2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

10. Dec 2012, 20:41

musu svente 17 ...apranga dar siuvama ... redysim taip kad nereiketu nieko ant galvos deti ar pvz sparnu .... nes viska meta salin ....ex ...

10. Dec 2012, 11:47

sveikos mamytes, as cia reta lankytoja, bet vis radus minute paskaitau jusu pokalbius. Musu pirmoji eglute siemet, 18 d.laukiu labai. bet dabar norejau paklausti jus, kaip stengiates ivengti ligu? tarkim jei pastebejot, kad maziukai pradeda kosyti, beg nosyte? ko griebiates, nes as lyg ir stengiausi, lyg ir ta pati dariau, ka ir seniau pagal gyd,nurodymus, vsiteik buvom daeje iki bronchito... ☹ kaip elgiates jus?

05. Dec 2012, 19:34

na kaip sekasi musu vaikuciams? 😀 kaip darzeliai? kaip karnavalai ?😀

04. Dec 2012, 10:37

Sveikinimai deivuke su broliuku 😀 abu vardai labai grazus 😀

03. Dec 2012, 13:54

Na as ir nezinau ka reiks daryt dar po dvieju metu, nes ir bus tada du vaikai, tai ir turbut ilgai sedesiu be darbo, nes i senaji nemanau, kad grisiu jau kada 😀 labai noreciau, kad linkejimai issipildytu ir dar iki svenciu brolis atkeliautu pas mus, nes dabar kai jau tos pskutines savites, tai tik laukt ir belieka 😉

03. Dec 2012, 13:34

labukas mamytes labai saunu, deivuke linkime dar siemet sulauktu mazajai broliuko,,,, :-)
O mano kinderei lanko darzeli as pati dar tinginaiuju vis nerandu jokio darbelio tiklsiau net i pokalbius niekas nepakviecia matyt kad cv parasyta 2 vaikuciai :-)

02. Dec 2012, 23:26

Sveikos, na musu Saule tures broli, jau liko paskutinis menesiukas mums, na as tikiuosi, kad maziau 😀 buvom sugalvoje varda Kasparas, tai Saule mano pilva vadino Kastuvu 😃 jai tik taip istart iseina 😃 o dabar dar apie Kristupa galvojam 😀 Jau po truputi ruosiames Kaledom, bandom namus kazkiek pasipuosti, va ka ana savaite as paisiau, o Saule tepliojo savo menus 😀

09. Nov 2012, 17:41

Kad ji pati norejo jos 😀 kai diena rodo filmukus tai vis alida alida pirksiu alida uz pinigelius tai ir pirko 😃 as jau galvojau, kai maniske visa i teti tai bus berniukiska, bet taip miela kai su lelem zaidzia ir pries savo veidrodi su staulu staiposi 😃 Kaledom tai net neisivaizduoju ka pirksim mes 😀

09. Nov 2012, 17:03

oho jau su kokiomis rimtomis lelemis zaidzia tavo panele 😀 manoji tai nusukineja tie kojas tiek galvas nuo leliu 😃 tokia berniukiska ji pas mane ... va masinos tai jai geris 😀 galvoju kaledoom leliu vezimeli pirkti bet ar nereiks planus pakeisti ir kokiu masinas su trasomis nupirkti 😃

09. Nov 2012, 16:41

Tai va as ir galvoju daktares paklaust, nes mes kaip ir sirgt nelinkusios, tai gal mum tu vitaminu ir nereik 😀 Va ant kokios leles taupe musu Saule 😀 jos taupykle ir toliau liko pilna, o tevu kisene patustejo 😃 smagu, kad nors ji tikrai zaidzia su ta lele 😃

09. Nov 2012, 16:37

va sia sav prabuvo namie echhhhhhhhhhhh .........

musu ir didziausia beda - ligos

mes zuvies taukus lise liktais taip vadinasi ...su apelsinais liktais tai jvepia skaniai bet sunkiai gerai ...saukia kaip neskanu. As deivuke patarciau jei nesergate ir nepulti duoti vitaminu 😀 zinau viena mergyte tai toki dideliapetita sukele... verkdavo jei negaudavo valgyti ..na tiek prisivalgydavo kad ir apsivemdavo .. va nebeduoda praejo kelios sav ir vel viskas po senovei

