2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

02. Apr 2012, 17:24

Tai kad nera uz ka ,vos burbulo neisputem ir nepadarem tau pienliges😃 O cia viskas ok

02. Apr 2012, 17:21

na aciukas uz info tikrai praverte jin man : )

02. Apr 2012, 17:15

Nu tai isskyros paprastos tai cia normalu viskas . Kazin paskuria jau ten.. sausa kaip dykumoj .Tuolab jei buvo taip pries nestuma tai nera ko pergyvent

02. Apr 2012, 17:12

panasei kaip ir tau buna ir pries nestuma ir dabar yra siektiek isbega jos man . kad nera nieziulio jokio man, tai manau ne pienlige

02. Apr 2012, 16:59

Pasisakyk .Man asmeniskai ir pries nestuma ir dabar yra isskyru tai as nekreipiu demesio,jos nekraujingos ne rudos ,o svarios ,kita karta zinok gali buti slapimo lasiukai,gali nejausti jeigu pvz kaip man isireme i gimda mazoji tai nespeju lakstyt i wc ,tai keiciu ir keiciu apatinius ,tai kartais nejuciom islasa ispusles.Gali pastebet pati ,jeigu niezulys atsiras ,paraudimai , puslikes ar isskyros bus kaip varske desis ant lytiniu organu tada -pienlige.

02. Apr 2012, 16:55

man taip pat kaip tau bet nedaug po lasiuka tik ,bet vistiek reik sakyti daktarei savo

02. Apr 2012, 16:49

tai gal taip isskyru ,kaip sakiau apsivalo makstis,tai tada ne pienlige gal net .Nes man irgi buna kad pateplioja isskyrom tokiom permatomom,kita karta baltesnem

02. Apr 2012, 16:45

tai sende prasiaus kelis kartus , ir vakare dar apsirpausiu man tik db taip kaskaip nuejus y wc paziurejau kad yra ,bet nelabai daug lasiukas mazas .man tik pas gine reiks eiti balandzio 17 d tik . na jau taip reiks kaska daryti ziuretis .

02. Apr 2012, 16:35

Siuo momentu kol dar nesikreipi pas ginekologe i diena po keliskart apsiprausk ,tik vandeniu,nereike jokiu muilu ar higieniniu zele.O siaip kreipkis pas ginekologe ,butu gerai kad neuzdelstum,israsys zvakuciu irpo 2-3 dienu viskas susitvarkys,galetum ir vaistineje nusipirkti ju tik va nzn ar parduoda be recepto,bet geriau pasitark su gine,dar plius ji tave apziures .Aisku jeigu nieko nedarysi tai gali pokazkiek laiko isimesti i uzdegima o nesciai moreriai tai lb negerai ,jeigu ne nescia butum tai galetum ai palaukt gal praeis,dabar labiau rupintis turi tdl ,patarciau neuzsilaukti 😀

02. Apr 2012, 16:31

Pienlige tai isoriniu moters lytiniu organu grybelinis uzdegimas, tai nera kokia baisi infekcija kiekviena moteris ja suserga bent karta tai tikrai gyvenime , nesciosioms ji daznai pasitaiko, nes pienlige sukelia baltasis balkasvgrybis,kuris paplites aplinkoje, yra maisto produktuose jo. Simtomai tokie kad pradeda begti tirstos gleives ,kurios gali net pavirsti i varske,niezulys,kartais net kraujavimas kartu su gleivem,bet tai nera del ko nerimauti.

02. Apr 2012, 16:22

kas tas pienlige ? galit paaiskinti nera baisu kad jin yra ar jum buvo tas ..

02. Apr 2012, 16:15

Labai normalu kad siek tiek gleiviu isbega ,tai tiesiog gal labiau makstis pradejo valytis ,arba pienlige bet tai nieko rimta ,pasisakyk per vizita ginekologei ,israsys receptuka zvakutems

mergele35 mergele35 02. Apr 2012, 16:01

turbut pienlige turi pas gine kai eisi pasakyk jei

02. Apr 2012, 15:37

ar kokiom mamytem kad jaustumet kad bega is ten skystis baltas lasiukas toks nuo ko cia taip yra idomu man ?gali pasakyti ir nuraminti . ar cia blogai yra kam taip buve?

