sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
Sveikutės 😀 aš pritariu kirai. kad vaikams geriau kai tarp ju kuo mazesnis skirtumas, nes pagal saviskes matau kad nesutampa abieju interesai, dabar jau ir daug pykčių namuose mažoji vis lenda prie dičkės daiktų nori žaist su ja, o didžioji tada rėkia jei ka nors sugadino. paėmė ar išmėtė. aišku būna kad ir gražiai pažaidžia abi. ir žinoma kaip kira minėjo čia pliusas tik tėveliams kad didieji gali kartais pasirūpinti mažaisiais, aš irgi palieku kartais abi jei reikia ko trumpam i parduotuvę nubekt, tai kokias 5-10 min pabūna abi. dabar pagalvoju kad kam as laukiau tiek laiko reikejo anksciau 😀
mamos sakau is patirties-vaikam geriau kai tarp seses ar brolio kuo mazesnis skirtumas!tevam gerai kai didelis skirtumas vien del to,kad isnaudoja vyresni vaika kaip aukle!😀manau supratot ka nortejau pasakyt tad PIRMYN!!! 😃
Sveikutes,oi Braske zinok nepamenu,kad butu sunku nors tarp Edgaro ir Migles skirtumas 1m7men ,nesunku buvo gal kad jauna buvau,o gal ,kad panasaus amziaus vaiku tokie pat interesai ir zaidimai 😀gal pirma menesi kol isivaziavom i ritma,o veliau jau ir darzelyje jie buvo neisskiriami,geriausi draugai aisku dabar kai paauglyste tai pesas labai.As va kiemo drauge turiu kurios sunus gimes 2010 lapkriti kaip ir musu,o spalio 1d pasigimde antra sunu tai viskas normaliai ir i lauka iseina su abiem ir namie sake nesijaucia,kad du vaikai 😀Marija viskas bus gerai!
Laikysiu stipriai kumscius, kad viskas butu gerai! Oj nepavydziu tu blogumu brrrr, nelabai malonu atsimint... gal vyro nuotaika pagerejo,keiciasi?
O as va niekaip neatsitraukiu nuo saldytuvo... 😀 negaliu uzmigt kol bent gramas telpa 😀
del laiko tai gi skaiciuoja pagal menesines, o kiek is tikro nelabai dar galejo pasakyti, gal penkt bus aisku. siaip 4 savaites jei pagal mm
Dovile, apie 3 men tik. Ji man netiko pagal gimdos gyli kazkaip, todel pasislinko. yuj dar sveikinimu nepriimu, nes be penktadienio nieko kol kas nzn, o ir idomu kaip bus ar iskart daug ka pasakys ar ne. tik va visus blogumus tenka vel prisiminti... vel pykina, niek npormalaus negaliu valgyt...visur ir viska atrodo skauda
As visai nieko, visiskai tradicine savijauta, naktim prabudineju, n kartu I wc lakstau, pasiilgau miegojimo ant pilvo 😀. Na o dienom jei iseinu I lauka tai tik arti namu,nes nugara skauda, pilva tempia, stengiuosi visus darbus nusidirbt iki kokios 3 val, o tada jau ilsiuosi. Va siandien suzinojau, kad streptokoko nera, tad galiu ramiai gimdyt 😀 siandien 38 sav prasidejo...ech kaip laikas bega, jau nedaug liko....
beje Marija o kiek laiko su spirale buvai? ir kiek laiko jau nestumas? prigazdinai mane dabar, as irgi isidejusi spirale, jau nepirma kart girdziu kad pastoja sus pirale.
Gražina kaip tu jautiesi? Mano mažoji irgi serga atšventem penktadieni gimtadieni jau tokia iatrtina ji man buvo, o va sestadieni jau ir su temperatura. bet jau dabar geriau, i darzeli dar vis neinam.
Sveikutes😀 ačiū už sveikinimus 😀 Ir didžiausi sveikinimai Marijai 😀 🌷 manau jums reikia siek tiek laiko apsiprasti su ta mintim, as nieko blogo nematau Gabrielei jau beveik 2 metukai, skirtumas tarp vaikuciu butu apie 3 juk pats tas, tikrai susitvarkysit, turit kur gyvena, abu dirbantys, o ir nuo Gabrieles kiek daiktu atliks, jau kokia lovyte vezimuko nebereiks pirkti 😀 vistiek kazkada butumet planave antra 😀 na linkiu didžiausios sėkmės ir vyrui susiprast kad tikrai nereikia jokiu valymu 😀
Geriausi matyt Kira tu zinai ar sunku kai daugiau vaikuciu? kaip pirmuosius sekesi auginti?
sveikutes,sveikinam Dovile jus ir didziausi sveikinimai Marijos seimai 🌷 jei jau pastojai su spirale tai tikrai Dievo siustas angelelis,jokiu valymu nedaryciau,Gabrielei bus smagu augt ne vienai,o pamatysi ner jau taip sunku😀tikiuosi viskas bus gerai 😀
Aha, keistas dalykas, as jau nemazai atveju zinau kai pastoja su spirale. Visai nepatikima priemone..
bet nu bliam, ir pastok dar su spirale..hmmm
visu pirma sveikinu Marija! tai nuostabi zinia! Kaip sakoma, jeigu taip nutiko manau pats Dievas taip norejo. As tavo vietoje nei i kalbas nesileisciau apie valyma. Kaip gali tokiu dalyku prasyti !
