2011m. vasarą gimę vaikučiai :)

27. Jun, 01:35

Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)

15. Sep 2011, 11:32

zinot, man kazkaip mama toki dalyka iskiepijo, kad sventes yra sventes ir jos turi buti ypatingos, o tam nereikia leist kruva pinigu, reikia tiesiog kazka idomesnio patiems sugalvoti😀 pamenu kaip mano mamyte, kai veziodavo mane i darzeli, o mes vazinedavome autobusais, ji paimdavo ir surengdavo pirstu spektakli😀 nieko daugiau nepamenu, o ties spektakliukai visa laika su manim sirdyj, taigi, noriu, kad ir mano vaikuciai kazka tokio pan. isimintu😀
jjurgitele sauni ideja😉 as va irgi neseniai per TV maciau kaip Bosu seimyna surenge dukrytes dviguba svente ir pagalvojau kdl mes taip nesumastem, ir pinigeliu butume biski pataupe😀

15. Sep 2011, 11:28

kristutea zinok, as irgi suneli neseniai krikstijau, tai organizavom svente per pora sav😀 is pradziu sugalvojom, kad norim krikstyt, kol dar visai leliukas (mat dukryte krikstijom jau po metuku), paskiau sukvietem pacius artimiausius zmones, susitarem su kunigu ir fotografu, o paskiau as jau sugalvojau padaryt "zalias krikstynas"😀 stai musu krikstynu stalas😀

15. Sep 2011, 11:20

sveikutes 😀mesmazaja zadam krikstyt kt metais,kai sueis metukai,vienu metu 2progas atsvesim 😀

15. Sep 2011, 10:24

laba ryta 😀 sveikinam su 3 menesiuku 😀 kaip graziai sugalvojai dukrytes gimtadieni 😀 saunu kai nuosavas namas tai niekur kitur eiti nereik 😀 lauksim ispudziu ir graziu nuotraukyciu 😀 as ir db galva suku, nes nusprendem mazyte pakrikstint po poros savaiciu 😀 kukli svente bus, bet noriu ko nors grazaus ir ypatingo, bet kartu ir paprasto....reik vaises issirinkt, kazka sugalvot... net nzn.... 😀

15. Sep 2011, 09:04

stai mano princese😀

15. Sep 2011, 09:03

labas rytas😀 mes tai vakar su Karoliuku buvom nuvare i multikina, i ta spec.seansa mamytems su vaikuciais, bet filmas pasirode per daug rimtas ir lb jau ilgas, tai vos pati kartu su Karoliu ten nesmigau😛 paskiau vaziavom aplankyt seniai matytos drauges, mat ji parvaziavo atostogoms is londono ir jau si svtgl isvaro atgal☹ kadangi isvarem vakar i vln, tai visa d ten ir prabuvom, snd ir vel pas mama uzsukom, nes reikia varyt su mazyliu i poliklinika, 3men proga😀 veliau parasysiu kiek paaugom😀rno mes jau gyvenam gimtadienio nuotaikomis😀 kt sav mano dukrytei bus 2metai, tai pagalvojau, kad ji jau yra pakankamai didele teminems sventems, taigi tema bus "Sketukai ir guminukai Havajuose", svecius paprasem kad butu apsiave guminiais batais ir turetu skecius(zinoma, pagal galimybes), na o visos vaises ir zaidimai bus havajiski😀 ta proga uzsisakiau fotografo paslaugas, kad iamzintu neikainojamas akimirkas😀 oi, laukiu nesulaukiu, sunkiausia sekesi sugalvot gimces vaises, bet jei biski pasuki galva, viskas buna ciki piki😀 po gimces butinai ikelsiu kelias foto, ok?😀

