2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

22. Sep 2011, 12:49

na va ir as prisedau,turiu sunena tai kol maudosi galiu pakalbet 😀 kaip jums gerai kad 4kartus maitina,pas mus tai tik 3kartus,na kiek skaitau tai pusryciai ir vakariene silpnoki o pietus dar normalus 😀 kaina irgi 200lt,va mokam irgi 2.5lt tai kanceleriniu prekiu rupintis tai nereikia 😀 na va mano vyras per gimines ilindo tai kolkas dirba gerai,tai kol uzdirba bandom daug ka isigyti,vaikams negailedami perkam nes manu nelabai ka ir pritaupysi cia😀

22. Sep 2011, 12:43

mes Camberwell,visai netoli centro.

22. Sep 2011, 12:38

is pradziu tai kazkur 10min pestute nuo Marble arch, o paskiau link Canary wharf persikraustem😉 tai pastarajam patiko tuo, kad gyvenom nuosavam name su pakankamai dideliu sodeliu, nes centruose ten net sodu nepavadinsi 2X2😃 o kur jusu seimyna gyvena?

22. Sep 2011, 12:11

zaliaake,kurioje vietoje Londone gyvenai?

22. Sep 2011, 10:11

pritariu zaliaake,jei labai nori,tai ir Lietuvoj gali uzsidirbt ir pragyvent,reikia tik netinget,aisku galimybiu daug maziau,bet ir cia pinigais nelyja,reikia ir pazinciu turet,kurios neateina per viena diena.gerai.kad dar lietuviskai turim cia su kuo pabendraut,nes su anglem mamytem,reik zinot ka sneket,o be to nevisos i emigrantus palankiai ziuri.

22. Sep 2011, 10:03

zinoma, Anglijoj, Airijoj, Norvegijoj ir kt pan. salyse, gal, ir smagu gyventi, bet juk ne kiekvienam pasiseka ten gerai uzdirbti, daugelis dirba juodus darbus, nuo ryto iki vakaro, neretai ir svtgl...as pati ilga laika dirbau ir gyvenau Londone, is tikruju nenoreciu ten grizt, zinau, kad trumpam nebuna, o jeigu pagyvenciau ten ilgiau, tai stoga kaip reikalas nurautu😛 siuo metu ieskau galimybiu uzsidirbt daugiau musu lietuvelej, as manau, kad yra galimybiu, tik zinoma zymiai maziau negu uzsienyj, ber verta pabandyt😉

22. Sep 2011, 10:00

labas rytas, mergaites😀 oi, pleputes, gera tema uzvedet apie uzsieni ir lietuvele bei apie valstyinius darzelius😀 kas liecia darzeli, tai tfu tfu tfu pas mus visai saunus, ten lb daug zaisliuku ir jis pats sutvarkytas😀 tai pries pat rugsejo 1-aja buvo teveliu susirinkimas, auklyte paprase, kad kiekviena seima parupintu higienos prekes bei 50Lt zaislams/ metams😉 kadangi visai nedaug vaikuciu lanke pirmosiomis dienomis, taigi mes su vyru pirmieji ir parupinom tas higinos prekes, ai visai nedaug ten isejo, gal kokie 20-30Lt viskam😉 o uz pati darzeli mums per men kazkur apie 200Lt iseina, jeigu visuomet lanko, nes ten skaiciuojama 2.50Lt nario mokestis, tai jis mokamas net tuomet, jeigu vaikutis serga ir neina i darzeli plius mokestis uz maista, nes musu darzelyj vaikuciai valgo 4k per diena😉 tai nemanau, kad lb jau brangiai, o rengiu as savo mazyle siek tiek paprastesniais rubeliais negu namuose, kadangi vis tiek ten valgo ir pastoviai demiu uzdeda, kurie neissiplauna😛 nes pvz jeigu reiketu auklyte samdyt, tai maziausiai 6Lt/val😉 taigi, visai gerai...zinoma, jeigu lyginti su uzsieniu, tai biski liudnoka, bet kad galima ir nelyginti, ar ne? arba pvz lyginkime su Rusija ir iskart apsiraminsime😃 buvo mano gimines neseniai atvaziavo is Rusijos, tai sake, kad pas juos net tokiu kaip nestumo atostogu nera, ten kazkaip vos ne pora men gauni pinigelius, o paskiau augink ta vaika kaip nori😉 taip kad nevarykim Dievo i medi😀

22. Sep 2011, 09:20

labas rytas 😀prirariu tau egleee,kad cia gyveni su ta mintim kad tavo vaikai aprupinti.mano didzioji eina i mokykla,tai net parkelio nereikia pirkt,viska duoda,dar nemokamai per pertraukas duoda vaisiu.o lietuvoj reik i mokykla isleist vaika tai be keliu simtu neissiversi.na mano viena drauge cia jau 7m.tai ji net bijo pagalvot,kad reiktu Lietuvoje gyvent,o jos vyras noretu,.cia gal nuo zmogaus priklauso.o kiek uz darzelius Lietuvoje reik dabar moket?

