2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

10. Oct 2011, 12:26

persikraustem mes i didesni buta ir pas mus salta cia,tad vakar jau pirkom papildoma elektrini radijatoriu,tai iskart jauciasi skirtumas,tik gaila kad jis vienam kambari gali prisildyti,tad tenka panesioti,pirmiausiai prisisildom miegamaji kad butu Benui ir mums su vyru silta miegoti uzsidarom duris ir siluma laikom,o paskui nesam radiatoriu i vyresnelio kambari ir jam jau ji per nakti paliekam,kad ryte nebutu jam salta islipti is lovos .jei taip ir toliau bus salta reiks pirkti dar viena radiatoriu 😃 senam bute buvo 26laipsniai silumos,sitam tik 21laipsnis,pagal daktarus cia normali namu temperatura,bet mes kai pripratom prie silumos tai ir salam 😀 manau ir nuo kvadraturos dar priklauso buto vesumas...

10. Oct 2011, 12:21

na jis laikosi man uz pirsto ir sedi,o kai pavargsta pasileidzia ir atsigula,as jo pati nelaikau 😀 jo gerai sedi jis toj kedutej,na jinai nera visiskai stacia kad butu bet ir nera pusiau gulima,atlosas reguliuojasi.na as irgi galvojau Benui pirkti ta ciuzini i lovyte bet nuejau paciupinejau,ir nepatiko man nes reklama neatitinka kokybes,gal del to as taip manau,nes maciau tikrus kokybiskus Tempur firmos ciuzinius ir lovas.dormeo pagal mane tai tik labai prastas padirbtas Tempur ciuzinys,na bet aiksu cia tik mano nuomone 😉
aciu dziuljeta 😉

10. Oct 2011, 12:12

bet paciu maziausiu nera svistulka maximoj😀zinau svistulka ,kad reikia su gydytoja pasikonsultuot,bet sian jau pramiegojom gydytoja..zesim gal vakare i priemima nuvesiu arba ryt susisieksiu su gydytoja.

10. Oct 2011, 12:10

ir dar viena

ir dar

va dar

10. Oct 2011, 12:08

va dar

10. Oct 2011, 12:06

zinok zaliaake nerandu as tu foto,cia kelem is kompo i kompa tai net neisivaizduoju kur jos ☹ bet va kelios kurias radau

10. Oct 2011, 11:56

na kaina truputi kandziojasi,bet maximoj dabar eina akcija tai galvojam taip isigyti 😀

10. Oct 2011, 11:55

dziuljeta geriau nesakyk del tu baisybiu,mane labai sukrete kur praeita savaite berniukas mire,tai vis is galvos neisieina o jei mum,bet veju mintis salyn,jei tavo mama zino ar serga ar ne tai reiskias zino,bet geriau su daktare pasikonsultuot,juk nieko blogo nenutiks ir jus svarbiausia neapsirkit tokie mazuliukai 😀

10. Oct 2011, 11:55

egle koks grazus burbuliukas tavo😀 svistulka kiek girdejau is tu kas juos turi tai patenkinti labai😀bet kaina pvz man tai nelabai patinka..

10. Oct 2011, 11:52

ogo egle didelis,ir kaip fainai sedi net nustebau beziuredama,bet svarbiausia kad jam gerai tai tegu ir sedi 😉

10. Oct 2011, 11:51

sunku ziureti tas dvi paneles gerai kad austeja pasiguldai prie saves ji miega ir as galiu pasnaus o va kai didesne namie tai jau nepagulesi,todel vyresnele istremiau i darzeli snd,kad ramu butu,bet man va kas keisciausia kad namie sedziu ir visad po nakties atsikeliu vis labiau serganti,nesuprantu is kur pas mus pucia namie ir labai salta,reiks papildomai sildytuva turbut pirkti ☹ mano austyte irgi juokiasi kaip suaugusi,burba pirstus susikisus net malonu ziureti 😀 o tai egle jis pats ir taip issedi jau sedimoj pozoj ar ilgai issedi? 😀 ar gal galit kas pasakyt ar nezinot ar tie dormeo ciuzinukai geri,ketinam vaikams pirkti kad tik neapsirikti mum 😀

