2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

19. Oct 2012, 14:12

asiu asiu 😀 dabar svarbu, kad viskas gerai ir butu su zirbniuku 😉

19. Oct 2012, 14:11

Tai saunu 😀 aisku jam sokas pradzioj, netiketa, bet apsipras ir lauks, myles kaip ir Gabriele 😀 Tikiu kad viskas bus gerai 😀

19. Oct 2012, 14:10

Bet kaip laikas istikruju greit eina, atrodo tik laukemes visos, o va jau ir po antra tuoj turesit 😀

19. Oct 2012, 14:10

nu nebetoks liudna s ir pasimetes. jau kaip ir apsiprato. bet zinai sakau, vis jam dar kad bus matyt juk arba arba, kad net negali zinoti kaip kas. bet siaip mes jau linksmiau gyvenam 😉

19. Oct 2012, 14:08

Na labai lauksim 😀 o kaip vyras? gal jau ir noras atsirado mazyliui?

19. Oct 2012, 14:08

tai gal ir duos 😉 labai to linkiu!!!! Bele nora turit , tai ir pirmyn!

19. Oct 2012, 14:02

vakare. tik 19.20. o tada is kart i utena. bet tel prisijungsiu gal parasysiu 😀

19. Oct 2012, 14:02

as irgi apie horoskopus seniau negalvojau, kadangi esu skorpe ir turiu maza skorioniuke, tai vyras nori liutuko, pabandyti galime, jei ne tai ne 😉 kaip sakoma kaip Dievas duos. O Marijai linkiu labai geru naujienu, jau uztenka tau tu stresu manau vien suzinojus, kad laukiesi...Beje, Pinute, kodel persigalvojai del spirales? tai koki apisaugojimo buda pasirinkai?

19. Oct 2012, 13:52

Marija kada eisi pas gyd ? labai lauksim naujienu kaip sekesi 😀 labai linkiu kad butu viskas gerai ir griztum tik su gerom naujienom, sekmes 🌷

19. Oct 2012, 12:27

Pinute, kol kas sakau, sveikinimu nepriimu. siandien einu tik pas gyd, nzn net ar viskas gerai. pasakaiu jums tiesiog del to, kad dabar mano atveju, yra taip arba - arba 😀 aisku, jei jau yra tas nestumas, labai noretusi , kad butu viskas tikrai gerai, ir nereiktu kokio priverstinio valymo. 😀

19. Oct 2012, 12:21

Labukas. Oho MArija kokios smagios naujienos,sveikinu. As nesu girdejus,kad su spirale pastotu su tabletem ir pleistru zinau,bet kad su spirale... Geras cia. As taip ir neisidejau,buvau nusipirkus,bet persigalvojau,kad nesidesiu,pardaviau Lt. Nes buvau ta brangia nusipirkus,neatsimenu tikslaus pavadinimo. Rodos Mirena ar kazkaip panasiai. Niu as tai nenoriu dar antro ir nezinau ar isviso noriu daugiau vaiku.

19. Oct 2012, 12:14

as kazkaip niekad apie tai koks zodiakas n=bus negalvojau. tik va kai pradejot kalbet, tai turetu but veziukas kaip ir as 😀

19. Oct 2012, 12:10

mes norim liutuko, tai jau neuzilgo bus galima pabandyti 😉 jei ne tai ne ka jau padarysi.. po savo gimtadienio apsaugai sakysim NE 😃

18. Oct 2012, 23:00

taip jau turi ginekologe pritaikyti kokia tinka ir tada tokia perki, bet va pasirodo kad ir neatitaiko vadinasi tuomet. aha laikas tai geras vasara 😀

18. Oct 2012, 22:26

Koks fainas laikas! noreciau kad mano abu vaikai butu gime vasara... 😀

18. Oct 2012, 21:17

pagal kalendoriu birzelio 28

18. Oct 2012, 21:06

O tai tau gimdymas kazkur vasara iseitu? Bet tai jei Rasa imsis greit savo planu, tai ir nedidelis bus skirtumas.. 😀

18. Oct 2012, 21:04

Nu bet rimtai, reiks grieztai, ale trecio tai planuose nera , kazkaip du yra pats tas 😀 nebent jau daug daug veliau......