22. Sep 2011, 09:07

jojo,siaubas kas darosi darzeliuose,musu vaikuciai papuole labai jau i nutriususia grupe net nauja aukletoja buvo ten ikelta is kitos grupes,taim sake pasibaisejau,gerai kad teveliai geranoriski kas kaladeles perdazys kas dar ka,zinai kai pagalvoji kad savam vaikui kur jis visa diena praleis tai ir negaila 😀 o pas mus eini neeini moket reikia,o jei pristatai dokumentus susitvarkai juos tai tada nuolaida gauna.😀 o musu aukletoja tai pagriinde prase kad atnstume serveteliu vaikams,nes neduoda darzelis duoda tik muilo ir viena kvadratini lapa popieriaus 😀 o pas mus baisu,nueini i parda ir nezinai ka imti kokios kainos,jau net neziuriu imu ir viskas nes valgyt reikia,o jau rubu kainos tai sakes ne tas zodis,ir vaikui nelabai isaiskinsi kad brangu nes darzelyje mergaites puosiasi ir noriu kad mano dukra graziai atrodytu tai ir perki,kazko sau nedaperki o vaikui perki 😃

22. Sep 2011, 00:21

o mes Svistulka nesijaudink kaip nors isgyvensim 😉 as tai cia gyvenu tik ta mintim,kad galim sau daug ka leisti,is vieno vyro algos ir uz buta mokam ir apsirengiam abudu ir dar du vaikus aprengiam,perkam valgyti neskaiciuodami ir t.t...o kai pagalvoji kad lt reiketu verztis dirza tai nesinori ten ir gyventi,brrr...

22. Sep 2011, 00:19

nu bet ir darzeliai LT viska reikia pirkti ir teveliai pinigelius nesti ir nesti turi,cia Svedijoj gerai kol mano vaikas ina tris kartus per savaite i darzeli tai jam uz nieka moketi ir nereikia,valstybe moka,gauna tik viena maitinima jis nes vedu as ant 9val o pusryciai darzelyje 7.30.kadangi mano vyresnelis dar su pampiais(oi kokia geda 😃 ) tad reikejo vienintelius ka nupirkti tai pampersus,o as kaip gera mama tai ir dregnom ir sausom servetelem pasirupinau,bet aukletoja ju nepriime sako darzelis turi viska nupirkit tik pampersus.super galvoju 😀 o va lietuvoj tai baisu,dirba va mano broliene aukletoja tai kai papasakoja kiek reikia pinigu i darzeli tai nelinksma pasidaro...nes mano dukterecia eina i ta pati darzeli kur ir jinai dirba bet tik i kita grupe 😀

21. Sep 2011, 20:15

jetus mamos kaip jus uxzjauciu,draugem sakiau kaip jum ten liudna,negali buti,bet ziuriu kAd tai jau tikrai 😀 as tai darzelyje snd buvau,aciu dievui maisais neteks tempti higienos prekiu,rinkom po 50 lt nusprendem savo vaikuciams muzikini grotuva pirkti,o savo vyra irasiau i tualeto remonta,xi xi xi 😃 zaliaake svarbiausia savas kampas nors ir mazas namukas,su laiku galesit pasididinti😀

21. Sep 2011, 19:35

sausio menesi bus 5metai kaip as cia gyvenu,jo liudna man bet ka darysi,artimiausia lietuve su seima gyvena uz 50km,tai vis ruosiames susitikti,bet vis neprisiruosiam,kitos dvi seimos uz 200km,o salia tai nieko nera ☹

21. Sep 2011, 18:55

egleee24,tai tau visai tada liudna,mes cia draugaujame su 3 seimom,mano dukra turi 2 drauges lietuvaites ir 1 berniuka.viena is tu seimu ,tai lietuvis vyras o jo zmona japone,ji puikiai kalba lietuviskai,nes 10 metu ten gyveno.o kiek tu jau negyveni lietuvoj?