10. Oct 2011, 11:49

o cia jis maitimo kedutej sedi 😀

10. Oct 2011, 11:47

va Svistulka prasei foto mano maziuko vyruko storuliuko 😀

10. Oct 2011, 11:46

labas rytas😀 busiu persigyrus del savo maziukes miegojimo☹ sianakt keles daug kart vis trukteldavo pienelio kelis gurksnius ir vel miega tada po kokios val vel pradedavo muistytis ir vel keli gurksniai ir vel miega..zodziu..bet gal todel kad sloguojam ☹bijau labai del baisybiu kurios siaucia☹bet mama ramina kad butu kitoks vaikas(ji zino nes broliukas mano yra persirges)

10. Oct 2011, 11:31

sveikos,matau snekat apie vaiku sedejima tai as saviskio nebenulaikau,nenori guleti nei pusiau sedeti,nei ant ranku buti,nori sedeti kaip jo brolis ir teveliai 😃 tad daktare apziurejus pasake kad vaikas yra labai stiprus ir jo vystymasis neprilygsta kudikiui 4men,tad leido mums truputi ir pasedeti,o matytumet Benuko sypsena,taip juokiasi garsu kad net seiles bega 😃 tad teko is rusio parsinesti maitinimo kedute vyresnelio,jinai skirta vaikams nuo 5men,tad leidziu ir saviskiui jau ten pasedeti,nelabai ka mato dar visciukas bet sedi patenkintas 😃
na mes turim irgi maziui kokoso drozliu viena puse ciuzinuka,o kita kokia puse net nezinau 😃 tad Benas blogai pradejo miegoti,muistosi malasi,tad pirkom jam vakar nauja paralonini ciuzinuka,nupirkom plonyte pagalvyte ir ka jus manot vaikas kuo ramiausiai sau miegojo,aisku nepamirso ir atsikelti pavalgyti 😃
Svistulka sveik greiciau,nes oi kaip sunku yra rupintis dviem vaikuciais kai nere nei sveikatos nei jegu ☹
super Zaliaake kad taip greitai tavo mazoji atsisake ir soskes ir prasosi ant puodo (y) na zaliaake laukiam foto is gimtadienio ir pasakojimo kaip jis praejo zodziu visko kas susije su gimtadieniu,gal pasisemsiu kokiu ideju savo sunaus 3-jam gimtadieniui 😉

10. Oct 2011, 11:12

Laba dienele 😀 Seniai čia jau besilankiau. Kaip mamytės gyvenat? Kaip vaikučiai auga?

10. Oct 2011, 09:55

laba ryta 😀zaliaake,maniskis mokesi 15vidurinej,vadinosi Vyturio,o vardas Darius.labai sveikiname jus su dideliais pasiekimais 😀o svistulka gerk daug arbateliu ir svarbiausia neuzkresk savo dukryciu 😀

10. Oct 2011, 09:20

labas rytas,oj mamos apsirgau atrodo jau buvau pasveikus bet snd kaip pritrenkta,smagu girdeti kad gabyte jau atsisako blogu yprociu,linkim ir toliau taip graziai testi savo pasiekimus 😀 tai kaip gimtadienis praejo,o karoliukas turbut jaute kad bus neeiline diena todel is anksto tam ruosesi 😃 o mano panele gulet nenori,belekaip sedet nenori ant ranku tik uzsimane buti veidu i prieki,auga su xarakteriu mergyte mano 😀

09. Oct 2011, 22:10

beje, norejau pasidalint geromis ziniomis, jau 3d kaip mano dukryte visai be soskes ir lb graziai prasosi ant puodo😀 VALIOOOOOO!!!!! na, visgi jau 2metus atsventem😀

