku turbut, tai tik alaus atsigerdavo, jokio kito alkoholio, vaikeliui nekenkia pienukas su aluciu 😃 aisku proto ribose...

27. Mar 2012, 14:25

Jus cia apie alu, o as ispradziu labai noredavau sampano, dabar jau biski aprimes tas durnas mano noras

27. Mar 2012, 14:20

Nev mano drauge praita vasara gimde ,tai karstom dienom labai norejo salto alaus,tai ji darydavo taip ..ar prie kompanijos,ar gamtoje,pasiimdavo viena alkoholini kita ne :-) Ir gurksnodavo .Aisku tie mixai,dylaitai visokie tai chemija .. bet alus paprastas kad ir utenos melynas atsimenu toki 😃 4 laipsniu man atrodo ..nepakenks,o kaip tik jeigu lb nori ir astigeri ,numalsini visas kancias 😃

27. Mar 2012, 14:17

Nev pirk nealkoholini alu:-) O kai labai uzsimanai gali isgerti buteli ne stipraus alaus ,tikrai nepakenks. :-) Alus gamina piena esu girdejusi ,o ir atstoja folio rugsties vitaminus skaiciau mamyciuklubas.lt straipsenli kazkada ..

27. Mar 2012, 14:15

nieko mes juk moterys- mums skausmas zinomas riekalas o va kai dar turi vaiku tai isvsi kad ir kaip noretusi neiseina paguleti ar ramiau pabuti, tik rura padejai o jau mama noriu to noriu ano😀 uztai ir sakau kas laukaisi pirmo leliuko-reikai megautis, kolkas viskas apie jus😀 cia turbut veinas graziausiu momentu moters gyvenime kai tuokiesi ir buni jaunoji viskas labaiusia apie tave ir va kai laukiesi pirmo irgi gali buti lepinama ir pasilepinti😉

27. Mar 2012, 14:15

As tai vyrui pasakiau ant juoku ,nori vestuviu ?Gerai bet kai as eisiu miegot tada ir tu gausi zinok eiti.. pagazdinau kad 8 eisiu gult tai jis ir patikejo ,labai susirupines tada buvo 😃
Ai pakentesim mes dar , dabar pinigeliu issileidom ant remontu ,zadejom vestuves ziema darytis ,bet turbut kaip ir sakiau teks lelytei paaugus keiaut svetur papluset del gero :-) O su tais pasitempimais ,ar jums nebuna,taip kad atsigulat ar siaip pagulet ar ipac vakarais jau einant miegoti ,ant kurio nors sono ir pradeda temti ..Na pvz guliu ant kairio sono ,pilvas pakrenta i kairia puse siek tiek,ir maust pradeda desini sona ?:-)

27. Mar 2012, 14:12

jo mano vaikinukui 2su puse tai va liepa gims broliukas o didizajam spali sueis 3😀 musu abu planuoti leliukai, gal neisejo visai taip kaip planavom, bet skustis negaliu😀as alaus is vsi nemegau, o va kai pastojau jai tik vyras geri aalu as jau salia😀 ziuriu kaip katinas i lasinius, sako jau nori ane😀tie keli gurksniai atrodo tokie reikalingi kartasi, matyt tieisog kazko truksta ir tiek😀

27. Mar 2012, 14:03

na o su tais persitempimais tai tikrai baisu, va as ir kaip pradedu ka dirbt tai sunku sustot, o po to vos is lovos pasikeliu.... saugok save nev 😀 mamukai, as per savo vestuves irgi labai bijojau persitempti, pervargt, bet labai atsargi buvau, judejau, sokau, kiek galimybes leido, gerai viskas ir baigesi iki 2 nakties istveriau, gal kokia 12val jau norejosi i lovyte prigult, bet vyro buvo gaila, jam tai smagu... na bet ir jis supratingas, pamate, kad jau man norisi namo ir nebekankino 😃 kartais pagalvoju, jei buciau buciau buvus ne niescia, osciau iki ryto..........

27. Mar 2012, 13:58

mamukas< panasu panasu daug kas 😃 20sav buvau tai lyg mergaite mate, nu 100% nepatvirtino... balandzio vidury prasysiu savo gines siuntimo ultragarsui, jei neduos tai mokamam eisiu, 30lt tai tikrai negaila.... labai jau noriu patvirtinimo, kad sese turesim 😃

27. Mar 2012, 13:55

nev< taip antras niestumas man, dabar sunui 1m 9men. kai gims antras lelius bus 2m 1men, tai taip ir norejau, kad butu du metai skirtumas tarp vaiku. kiek atsimenu tavajam virs 2 metuku jau? as pirmom savaitem labai noredavau alaus, kartais tai nezmoniskai uzsimanydavau, tai kokia puse stiklines su pasimegavimu isgerdavau 😃 o dabar ant sokolado ir tik juodo pasinesiau, bet stengiuos pastabdyt, bijau labai daug sustoreti.....