21. Sep 2011, 17:13

Pirmiausiai tai didziausi sveikinimai Gabytei su 2-uoju tortadieniu 😉 na jo Svistulka nu bet ir anyta pas tave ☹ na ka as galiu pasakyti apie savo anyta,jinai siaip gera kaip anyta ir kai mociute,bet nepasakyciau kad irgi labai islaidauja ant anuku,nesakau kai ateina tai visada kazka atnesa tai kinderi tai ciulpinuka su tokiais saldainiukais,na bet jei paprasau ka nupirkti isparduotuves,ar tai bulviu,pieno ir t.t.. tai i´niekada pinigu neima 😀 na bet ir mes jau jei reikia nupirkti kelis daiktus taip pat is jos neimam pinigu 😀 na ka galiu Giedre75 tau pasakyti kad as tave pilnai suprantu del ilgesio lietuvai ☹ kadangi ir pati labai noreciau ten gyventi tad irgi liudziu buna visokiu dienu kai pasiilgstu artimuju,draugiu.... nes neturiu nei vienos lietuves drauges cia ☹ na tada sakau vyrui kad uzsakytu man bilietus ir islekiu i lietuva prasiblaskyti,aisku su vaikuciais 😀 na ir man atrodo kad kazkurie metai uzsienyje laaabai yra sunkus,na bet as jau baigiu susigyventi su tuo,kas belieka 😃 nes dabar pagrinde del vaiku geroves cia gyvenu,cia jie gali viska tureti,o lietuvoj manau neistengtumeme nupirkti to ko jiems reiketu ir noretu,bet aisku vyresnelis turi noreti proto ribose,mes kai vaziuojam i kokia parduotuve tai jis aisku pirmiausiai lekia zaislu parduotuve ir issirenka didziausia traktoriu(jo manija dabar traktoriai ) o mes sakom kad dideles dovanos perkamos tik per sventes tad leidziam jam issirinkti maza masina kokia,oi bet kaip du jie ileks i parduotuve zaislu tai bus ojojoj 😃 asaru bus daug manau 😃 na va Jauniaus gimtadienis neuzkalnu tai nuvesim sakem mes ji i zaislu parduotuve ir leisim issirinkti sau dovana,ot vaikas bus patenkintas kai gales issirinkti koki tik nores traktoriu 😃

21. Sep 2011, 16:17

aciu merginos uz palaikyma 😀kazkokia man siandien diena,kad apie Lietuva galvoju,na bet tuoj eisiu parsivest didziosios is mokyklos,gryz vyras is darbu,nebebus taip liudna 😀

21. Sep 2011, 16:13

aciu svistulka😀zinau,kad Lietuvoje taip niekad negyvenciau,bet taip gaila kad savu nematai.sako taip buna,kad tretiems metams einant uzeina ilgesys,tad manau praeis 😀ir mano brolis cia yra,bet pavasari jis jau gryzta i Lietuva,o mano didzioji su lietuvaitem draugem tarpusavyje angliskai kalba,draudziame,bet uzsimirsusios vel jos angliskai.

21. Sep 2011, 16:08

Giedre, as manau, kad visur gerai, kur musu nera😉 jeigu jusu seimyna gyvena ilga laika Anglijoj ir turit darbus, busta, tai ir vaikuciams ramu, taip ir toliau, o i Lietuvele dar spesit grizt, va per tv neseniai girdejau, kad dar viena krizes banga nusimato, tai visai baisu darosi kaip ir kas😉 bet as, kaip ir svistulka, manau, kad jeigu kazkas nutix, tai nieko cia baisaus isvaryt trumpam i Anglija, kalba zinau, issilavinima turiu, vyras irgi, manau neprapulsim, tuo labiau, kad vaikuciai dar mazuciai, lengviau prie visko prisitaikys😀

21. Sep 2011, 16:06

svistulka kai susipazinau su savo dabartiniu vyru, tai jis jau turejo si zemes sklypa su nuosavu namuku😉 state tik sau vienam, o va kaip idomiai gavosi😉 state sau, o kai viska viduj sutvarke, tai ir visa seimyna atsikrauste😉 siaip tai mazokas tas namas, bet su laiku tikimes praplest, be to cia viskas taip artima, juk dar budama nestuke padejau savo vyrui tvarkyt viska, ka tik galejau😀 pvz visiems pasakojau, kaip as budama 9men glaisciau tarpus tarp plyteliu virtuveje😀

21. Sep 2011, 16:00

nesigraudink,gal kada grisit,o dabar manau lietuvoj nieko gero nera,jeigu ten sekasi tai dar pabukit,tikiu kad pas savus norit,nes drauge irgi isvykusi tai kai grizo sake irgi noriu i lietuva per ta anglija nepamaciau kaip tevai suseno,kad mociutes numire,o kitas giminaitis pardave vln buta su seima laimes irgi i anglija nbego ieskot,po menesio jau grizt norejo bet deja jau nera kur.... 😀 oj laikykites,jei pavyzdziui vyras prarastu darba ir pasiulytu i anglija kas tai negalvodama isvaziuociau 😀

21. Sep 2011, 15:45

as su didziaja dukryte atvaziavau pries 2m.ir 4men.o vyras cia jau 6metai.na is pradziu tik jis isvaziavo,galvojom kad laikinai, sugryz.bet isitvirtino cia ir mes atvaziavom.jam cia patinka,o man tai nera svajoniu salis,as i Ispanija lekciau,svaigstu del jos 😀,na bet gerai ir cia,svarbu kartu visi😀vyras tai sako i Lietuva nenori,o man tai daznai uzeina mintys,kad noreciau sugryzt.ups,net asara nubraukiau...kartais ir didzioji dukryte sako,kad noretu i Lietuva,na tada ir man graudu pasidaro.

