sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
na vistiek kira pripras, reikia dar laiko. Mano Kamile kai ejo tai is pradziu visai nieko budavo, pirmas dienas kazkiek paverke ir tiek, veliau pervedziau i kita darzeli irgi ejo gerai, tada kazkas jai uzejo kad viskas nebenori eit kasdien rekimai, palikdavau verkiancia, vos atplesdavau nuo saves na taip pasikankinom gal beveik men laiko ir vel po to viskas gerai buvo, bet kas jai tuo metu buvo nezinau ir aukletoju klausiau sakau gal kas darzelyje nutiko, sako na nieko kad del kazko nenoretu eit. o piktumas tai jau taip nezinau kas ten jiems po to darzelio buna, kiek zinau dauguma vaiku kai pareina namo buna pikti, irzlus po darzelio.
labu,reiks paziuret😀oi tai nekas jum,Dovile,sveikit 🌷Mum tai nekaip su tuo darzu,labai verkia ji ten ir naktim blogai miega,sianakt per miegus net klykt pradejo,turiu pasiimt i savo lova ir apsikabint ja,o ji mane apsikabina tai taip miegam mes,siaip ryte viskas gerai ,rengiames su nuotaika einam,o tik ieinam i grupe ir viskas prasideda klykimas,nors kai ateinu pasiimt tai matau ji zaidzia su nuotaika viska,bet tik pamato mane iskart i asaras ir ant ranku.stresas didelis jai tas darzas,nes ir namie tik paskui vaiksto ir kalba mamyte ateis mamyte,ir pikta buna kai parsivedu,cypia,zyzia nu nezinau dar vis neprarandu vilties,kad pripras.....
Sveikutes😀 Kaip gyvenat? kaip mazosioms sekasi i darzeli eiti? mes siandien turejom irgi pradet eit, bet va susirgo ir mazoji, uzsikrete turbut nuo seses virusu nes sublogavo penktadienio nakti, tai irgi puse nakties veme ☹ o as irgi uzsikreciau, jau sestadieni visa diena bloga buvo, na bet vaistu prigeriau ir man praejo, maze jau sestadieni irgi neblogai jautesi. o dabar jau viskas gerai bet visvien dar nukelem darzeli, ziuresim gal po savaites ar dvieju tik pradesim pratintis.
Sveika. sian senukuos maciau prie zaislu vitrinoj buvo, paieskok pas save senukuose,manau rasi kepuriuku 😀
http://imamma.lt/eshop/maudynems/61-plaukimo-kepurait.html
paieskok www.imama.lt
labas, mums kepures baseinui nereikejo😀tad mes jos nepirkom
Svedijoje yra pirkti baseinuose ir sporto prekiu parduotuvese, LT tikrai manau sunku tokiu dalyku rasti maziems vaikuciams
nu ir ,kad nesuslaptu ir higiena reikalauja,nes,kad neprikristu nplauku ir neuzsikistu vandeni isleidziant😀maciau maximoj,bet dideles☹net nenumanau kur dar ieskot.Dovile nesirkit😀
labukas, mums virsuj dar nera iltinuku, o apacioje jau beveik iki puses isdygo. Laikykites nesirkit 🌷 Kira, kaip faina kad su baseinu, o tau kepurytes reikia, kad plaukiukai nesuslaptu? internete nebandei ieskoti?
nu mums tai vasara iltinukai sudygo pilnai,labai ilgai dygo kol visai islindo.Dabar tik kruminiai tie galiniai like.Sveikatytes mergaites😀
Sveikutes😀 maniske irgi sako tuoj, jei sakau kazka ar taeik pas mane tai ji tiuoj. pinute kurie jau jums dantukai dygsta? jau visi vaikuciai iltinukus turi? maniskei tik dabar virsuj jau du islindo iltinukai bet pikta buvo kol dygo ir naktim verke. va pirmadieni ir mes jau turetumeme keliauti i darzeli bet siandien koset pradejo tai nezinau ar neteks atidet kol pasveiksim, o ir dicke sublogavo vakar, visa nakti veme, tai siandien is lovos nekyla, sake aukletoja virusas siacia daug klasejo buvo susirgusiu, tai bijau kad maze irgi dar tik neuzsikrestu.
