2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

30. Sep 2011, 12:18

va ir mano maziukas 😀

30. Sep 2011, 12:09

sveikos mamytes,na ir kas jums ten abiems atsitiko?gana drasios is rasysenos atrodet,o va se tau ir susigedot abidvi susipazinti 😀 na nieko kita karta jau bus drasiau 😉 mano Benui rytoj jau 4menesiai,o kita penktadieni einam jau pas daktare sverti ir matuotis,idomu kiek per menesi jisai cia ugtelejo 😀 klausyk Svistulka o kiek tavo mazoji isvalgo misinuko gramu?na kiek pili vandens gramu?as savo vyresneli tai vedu i paprasta kirpykla ir mus sauniai ten sekasi,o ir nereikia brangiai uz kirpima vaikiska moketi,kiek gi ten tu plaukuciu jau nukirpti reikia..

30. Sep 2011, 10:27

aga priesais sedejau,ir zodziu pritruko 😀 nezinau kas jai atsitiko,ji pratusi tik prie seses balso o cia va jau kiti balsai net nustebau,namuose tai ir vartomes ir su kamuoliuku ridenames,turim kur su ragais toki,o va ten ir nepatiko,kai isejom uzsidejau ant nesiokliu tai kaip uzmigo tai iki puse sesiu miegojo kol namo grizom,o poto iki pat 11valandos vakaro neuzmigo kol tetuko balso dar neisgirdo 😀 o va koks idomiausias ivykis nakti nutiko,prabudo ir pradejo inksti tai pradejau glostyti tai ji tik capt apkabino mano ranka,laukiau laukiau norejau istraukti tai ji stipriau dar suspaude,tai galvoju gal ji gemoj galvojo kad bus ten palikta 😀 na nepavyko bet niekis kazkaip laikas vistiek linksmai praejo,o tokius pratimukus pirma karta maciau tai namuose bandysiu taikyti,ir sakiau mane taip gerai nuteike tai reiks i sporto kluba uzsirasyti savo kg numesti 😀

29. Sep 2011, 21:18

nieko tokio, kad as irgi pasimeciau😛 juk sedejai priesais mane, ar ne?😀 as is pradziu pasimeciau, galvojau, kad jau po visko bandysim susidraugaut, vis tiek niekur neskubejau, bet tavo mazylis kazkaip lb jau prastai jautiesi, matyt, nepatinka jam sportuot😉 tai jums taip ir nepavyko pasportuot...man tai visai nieko, netgi patiko, tuo labiau, kad visi pratimai mamoms buvo zinomi dar is to prijekto, kuri lankiau Gemmoj praeitais metais "Pasitik pavasari lieknesne", o pratimukai mazyliams tai irgi matyti, tokius dare masaziste mano dukrytei😀

29. Sep 2011, 17:51

oj zaliaake kaip man geda,galvojau susipazinsiu su tavim o gemoj paimiau ir sustingau,net nzn kas atsitiko ☹

29. Sep 2011, 10:09

valiooo susitiksim 😀

29. Sep 2011, 09:25

valiooo, snd varom i Gemma😀

28. Sep 2011, 11:22

sweika;😀 iswis musu forumas mirsta ☹ bet suprantama ,turbut visi serga,aiste irgi koset pradejo,vakar sirupo nupirkau tai iskart praejo,bet irgi vakar nuejo miegoti tai koset pradejo,galvojau kad bus taip visa nakti bet daviau vaistu tu ir gerai praejo naktis 😀 oj tos mano seytes kaip uogytes,aiste jau aciu dievui miega savo lovoj,net ragint nereikia,tai nakti vistiek prabunda tikrina ar as miegu,tai ja uzmigdau tada tyliai einu gultis ir ka austeja tada atsikelia valgyt ja pamaitinu uzmiega ,ir tik atrodo miegu vel aiste nubunda tada vel austeja ir taip visa nakti,pasaka be galo 😃 o as laukiu musu sporto,bus poto proga nueit su drauge kavos pagert,musu tetis vel vakarais dirba tai liudna mum,bus tikrai proga prasiblaskyti 😀 na lova jau ir man patinka,tik dabar ciuzinni toki reikia nupirkti 😀