12. Sep 2011, 09:57

Sveikutes 😀 musu savaitgalis buvo labai puikus 😀 vaziavome pas senelius kasti bulviu 😀 tai mazasis buvo pagrindinis darbininkas 😀 ir oras pasitaike puikus tai as su mazyte visa laika prabuvom lauke.... o vakar vaziavom i droziniu sodyba prie druskininku pasivaiksciot pasiziuret 😀 po to dar 4 valandas po druskininkus vaiksciojom, megavomes geru oru.... 😀 po to dar i kavine uzsukom velyvu pietu... tad sekmadienis buvo tikrai vykes ir pavykes 😀 na ir vakare vykom namo i kauna... tai maziukai abu pute i aki.....nors maniau kad laukia bemiege naktis, kadangi mazoji miegoji visa diena, pavalgiusi 22 val ji ismiegojo iki 6 ryto 😀 saunuole mazyte, suprato kad mamai reik pailset 😀 nes jauciu nuo saules vakare plyso galva ☹
smagu kad visos mamytes savaitgali nesnaude ir pasinaudojo geru oru 😀

12. Sep 2011, 09:06

labas rytas😀 mes vakar irgi lb daug laiko lauke praleidom, vakare vaziavom mano mamytes aplankyt😀 snd va namus biski tvarkau, nes po svtgl jie atrodo lyg po karo😃 😃 😃 jau pagaminau vyrui kugeli, tai db kepa, vakare gales valgyt😀 dukryte darzelyj, o sunelis skaniai miega...tfu tfu tfu, jis ir vel grizo i savo vezias, tad vakare sminga apie 21val, keliasi tik 2k ir ismiega iki pat ryto, keliames visa seimyna kartu😀

11. Sep 2011, 20:48

Sveikos 😀 mes vakar buvom kaimuke, geras oras, tai vis diena laukuty isbuvom grynam ore. parpe mano mergyte visa diena, tai nakti man teko nemiegot 😃 na, ne visa, bet gana daznai kelesi. siandiem virem cepelinus ir likusia dienos dali vel praleidom lauke 😀 dabar dar laukiu kol maze atsibus ir eisim maudytis 😀 tai bus rekimo... nemegsta mano dukryte vandenuko 😀 kaip jus laikotes? kaip maziukai? ka nuveiket per savaitgali? 😉

11. Sep 2011, 11:57

labas rytas😀
laimabu aga, as irgi girdejau apie ta ukiska muila😀
kristutea smagu girdet, kad vaikuciui jau viskas gerai😀
ka veikiat, mergaites?😀 as tei va snd iskepiau toki pyraga su citrininiu idaru, bet per daug saldus jis man pasirode, tai kt karta bandysiu su kokiais rabarbarais arba obuoliukais😀 vyras va su dukryte lauke duodasi, neseniai nupirkom jai tokia boruzele -smelio deze, tai db kasdien ten bega pazaist, jei nelija😀 o as laukiu, kol sunelis atsikels, pamaitinsiu ir irgi puskuosim😀

09. Sep 2011, 18:37

Na va, ir gerai 😀

09. Sep 2011, 08:50

sveikutes.... na mano panele siand jau pakakojo, ir neprireike net slyvu valgyti 😀

09. Sep 2011, 08:08

buk rami,mano mazajai taip pat buvo 3-4paras nesitustino,uzvalgiau slyvu,taip pridare,kad maudytis ejom.ir dabar kas antra para tustinas,bet sakau taip pasitustina,kad be maudyniu neapseinam 😀 o tie muiliukai,termometrai aisku pededa,bet geriau apseiti be ju,nes kazkuriam forume skaiciau,kad vaikas naturaliu budu jau 4men.be mamos pagalbos nedaro.

08. Sep 2011, 22:12

as irgi esu girdejusi ir apie muila ir apie termometra, bet kazkaip nesinori i uzpakaliuka ka nors kist.... reiks rytoj nusipirkt slyvu, gal jos pramus.... nors as ytariu kad jai galejo uzkietet vidutriukai nuo dziovintu slyvu, mat geriau jogurta su jom...idomu taip gali but? isgeriau tik stikline ...

08. Sep 2011, 21:37

O man pasakojo, kad nora tustintis sukelia dar vienas dalykas. tik skamba, bent jau man, baisiai... paimi ukisko muilo maziuka pailga gabaliuka, suslapini ir ikisi i tiesiaja zarna, kaip zvakute ir tada vaikas labai greitai pakakoja.