09. Nov 2012, 14:38

O vitaminus kokius duodat? As galvoju daktares paklaust kokius duot Saulei ant ziemos 😀

09. Nov 2012, 12:35

Tyla tyla 😀 mes tai neblogai gyvenam, nesergam toliau aiskinames santykius kas cia pas mus virsesnis, nes labai jau vadovauja mergina mano 😀 noriu to duok ana ir panasiai, taip ir kariaujam 😀

05. Nov 2012, 17:51

Kokiaaaaaaa tylaaaaaaaaaaa 😃 tai kaip sekasi rugpjutinukams ? 😀

25. Oct 2012, 09:02

be pampersio manoji darzelyje jau menuo kaip buna ...situo klausimu sake saunuole. Ne karto neparejo pakeistais apatiniais 😀 bet va nakti tai dedu ... budavo kad avariju nera bet jei daugiau isgeria tai faktas kad apsimizios. ai o manoji jau taip gerai ejo i darzeli pries ilguosius sirgimus ...o va dvi savaites nejo ir ve viskas is naujo ☹ zirzimai verkimai rytais atsisveikinant ... na toks verkimas be asaru ...grynai nepasitenkinimo demonstravimas ..

23. Oct 2012, 18:00

labukas mamytes mes lankome jau maziau asarojame o kai nueiniu pasiimti buna linksma mergyte mano, o vta sendienas pirma diena kai nuejome jau be pamperioir isbuvome visa diena sake be jo ir neprisisysinome ir nakti nebeprisisioja ji man tai vat tokier musu pasiekimai

20. Oct 2012, 11:41

Sveikutes, kaip sveikatees mazyliu? Mums tai viskas gerai, nesergam siandien geras oras tai pedinsim i parka pasibuti kol dar galim 😀 maniske pradejus labai daug kalbet, bet dar ir tokiu zodziu prisigaudzius nezinia is kur, kaip atstok nuo manes, kur mes net nevartojam tarpusavy tokiu pasakymu, tai idomu is kur jau ji ju girdejus, nes i darzeli tai neina, o siaip tai kartoja viska ka isgirsta is musu, kazkada dar galvojau, kad mazai sneka, bet jau kai pradejo tai nesustoja 😀

15. Oct 2012, 21:16

manoji mergina paejo pora savaiciu ir apsirgo savaite nevedziau i darziuka nes pora dienu kaip lapas buvo,veme tai gyditoja sake kad cia reakcija i darzeli nes po vasaros susirenka vaikai su ivairiom bacilom ir kiti silpnesni pasigauna ta baisenybe.bet kaip jau rasiau nuo rugsejo pirmos dienos lankom be iseiginiu.jau ir neverkia tai net man smagiau,vis susivelinam i darzeli kol merginos nusprendzia ka rengsis ar kokia gumyte sukuosis tai sakau greitai begam koses valgyti ir lekia mergina i grupe net su Greta neatsisveikina.tik tiek kad kartais sako mama buk tai as jai sakau busiu kol i grupe nuvesiu ir ji sutinka,gaunasi kad as neapgaunu jos ir abiem gerai.paskui kiek ispudziu anksciau du gaiddelius su sese dainuodavo ir tik kelis judesius pagaudavo pagal sese o dabar jau viska dainuoja viena su visais judesiais,ir pyksta jei pradedu kartu dainuoti.o as va jau antras menuo kaip darbuojuosi Hesburger restorane.sveikateles siunciu visiem ligoniukams.mano Greta po sekmadienio isvykos pradejo lyg nosyte kimstis bet viliuosi neapsirgs.

14. Oct 2012, 23:28

mamukas suprantu 😉 o manoji ir vel serga ... sikarta gerkle ... ☹ bei sloga ...keista bet jau antra kart man vaikas apsiveme ... kame reikalas nesuprantu ... darzeli menuo o va kaip sakiau antra kart veme ... as jau galvoju klausti daktares apie zuvu taukus ... na paiurejus i ja atrodo kad yra pasilpes oragnimas o vitaminu dar nesame gere ...

