2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

05. Oct 2011, 10:49

visos kalbat va apie mamas,kaip pagalvoju kaip noreciau kad ji salia manes butu,tureciau kam pasiguosti,gal ir savo lelytes palikti gal butu man lengviau,padetu auginti man jas,nes siaip galiu savo teciui tik palikti ir tai tik porai valandu,juk jis austejai pampersu nepakeis,neatstos mamytes,nors pamato mano teti tai sypsena iki ausu,ir kartu mielai miega snekasi,pabuna kol neprivaro 😀

05. Oct 2011, 10:46

klausei zaliaake kaip nuo pampio atsikratem,tai irgi pradejom pratinti prie puoduko,bet ne uz ka i kelnes varydavo ir vsio 😀 viena syki eidama apmizo kolidoriuje plyteles,poto laminata apmizo ir turbut pamirso,o as nemaciau kad ten sysio yra ir ka ji begt paslydo ant to sysio ir bumt buvo stiprus nuo tada ant puoduko sedasi,o pampio pati atsisake,dedu ji nenori galvojau kad issidirbineja,bet pasirodo mano panele nenori juo,tai jau silt pradejo tai i lauka pradejom su triusikais eiti ir ziuriu kad normaliai taip ir atsikratem,tada mum buvo 2.3men.O va su austeja sakiau nuo 8men pradesiu ant puoduko pratinti 😀

05. Oct 2011, 10:42

sweikos,na snd truputi jau man geriau ,nepykina,tik gerkle skauda,,reiks pasiskalauti,gal del streso to viso bloga buvo 😀 as tai jau geriu kontraceptikus man labai patinka zinai kada susergi,pilvo neskauda,gal svoris krist prades,o prezervatyvu mes nenaudojam,vyras sako nenaudosiu tai kai su aiste pastojau tai net nenustebo,zinojo kad taip gali atsitikti 😀 na vakarais tai nesitvarkau as nes bunu be jegu tik indus issiplaunu,vakar mano dvi paneles nusprende kad reikia mama pakamuoti,10val vakaro nei viena nei kita neejo miegoti,o as net verkiu kaip jau gultis noriu,poto aiste uzmigo isjungem telika tai ir austeja uzmigo,tai uztat visa nakti abidvi ismiegojo,taip linksmai puse 5keliausi,jegu atsirado 😀 mano vyras irgi sako as dirbau o tu namie sedejai kaip gali pavargti,as sakau o valgyt kas padaro kas isskalbia,kas islygina kas namus aptvako,nu tai paziuri ir nieko nesako,jiems taip atrodo kad mes namie sedim,atskrenda geroji feja ir uz mus viska padaro 😀 vakar sake gal i klaipeda issius dirbti,tai mintyse pagalvojau kad issiustu,pailseciau truputi,butu liudnoka bet uztat issilgimas koks butu 😀 o del tvarkymosi tai as zyziu,sedziu ant galvos ir zyziu kad jis savo daiktu netvarko,o jis irgi man ir taip gerai,na galvoju tada einu einu tvarkaus po truputi ziuriu ir jis jau tada tvarkytis padeda,na manau pas vyrus smegenis dirba isvirksciai 😀

05. Oct 2011, 00:07

o zinai siandien vyras nuejo mane uzregistruoti pas ginekologe ir sako jinai nori pasneketi apie kontraceptikus,sako apie implanta ar spirale,o jinai jam ir sako spirales mes jei nedesim...hm idomu kodel?penktadieni reikes issiaiskinti.oi as przervatyvu tai nemegstu,fu man kazkoks svetimkunis atrodo lenda ten kur nereikia 😃 as noreciau tokios apsaugos apie kuria nereikia galvoti 😀 na bet jo myletis ir man nera noro,buna tik kad vyrui reikia,bet ir tai negauna kada tik uzsimano 😃