Na nieko nepadarysi, kazkaip turi susitaikyti ir bandyt apsiramint, zinau, kad lengva pasakyt, bet kitos iseities nera. Duok vyrui biski laiko, tegul viska suvirskina ir apgalvoja, zinai gi ju smegeneles dirba kitaip nei musu moteru 😀
grazina, as vosa tai suprantu? Tik ta itampa is prpto veda
Tik jau negalvok valymo!!! Paskiau gailesites visa gyvenima. Du vaikai yra pats tas, turit gi savo kampa. Jis matyt dar pats nelabai supranta ka sako. As ir svarsciau pries tai kai antra karta pastojau, ir zinojau, kad nebus lengva, tuo labiau, kad neturiu zmogaus kuris man padetu, viskas ant mano peciu, vyro daznai nebuna ir savaitgaliais. Bet tai o ka daryt, reikia kazkaip suktis, vaikai paaugs bus lengviau, bet kaip jiem bus faina! Nera gi kosmines sumos vaikui islaikyt, tiesiog reikia susideliot prioritetus...
jooo.tik penkt ziures ar spirale zalos nepridare..o vyrelis man apie valyma ir tekalba
Tai vyras gal nesitikejo todel, bet praeis kazkiek laiko ir tikrai apsipras jau nekalbant apie tai, kad kai pamatys vaikuti. Aisku du vaikai nera lengva net kalbos negali buti. Bet kaip as visad sakau, visi sunkumai laikini, reikia galvot nesavanaudiskai, kaip vaikam bus smagu augti kartu panasaus amziaus......
Jau Marija pas gyd buvai? Tikrai zinai? Jetau kaip faina!!!!
sveikinam ir mes jus Dovile!
sveikutes.o as naujienu turiu. Vakar suzinojau kad laukiuos,tai va, spirale siand iseme.namie didziule itampa, vyras nenori,o as noriu...zodziu, sunku be proto
Pinute, o as matyt kazka praleidau, tu jau dirbt pradejai?
Dovile, didziausi jums su mazaja sveikinimai!!!
labukas mamytes.Vis uzeinu paskaitinet,bet nerandu laiko parasyt ka nors.Jo krikstynu ceremonija buvo ilga,idomi...Karina buvo nemigus,tai ir miego norejo,o ten provoslaviskai krikstinant tai kisa visa i kibira,bet Karinos visos nekiso tik apslakste vandeniu ir plauku sruogele nukerpa.Seip labai idomu buvo ir prasminga...Nuotraukom ir as patenkinta.Kira,labai labai gaila del tavo suniuko ir apmaudu kad tokiu zmoniu atsiranda pasipelnyt norinciu is kitu nelaimes,gerai,kad su ta aferiste issiaiskinai. Karina mano serga buvom pas daktarus ir vakar ir siandien.Penktadieni pastebejau kelis paberimus prie uzpakaliuko,galvoju maza kas gal nusisedejo ar nusispaude,nes ten ne tai kad spuogiukai bet tokios demeles,vakar jau visai daug atsirado,as issigandau,kad nebutu koks meningokokas,tai lekem pas daktarus.Sake cia toks virusas,kraujo tyrimai norma tai nei antibijotiku jokiu neisrase,nieko...Tai sia savaite su tevu sedes namuose ,neis i darza.Kaip jus gyvenat ar gripai nepuola,kaip vaikai darzelyje,mokykleleje?
jau perskaiciau fb
kazkaip taip ir nujauciau.. Siais laikais jokie jausmai zmonems nerupi.. nu ir uzdarbiauja.. Baisu.. .Policijai iduok ta boba, ji gal ne viena taip apgaus. Kaip suzinojai kad ji aferiste?
psirodo aferiste,nu ir zones jei taip zaidzia jausmais....
atsiliepe del mus suniuko,jis yra Mazeikiuose,sake rado kai i svecius kaunan buvo atvaziavia sakem siandien atvaziuosim pasiimt ir sumokesim,bet deja pasake,kad tik pirmadieni bus ir iduos per veterinarija,kad atveztu ir pirmadieni 13val suniukas bus pas mus tik pirma pervest 200lt reik i seb odetai preiksienei.na tikiuos cia ne apgaule!aciu visiems padejusiems paieskoj!ir zinoma atsiliepusiems ir sutikusiems grazinti suniuka!valio!!!