labutis,mes tai vis paverkiam dar darze.Marija kur pirkai kepure Gabrielei i baseina?pas mus darzelis su baseinu ir du kart savaiteje veda i baseina vaikus,mokina plaukt,visokias mankstas daro ir reik turet ta maudyniu kepure tai mastau kur ju cia buna...
labutis.Kaip gyvenat? Cia vel tustuma...Maniske tai nesako KAS CIA. Bet mes gavom dovanu rusiska kalbancia knygute,tai ten is filmuko "rugpieniu kaimas" pauksciukas sako - kto tam.Tai Karina kartoja TO TAM. Ir dar isikandus zodeli TUOJ.Ir dar ji labai didele dejuotoja is mane sjau cia pereme,as vis tai oi,tai ai.Ir ji vis atsidusta ir OI. A s irgi labai laukiu kad jau prades daugiau kalbet,tokie juokingi snekuciai buna. Maniskei vakar kazkas uzejo,niekaip neuzmigo iki 12 val.Galvoju gal pilvuka skaudejo,nes vis perde😀 mergaite. Arba gal dantukai paskutiniai lenda,nieko nematau,bet vakar vis kumsciuka siulpe ir kramte...Sakiau siandien ryte bus sunku keltis i darza,gal visai nevesiu,bet normaliai.Sia savaite jau linksma pasilieka darzeli😀 Tik,kad neprisisnekeciau tfu tfu tfu...
maniske jeigu daug nori pasakyti, tai japoniskai varo ir dar pasakodama rankom mosiguoja kaip bobulka sena.. o dazniausiai kartoja sia fraze: "mamyte kur tu?" jos kalba tariant gaunasi : "atyte kur tiu" .Pradzioj ta fraze sakydavo tada kai pabuzdavo ir nerazdavo manes kambaryje.. o dabar net stovint salia klausia atyte kur tu... po truputi jau pradeda kartoti po zodi, kartais graziai, kartais savaip. Laukiu kada prades pliurpti, galesiu pasijuokti 😃
Sveikutes😀 braske maniske taip pat per diena gali ir mln kartu paklausia kas cia? ir jau labai senai ji ismoko klausti kas cia tai kad ir to pacio daikto gali simta kartu paklausti is karto 😀 o sneka tai ir japonu kalba ir suprantamu zodziu yra o paskutiniu metu pradejo pykti ji kazko nesuprantu, dabar dar nauja dalyka susigalvojo linkseti gal o ne kalbeti paklausiu ko nors tai linkteli galva, buvom parduotuvei dave baliona pardaveja sakau sakyk aciu, nes anksciau sakyda o dabar tik galva palinksejo 😃 Maniske i darzeli keliaus tikriausia nuo spalio pirmos, tai dar nezinau kaip ten jai seksis nors man jau neramu labiausia del ligu, zinau su kamile tik isvedi vaika i darzeli ir serga serga.
tai maniske ta japonu kalba irgi varo,tiek jau atrodo kazka pasakoja ir su telefonu jau labai kalba.