05. Oct 2011, 00:03

as irgi zaliaake tvarkau tik kad akiai butu grazu 😃 oi nepakenciu to kai abu vaikai zyzia o paskui bliauna,o ypac vakare,tai va dabar zyze vyresnelis i ausi mete kamuoli gult nenorejo eiti,o as ir sakau jam kad ateis dabar teta ta kur apacioj musu gyvena ir issives ji miegoti pas save kad mamos neklauso,matytum vaiko reakcija 😃 sako mama einam gulti,ir ka manai nei garselio negirdziu 😃 o va ir mazius zyze tai padariau misinuko istrauke ir saldziai uzmigo,o buvo valges tik pries dvi valandas 😀 zinai ir as jau anksciau nusprendziau kad nesiversiu per galva va tyngiu valgyti padari,ar jegu nera tai sasysku ar kodunu isverdu vyrui,o siaip mano dienotvarke tai vaikai aisku,valgyt padaryti indus susiplaukti,o paskui jau nuo nuotaikos ir jegu priklauso 😀 kaip tik straipsni skaiciau tavo vaikas ar mazylio zurnale neatsimenu,kad mes mamos norim buti supermamomis ir zmonomis,todel ir verciames per galva,o kam to reikia istikruju?vyrai dirba darbuose,moteru darbas priziureti ir auginti vaikus,visa kita turi buti daroma per puse...o va as kitokio poziurio esu,zinau kad labai laukia mano teveliai anuku tad ir vesciau juos pasaugoti,juk jie neuzkraunami ir nepaliekami savaitei,o kelioms valandoms,juk tiek anukams tiek seneliams smagu pasibuti vieniem kai nera teveliu 😉

04. Oct 2011, 21:35

ai, prakalbai apie kontraceptikus, as tai buvau pas gine, tai pasiule detis spirale, paprasta arba hormonine, bet kai paklausiau ar skauda, tai atsake "ar jus gimdet? na, tai zinot kokie buna skausmai'...tai mane kazkaip isgasdino ir nutariau pasilikt prie seno ir isbandyto budo, preiziku😉 kazkaip skaiciau straipsni apie kontracepcija maitinancioms, kazkokiso piliules, tik kad gine pasake, kad jos negerai zindyvems ir vaikui lyg tais kenkia☹ tai likom prie preiziku, tuo labiau, kad as db taip isvargstu, kad net ir myletis nenoriu, man zymiai smagiau tiesiog apsikabint su vyru, prisiglaust prie jo, pasibuciuot ir uzmigt jo glebyj😉 tai kad ir kontracepcijos jokios nereikia😃 😃 😃

04. Oct 2011, 21:32

oi, Egle, cia tai is tikruju geras del tos gyvenamosios vietos😛 zinai, as irgi ziauriai nemegstu bardako, bet vakarais jau nebespeju apsitvarkyt, tai tenka rytais arba diena...kartais buna tikras beprotnamis, tai vienas vaikas rekia, tai kt, paskiau choru pradeda, o as tik noriu greit apsitvarkyt, kad ir akiai grazu ir sieloje ramu😉 na, bet su vaikais per daug tvarkos niekad nebuna, ypac svtgl, atrodo, kad po audros kokios, gal, delto su vyru ir pykstames? nes jam yra gerai, kaip yra, sako "kam tvarkytis db, jeigu vakare vis tiek jovalas bus?", bet as galvoju, kad reikia, juk jeigu netvarkyt, tai kaip savartyne kokiam gyvensim, baisu bus☹ nu zodziu kiekvienas turi savo tiesa, o tas dalykas, kaip kad apie savo vyra kalbejai, kad pabandyk islygint drabuzius, isplaut indus ir dar su vaikais susitvarkyt mano vyro neveikia, bandziau pora kartu, tai pasake, kad tiesiog nedarys, nesivers per galva ir tiek...sako, kad cia as viska noriu padaryt iskart ir lb greitai😉 ai, net ir nzn, gal jis ir teisus, gal neverta verstis per galva, bet kad as kitaip negaliu ir kas svarbiausia, jeigu jis man nepadeda, tuomet as pati viska padarysiu ir nepasiskusiu...bet va tie dalykai kaupiasi, kaupiasi, kol viena diena issiverziu kaip vulkanas, kaip kad si sest buvo😛 ai, as visa i savo tete tuo dalyku😉 o del to, kad galejau palikt mamai vaikus, tai as pirmiausiai pagalvojau apie savo mama, kad negaliu as jos apkraut tokiais rupesciais, juk ji ir savo gyvenima turi, ne viskas taip paprasta....manau, mes su vyru turim sprest savo problemas neveliant kt artimuju, ypac mamyciu😀 bet cia tik mano nuomone, zinoma, lb graziai skambejo, kai mama pasiule paziuret 2 vaikucius ir isleist mus su vyru si penkt i filma Tadas Blinda, nes jau visus ausis prauziau, bet kad pagalvojau, jog negaliu taip pasielgt su mama, per ziauru ir kdl db ji turetu ziuret mano vaikus? juk ne ji juos gamino😀 na, bet cia galima aisku daug visko pasakot😀 pasaka be galo😀
o gamtos foto visai noreciau paziuret, butu isties idomu😀 lauxiu, kol rasi😉