27. Mar 2012, 13:38

mamule 13 ,musu net slapyvardziai panasus 😃 labai jau viskas cia ir planavimai, ir valgymai ..panasu :-)) O kas tau gims zinai ? As nepamenu jau jeigu rasei anksciau .Mes irgi zadejom vestuves kelti kad ir nescia ,bet drauge 8 menesi zenijosi ,truputi atsoko smarkiau jas ir atsigule i ligonine ☹ tai kai pagalvojau kad as gulejus ligonineje del per didelio tvarkymosi tampymosi .. tai siek tiek issigandau kad ir man daugiau pasokus ,gali nezinia kaip baigtis,tai nusprendem likti tik susirase,o apie vestuves pagalbam daznai, vyras beabejo nori baliaus 😃 o as baltos sukneles 😃 ,beabejo priesaika buti istikimiems,mylet ir pns.. pries Dieva..Sakem kai lelyte paaugs vaziuosim kokiem metam ant tu vestuviu uzsidirbt geru , ir ne tik ,i uzsieni metam 😃

27. Mar 2012, 13:35

pas mus oras tai tikria super, va kiekma susitvarkaiu tik bijau kad nebuciau persistengus, nemoku sustot☹teks vel i dusa sokt ir mazaji is darzelio lekt parsivesti😀

27. Mar 2012, 13:32

sveika mamule13, kaip suprantu tau nestumas ir antras, kike pirmam berniukui laiko?
va va man ir pilvukai abu apvalus, grazus bet zemai, ir antras berniukas, tik skoniaia juodai skiriasi😀su pirmu labai sveikai maitinausi nes nenorejau nieko😀 o su antru kaip alaus noriu ir sokolado😀abu bus skirtingi😀

27. Mar 2012, 13:25

ai dar kalbejot, apie pilvelio formas pagal lyti, as tai girdejau, atvirksciai, kad su berniuku pilvelis aukstai, o su mergaite- zemai... kuo daugiau zmoniu, tuo daugiau skirtingu nuomoniu 😃 su pirmu niestumu mano pilvas buvo grazutis, apvalus kaip kamuoliukas- gime berniukas, ir valgiau viska astriai ir suriai, nu kad su tokiu geru prieskoniu butu... o dabar prognozuoja mergaite, bet pilvas toks pat grazutis ir apvalutis, kaip ir per pirma niestuma, tik saldumynai belekaip traukia ypac juodas sokoladas.... iki sio niestumo saldumynu del manes pasaulyje galejo ir nebuti... velgi MAMUKAI panasumas geras ania 😃 😃 😃

27. Mar 2012, 13:20

gintaryte< paskaicius apie tave, susidariau nuomone, kad labai mielas ir siltas zmogutis esi 😀 plepute tokia, turbut apie bet ka su tavim galima paplepeti 😀
nev

27. Mar 2012, 13:16

mamukas< kai paskaiciau, kaip jus planavote leliuka, pakvailiot sugalvojot, kaip pati rasei, tai atrode, kad savo istorija skaitau. man lygiai taip pat buvo, pradejom kalbeti apie vaikus, nors kartu buvom tik 1.5metu, tai ir pabandem, po to vel lyg saugojomes, bet pasirodo uzkibo. tik as keturis menesius negalejau pastoti, del "evra" kontraceptiniu pleistru. nors jau ju nenaudojau, o poveikis matyt buvo likes.... jau buvom labai sunerime.... bet gerai, kad viskas gerai baiges... 😀 planavom irgi pradziai susirasyt, o tik veliau vestuves, bet padarem rimta puota kai buvau 7men jau niescia... gal ir gerai, nzn ar veliau butu iseje, viskas remiasi i lt... na zodziu prirasiau cia.................

27. Mar 2012, 13:11

sveikutes visos, senbuves ir naujai prisijungusios mamytes. niu kaip smagu, kad musu ir toliau daugeja 😀 bet jau kiek priraset brangiosios, tik neprisijunk kelias dienas ir vos speji skaityt... niu bet mazdaug permeciau viska... labai grazus jusu pilveliai, bet kaip ziuriu i savo man jis didesnis gal biskiuka atrodo 😃 aisku daugelis ir smulkesnes uz mane esate 😃 na kaip sakoma, kiekvienai savo 😃

27. Mar 2012, 10:18

yra dar laukti, bet ne tiek jau ir daug ..3 menesiai ir pora savaiciu bent man,tai tos pora sav manau isviso nepasijaus ,nes man siaip greit laikas bega

27. Mar 2012, 10:16

labas rytas mergaites😀paskutiniu metu miegu kaip uzmusta naktim, matyt nuovargis pasiema savo...pas mus ir labai grazu lauke jau antra savaite tai va mazaji nuvesiu i darzeli ir pati prieki kiemuka tvarkysiuos, o jau su vyru kiema kada jis gales paliesim. kazkaip kai taip silta atrodo ir tas liepa visia netoli, bet kai paziuri i kalendoriu-vajei kiek dra ilgai laukti...