21. Sep 2011, 15:42

buna buna mergaites ir taip,atrodo jo savo anukem,bet jai gaila vis,man tai siutas ima skundziasi oj mes pinigu neturim uz ta sumoket uz ta,o kai tik savaitgalis tai i turgiu tai i parda kokia,va saldytuva uz dutukstancius nupirko,o misineli padovanoti tai negali,ai tiek to,kai ji viena syki pasake kai pasensiu tai vaikai ir duonos neatnes,galvoju taip ir bus,kaip tu taip ir vaikai😀 ji kita karta pagalvos ar dar skolint pinigu,va kazzkas nepatiks tai ir nepaskolins,tai gyvenime sakiu jau koko bet is jos tai nesiskolinsiu nors ir badu mirsiu 😀 o tai zaliaake jus statetes ar pirkot nama? 😀 o kokiam kaimely ar paciuose trakuose ?

21. Sep 2011, 15:34

Giedre, kaip jums fainai😀 o kiek laiko jau Londone gyvenat? tai jau ten su visam, ar ne?
svistulka uzjauciu del anytos, isties negaleciau ir pagalvot, kad dar taip buna😉 na, maniske tai yra superine, anukus labai labai myli, nuolat atveza visokiu dovaneliu ir dukrytei, ir db jau suneliui, nors pati nedirba, gyvena is pasalpos, jau kiek kartu sakiau, kad neislaidautu, bet ji nei uz ka neklauso😉 dar visokiu skanumynu nuolat prigamina, o kai atvaziuoja pas mus dar verziasi ir namus sutvarkyt, vos spejau atimt visus irankius😃

21. Sep 2011, 15:29

na bet gi savo anukems,ne svetimiems. cia jau zmogus ant to ligonis.na bet ka jau padarysi,zmogaus jau nebepakeisi.

21. Sep 2011, 15:22

zinau,ir vyras ir mano tetis nesupranta jos😀 teits sako,blemba jau vaiku neturi dviese dirba tokiu mokesciu kaip mes nemoka,sako net anukems nors po 5litus duotu ant pieno,sudo,buna sukrapsto koki saldaini vyresnelei ir patenkinta 😀 zinai pagalvojus ji gera taip moteriske,bet jau skupidla ne tas zodis ☹

21. Sep 2011, 15:09

uzuojauta svistulka del anytos.

21. Sep 2011, 15:02

sweikinam sweikinam gabyte su tokiu dideliu jubiliejum ,linksmai paminekit 😀 ir jau karoliukas koks didelis,nu saunu tikrai 😀 o giedre linkiu smagaus kraustymosi,kaip jum linksma kad kraustotes,as irgi noriu i savo nama deja gal tik po kokiu 15metu ☹ va o anyta snd nuotaika sugadino,paskambino ir sako senelis is vokietijos misinuko atveze tai prasom 71lita atvezti susimoketi,tai net gumulas gerklej istrigo,galvoju nu ir mociute mano vaikai turi 😃

21. Sep 2011, 13:37

mes gyvename gan neblogoje vietoje,viskas salia.ligonines duris matau pro langa,mokykla uz keliu minuciu pestute,parkas visai netoli o ir vyro darbas taip pat netoli.mes susiradome visai salia,galima sakyt uz kampo,ir dabar turesime savo kiemeli,bus kur mazaja isvezti 😀is sio rajono nenorejome kitur kraustytis,nes didziosios dukrytes mokykla labai gera,patenka i Londono 10 tarp geriausiu. turesim ir mes padejeju,tad reik tiketis viska mes cia greit 😀 ikurtuves zadame tik kita savaitgali 😀

21. Sep 2011, 13:26

ogo, kaip fainai😀 kur kraustotes? papasakok😀 mes tai pora meteliu pas mano mama gyvenom, o va suejo Karoliui 2men ir issikraustem i nuosava namuka uz vln😀 zinok, irgi baisiai sunku buvo, bet kazkaip lb greitai viska suorganizavom, vyras masina uzsake, pasikvietem draugus ir viskas...penkt issikraustem, o jau sest visus daiktus ispakavom ir ikurtuves sventem😀

21. Sep 2011, 13:18

sestadieni persikraustom,bet taip tingiu daiktus detis.viena maisa sukraunu ir prie kompo,i mamyciu kluba 😀

1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 29