18. Oct 2012, 20:55

ne, nu su pirstukais bent jau man paziurejo ir parase. . o kai pirma kart tai dare, trai as net nezinau kaip turejo but is tikro

18. Oct 2012, 20:54

kei eisite pas gines detis spirale tai prigrasinkite gerai ir viskas bus gerai 😉

18. Oct 2012, 20:36

Aaaa, reiks po gimdymo pasidomet ir su gine pakalbet, kazi kaip ta gyli nustato... 😀 pries tai echo gal daro?

18. Oct 2012, 20:28

manau nuo gines priklauso. nes jos eina pagal gimdos gyli, o man ji neatititiko del to kad blogai parinkta buvo

18. Oct 2012, 19:59

Bet tai kai pagalvoji tai tada tabletes geriausiai? Bet gi taip nesinori ju gert. Dabar toks nepasitikejimas bus tom spiralem. O gal tikrai nuo gamintojo priklauso, hmmmm

18. Oct 2012, 18:06

mano drauge yra isidejusi pacia pigiausia spirale, bet jau 3 metai tai tikrai gerai saugo 😀 nu bliambacki kaip buna

18. Oct 2012, 17:31

Ačiū 😀 oj nepamenu Marija koks pav spiralės, bet irgi pigi, man daktare israse as nusipirkau, ir dar sako pirt tik tokia kuria uzrasiau, nes ji yra pigi o kitos brangesnes, bet sako jos visiskai identiskos tik gamintojas kitas, na as ir nusispirkau ta kur liepe, labai abejojau irgi jos gerumu nes tikrai paziurejau kitu kainos skiriasi labai. bet as dejausi pries naujus metus, tai iki siol aciu D.... viskas gerai, bet va po tavo naujienu tokiu tai neramu vistiek.

18. Oct 2012, 17:05

O dovile kokia tu spirale turi? siandien kai pas seimos buvau, kai viska paskaite, sako, nesuprantu, tik kodel net tokia spirale pasiule. sako cia pigiausias cariantas, bet ne visoms tikrai tinka... nu vel nustebino

18. Oct 2012, 16:15

nu, jo, Gabija 😀 iš G raides abi ir maisotes 😀 😀 jo, Erika, tvarka superine... lauks, kol ka is tikruju apmaus.. zodziu...
sugalvojau.. et galvoju, kodel gi ne 😃 bus matyti, kiek pades 😀

18. Oct 2012, 16:02

Renita gavau siandien atsakyma is policijos,kad nekels bylos,nes nepervedziau as jai pinigu,jei buciau pervedus tada,o dabar nemato nusikaltimo sudeties...tokia jau pas mus tvarka

18. Oct 2012, 15:16

sveikutes, turbut Renita Gabija sveikinai, o ne Gabriele 😉 nu wau dailinti kuno formas sugalvojai? saunuole, svarbu noro yra. Mano didziausias galvos skausmas dabar gimtadieniai, ka pirksite savo maziams? Mes turbut eisim po parduotuv,e kas kris i aki ta ir pirksim. O del antro leliuko labai geras amziaus skirtumas, jau kai daugiau nei 3 interesai kazkiek skiriasi.. As mastau nuo lapkricio jau rimtai pamastyti apie antra 😉 kartais pagalvoju, kad gal ir vieno vaiko uztektu, bet reikia pagalvoti ne vien apie savo norus. 😀 laikau kumscius uz Marijos seima

18. Oct 2012, 13:18

na sveikutes 😀 ikisu pas jus nosyte,paskaitau naujoves 😀 Marija pasveikinau, o va Gabrielei buckis nuo Adrijaus 2 metuku proga 😀 man jau galva skauda nuo ateinancio musu gimtadienio, nesugalvoju,ka uzkandziu reikes pridaryti 😀 o seip nelabai man ju reikia, nuo sestadienio i viena projekta isiliejau " dailinkime kuno formas"ar panasiai kazkaip. tai sudare mityba,varomi sporto kluba, zodz, rimtai cia 😃 o valios valios... atrodo nevalgiau tiek saldainiu,kiek ju as noriu 😃 kyla ciuju ant kart suslamsciau ir dar paprasyciau 😃DD Kira, kaip del suniuko,parasei skunda del tu apgavikiu?
o kas del vaiku,pirmyn,tai pirmyn,pasnekam kad reikia butinai antro, bet kad noro nei pas teti,nei pas mama ner...

1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 380