2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

25. Aug 2012, 18:52

dar viena foto labai sunku man pagauti kokia foto abu visai nenori fotkintis

25. Aug 2012, 18:51

Aciu Lila labai smagu buvo nes visi artimiausi draugai ir susirinko, jau du metukai panelei :-) dickiui 4 bus , ir mes i darzeli nuo rugsejo 3dienikes keliauti bandysime, keleta foto pasirodysime :-)

25. Aug 2012, 15:01

na mesir jau buvome darzelyje apsiziureti .... bet pas mus dideli remontai ...auklytes nesutikome... as tai dar nezinau kaip darysiu ar iskart visai dienai paliksiu ar pusei dienos .... daugelis patarineja elgtis kaip MAMUKas apraso... 😀

23. Aug 2012, 22:13

nanuo vaiko priklauso,yra vaiku kurie labai bendraujantys o darzelyje viskas buna atvirksciai.vyresnele pradejo 2.5metu eiti tai be jokiu problemu,kelis kartus verke nes suprato kad negales betkada atsistoti nuo stalo ar veikti ka nori,vistiek rezimas yra.dar pora kartu verke nes akivaizdziai matesikaip ziuri i rekiancius vaikus ir ji verkia kad nepalikciau ar nuvesciau i grupe.o mazoji tai dvieju metuku ir poros dienu pradejo eiti.nors ir kalba viska bet labiau prisirisusi prie mamos tai sunkiau priprasti

23. Aug 2012, 20:38

na mes tai siemet dar nevesiu nes visvien su maziuku bunu namuose tai siemet dar namuose pabus nuo kitu metu vesim visvien daugiau jau supras ir didesnis o taip tai jei vaikus pamato tai nei tevu nebereikia tai is dalies tas gal pades gal lengviau darzeli pripras

23. Aug 2012, 20:14

o kas liecia darzeli tai manoji jau savaite kaip eina.tai verkia kai palieku.tik ateinam prie darzelio ir sako mama neiseik buk su manim.bet as nuo pirmos dienos palikau su miegojimu visai dienai.kelios mamos pasilikdavo su vaikais tai as aukletojai sakau gal pasirodysiu negera mama o ji sako kaiptik geriau ir vaikui ir mum,sako kol mamos buna tie vaikai prarekia vistiek nes zino kad mamos iseis anksciau ar veliau ir per ta triuksma kiti vaikai pradeda verkti.pasiskambinau pirma diena aukletojai gal reikia parsivesti rekiancios merginos o ji sako kad Migle jau miega.bet aukletoja sake kad manoji dar neblogai laikosi,verkia kol issiskiriam,ir susigraudina kai ateina kitu mamos,taipp ir rytais buna kokia mama atveda vaika ir puse is grupes rekianciu ateina,arba ateina mama vaiko ir visi rekia.tas yra sunkiausia.mano drauge pratino po kelias valandas laikyti mergaites darzeli tai dar blogiau buvo nes jos priprato kad trumpai buna ir tik pamato kad valgys pietus ir kone prie lango sedi kad mama ateitu greiciau

23. Aug 2012, 20:08

sveikinu ir as dvimetinukus ir linkiu kad turetu kuo maziau oziuku.nes manoji princese tai ogo,ir uz sese pasioziuoja.nes vyresnele tai nei trepsejo,nei ant zemes griuvo.o Migle tai per ozi pasileis begti kad tik nuo manes nes neleidziu daryti ko ji nori.palieku viena laiptinej ir rekia nebijo kad viena palieku.

23. Aug 2012, 19:31

labukas kuo nuosirdziausi sveikinimais ir mes prisidedame prie sveikinimu deivukes mergtei,:-)

23. Aug 2012, 16:47

kokia grazi mazute sweikinam deivuke

23. Aug 2012, 16:03

Musu Saulytei siandien 2 metukai 😀

23. Aug 2012, 15:05

Sveika, mes dar nuo rugsejo nevesim, gal tik nuo sausio, bet kur buvom tai direktore sake maksimum 2 savaites pripratimui, nes pasak jos, tiek vaikui skiriama demesio, kad jis labai greitai pripranta pas juos, tai net nezinau 😀

22. Aug 2012, 11:30

sweikiname ir mes😀

22. Aug 2012, 11:22

Mes ir prisidedam prie sveikinimu 😀

22. Aug 2012, 10:46

Labas rytas kuo nuosirdziausi sveikinimai Jokubeliui 2 tortadienio proga, kuris buvo vakar :-)

14. Aug 2012, 19:30

su gimtadieniu😀

14. Aug 2012, 14:40

mano merginos pas ruosiasi eiti i gimtadieni

14. Aug 2012, 14:40

aciukas uz sveikinimus.

14. Aug 2012, 12:55

Sveikinimai su praejusiu gimtadieniu, augit sveikos ir laimingos 😀

14. Aug 2012, 10:43

tik pas mus zvakuciu kiek daugiau nei dvi buvo

14. Aug 2012, 10:42

mes vakar atsventem antraji gimtadieni.

14. Aug 2012, 10:41

laba visom.o mes i darzeli keliausim jau po zoliniu tik klausimas kaip seksis mazajai nes tiek prisirisusi prie mamos,istisai bucinukus dovanoja.o vyresnele tai pagal nuotaika bucinuka padovanos.

13. Aug 2012, 23:35

sveikos ir as prisijungsiu po ilgo laiko, nebudavo kada prisesti nes pradejau pries 2 men dirbti, tai gyvenau paskutinius 2 men vien darbu, dabar jau apsipratau. Mes jau irgi atsventeme gimtadieni, musu buvo 8d. Mano maziukas visa vadar gyvena kaime, parsivezu tik savaitgaliais, tai negaliu sulaukti, kada pradesime lankyti darzeli, nebereikes vezioti. I darzeli pradesime eiti nuo rugp
jucio 27d, ziuresime kaip seksis, vel pokyciai, dar teks jam susipazinti su nauja aukle

12. Aug 2012, 19:44

Musu grazuole 😀

07. Aug 2012, 15:16

kai pavyksta iskarto graziai nufotkinti tai visiem tinka bet buna kad nepagaunu abieju vienu metu graziai nufotkinti tada buna kadras po kadro ir lavina bambejimu kam fotkini jei matai kad vaikai nenori,kam tiek daug nuotrauku ir t.t.

07. Aug 2012, 14:49

Oj pas mane ir as stengiuosi, kad visi graziai iseitu, o mus kai nufotkina, tai negalima niekam rodyti 😃

07. Aug 2012, 14:06

va va man ir taspats.kai as visus fotkinu bilenkiek kad koki grazesni kadra pagauti o kai paprasau kad mane su dukrytem nufotkintu tai visi burba kiek as tu nuotrauku galiu tureti.tai per metus kokia viena dvi nusifotkinu

07. Aug 2012, 12:28

Tai cia manau pas daugeli taip yra 😀 Mes fotkinam fotkinam o musu niekas 😀

06. Aug 2012, 15:57

Pas mane tas pats, mazai kur mes su dukriuku kartu 😃

06. Aug 2012, 14:07

Ale kai pati fotkinu, tai su savim nuotrauku parodyt ir neturiu 😃

06. Aug 2012, 14:06

Baisiai stipri meile su mociutele 😀

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 243