2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

12. Oct 2012, 21:55

as kai vaikas buvau labai pykau ant tecio ir mociutes, kad isrinko man toki varda ir sakydavau kad pasikeisu ! o kai paugejau visai normaliai priemiau si varda. O va su vyro vardu tai hmmm, visa gyvenima man nepatiko kazkodel vardas Nerijus, o se tau ir turiu vyra Neriju 😃 paradoxas 😀

12. Oct 2012, 21:05

Tu zinok labai grazus vardas! Vienas tarp variantu tikrai tikrai, bet mano viena is geriausiu draugiu yra Rasa, tai todel atkrenta 😀

12. Oct 2012, 20:08

dek Rasa 😃 😃 😃 juokauju

12. Oct 2012, 17:43

Va cia tai klausimas Rasa 😀 niekaip zinok 😀 zinau, kad noriu lietuvisko trumpo ir ju tiek daug graziu, bet kai reikia paciai issirinkt ir galva tuscia...va taip 😀 ai gims tada ziuresim, nes kol kas be sansu 😀

12. Oct 2012, 17:13

visokiu zmoniu buna... Beje, Grazina, kaip sekasi varda rinkti?

12. Oct 2012, 13:14

As manau jei kas pasisavino, tai tie zmones nera tureja gyvunu ir nezino ka reiskia juos netekti.....

12. Oct 2012, 12:05

nu bet ir zmones jei pasisavino suniuka... dar reikia tiketis, kad po ratais nepalindo, neprates gatveje... Nu labai gaila vaiku. Kazka gausi galvoti...

12. Oct 2012, 08:57

Sveikutes,kas liecia suniuka tai visur prikabinejom skelbimu kur tik imanoma,apklausinejom,vaikai ir gimnazijoj prikabino,vaiku visu prase jei pamatys,kad pasakytu ir mokytojai itraukti i paieska,globos namams irgi pranesiau,veterinarijos klinikoj irgi buvau nu zodziu belieka,kad kas pasisvino susimiltu ir grazintu gi siuom ir atlygi.Del dovanu tai nesugalvoju,nes Migles spalio 29d tas suniukas buvo jai dovana, kainavo 2300lt gaunas ,kad as kalta del dngimo verkia sako gimtadienis bus be suniuko ir t.t tai net nezinau jei neatsiras tai gausiu vel pirkt,o tikimybe vis mazeja,kad atsiras,nezinau ka dabar darysiu vistik dideli pinigai...gera zinia tai ta,kad Emilte jau neveria darze,noriai eina,moko ten daineliu,manksta daro, gryzus,taip juokingai kojas kilnoja,daineledainuoja,bet nelabaisuprantu kokia,kazka apie seni 😃 matyt kaledom jau mokina kokia apie kaledu seni 😀 Pnute lbai grazos jusu foto krikstynu,bet ten idomiai visa kriksto ceremonija vyksta,kiek suprantu kriksto tecio nera?

11. Oct 2012, 16:41

ok 😉

11. Oct 2012, 16:39

Tik nepamirsk paskui parasyt ispudzius, nes kitais metais reiks kazka galvot...

11. Oct 2012, 15:38

planuojam pramogu imperijoje su programa 😀

11. Oct 2012, 15:29

Man lapkricio 6 terminas, bet as dedu viltis, kad kokia savaite anksciau 😀 taip kad po geros savaites ar dveju pradesiu valgyt ananasus ir keturiom plautigrindis 😀 jau maniau kad gal gine nudziugins ziniom kad kazkas vyksta del kaulu skausmu, bet kolkas nieko. Kur Marija svesit? Vel zaidimu kambari?

11. Oct 2012, 10:23

sveikutes, nu labai gaila, kad neatsiranda suniukas... nu dar laukit ir tikekit.. Turetu atsirasti, nebent kas issiveze i koki kita miesta. Pabandyk dar i radija skelbima ideti. o gimtadienio dovaneles tai ir as nzn tiksliai ka.. Kaledom nupirkom virtuvele ir jau isveze i LT, manau bus labai gera dovana, nes labai zaidzia su indukais, maitina mane, verda... o gimtadieniui jau zvalgausi, man vien gimtadieniai, drauges, mamos, po to mano, po to kitos drauges, tai dar ir joms turiu dovanas surasti..... Grazina, kada tau terminas? ar skiriasi nestumai?