04. Oct 2011, 18:33

o cia ziuriu ne man vienai buvo pozymiai nestumo pasireiskia 😃 neprasidejo man menesines o ir visi simptomai nemalonus buvo,tas pilvo maudimas,tad vaistuku pagalba issisaukiau menesines ir labai greitai,o va dabar taip kraujas bega kad net apsalau taip niekada nebegdavo man,jau gailiuosi kad tas menesines issisaukiau 😃 einu penktadieni pas Benuko daktare,eisim sverti ir matuotis,idomu kiek per menesi priaugo ir paaugo 😀 o paskui iskart eisiu pas ginekologe del kontraceptiku pasneketi,ziuresim kokiu naujoviu atsirado ir ka pasiulys 😀

04. Oct 2011, 18:23

na siap apie tvarkyma tai galiu pasakyti kad vyras dazniausiai siurbliuja ir plauna grindis,mano darbas priziureti kad nebutu apkrauta nieko ,nes oi nemegstu bardako,ypac ryte atsikelus ☹ tad kad ir kokia vakare pavargus buna apsitvarkau 😀 ova vyresnelio kambari tai tvarkau kai netingiu,nes ten beprasmiskas tvarkymas 😃

04. Oct 2011, 18:19

klausei zaliaake ar turiu svedijos gamtos?jo turiu bet reikia rasti foto,nes jos labai seniai jau fotkintos 😀

04. Oct 2011, 18:12

na ka galiu pasakyti kad maniskiui uz menesio trys metai ir jis dar su pampersais,oi niekaip neiseina mums atsikratyti tu pampiu,mes ir gedinom ir pykomes ir i uzpakali gavo,triusikus buvau uzdejus,bet nieko,verkia asaros kaip pupos byra,o jis vistiek i kelnes daro,as manau cia kalti uzkieteja viduriai pas ji,nuo gimimo,mes sita problema turejom.sedejo jis metu neturedamas ant puoduku ir pradejo kakutis lysti o jis buvo toks kietas kad net suplyso jo siknute ir visas kakutis su krauju buvo,ir taip kelis kartus,o nuo tada tik pamato puoduka ir i didziausias isterijas puola.tai nezinau kada mums cia pavyks atsikratyti tu pampiu 😀

04. Oct 2011, 18:05

o as zaliaake buciau is principo abu vaikus paemus ir nevedus savo mama,o pati buciau nuejus i ta piknika ir filma,vyrui butu tikrai ant sazines negera manau 😀