08. Sep 2011, 21:21

beje, zinai, ka anxciau darydavo? mano mamyte man toki dalykeli pasake, kadangi as irgi turedavau problemu su kakojimu kudikysteje, kad reiktu paimti ta sena termometra, galiuka sutepi vazilinu ir ikisti kudikeliui i uzpakaliuka, biski palaikyt, sake, kad man tai lb padedavo😉 as tai nebandzius, nes tfu tfu tfu....maniskiams, bent jau kol kas nebuvo tokiu problemu😉

08. Sep 2011, 21:18

na, mano dukryte jau visai apsiprato darzelyj, net ir vakare apie ji kalba, tik ir klausineja kada vel gales eiti😀 o mes su suneliu lyg ir suslogavom biski, nosytes uzkimstos, man dar ir gerkle persti, na bet tikiuos, viskas greit praeis😉
kristutea o tu maitini, ar ne? tai pabandyk tuomet kokiu slyvu ar slyvu tyrele uzvalgyt, pamenu, kad mano dukrytei iskart pramusdavo😉 paskiau visa diena kakodavo; as tai skaiciau, kad kudikelis, maitinamas vien MP gali nekakot iki 10d, taciau as jau supanikuociau kokia 3-4d😉

08. Sep 2011, 20:34

viska darau, ir ant pilvuko daugiau gulim, ir masazuoju pilvuka, ir kojytes kilnoju.... papurpsi vis o daugiau nieko.... siand lyg truputi ramesne.... na dar teks laukti, pamenu kai maziukui taip buvo, tai sake daktare kad gali nekakot iki 6 paru, o jai ir 7 nepakakoja, reiktu pasirodyt daktarei.... tikiuosi nereiks jokiu klizmuciu ...

08. Sep 2011, 19:56

oho, negerai... :/ ar bandei palaikyti kojytes pakelusi?

08. Sep 2011, 19:42

labuka, mes laikomes gerai 😀 tik truputuka neramios esam, mat jau 3 paros kaip kakucio nedarom ☹

08. Sep 2011, 19:06

Oi, zaliaake, tikrai, kad buna 😀 kaip jusu maziukai laikosi?

08. Sep 2011, 12:42

tikra tiesa😀

08. Sep 2011, 09:23

labas rytas 😀jei buna nuotaika gera,tai tikrai norisi "kalnus nuverst" 😀

08. Sep 2011, 09:13

labas rytas, mergaites😀 oi, pas mane namuose db ramu, vyras su dukryte i darzeli isvare, Karoliukas miega, o as siaip poilsiauju, mastau ka cia man tokio nuveikus...ar Jums taip buna, kad norisi visko vienu metu, kaip pvz. paskaityt knyga, pamiegot ir dar ka nors isvalyt namuose?😃 net ir nzn ko pirmiau griebtis😀

07. Sep 2011, 15:04

sveikutes 😀ziuriu,kad as jau atsilieku nuo jusu ir mamyciu nauju atsirado 😀smagu 😀

07. Sep 2011, 14:07

sweikos o mano mazute uzmiega tik guledama(bet ne ant ranku😀tai gali buti jos lovele, lavinimo kilimelis, ar vezimas.jei ant ranku tai jai reikia dairytis,viska matyt.ir gulincioj pozicijoj neislaikysi jos 😀

07. Sep 2011, 14:01

Sveikos 😀 o mano mergyte uzmiega ivairiai: kartais bevalgydama, kartais tik pavalgius, kartais paguldau i lovyte ir pati uzmiega, o kartais ir pasupti reikia 😀

07. Sep 2011, 13:27

Darom pietus 😀

07. Sep 2011, 13:14

Sveikos, ką veikiat? 😀

07. Sep 2011, 09:25

laba ryta 😀 zaliaake aktyvi is pat ryto 😀 mano mazoji tai uzmiega dazniausiai lopsiuki, merliuka prie veiduko prisispaudusi 😀