11. Oct 2012, 09:15

Oj, del suniuko tai labai gaila, as oati nuproteciau matyt, jai mano suo dingtu... net poafgalvot sunku.... Linkiu, kad atsirastu jums, ir atsirastu geru zmoniu kurie grazins😉 del dovanu, tai net nezinau, maniskei patinka visokie konstruktoriai. zinau ko nenoreciau kad dovanotu, tai jokiu leliu ir pliusiniu, nes dabar jau ju neturim kur susidet, daug turi. siaip galvoju, apie dar virtuvele zaisline, manisk,ei patinka tokie va zaislai labai. tai su drauge kalbejom, kadangi vel svesim kartu, kad draugu jungtine bet viena geresne dobvana gal geriau. tia jie pasiziurines tas virtuveles

10. Oct 2012, 23:07

Vaja Kira, kaip nesmagu, o vaikam kokia trauma. O skelbimus kabinejot? Ai mes tai nieko nezadam daryt per gimtadieni, neaislu kaip as jausiuosi, namie simboliskai paminesim ir tiek. O davana esu nupirkusi jau, toki dideli lego komplekta. Nes turejom tokias mazas kaladeles tai jam labai patiko tad nusprendziau normalu rinkini nupirkt, kur vaikuciam nuo 2m. Tai Dovile paprasyk kad kokios vaikiskos parduotuves cekius dovanotu jei nesugalvoji. O kai padovanos, nueisit ir tikrai issirinksit.

10. Oct 2012, 22:43

labukas,tikrai smagu,Grazina,kad nebedaug liko😀ne,Dovile neradom suniuko,Migle verkia pergyvena labai,visa nakti nemiegojo,siandien isejo is pamoku,nes galva skaudejo,veme....matyt nuo pergyvenimo☹mazai vilties,kad atsiras,nes brangus suniukas☹liko tik jo dokumentai, ruosiaus cipa idet,bet nespejau

10. Oct 2012, 19:12

Sveikutes😀 kaip smagu Grazina jau tokiu laukimu gyvent kai zinai kad jau nebeuzilgo ta dziugioji dienele 😀 Kira kaip jums ar atsirado suniukas? Na mes tai neblogai gyvenam, dar namuciuose su mazaja jei viskas gerai nuo pirmadienio keliausim i darzeli, Ruosiames penktadieniui turesim sveciu atvaziuos mazyle sveikint su gimtadieniuku nors gimtadienis tik antradieni bet paankstinsim su sveciais truputi 😀 O as dar nesugalvoju ka dovanu nupirkti ir dar sveciai klausia, visai sukasi galva ir nieko nesumastau. O jus jau galvojate apie mazuju dovanas? ka zadate pirkti?

09. Oct 2012, 12:45

sveikos mamytes gal kuri susidomesit ir pazistamiems perduokit vaziuojam kas antra savaite Ieskau keleto pakeleiviu i Lietuva, vaziuoju nuosavu automobiliu, 19 diena isvykstame is londono. galime paiimti tasiu.077 8980 8589, +370 678 10287
labai aciu uz pagalba

09. Oct 2012, 12:43

Sveikutes, na gyvent jau pradedu su baime, nes labai arteja didysis ivykis 😀 praeita savaitgali taip kaulus skaudejo, tai net buvo mintis, kad.ilgai netemsiu, nes arba kaklelis jau po biski pradeda atsidarinet arba tiesiog kaulai ruosiasi ir minksteja. Na bet ryt varau pas gine tai ziuresiu ka sakys. O siaip tai dazniausiai tupim namie, nes ir orai nekokie, o ir bandau po biski daryt generaline tvarka, nes nezinia kadaaskui iseis. Oj labai faina jums kira del suniuko, as visa gyvenima auginau ka nors namie. Va pries gerus 5m. Turejau: 3sunis, 2kates ir triusi. Na o dabar padarem ilga pertrauka, nes vistiek prieziuros reikalauja. Tiesa, viena kate dar turim, bet ji is tos serijos einu kur noriu ir darau ka noriu...😀

08. Oct 2012, 12:43

sveikutes,kaip gyvenat,kaip vaikuciai?😀mum sekasi neblogai,dabar i darzeli veda vyresnele mazaja tai nebuna jokiu asaru iseina su sypsena ir neverkia darze😀 isigyjom nauja gyvuna turim suniuka cinhuahua😀

03. Oct 2012, 14:47

sveikutes, nu ir papasakojai Kira, as irgi patrakciau jei jos vaiku neziuri, kita karta ir suluzusia ranka parsivesi...kazin ar is tikro lenkesi taip kad prakirstu, negali paklausti dar per mazas vaikas... As manau, kad 70 metu jau laikas butu pailseti ir ramiai senatve leisti del saves... Grazina, o del kulinarijos man tiesiog patinka gaminti, man tai tarsi eksperimentas 😀 susigalvoju ka, susirandu koki receptuka internete ir bandau. Cia tiesiog kartais is neturejimo ka veikti 😀 ir naudos yra pavalgom skaniai.. Vyras jau pyksta ant manes, tipo priaugo svorio. Pradejo pries menesiuka lankyti sporto kluba 😃

03. Oct 2012, 14:14

pasidomek,nes as kiek zinau tai negali

03. Oct 2012, 13:25

istikruju tai net nezinau ar gali ar ne. Na jie manes neatleido bet sako kolkas nera vietos, o mano pareiskimas buvo parasytas iki 3metu, kvaila kam as iki 3 rasiau va tik dabar pagalvojau, kai rasiau sako rasyk iki 3 gi galesi grst ir po 2 nesvarbu na ir parasiau.