04. Oct 2011, 18:03

Nieko tokio Zaliaake kad susimaisei,svarbiausiai dabar jau issiaiskinom kur as istikro gyvenu 😃 man tai zinok nieko grazaus jau cia nera,svedija labai kalnuota,vingiuota ir akmenuota salis,bet as cia kur gyvenu tai tik keli skardziai yra labai grazus,o siaip nieko grazaus 😀 jo auginti du vaikus tai ne viena,nuovargio net nedvigubai bet keturgubai buna,bet ka darysi... 😀 na o tie pykciai tokie tai manau kiekvienoj seimoj yra,nemigos,vaiku zyzimai,anksti ryte atsikelimas ir,t.t... jo ir maniskis noretu eiti kur prasiblaskyti,bet pasakiau prisidarei vaiku tai ir sedek namuose,vaikai yra abieju tad auginti juos turim drauge,o ne as auginu o tu lakstai visur.na jis suprato sita ir nevarineja,atsigriebiam mes truputi kai griztam i lt,tai mano teveliai kadangi issiilge labai anuku buna tai sako palikit vaikucius ir eikit kur prasiblaskyti,tai ir kartu kur nulekiam,ar jis su savo draugais as su savo draugem,liuks buna 😀 o kita diena pasiimam vaikus ir mano tevus ir lekiam visi kur nors.linkma buna mums lietuvoj,tikros atostogos,bent jau man mama ir tetis mano labai uzsiima su vaikais tad as galiu ramiai paguleti ir tiesiog paziureti tv 😃 o kad vyrai nemoka atlikti vienu kartu daug darbu tai cia faktas,kai grizo vyras is darbo ir sako koks as pavarges,o as atsisukau ir sakau o as manai nepavargus esu???jis sako nuo ko,juk tu namie sedi,gali paguleti pailseti,o as jam sakau su dviem vaikais paguleti???kaip dejau viska jam kas ant sirdies buvo tai issiziojo,tai va dabar sako kad suprantu tave kad tu pavargsti nes jam liepiau viena karta pasirupinti ir vaikais ir indus issiplauti ir valgyti padaryti,sako tai kaip as tau padarysiu,sakau o va taip kaip as padarau?zodziu konfliktu buvo ir pas mus😀

04. Oct 2011, 17:45

svistulka zinok, man irgi pastaruoju metu vis atrodo, kad esu nescia, jeigu nebuciau apsilankius pas gine ir nebutu pazejus per echo, tikrai galvociau, kad nescia, nes mm neturiu, krutine lyg kartais maudzia, pilvo apacia, o dar visi tie kvapai...jauciu juos nerealiai...visi pozymiai kaip per nestuma😛 na, bet gal cia labiau is nuovargio😉 o jus gydykites ir nesirkit, man asmeniskai geriausiai padeda burnos skalavimas su druskos tirpalu, nosies valymas tokiu pat budu ir occiloccocinas, tik ji reikia pradet gert pacia pirma diena, kai tik pasijunti blogai😉
o kas liecia vyra, tai as saviski isleidziu su mielu noru, tik gaila, kad jis negali manes ir pasilikt kartu su 2 vaikais iskart, mamos nebenoriu trugdyt, juk ji savo gyvenima turi😉 tai taip ir gaunasi, vyras gali iseit, o as kaip ir ant ledo😉na bet tikiu, kad viskas pamazu susitvarkys😉
o beje kaip pripratinai dukra prie puodo? ar ilgai tas pratinimas truko?

