2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

28. Mar 2012, 13:27

smagu girdeti. na mano visos drauges kurios gimdziusios labai gerom figuriom ir labai grazios mamytes....netelpu as i ta ju buri bet ka padarysi, ne kiekvienam dievas dave tai...😉

28. Mar 2012, 13:06

Aha buna buna.. va toke moteris pazistama ,pries nestumabuvo putlute , su D dydzio krutine ,po pirmonestumo numete svori ,o po antro tapo isviso kuda ,is krutines liko vos A ,nes sumazejo kelis cm ,tiesiog visa sukrito .. tai jau cia per ziauru manau .Bet nepasidave ..tepe kremais ,sportavo daug ir kad irlb kudute irmazute bet susitvarke tvarkingai figura ,jokiu kybanciu odu nelike :-)

28. Mar 2012, 13:06

pas mus siandiena 20pranesa, jau dabar rodo 17 tai va leksiu parsivesti sunaus is preschool, pagaminsim vakariene ir po piet i parka, negalim praleisti proga, nes pranesa vel atsalima savaidgali...tempsiu savo arbuza pasivaikscioti....

28. Mar 2012, 13:03

oi kas liecia svori-skaudi tema man😀 nezinau kada as jauciausi gerai, o atsikratyti svorio man labai sudetinga....sako buna stebuklu kad po gimdymo moteris kudesne tampa nei pries, o kad dievas man toki stebukla padarytu.......buciau labai labai dekinga....

28. Mar 2012, 12:41

ka dabar ..as tai jau zinau ka turesiu veikti po gimdymo ne tikmazaja prisziuret bet ir save prisiziuret 😃 anksciau nei sportuodavau ,valgydavau viskaka noredavau ,buvau patenkinta svoriu ir figura ,bet dabar jau nebe :-) Ir kuo toliau tuo labiau nepatinka ant slaunu uzsideja po puskilogrami ir uzpakalis kaip pecius😃 ech vargas mums moterims 😀

28. Mar 2012, 12:01

jo jo cia jau ne nuo musu priklauso, man ir su situo bahuriuku didele krutine ir pilvas, na zodizu grozio nedauk☹pamenu su pirmu nestumu kazkaip visia kitaip savijauta buvo , o su situo ir gruzas ima☹

28. Mar 2012, 11:58

mano jau krutine labai isvaryta strijomis ,ipac desine puse ,tepu kremais aliejukais ,bet va atsirado vistiek :-) jau cia nepabegsim nuo to jei atsiras tai atsiras.As priesnestuma kuda buvau pakankamai , o dabar ipac krutine isdidejo delto nespejo atlaikyt oda to kruvio..na pilvukas ne taip auga sparciai gal neatsiras daug ☹

28. Mar 2012, 11:54

oi zinau ta malonuma. su pirmu atsirado ant sono vieno kur apendicitas operuotas buvo, matyt lenvaiu pazeidizama oda, bet ir seip as nesmulki tai ju ir ant pilvo sonu ir ant koju turiu☹su situo kas dien tepu bet svoris nemazas vaikas ir nemazas tai nezinau kaip as ciz iki galo atrodysiu, labai bijau kad ant pacio pilvo centro neatsirastu....

28. Mar 2012, 11:49

Nuotaikos neblogos buvo,kol nepamaciau pamazu atsirandancias pora striju ant sono ,tai dabar tepu drekinamuoju kremu gausiai ,gal neisryskes labai jau

28. Mar 2012, 11:33

labas rytas mergaites, kaip nuotaikos?

28. Mar 2012, 09:57

Sveikute , taip taip spejom apie daug ka padiskutuoti kol taves nebuvo 😀

27. Mar 2012, 23:02

Labas visoms mamytems 😀 ziuriu daug pridiskutavot , tik spek skaityt 😃 ir apie aluti ,ir apie veseles 😃 Saunu

27. Mar 2012, 20:51

Geriau kalci nes rankos tirpdavo,bet dabar jau koke gera savaite negeriu , bet matau reiks pradet :-)

27. Mar 2012, 20:39

man tai jau maziau strenas skauda, kai pradejau kalci gert, ir kaulu maudimo nesijaucia taip stipriai. o tu mamukai kalci vartoji?