28. Sep 2011, 09:28

sveikute😀 oi, as pastaruoju metu visiskai be jegu, nieko nesinori, nieko nespeju, uztat ir cia kazkaip nieko neparasau😛 Gabyte vis dar serga, vaistus jau baigem gert, bet sloga nepraeina, nosis ir toliau varva, baisingai kosti, uzkimus visa, tai naktimis dedu "bulvinius papus"😀 Karoliukas dar lyg ir laikosi, bet irgi biski nosyte uzkimsta, tai as jam savo pienuka lasinu, ziuresim ar pades...fui, nemegstu as rudenio ir ziemos, lai lietuvelej visuomet butu pavsaris ir vasara😀 oi, rytoj jau eisim i ta sporta...siaip tai visai nenoriu, bet tikiu, kad reiktu prasiblaskyt😀
lova tai liux😉

26. Sep 2011, 11:47

va musu lova nauja 😀

26. Sep 2011, 11:46

labas rytas,ojojoj tegu gabyte greiciau sweiksta,atsimenu kaip aiste pradejo eiti i darzeli ir pradejo kosyti tai bjauriausias dalykas buvo,todel zinau kaip jauciates ☹ o gerai kad pavyko issimiegoti,pati geriau jausies,o mano panele jau pradeda pratintis prie savo lovos tikuosi greitai be nuansu miegosim savo lovoj 😀 aga,gerai kad nuejom i ermitaza,nes tokia lova jyske kainuoja 400lt,norejom tikra dviaukste nupirkti,o kai sita nupirkom tai sakem kai austeja paaugs tada dviaukste pirksim,mes irgi kolkas vienam kambary glaudziames,truputi sumazejo vietos bet kaip nors sutilpsim 😀
Na bet tada kirpejos ir sazines neturi,tai galetu dantis tada issivalyti,nu blin 😀

26. Sep 2011, 09:58

o ta foto tai daryt pukio kirpykloj, is pradziu apsikerpam, o paskiau dar ten biski pazaidziam, visai smagu😀 man tik vienas dalykas nepatinka, kad tos vaiku kirpejos yra rukancios, manau, kad jos galetu kazkaip rukyt jau tik po savo darbo pamainos...as pati rukiau ilga laika ir zinau, kaip tai veikia nerukancius zmones, o ypac vaikucius😉

26. Sep 2011, 09:56

sveikos, mergaites😀 as snd pagaliau issimiegojau, vakar maze baisiai kosejo, tad vyras ir vel miegojo su ja kartu kt kambaryj😛 taigi, mes su Karoliuku karaliavom miegamajame😀 snd pakilom tik 7 30, kai jau vyras iseidinejo i darba, nuotaika puiki...tik lb lb tikiuos, kad mazes sveikatyte prades taisytis😉
svistulka super, kad jumi pavyko pataupyt ant vaikiskos lovos, kiekybe uz prieinama kaina...kas gali buti geriau?😀 na, mes kol kas nieko pan nemastom, nes dazniausiai visi miegam 1 kambaryj, kur niekas daugiau nebetilptu😛 tuo labiau kad ir mazyle dar nepasiruosus niekur kitur miegot, jeigu miega pas mus, tai viduriukyj, kad tik neiskristu😛 o jeigu viena, tai su apsaugom😉 taigi, mes dar siek tiek luktersim😀

24. Sep 2011, 18:04

oj kokia grazuole gabyte,super,o cia kirpykloj fotografavot? 😀 musu aiste nuo gimimo irgi buvo pripratinta miegot savo lovoj neturejom del to problemos jokios,bet va praeitais metais tetis buvo isvykes porai menesiu,per ta laika ji miegojo su manim ir tas miegojimas va tesiasi iki sendienos 😀 miegojo manieze,poto turejom tokia lovyte kaip darzelyje bet kai nukrito tai atsisake joje miegoti,o nupirkom tipo ale dviaukste lova,apacioj nera lovos tik antram aukste,gal ryt ikelsiu parodysiu,akcija ermitaze buvo tai negalvodami nupirkom 😀