04. Oct 2011, 17:41

mergele35 zinok, mano irgi tas pats, is visu mamyciu girdziu kaip graziai vaikuciai pan amziaus ne tik kad su puodu draugauja, bet jau ir nakti ismiega be nieko, o maniske niekaip☹ tai jau sugalvojau, kad reikia cia ja viliot kaskart, kad suprastu, jog didele mergaite yra ir reikia atlikt reikaliukus ant puodo😉 tai snd va kas 30min vedziojau, bet paskiau pamaciau, kad per daznai, nlb speju su 2😛 va butu ji pas mane viena, tai speciau, o db tenka biski retint kartus, bet va vedu kas vl ir kaskart padaro...tai db specialiai i darzeli nevesiu, biski ant puodo pratinsiu, o paskiau jau ziuresim😉

04. Oct 2011, 12:35

aiste mano mielai bendrauja,sakiau nupirksiu ant tuliko mazesni rata kad jau mokintusi sedet tualete,nes darzelyje puoduku jau nera 😀

04. Oct 2011, 12:33

sweikos,na va mane kazkos virusas puola,gerkle skauda,bloga baisiai galva sopa,kazkuom apsinuodijau,arba neduok dieve nescia.😃 vat zaliaake as kiekviena sestadieni ir sekmadieni keliuosi su ta mintim kad vyras pusrycius padarys bet kur tau,tenka keltis ir mastyt kazka,mus kavos dukrai arbatos 😀 tikiu kad apmaudu tapo kai taves neisleido,mano vyra irgi kviete i pirti jis klause kodel negali varyti sakiau kad ne nes as irgi tada noriu iseiti,o jis kai austeja paaugs,sakau tada ir tu galesi iseiti,jis vis sako kad pavargo bet as irgi pavargus labai jauciuosi,bet tai niekam neidomu,pas mane dabar tokia busena kad tingiu namus tvarkyt ot va ir netvarkau,kam nepatinka tegu neziuri 😀 o su vyru tai jau pusantru metu nesipykstam,prisimenu pries tai musu barnius tai negera darosi,o dabar jei supykstam tai geriau patylim 😀

mergele35 mergele35 04. Oct 2011, 10:54

zaliaake mano merginai bus 2 metai tai mes iki siol su puodu reikalu nelabai turim vienu metu vis eme puoda sedo bet nieko nedare viska i kelnes o po to susirgo dar tai taip ir vaikstom su pampu

04. Oct 2011, 09:34

klausykit, kaip jusu vyresneliai, ar draugauja su puodu?

04. Oct 2011, 09:33

siaip tai nuotaika buvo biski pagedus, taciau vakar uzsiemiau ivairiais karpymais, juk si sekm pagaliau atsvesim mano dukrytes 2 tortadieni, per liga ji teko atidet net 3sav😉 tai tie karpymai taip man nuotaika pakele, kad sypsena issiplete nuo ausies iki ausies😉

04. Oct 2011, 09:32

sveikos, mergaites😀 oi, atleisk, Egle, as kazkaip pagalvojau, kad tu Norvegijoj, o tu gyveni Svedijoj😛 klausyk, gal kokiu graziu foto turi, kaip ten kokie vaizdai ispudingi?😀 beje, man patinka tavo poziuris i vaikus, as irgi taip mastau, tik kartais taip norisi ilgiau padrybsoti lovoje, paziuret kokia beprasmiska laida per tv, pagulet vonioj val, dvi ar netgi tris arba tiesiog uzsidaryt wc ir paskaityt ten laikrasti...svarbiausia su uzdarom durim!!!😃 😃 😃 na, bet mums visuomet norisi to, ko negalime tuo metu gauti, ar ne?😀 tenkia eiti i kompromisus....
svistulka jo, si svtgl apsipykom su vyru, nes sest mamytes vare i filma tada Blinda, o pries tai toki piknika surenge, tai baisiai norejau sudalyvaut, taciau mano vyras nesutiko priziuret 2 vaiku iskart, sake, kad dar gali pabut su Karoliu, bet su 2 neiseis...as jau ir taip, ir anaip, bet nieko...na, zinau, kad buna momentu, kai jis paima ant rankyciu suneli, tuomet ir dukryte nori, bet juk taip ne visuomet??? na, bet kaip buvo, taip jau buvo...as nenuvariau i filma ir baisiai del to pergyvenau,paskiau mes su vyru apie viska pasikalbejom, ir lyg ir issiaiskinom viska, sekm buvom isvyke i miska, megavomes smagiu oru, as surengiau mini fotosesija😀