27. Mar 2012, 20:11

Taip jug visi esam skirtingi :-) Negali sutapt nuomones,bet kartais taip pikta ,va dabar nuejau ikiuosviu ir vel.. ''pamatysi kiek svorio priaugsi '' Nu is kur zino ar priaugsiu ar ne 😃 biesina .. Keiciam tema :-) Pradejo strenas skaudet ..ko labai nelaukiau ..skaudejo pirma nestumo trimestra ir dbr pradejo vel maust ..ech maniau isvengsiu 😃

27. Mar 2012, 18:07

manau jai reguojam tai tik del to kad rupi mums tiek tevai tiek uosviai. skaudu kad kartais nesutinka nuomones bet ka padarysi.riekai teiisog buti labai stipriom manau. visada kita nuomone idomu bet jai kazkuom isitikinusi visad areikai siekti savo.niekada nebijojau paklasutoi ko nezinau, kitoms geda, ne man😀 tuoj svesiu 30-meti bet karatsi net valgyt darydama paprasta patiekala pasiklasuiu nuomones jai zinau kad tas zmogus daro skaniai arba tiesiog nesu pati bandzius😀tai auginant vaikus kas dien mokiniesi, bet yra dalyku kuriuos zinau kad zinau geraiu nei kiti ir tada jau man gali pasakoti ir literatura rodyti ir t.t bet jau manes neperkalbesi😀

27. Mar 2012, 18:01

oi sorry sujuokinai juodai mamukai😀net nuotaika pakele😀vystiklai, virves, halva ir panaisai😀negaliu bandziau issiavizduoti ta vaizda😀
na pas msu nei uosvene nei mama nesikisa, zino kokio as charakterio😀jai man riekia patarimo as visada paklausiu o seip lai net nebando listi😀as ruosiausi abiems vaikams ci aman ne nuotykis ir tik as su vyru zinau kaip mes ruosiames auginti ir ka daryti😀 jai ir tariuosi tai tik su vyru, nes su juo gyevnu ir tai musu vaikas, man nei tevai nei uosviai neaugina vaiku todel ir kistis mano nuomone neturi teises. va kai nuvaziuojam i svecius tada prasau seneliai gali sakyti vaikui ka nori nes ten ju erdve ir mes turiem gerbti.
zinau mano uosvene labai krievai ziurejo i tai kaip as auginu, aisku skaudu bet ka padarysi, bet nesikiso ir viskas praejo normaliai.na uosvienei niekada neitiksiu bet jai atviria nebandau net to daryti. manau tiek mama tiek uosvene nori geriuasio tiesiog nieko nepadarysi nuomones nesueina...kaip ir anksciau minejau as daug kam neitikau nei su nestumu nei su auginimu ir bet kokiu pasirinkimu....

27. Mar 2012, 17:00

Nu taip stengiuosi jau labai daug ka praleisti pro ausis.. 😀 Bet ne visada pavyksta nesusinervuoti,kad ir praleidus 😃

27. Mar 2012, 16:55

cia jau nieko nepakeisi mamukai, visos uosviene tikriausiai tokios, as ta pati pergyvenau besilaukdama pirmojo 😃 stenkis praleisti pro ausis, vyras teisingai pasake, bus jusu vaikelis ir darysit kaip patys noresit...

27. Mar 2012, 16:40

Aciu mamytes uz atsakymus :-) Nev pritariu as tau taipat ..Kiekviena auginam auginsim vaikus taip kaip mums atrodo geriausia,duosim maistatokikoks musu akiai atrodo geras ,migdysim,pirksim sauskelnes tokes ar kitokes ,sukuosim,rengsim taip kaip mes norim-nes tai musu vaikai.vakar siek tiek susinervinau buvo tokia situacija,kai atejo uosviene nu ir pradejo sakyti lovyte gali cia statyt prie virtuves bus visada salia ,as papriestaravau kad butent ten nestatysiu nes garai- maisto gaminimas, triuksmas ,yra tam jau parengta vieta kur mums su teveliu patogu kad musu atzala miegotu ,tada pradejo pasakot kaip buvo jos laikais ,kadangi gyvenam bute be balkono ,pradejo man brukti ne tik vystyklusvietoj pampersu bet ir svetainei prisikabint laidu ir ant ju vystyklus dziaut! ,kad su vezimu galiu veziot po namus ,nesa man halva del kurios turi atsirast pienas (nors cia mitas ,nuo chalvos neatsiranda) ..butinai maitint pasake turiu metus laiko ! !! O Dieve patikekit nervai visi suejo i viena smegenu pusrutulio puse 😃 Nieko as jai nesakiau .. bet per ja ,kad susinervinau veliau ir vyra aprekiau bereikalo.tada vyrui pasakiau kad jo mama kartais per daug sau leidze,ir jisman pasake - bus musu ,mes darysim taip kaip mes norim one kiti😀

27. Mar 2012, 16:28

be to nuo metu galima sakyt nebeperku kosyciu, jau normalu maista sunus pradejo valgyt, nebereikejo jam atskirai gaminti