24. Sep 2011, 17:24

stai mano grazuole😀
svistulka kaip as tave suprantu, jau kai mes persikelem ir maze pradejo miegot atskiroj lovoj, tai dziaugsmo buvo pilnos kelnes😀 galima prisiglaust prie vyro, apkabint ir pabuciuot...mmm, tikra palaima😀 zinoma, kartais miegam ir vel trise arba nakti prabunda, bet faktas tas, kad dazniausiai jau dukryte miega viena😉 na, o sunelis nuo pat gimimo miega savo lovyteje, kaip bus toliau, matysim😉 beje, o kokia lova jai nupirkot? gal kokia foto turi?😀 nes db maze miega kelioninej lovytej, kuria pirkom Karoliui, o vat kada jau jai reikes kt lovytes, tai net ir neisivaizduoju...tikriausiai kai prades saugotis, nes kol kas dar kartais nusiredena nuo krasto😛

24. Sep 2011, 14:50

sweikos 😀 oj zaliaake sweikit jus,kaip cia dabar apsirgot taip negerai,linkim pasweikti greiciau,tai gal gimtadieni jau poto suorganizuosit 😀 ikelk nuotraukyte,as tai aiste irgi apkirpau trumpai,nes pas ja ploni plaukai tai neapsimoka ilgus jai auginti 😃 skauda skausda,buna diegliukas kaip paima nugara tai nekas ☹ o mes vakar neiskentem ir nupirkom aistei lova,ji taip ja dziaugesi zaide zaide o kai atejo laikas miegot tai asaru pakalnes,bet ryztingai su tuo kovojau ir bravo pavyko,buvo dar nakti isterija bet dainavau aaa pupa patiko tai poto iki ryto ismiegojo,bet va austeja atsibudusi 6ryto apsidaire ir i panika puole,is pirmo galvojau kad taip sunkiai kvepuoja bet ne panikuoja grazuole mano,tai teko i savo lova temptis,tai iki 8ryto nemiegojo,o jeigu jau snausdavo tai iskart akis merkdavo ir ziuredavo ar salia manes guli 😀 oj mamos snd pirma syki po metu pertraukos jauciau drugelius skraidant pilve kai miegojom jau dviese ir vyras apsikabino 😀

23. Sep 2011, 16:39

svistulka jo, tas tai tikrai😀 o pas mus va blogos zinios, vakar jau Gabytei viskas ciki piki buvo, jau taip dziaugiausi, kad nei kosulio, nei nosyte varva, o nakti vaikas vos ismiegojo, beveik neprakvepavo pro nosi☹ nuvarem pas gyd kraujo tyrima priduot ir pasirodo kazkokia infekcija pasigavom, tad israse vaistu ir pasake, kad reikia bent pora dienu sedet namuose☹ siaip Gabyte laikosi gerai, siryt net kirpykloj buvom, gal veliau ikelsiu kaip graziai mus apkirpo😉 o dar sekm zadejom svest Gabytes tortadieni bet va taip isejo...ai, su vaikuciais per daug nepriplanuosi😛
geras, tai tave irgi nugaros skausmai kamuoja? as tai i vakara jau vos susilenku☹ o jeigu dazniau mazius patampau, tai isvis nugara visa diena maudzia...siaip tai viena drauge sake, kad cia gali but nuo to, jog budama nescia Gabyte ant ranku nesiojau, bet as mastau, kad siaip jau per daug kruvio uztat ir skauda, man irgi butu idomu suzinot ka daryt, kad bent sumazint ta itampa😉 o db jau del dalyvavimo ir nzn, nes Gabyte kaip tik tadien vedam pas gyd apziuros...na, reikes gal su mama pakalbet nes ziauriai noriu i ta Gemma😀

23. Sep 2011, 14:17

aga gerai,aciu uz patarimus,nes nakti visad staiga pasoku is lovos kai mazute atsikelia,as irgi turiu dirza su magnetukais reiks uzsideti😀

23. Sep 2011, 11:39

labas svistulka 😀 mane taip pat kankina nugaros skausmai,net Kosmodiska nusipirkau,tik nezinau ar jis padeda 😀.man drauge pasake toki pratima:atsigulk ant nugaros ir tiesk rankas ir kojas tuo paciu metu,na panasiai kaip atsikelusi issirazai,kad miegai islakstytu 😀o man kartais taip uzeina,kad bijau vaiko is lovytes kelt.stenkis is po miego leciau o ne staigiai keltis.