03. Oct 2011, 14:25

o tai zaliaake kazkas tau nutiko kad toki klausima uzdavei? 😀

03. Oct 2011, 13:21

sweikutes,musu savaitgalis namie praejo,sestadieni namie baldus perstatem,truputi apsitvarkem aistes visus zaislus ismetem,geriau ka konstruot ar mastyt jai nupirkt,negu visi meskiukai ar dar velnias zino ko,tai kambarys net didesnis tapo 😃 o vakar buvom lauke o poto tetukas su draugais i miesta isvaziavo,bet su salygas kad kuri sestadieni jis mane isleis tai valioooooo busiu laisva reiks mastyt ka nuveikus 😀
Taip eglut mus filmavo,oj laukiu tos laideles,filmavo visa va valanda o reportazas duok dieve 10min bus,tai idomu ka jie rodys,bet filmavimo komanda tai labai silta buvo,malonu buvo ten 😀va pries menesi jau man irgi depresija buvo pasireiskus,verkt labai norejos,kai tvert negalejau tai ir apsizliumbiau truputi lengviau tapo,poto nuejau vyrui paskambinau pasnekejom ilgai,tai net sirdele nueme 😀 buna kai kaukt norisi,kai norisi viska mest ir iseit nuo namu nuo vyro nuo vaiku,tai tada einu tvarkytis arba pyraga kept 😀 dar va pastebejau kad kai man liudna pradedu ant aistes issilieti,stengiuos tada su ja paisyt arba sijungiam filmukus ir ziurim komentuojam su ja 😀 turbut kiekvienai tas liudesis savaip pasireiskia ☹

03. Oct 2011, 10:27

o savaitgalis puikiai musu praejo tris dienas buvo karuseles atvaziavusios tai vyresneliui laimes pilnos kelnes buvo kai kiekviena diena ejom suptis po daug kartu,leidom loterijoj zaisti,zaislus sau net 7minkstus laimejo,oi vaikas laimingas buvo,miega dabar vis su kitu zaislu 😃 na o ka jus gero nuveiket savaitgali?

03. Oct 2011, 10:24

na jo Zaliaake isties esi auksta 😀 as gyvenu zaliaake Svedijoj 😉 tai jus ten ir filmavo?parodys gal per tv?buna zaliaake zinok visko ir nervu ir liudesio ir nuovargio,bet ka darysi pagalvoju norejau dvieju maziuku tad dabar turiu juos ir uzauginti ne kaip ragana susiraukus o kaip besisypsanti mama,kad vaikai atsimintu visada mama tik besisypsancia 😀 nors vyresnelis tai juodai veda mane is kantrybes jau,o dar mazius kai pradeda zirsti is tai imk ir nusisauk su duru rankena 😃

03. Oct 2011, 10:17

labas rytas, mergaites😀 kaip svtgl praejo? ka gero nuveiket?😀
Egle, klausei kox mano ugis, ai lyg ir normalus, mano seimoj visi auksti 178😀 bet palyginus su svistulka tai as tikrai auksta😀 man patiko tavo pasakojimas apie vaikus Norvegijoj...isties nerealiai😀
svistulka zinok, po to filmavimo mes visos draugiskai dar pradejom maitint savo lelius, ir taip man keista, kad Karoliukas per filmavima valgyt neuzsimane, nes jam valgyt reikejo kaip tik 13val, bet taip uzsiemes buvo, kad matyt pamirso, o paskiau po visko jau ir i dudas, tai pagalvojau, kad geriau pamaitinsiu ir varysiu link masinos, kad smigtu pakeliui😉 tai taip ir buvo😀
o beje va turiu klausimeli: ar buna jums sunkiu dienu, akimirku, val? kaip kovojat su liudesiu? ka darot, ka?😀