27. Mar 2012, 16:27

nev< puikiai parasei, pritariu visu 100% mamukas

27. Mar 2012, 16:23

mano vaikinas koses pradejo valgyt 4menesiu, o misinukus gerem iki 10menesio paskui pirktinis peinas ir taip iki metuku, o tada visiskai nustojo gerti piena😀jokios tragedijos nekeliau, kadangi valge suri, jogurtus tai manau pakankamai baltimu uzteko😀 be to piena jis ir tolaiu megsta tiesiog negeria gal kaip visi😀

27. Mar 2012, 16:20

butent mamule 13, manau musu vaikai patys geriuasi gidai, jai vaikui tinak vienas misinukas-pigus ar brangus, jokio skirtumo, jai vaikui gerai ir turi buti dzin....jai as savo auginima palyginciau su kitom tai nezinau visiskai skirtinag mama buciua.netilpau ir nesistengaiu itilpti i tuos remus😀visos skirtingai auginam, visso skirtingos ir vaiaki visu neveinodi😀teko daug patyciu praeit kai nedariau to ka visi😀 aisku neneigsiu skaudu buvo, bet vyro zodziai man auksinaiia nuskambejo-cia musu vaikas, mes del jo stengiames ir darom kaip mums atrodo geriau ir niekas kitas geriua nepazista musu vaiko kaip mes patys....todel ar renkantis misinuka, kedute, rubelius-tik mes sprendziam.visada galima pasitarti bet savo nuomones nei pirti nei smerkti kitu mamu neriekai...nera manau tobulu mamau ir vaiku, visi mes klystantys zmones😀

27. Mar 2012, 16:20

Pvz kai ateis laikais mazajai ragauti kosytes tai nemanau ,kad maitinsiu vien pirktinemis,jug visai nesunku padaryti namines is morkos ar dar daug kitu darzoviu .O iki kada maitinot savo mazylius misinukais?

27. Mar 2012, 16:16

Na as negaliu priestarauti tavo nuomonei ,nes mano komentarai ir nuomone,yra paremta dar kolkas ne patirtimi o skaitymais,ir mamos bei draugiu pasakojimais :-) Tik zinau kad visokiu misinuku yra o jau kokius duoti savo mazyliui renkames/rinksimes mes mamos 😀

27. Mar 2012, 16:14

mano vaikinas ant aptamil uzauges, pirma pabandziau, pirmas tiko, nieko daugaiu ir nekeiciau😀zinau drauge kokiu tik neisbande su visais iki metuku atpilinejo, labai vargo.na tikekimes man antras ir nesirankus bus😀

27. Mar 2012, 16:13

zinau, toki atveji, kai mamyte savo dukrytei dave puse metu kazkur "tuteli", po to atejusios drauges isjuoke, kad gaili pinigeliu ant geresnio tipo misinuko, tai ta ir pradejo pirkti is tu brangiuju. tai neisivaizduojat kokia mergaitei alergija ivare, su pirstinytem turi vaiksciot, kad nesikasytu veidelio, zodziu baisu, jau virs metuku tai mazylei, o niekaip negali issigydyt, net valstybe kazkokia pasalpa skyre kas menesi tai mamytei, maistui, higienos priemonems, alergiskiems vaikams... zodziu baisu,, vat ir klausyti kitu patarimu.... linkiu kiekvienai mamytei paciai spresti, kas geriausia jos vaikeliui 😀

27. Mar 2012, 16:08

taip mamukai, as pati tuo isitikinau, kad mazylis ilgiau ismiega pavalges misinuko, o ne mamos pienelio. ir as esu pries misinukaus su visokiais priedais, vitaminais ir pan... daznai mazyliams ivaromos alergijos visokios, ten per daug tu visokiu medziagu... savo suneliui daviau "tuteli", jis pigus virs 10lt, bet jame nera daug visokiu priemaisu. gydytoja man si misinuka rekomendavo, nes jis artimiausias motinos pienui. aisku esu uz misinelius spec. alergiskiems vaikuciams, tada jau nieko kitu nepakeisi ir niekaip nesutaupysi... na bet as kalbu is savo patirties, cia mano nuomone... 😀

27. Mar 2012, 15:44

as tai uz maitinima ir krutim ir misinuku , pati jeigu turesiu pieno maitinsiu jei ne tai ne ,as irgi nesureiksminu to maitinimo:-) Jug dabar misinuku su vitaminais kokiu tik norim yra..atstoja mamos pieneli.Beje mamule 13 zinok skaiciau portale kazkokiam(nepamenu) kur ginekologe rase apie maitinima krutim bei misinukus ..vaikai isties ,kurie maitinami misinukais ilgiau miega ir istempia iki sekancio maitinimo ilgiau ,nes susidariusi varske skrandyje is misinuku turi daugiau ilgiau isliekanciu maisto medziagu kurios sotina kudiki .Beabejo minusas tas kad daugiau atrugsta nuo maitinimo misineliais negu krutim :-)