23. Sep 2011, 10:55

o as tai dar realiai nieko is mk nepazystu mamyciu,tikiuosi ten susipazinti,ir gal trenere patars kaip atsikratyti nugaros skausmo😀

23. Sep 2011, 10:54

sweikinam giedre su menesiadieniu😀grazi mergaite😀 na matai zaliaake gali buti kad gabytei taip atrodo kad ka duoda darzelyje tai reikia valgyti,o va namuose reikia kito maisto 😀 as praeitais metais niekaip negalejau suprasti kodel aiste ateina alkana,budavo klausdavau aukletoju ar valgo aiste sakydavo kad taip,ir galvojau kad esu bloga mama kad nedamaitinu vaiko ir ji tokia liesa,o va nuejo jau i kita grupe,ir linksma grizta ir pavalgiusi ,skruostai atsirado,dabar tik jai duok pavalgyti,tai supratau kur suo pakastas😀 o mano va gine tai siusdavo labai i poliklinikos apsilankymus nestukems bet visada kas sutrukdydavo,o vos neverkiau kai nepatekau i zuoku ta swente man pasake sesele apie ja ta pacia diena,o juk reikejo is anksto uzsiregistruoti☹

23. Sep 2011, 09:56

Siandien mums jau 3 menesiukai 😀

22. Sep 2011, 18:37

as manau, kad kiek tu pinigu bebutu, ju vis tiek bus negana😉 ar ne taip, mergaites?😀
mes tai pvz visa laika planuojam, pirmiausiai apmokam visas saskaitas, tada paliekam kiek mazdaug reikia maistui men, nenumatytom islaidom ir kas lieka, tas ir lieka😀 kol kas dar nieko nesutaupem, nes vyro alga pareina ant mokesciu uz nama ir paskola, o mano maistui bei nenumatytom islaidoms...bet sakiau, kad reikes kazkaip suverzt dirzus, kadangi kt metais planuojam varyt atostogaut, is pradziu mastem i Rusija, bet kai paskaiciavom, tai vos ne kaip i Graikija...galvojam, gal reiktu geriau i kokia Latvija su masina😀 ir grazu, ir pigu😀 pvz i Ventspili, mes su Gabyte ten jau buvom, tai parodysim Karoliui😀
svistulka joa, as irgi maciau, kad tu varai, galesim ir gyvai susipazint😀 smagu, bus ten viena mamyte, kuria jau pazistu, mes kartu su ja sportavom kaip tik tame Gemma😀