09. Oct 2011, 22:09

dziuljeta aciu aciu uz komplimentus😀 man tai pirma karta gyvenime patiko, kaip as atrodau per telika, bet balsas buvo ganetinai keistas😛 siaip tai, kai tik Eglute su komanda atvare, tai Gabyte visai nebendravo, o paskiau kaip atkuto, tai ka tu ka tu😀 bet tavo stebukliukas gerai miega...tfu tfu tfu, maniskis eina miegot apie 20 30-21val, bet ir keliasi valgyt kas 2-2,5val😉 o snd isvis dave koncerto, atsibudo 5 30, pavalge ir davaj zaist, tai per asaras uzmigdziau, uz val vel atsibudo, tada jau pakakojo, panesiojau, uzmigdziau, o uz val ir vel atsibudo, vel pakakojo...Jezau, galvojau, kad isprotesiu, juk dar snd sventem dukrytes gimce...tai tokia lyg apsvaigusi visa diena😃
svistulka tai gal bus proga kada ir gyvai su Gabyte susitikt?😀 maniskis tai nlb dar sestis nori, bet ant pilvo tai gerai guli, galva kelia, ir bando jau vartytis, rytoj musu laukia paskutinys masazas😀
giedre75 va va taip ir yra su tuo pienuku, as ir db pastebiu su Karoliu, kad tiek kartu pyksta, kartais kol pamaitinu, tai visa net suprakaituoju...o jei tai butu mano pirmas vaikas, tai galvociau kad gal pieno truxta, ar pilva skauda, ar dar kox briedas😛 bet cia tai geras, kad abu vyrai is pnvz😉 o kox vardas, kuria m-kla baiges? gal, ir su mano vyru bus pazistamas?😀

09. Oct 2011, 16:55

na reiks pakeisti,nes reiks dickei kita ciuzini pirkti,lova tai nauja ir ciuzinio reikia naujo😀

09. Oct 2011, 15:29

pas mus ir buvo vatinis😀o tai nenori apkeist ciuzinukus?juk kudikiui labiau reikia gero ciuzinuko😀

09. Oct 2011, 12:01

labas rytas 😀 musu toks vatinis ciuzinukas,ant gero ciuzinio sese miega,bandysim ka nors daryti 😀 as tai irgi zema,tai nezinau i ka dukros atsigims,beet noreciau kad butu aukstos o ne taip kaip as zema 😃

08. Oct 2011, 13:55

tevelis aukstas musu😀 as tai vos 166😀o koks jusu ciuzinukas?as turejau nuo vyresnelio likusi bet pastebejau kad jau issiguli tai nupirkau kokosini😀tai tu pabandyk ant zemes kokia koldra paklot ir paguldyk 😀pradzioj trumpiau paskui ilgink.neatversk iskart jai sucypus tegu pacypauja,arba sau ant krutines pasiguldyk nukaryte paglostyk.pavartaliok kaip saslyka pirmyn atgal😀

08. Oct 2011, 12:55

o mes diena tarp valgymu tik po koki pusvalandi pamiegam,o vakare uzmiega apie 9 ar puse10,tada ismiega iki 7 buna ir ilgiau.

08. Oct 2011, 12:49

o mes jau su miegu diena problemu neturim,va snd nakti tik karta atsikele o poto miegojo jei nevyresneles kosulys tai busu visai normali naktis 😀 net 7cm,ogo nu ir didziule,tai i ka atsigime tada? 😀 man atrodi kad netinka jei nei lova nei ciuzinys jos kad nekelia galvos nes pas daktare kai paguldem ant pilvo tai op taip graziai iskele,bet dar kels po truputi ir priprasim 😀

08. Oct 2011, 11:23

beje zaliaake,abi turim viena bendra dalyka😀abieju vyrai is Panevezio 😀

08. Oct 2011, 10:55

del galvos kelimo tai maniske ir tingine buvo,bet dabar jau graziai kelia galvyte o kokios snekos vyksta tuo metu😃

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 29