sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
sveikutes,Braske nedidelis tas tavo pilvukas😀o va Rasos puskes tai jau jo,o dar tik 20sav oi,oi😀
Sveikutes😀 tai kiek zinau kai 3 laukiasi guldo anksciau gimdyti, nes ir su dvynukais buna jei daktarai mato kad labai sunku guldo anksciau gimdymui, as gulejau viena kart ligoninej per pirma nestuma su mergina kuri 2 laukesi, tai ten jau didelis pilvas buvo, o tai 3 tada koks turetu buti i pabaiga 😀 o as kad ir abieju merginu laukiausi taciau nestumai buvo labai skirtingi
Aha tikrai jauciu 😀 drauge sake kad esu labiau I sonus isnesiota. Su tomu tai atsikises labiau buvo. O veidas tik dabar pradejo stoti I vieta nes isberta buvau. Nu vienu zodziu nestumai visiskai skirtingi,tiek isore tiek vidumi......
o is savo isvaizdos jauti koki skirtuma arba gal mato kiti? kaip sakoma kai mergytes laukiasi tai tipo pabjaureja nestukes, oda ir t.t. ar jauti skirtuma tark nestumu?
Tikrai idomu kaip atrodys....bet jauciu kai trys buna tai pacios negimdo....ai kazkaip ner kad kazko vieno noreciau. Labai ivairiai buna,va dabar obuoliu periodas....😀
nuotraukoje puskes pilvas 20 sav.. prieziura dazniau ekoskopus daro kiek zinau, gal ir dar ka.. sako kad daug anksciau gimdys nei 40 sav.. idomu kaip atrodys pries gimdyma pilvas 😀 Braske, normalus tavo pilvukas, manau 20 tai tikrai nepriaugsi. O siaip traukia koks maistas?
Rasa, o tavo puskes pilvukas tai gerulis... 😀 o tai jai kazkokia spec prieziura? Gal anksciau guldys ar kaip?
pas juos zonos. Gaila, mes tik apvazinejom tik aplink londona
o mes kai buvom tai toliau nuo Londono bet ten vaziavom tik apziuret , tai daugiau teko po pacia Anglija pavazinet.....
man jis panasus atrodo kaip su Tomu, tik kad ant galo jau buvo su juo 25, o dabar matyt iki 20 temsiu...na bent jau as tikiuosi......svajoju kad gimtu iki 3,500 gal lengviau gimtu...... 😀
ar zenoj kaip ten tiksliai vadinasi,nezinau😃 draugai nama ten nusipirke.
mes 5 zonoj buvom
tai taip kai filmuose kokiuose pasiziuri ten ju tie kaimeliai,pilaites ir t.t. ir gamta+lietutis istisai tai fainai labai viskas atrodo.
mes buvom apsistoje 6 zenoje ten, Romforde, tai kas lieia siukliu tai jo, bet siaip ne tai kad ispudi paliko, bet aplamai tiesiog patiko. O, nujau pilvuas neblogas. labai faina Grazina
niu man irgi pilvukas maziukas atrodo.Normalus tiksliau...as kai buvau priaugus 28 kg,tai mano gerulis buvo😃 Gal ir geriau kai mazai priaugi.
man zinok Londonas ir nepasakyciau kad paliko dideli ispudi. Bet va miesteliai ir kaimukai tai labai jaukus.......
Однажды двадцать лет спустя toks filmo pavadinimas.Na,o Londene man per daug haoso,siuksliu ir t.t. ne mano svajoniu miestas.Vyras kazkada zadejo nusivezti i Paryziu,labai noriu pamatyti ta meiles miesta.Tikiuos nenuvils taip kaip Londonas.Nes vienoks isivaizdavimas ir matymas is foto ir realiai.
tik kokybe ne kokia, nes is telefono, nu bet esme matosi. Vakar kol laukiau pas gine tai moteriys sake kad maziukas pilvas 😀 nu man jis jau normalus, o priaugau tiksliai 13,5 kg.
ir va...cia ka tik fotkinta...
nu va cia is virsaus fotkinti...tik kazkaip i kaite puse pasvires, matyt uzpakali ten atkisusi 😀
Sveikutes. O man Londonas labai patiko, net visai galeiau ir gyventi jame 😃 Oho, maciau Rasa pilvuka, tik idomukiek ten savaityciu jai😀 nes jei nedaug, tai pilvuzas jau gerulis 😃 nu 2nukai dar baika, bet 3... kaip namie susitvarkyt... gerai jei pirmagimiai 😀 galima vienu nestumu atkentet 😃 Grazina, laukiam tavo pilvinuko foto 😀
tikrai smagu kad musu forumas atgijo 😀 pinute o koks tikslus to filmo pavadinimas?