02. Apr 2012, 14:05

Lekiu mamytes i seminara mamyciu ,grizus uzsuksiu cia ir papasakosiu ka naudongo isgirdau 😀

02. Apr 2012, 14:05

Aha ,nors pilvas nera didelis taciau spardomes itin aktyviai ,vis pagalvoju kadpilvas ne toks didelis ,kad gal svorio mazo maniske,bet is judesiu sprendziant tai nk tokio jeigu gims mazesnio svorio nes bus lb stipri ,kaip futboliste 😃

mergele35 mergele35 02. Apr 2012, 14:03

sveikos mamytes mums 25 savaitele prasidejo

02. Apr 2012, 13:44

tai sweikinu tawe su mergyte busima, kaip noreciau ir as pamatyti kas bus tarp kojyciu 😀 as irgi lakstau kas 15min y tuoleta nebespeju lakstyti 😃 apsigyventi reik tuolete ir buti jame. na jau tau daug sawaiciu yra as tikiu kaip jin ten spardosi. labai smagu tikrai 😀)

02. Apr 2012, 13:33

O del tu pasispardymu tai ojojo kiek visko buna,kadangi gimda ir taip spaudzia pusle ,dazniau sysioju o dar plius mazoji isiremia i ja tai vargelio buna niekur is namu negaliu iseit nes kas 15 minuciu lakstau i tuoleta 😃

02. Apr 2012, 13:29

Sveikute ,man snd suejo pilnos 25 savaites ,tad prasidejo 26 ,jau . O mes nebijom pirktis mums jau patvirtino kad mergyte kelis kart 😀 O ir taip ne vien rozinius perku,tad tikru be problemu berniukui-tik va abejoju ar bus berniukas ,nes ir pati maciau puikiai kad tarp kojyciu -tuscia 😀

02. Apr 2012, 13:28

mamule13< sveika man irgi po truputy spurd nors man tik 22 sawaites , bet nevisada jauciu spurimus , nezinau miega gal . snede ryte truputy jutau isona ,kad dawe i sona kairy. as irgi nieko neperekiu , kol nezinosiu kas dar nieko nepirksiu , kaip jau zinosi kas bus tada tik : )

02. Apr 2012, 13:19

sveikos, mums jau 25 savaiteles. spurda ir mano kruopyte labai jau aktyviai, beveik visa diena jauciu judesius, o vakare tai isvis sokiai pokiai. kelis kart jauciau, tai taip skausmingai i pusle spyrtelejo, nlb malonu buvo 😃 as tai dar nieko nesiperku, yra atidave kelis rubelius, maikyciu, bodziuku.... balandzio vidury eisiu ultragarso tai gal patikslins, kad mergaite, tai jau tada prasides smagumas, apsipirkinejimai 😀 dabar tik praeinu, pasiziuriu, kiek visokiu groziu yra.... bijau dar pirkt mergaitiskus rubelius, o jei berniukas, ten tupi pas mane ??? 😃

01. Apr 2012, 15:21

tad saunu 😛

01. Apr 2012, 13:31

Nu taip is tiesu :-) Ir pinigu atzvilgiu ir kadangi mama mano tai ji vistiek ismano labiau apie kai kurias prekes as dar tame nepatyrus,beabejo visada kanors pirkdama paskambina man su manim pasitaria :-)

01. Apr 2012, 11:52

tai gerai , kad kas dar is uzsienio ka atsiuncia 😀

01. Apr 2012, 11:48

Siaip man tai viska mama perka 😃 Mociute ,kaip sakant nes ji uzsienyje ten kokybes kai kuriu daikciuku geresnes o ir pigiau 😀 O as turiu jau nusipirkusi kelis rubelius,kita sav eisim su vyru eisim smulkmeneliu nusipirkti kaip ciulptuku , kojnyciu vilnoniu ,merliuku t.t. vezimeli bei lovyte pirksim geguze ,jau nusiziureja kokius 😀

01. Apr 2012, 11:28

jau daug ka turiu,pazystami sunese😀 man manija drabuzeliu maziuku,bet zinau kad nereik daug prisipirkt ,bet man tokie mieli😀 net nebeinu i parduotuves ,nes kai iseinu , wisalaik kazka parsinesu 😀 o tu? nusipirkai ka jau?😛

01. Apr 2012, 11:18

mane labiau musa vakarais ,visas veiksmas prasideda,rytais pasisveikina lengvai 😃 Perkiesi jau kanors vaikeliui ?

01. Apr 2012, 11:12

gerai , kad juda , man irgi makaluojas , nuo pat ryto , uzmigt nebeimanoma 😃 bet man tas patinka,nes jauciu sawo angeliuka,matau kaip spardosi 😀

01. Apr 2012, 11:06

Is tikro kiekvienai skirtingai,kitos 9 menesi nebuna su dideliais pilvais o pagimdo sveikus grazius leliukus,o kitos jau 12 savaiteje buna su arbuzais :-) Sbsrbiausia judesius gerai jauciu ,kartais stipresnius kartais lengvesnius,bet svarbiausia juda kruta ir zinau ktada kad viskas gerai 😀