sveikutes,na pas mus valymo procesas tas pats dantu pasta suvalgom😀o zodzius pavienius tai aiskiai pasako,suprantamai,o jei pradeda pasakot ar kalbet sakiniais telefonu su mociute tai japonu kalba varo😀
Pas mus ir pan pinute del kalbos, bet nera taip kad labai aiskiai suprasciau, bet jauciasi, kad artejam prie normalesnes kalbos, nes jis sakiniais pasakoja ka veike kur buvo, tik aisku nieko neimanoma suprasti....o pavieniu zodziu nepasakyciau kad daug aiskiu. Geriausiai jis klausineja: kas cia? Ir turbut mln kartu per diena...jau kartais stogas vaziuoja... 😀
labutis.Visi vaikai turbut taip valo dantukus,maniske irgi pasta nulaizo ir praso dar😀))As atsimenu jau didoka buvau,nu kad atsimenu...tai irgi net is tuteles pasta issispausdavao,kad suvalgyt😀 Kaip su kalbejimu jusiskiai? Maniske tai kartoja zodzius kuriuos sakau,sakinukus sako is dvieju zodziu pvz. lelia pum,ma ai,mama opa....Tokia snekore.Kai kartoja paskui mane zodzius dar ir pasimuliuoja.Sakau sakyk suo,o ji vau vau,sakau sakyk bananas,o ji nem nem😀 Vaikas renkasi kaip paprasciau😀
Labas rytas, as su kavyte. Ooooo Rasa pas mus tas pats su dantukais. Pats pakrAmto-pavalgo pasta, o priekiniai ir nelabai gerai nusivalo. Tada as ji paimu, jei neiseina tada pasiguldau ir verkianciam valau, nes kitos iseities nera 😀 bet kai pasakau kad dantukus reikia valyt tai su mielu noru lekia I vonia 😀. Mes tai dar ir skiepo negave paskutinio, tai vis galvoju kada mums cia nuvaryt, nes dar ir laukia paskutinis vizitas pas kardiologe.....kazkaip norisi iki spalio vidurio susitvarkyt, bet baisu kad vaiku serganciu gali daug buti...
labukas mamytes. Kaip su dantuku valymu sekasi mazyliams? Maniske kazkiek pabruzina ir visa dantu pasta sutraukia i save, (suvalgo) dar jei pati kiek leidziasi perbraukiu
nu aisku yra ir pliusu ir minusu.. Va tas ir yra smagiausia kad pasizmoneji, pasikavineji darbe.. bet as irgi nematau nieko blogo namuose su vaiku sedeti.. ir iseinu kur man reikia, ir pasikavineju. Viskas imanoma 😉
OI IR AS VISAI DAR SUTIKCIAU METELIUS NAMIE PABUT,NORS NORISI SU KOLEGEM KAVOS ISGERT,VIS DAZNIAU PRISIMENU RYTINIUS PASIPLEPEJIMUS,KAVOS GERIMUS😀
Zinoma,kad nenoriu... Pragyvenam normaliai ir is vyro algos. Bet gi pinigai niekad nepamaiso,na ir jeigu sugalvosim imti koki kredita cia tai geriau,kad ir as dirbciau ne tik vyras.
o Pinute nori i darba ?
As dirbu iss kompanijoj, plataus profilio serviso sferoje, nuo banketu ruosimo iki valymo...
Pinute, primink ka dirbai iki atsirandat Karinutei? as neatsimenu..Renita, tai aisku pailsek dar metelius.
kartais labai priklauso nuo paciu akletoju .Esu girdejusi, kaikur specialiai aukletojos atidaro langus ir padaro skersveji vaikams, kad kita diena maziau vaikuciu ateitu ir maziau jom darbo butu...sako tai nuo senu laiku daro. Mano drauge pries kelis metus nuvede vaika i darzeli, ir kazka paliko spinteleje, gryzo pasiimti, o ziuri langai atidaryti placiausiai. Problemu turejo aukletoja.. nes turi issivedinti patalpa kol dar vaiku nera.
aisku nu idomu ten pas jus,keista salis😀man lapkriti i darba,bet gerai yra laiko kada pripratint,nors jau nuo antradienio palieku pietu miegot,bet bent pas mus grupej lopselio tai gera prieziura,po pietu miego tai net sukuosenas speja aukletoja padaryt,nors grupej su kasom tik kelios mergaites,bet vistiek parsivedu graziai susukuota,auklyte gera,visad perrengia net jei ir nedaug suslampa rubelius valgydama,bet perrengia,zodziu prieziura nesiskundziu,aisku ten kartais ir veidukas po valgio nebuna idealiai nuplautas,bet siaip nesiskundziu😀