tie jaunieji pas kuriuos mes buvome tai turi sunu,bet jam jau 14 metu. Pamirse apie mazus vaikus.Jie pragyyveno kartu 15metu ir nutare susituokt😀 Tas ju vaikas labai jau savarankiskas,tai jie ir pamirso koks jis buvo mazas.Nesinorejo rupesciu pridaryti sveciuojantis,bet ir savo vaiko buvo gaila... O sportu Grazina po atostogu dar nepradejau,nes po tu furunkulu dar kojos buvo neuzgija,paskui jau cia grizus dar 1 isdygo ir praeita savaite dar vienas.Kazkas man negerai,eisiu gal vel pas daktare,nes sake jeigu atsiras tai reiks vel gert antibijotikus.Dare man kraujo tyrima,pas juos sitema tokia-jeigu kas blogai pranesa skamuciu ar laisku.Bet negavau jokiu ziniu del kraujo,iseitu kad viskas gerai...Bet kazkas negerai...Tai va ir neinu sportuot,atvirai sakant skauda ta pasturgali labai kur isdygus ta votis,tai kokie sportai...Na,bet seip tai svoris man kolkas neauga,o dar ir nukrito keli kiliukai pabaigus maitinti.
ir mums buna tokiu akimirku, ypac dabar kai tie iltiniai dantys prasikale.. o gal tik as juos kaltinu 😀 vis ant ranku nori ir verkslena.. O siaip ir supratau kad tie kurie neturi vaiku nelabai ka supranta.. Buvom sveciuose, pries 23 h jau susiruosem eiti namo, nes vaikas pervargo, pati eina batus maunasi kad eiti namo ir stovi prie duru.. vieni draugai kazkokia fraze numete, o as atgal, sakau kai vaiku turesite suprasite...
maniske tai zinok verkia ir labai,nors siandien tik antra diena tikiuos persilaus,o ir palieku tik 3valandom,tuoj varysiu pasiimt
Giminej nebuvo trynuku...isvis idomi situacija. Mano pusseseres tetis moldavas, o mama lietuve. Ir taip gyvenime nutiko kad puske pradejo draugauti su latviu-moldavu kai nuvaziavo i Anglija 😀 jai 23 metai jam 21 😀 ir tedraugavo pusmeti iki nestumo.. sako mes planavom 😃 turbut tas moldaviskas kraujas cia savo dave.. Jei smalsu kaip atrodo 20 savaiciu pilvas paziurekit pas mane facebooke Enrika Preguza, kaip tik ant virselio uzsidejo pilvo foto 😀 aha Grazina, tai jos pirmas nestumas ir prognozuoja visas mergytes...
As isivaizduoju pinute kad buna tokiu momentu kai pagalvoji kad nenori daugiau vaiku.....man ir kartais buna kai galvoju Dieve kaip as susitvarkysiu,gi isprotesiu su dviem nes kartais ir vienas rauna stoga. bet paskiau galvoju gi viskas laikina,kazkaip reikes atkentet kelis metus...uztat paskiau kaip faina bus,ypac vaikam. o kaip tavo sportai?
is pradziu tai buvo labai ydomu gi viskas,tai nei demesio nekreipdavo kai atsisveikindavau,paskui po kokiu 3 dienu jau suprato,kad cia pasiliks ilgiau tai truputi paverkdavo, taip buvo pora kartu,bet man aukletoja uz kokios valandos paskambindavo ir pasakydavo,kad viskas gerai,Siandien irgi susigraudinusia palikau,taip sirdi suspaude man paciai,nes vaikas neverke,o graudinosi...Ir pries pietu miega visada paverkauja,bet namose pas mus tas pats buvo,kad nenori miegot. O kaip taviske?
o kaip Karinai darze?ji noriai pasilieka?
vakar ziurejom senus rusu filmus su vyru.Vienas man labai patiko ir as asaras braukiau ir vyras paslapcia sluostesi. Vadinasi: viena karta po 20 metu-vertus is rusu kalbos. Filmas apie didele seima ir profesija mama.Labai ,labai fainas,verciantis susimastyti apie besalygiska meile savo vaikams.Siulau paziureti ir jums mamytes😀