01. Oct 2011, 14:54

oj turetu dar buti progu susitikti,as poto nuejau persirengineti tai laukiau truputi apacioj bet kaip jusu nebuvo,nei kas nulipo nei kas uzlipo ir eglute jau isejo o jusu ir nesulaukiau tai isejau,nes austeja jau aprengta buvo 😀 as kai pamaciau karoliuka tai irgi aiktelejau koks jis didelis berniukas jau,toks fainutis 😀
Taip egle diena mano panele ta 170g suvalgo per du kartus teisingai supratai,tik nakti kai ilgai miega arba diena irgi kai lauke pamiega gerai tada suvalgo visa o taip tai neiskarto,daktarei sakiau tai nieko nesake sake svarbu kad valgo 😃 mes dar 1nr valgom 2nr nuo puses metu eina,buna kad vaikai berniukai daug valgo,brolio sunelis irgi alkanas amzinai budavo anksti primaitinti pradejo,tai jam ir to maisto maza budavo,o dabar va metuku jau tai jau tiek nesuvalgo pagal savo amziaus norma valgo 😀

01. Oct 2011, 12:46

jinai ta 170g isvalgo per du kartus?ar as kazko nesupratau?oi maniskis jau geria antra numeri misinuko,ten nuo 4men tai turi isgerti nuo 135g iki 200g,o jam tas 200g tai tik tik,tai eisim penktadieni pas daktare tai klausiu ga daryti del sitokio besaikio alkio,jis nesupyktu jei as jam ir 210g jau vandens ipilciau,bet prisibijau nes tas misunukas jau sotesnis ir galima 4men ir 5men vaikui isgerti daugiausiai 200g,tai nzn...na na Zaliaake pasipasakok koks tavo ugis kad svistulkai pasirodei tokia auksta 😃 jo lietuviai kai pamato tai sako didelis vaikas,o kai svedai pamato mano vaika tai isvis issizioje,nes pas juos vaikai cuoliukai visai yra,turbut 70cm pas juos yra metu laiko vaikas tai ka tada man kalbet kai mazdaug tokio ugio vaikas yra tik 4menesiu 😃 na jo bet as ir uztai kad vyrai turi buti auksti,o mergytes gali buti ir mazytes 😀

30. Sep 2011, 14:49

svistulka nu geras, as taip ir galvojau, tik kazkaip issiziojau vienu momentu, jau galvojau prasnekint, bet buvo ziauriai nedrasu, kad apsipazinau😛 pamaniau, kad dar apsiziuresiu ir jau uzkalbinsiu, o paskiau prasidejo tas sportas, tuomet tavo lelius verke ir...ai, va taip ir buna, kazko lauki lauki, o reikejo iskart paimt ir susipazint😉 na, nieko, tikiu, kad bus dar progu😉
Egle, tavo vyras tikrai super atrodo, sakyciau jam visi 6-7men😉 nors apie maniski ta pati kalba, buvom neseniai pas neurologa, tai kol laukem mus tokia sesute pasitiko, paklausinejo apie ugi, svori ir pan, o paskiau paklause kiek mums, kai atsakiau, kad uz keliu sav 4men, tai net aiktelejo😀 nesitikejo:0 maloniai nustebo moteriske zodziu😀na, bet vyrai turi buti vyrais, uzteko man dukrytes-coliukes😀

30. Sep 2011, 14:28

sweika egle,ogo koks ilgas berniukas,is anksto sweikinam 😀 nezinom kas nutiko sutrikau kai pamaciau kokia ji auksta 😃 o misinuko mes suvalgom ivairiai,pilu 150ml vandens ir 5sauk misinuko,nu tai iseina apie 170,bet nakti tik visa iskart suvalgo o diena tai per du sykius tai isgeerria 😀 as tai pas kaimyne vedu kirpti,ji ten mielai eina o karta bandem kirpykloj apkirpti tai nesileido ne uz ka 😀

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 29