22. Sep 2011, 18:32

svistulka man tai keisciausia, kad Gabyte darzelyj beveik viska suvalgo, o kai namuose kazka pan pasiulo, tai ne ir viskas😛 matyt, visgi veikia tas "kartu kartu", alia bandos jausmas😀
egleee24 o del darbo tai as zinai kaip pasakysiu? ovz uzsienyj teikia pirmenybe tos salies gyventojams, jos pilieciams, o pas mus Lt ka jau ne karta esu pastebejus, teikia pirmenybe uzsienieciams, cia tai juokinga, zinoma, jeigu ten ne kox giminaitis arba draugas😉 o del dovaneliu vaikams, tai LT irgi galima daug ka papildomai gaut, tiesiog cia reikia reikalaut, visur registruotis...kaip pvz daugelis moteru net nzn, kad joms priklauso nemokami kursai nestukems, jeigu zinoma juos rengia ju poliklinikos, bet dazniausiai buna, o kai apsilankai tuose kursuose, tai ten tiek visko gauni, kad oi oi oi😀 paskui buna visokiu akciju ir reklamu paciose pardese as pamenu, kaip Rimi uzsiregistravau ir Gabytes 1 metu gimimo proga mes gavom dovanele😀 buvom nerealiai pamaloninti😀 be to, kasmet rengiamas tas Zuoku nestukiu koncertas, kur nestukes gauna po visa maisa dovanu😀 na, zodziu tik domekis ir LT irgi daug ka gausi dykai😀 tik kaip ir sakiau, LT niekas apie tai per daug neskelbia, viska reikia suzinot paciam, kaip kad ir su tais nestukes kursais; budama nescia pradejau dometis, suzinojau apie kursus ir paklausiau savo gines, tik tuomet i juos ir nusiunte😉 o nebuciau paklausius, nebuciau ir nuvarius, nebuciau gavusi visokiu dovaneliu kudikeliui😉

22. Sep 2011, 17:35

svistulka,ziauru is tikro kas dedasi toj Lietuvoj.na reik tiketis kada nors ten ir bus geriau.tada ir as parbegsiu 😀

22. Sep 2011, 17:27

is tikruju tai cia mokesciai daug "sueda".nera taip,kad sugalvoji ir perki,del butiniausiu dalyku tai taip,o didesni pirkini perkant reikia ir pasitart.zinot ko labiausiai pasiilgstu.ziauriai noriu pasivaiksciot po miska arba pasedet prie ezero.uch,net pikta darosi,kaip noriu 😀

22. Sep 2011, 15:24

Zaliaake tai ir tu varysi su karoliuku sportuot,bus proga susipazinti artimiau 😀

22. Sep 2011, 15:24

jum gerai uzsimanet ir perkat,o va mes gaunam atlyginimus susimokam uzviska,butinai stengiames maisto pripirkt ir tada ziurim kas lieka va galim apsipirkinet 😀 kita menesi sakem norim nenorim pirksim lova dviaukste vaikams,a tai jau nusibodo miegot trise lovoj 😃 galiu viena pavyzdi apie save pasakyti,isidarbinau kepykleelej naujoj padirbom apie menesi ir isgirdom kad bus darbuotojai atleidziami ir ka jus manot kas pirmoj vietoj i atleidima ogi as ir mano naparnica nes matot isidarbinom savo jegom o ne per mamytes ir dedes,tada jau teko eit sakyti kad laukiuosi,bet dar tada pati nesakiau kad ir as toj firmoj turiu giminaiciu,vat kaip yra lietuvoj 😃

22. Sep 2011, 13:35

egleee,pas mus tas pats 😀pasakau kad reik ko nors,tai gerai sako savaitgali nuvesiu,pirkis ko reik 😀,daznai ir pats atveza ka nors,dabar negali praeit pro maziuku drabuzelius 😀,cia pas mustaip pat ateina kuponeliai su nuolaidomis pampersams.

22. Sep 2011, 13:04

na man atrodo vien noro neuztenka norint isidarbinti Lietuvoje,tiek Lietuvoj tiek uzsieni reikia tureti pazystamu norint susirasti nebloga darba,na jei neturi uzsieni geru draugu kurie gali pagelbeti,tada reikia moketi gerai ju salies kalba ir durys atsidaro placiau 😀 jo ir Svedijoj pirmiausiai teikia pirmenybe tai saviskiams svedams,o i lietuvius jie ziuri gana kreivai,nes nemazai nukenteja nuo ju yra...na jo gerai tureti nors kotedza butu su savo nuosava zolyte,bet pagal kaina tai tikrai neapsimoka jo nuomuoti.siaip vaikam viska as perku vyras i tai nesikisa tik sakau reikia vaikam to ir to o jis ir sako tai eik ir nupirk.kas man cia dar patinka tai kai gimsta vaikas tai visokiu bukletu su dovanelem ateina,va paskuti gavom pampersus pigiau isigyti tai begsim i parduotuve nes jau baiginejam paki 😀

1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 29