03. Oct 2012, 12:31

oi tai nekas Dovile jei be darbo,bet ar gali atleisti su nepilnameciais vaikais?lyg gina tokias mamas istatymas ar jau nebe...

03. Oct 2012, 11:09

Sveikutes😀 as nesuprantu zmogui jau 70 metu eitu sau ir sedetu namuose, ilsetusi, kazkaip man jau toks amzius nebetinkamas ypac su vaikais dirbti. pas mus darzelyje irgi ivairaus amziaus aukletoju budavo bet na tokiu senu dar nepasitaike, siaip pastebejau kad jaunesnes aukletojos yra grieztesnes, bet kai mano Kamile ejo irgi vienoj grupej budavo viena jau gerokai virs 50 kita apie 30 tai su jaunesne daug darbeliu ivairesniu pridarydavo, nors ir sakydavo kad ji ne tokia gera kaip senoji, na tiesiog grieztesne ir vaikam jau taip nebepatinka, o kita vyresne aukletoja tai tik ateik vaiko paismt tai jai tik pasikalbet ne tik papasakoja apie mano vaika, bet dar ir apie kitus o jei leisies i kalbas tai ir apie tevus kur ka zino ispasakos. Mes su maze dar sedim namie 😀 man jau darbas nebegresia, likau be jo ☹ tad dar busiu namuose kol kazka susirasiu.

03. Oct 2012, 09:52

Sveikutes, Dieve brangus nu kur jau tokiu metu.dirbti.....tik anukus priziuret, kai tiek jaunu zmoniu be darbo! Ale ot nesuprantu tokiu dalyku, taip ir pikta darosi...Rasa nu bet tu ir kulinare! Mes su drauge gal pries koki men sugalvojom spurgas keoti, tai niekas neisejo, paskui supratom, kad aliejaus temperaturos nenureguliavom tinkamai. Man is viso geriau kokia mesa ar sriuba padaryt, nes vis kazkas ne taip gaunasi 😀 nesutverta as matyt tam. Tai ka mamytes veikiat dienom? Jau tuoj darban keliausit 😀 as kartais pagalvoju kad visai nieko butu, bet kartais tai brrrr kap nesinori.....

03. Oct 2012, 08:12

mnau tokio amziaus jau ne su mazais vaikais dirbti,bet ten vedeja kuriai irgi 69m ja palaiko,nes abi jau 40m dirba tam darze,siaip mokina ir daineliu ir t.t ,bet reakcija jau jos neta,kad suziuet visus vaikus

03. Oct 2012, 08:09

sveikutes,pradzioj aukletoja kuriai 70metu bande padaryt mne kalta,sake jei blogas darzas nevesk,bet kadangi as nepescia tai sakiau vedu ir vesiu,bet jei dar pasikartos zinau kur kreiptis tai tada ji atsiprase,nes dar priestai buvau parsivedus ja su sukandziota ranka,o aukletoja kai atejau pasiimt net nepasake,o ikasta buvo dviejuose vietose ir zymes laikes savaite,net sasai buvo uzsideja tai dabar silkine pasidarius,isvis keista tai kur 70m dirba pilnu etatu,o kitai kuriai 30m tik uz 0.5 etato

02. Oct 2012, 19:01

labutis. Tai ka aukletojos Kira sake,kad veja pakeliai? maniske tai irgi pikta,irzli grizta is darzo ir nakti kartais prabunda ir verkia. Taip prasidejo darytis,kai i darza pradejo eir,matyt mergaitei stresas. nors dabar pasilieka gerai... bet mums dar dantys dygsta galiniai tao dar ir nuo tu pikta. Jus Dovile sveikit.

01. Oct 2012, 20:52

svarbiausia,kad as nemaziau uz ja stresuoju,o dar siandien parsivedziau is darzo su prakirsta nosyte☹ sake pietu buvo paguldyta ir mete savo meskiuka su kuriuo eina i darzeli ir lenkes pasimt tai besilenkdama pyle i lovos krasta,nu pasiutau tai neklauskit kaip....aisku ir namie taip gali nutikt,bet mum cia pirmas tos gumbas tai gal perdaug giliai imu,nes per visa laika kol buvom namie tai tik viena kart buvo uzsistacius gumba.o priprast aisku tures kitaip nebus

1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 380