14. Oct 2012, 22:39

oi nu ir prirasiau ikiuosi suprasit mintis ka norejau parasyti

14. Oct 2012, 22:38

na mano vyresnele kai pradejo lankyti darzeli pirmais metais sirgo ir sirgo.savaite ar dvi paeina ir vel serga pora savaiciu ir taip koki pusmeti.jau tai nervas eme vis lekdavau i vaistine kokiu vaistu pirkti nes niekas nepadedavo,o gal tiesiog norejau greito rezultato.o dar maziuke tika gimusi buvo tai nuovargio netruko.nuo ligu nuolatines slogos ir laringitu pablogejo klausa,teko operuoti adenoidus.nors ir gere,m skiepus rybomunyl nuo persalimo ligu bet nepadejo.o gal tiesiog reikejo islaukti.nes antrus metus visai neblogai pralanke darzeli,buvo kad ir pora menesiu lanko darzeli ir tik kokia savaite serga.gal cia skiepu poveikis paveluotai kaip ir nuo erkiu pries metus pasiskiepyti reikia.siemet jau neduodu tu skiepu tik maziukei pradejau girdyti jau antra kursa.tai tfu tfu tfu jau pusantro menesio kaip abi panikes eina i darzeli,tikiuosi taip ir toliau.buvo mazoju kiek paslogavusi ar su kosuliuku lengu tai uztekdavo praplauti vandeniu ir ciulpiamu tableciu kaip ir neisisirgo lanke darza toliau.

08. Oct 2012, 13:58

Sveikutes, na mes kol kas nesergam, siandien po triju savaiciu pas tevus jau grizom namo, pasirododm Saules gimtadienio siek tiek paveluota dovana nuo teveliu 😀

05. Oct 2012, 10:40

lila vaje jus tau isvis ilgai sergat . sveikatos atsispirt visoms ligoms .... bet kad ir orai baisus.. dregni .. sian pas mus isvis dideli vejai

05. Oct 2012, 08:35

Sveiki 😀 na kaip sekasi mamytems ir ju vaikuciams? 😀 pas mus tai puikiai. I darzeli eina abai nori, buna akimirku kad pyksta kai reikia batukus persiauti i tapkutes nes baisiai nori begti zaisti 😀)) ai ligu padaugejo ☹ ir va suserga savaitgalais ☹ cia sakiau kad veme poto savaitgali buvo sukilusi temperatura beveik iki 39 ..ir va greitai nukrentanti ir vel pakylanti ... bet nei kosejo nei slogos nei gerkle raudona ... na nabent ten giliau ir paraudus ... na zodziu tris dienas namie prabuvo ir vel keliavo i darzeli nes staigiai ir dingo temperatura ... va ateina savaitgalis ir vel pana man sirguliuoja .. dabar jau sloga pasigavo ...Tikra tiesa kl namie budavo permetus viena kita kart tesusirkdavo ..o dabar ... 😀 Bet nieko tikiuosi mergytes organizmas pripras ir taps atsparus visokiausioms ligelems 😀

20. Sep 2012, 10:46

labukas visoms.na manoji pradzioj puse kelio nuejus link darzelio jau verkdavo mama buk,paskui suprato kad vistiek paliksiu darzelyje tai tik prabudus jau verkdavo mama buk,kiek rytu tiesiog spiegiancia paimdavo is ranku,bet palaipsniui priprato ir nereguoja i kiekviena atejusia mama.o pora rytu tai isvis gerai man mergina mama buk o as sakau taip busiu ir ji nusiramina,bet kad neapgauti vaiko sakau busiu busiu kol nueisim pas aukletoja.kadangi susikuiciam nueiti iskart pusryciauti tai aukletoja sako einam man kose reikia dalinti tai Migle bande sakyti mama ir visas verkimas nespejo sureguoti.siandien sakau eik su aukletoja ieskoti arkliuko kur vakar palikai tai isikabino aukletoja i ranka merginai ir nusivede be asaru.kiek rytu buvo kad tik duris grupes pradarau ir verkia o dabar pati eina i grupe.jau ir man smagiau kai sitaip mergina neasaroja.sake miega gerai,valgo daugmaz neblogai,zaidzia ko man daugiau noreti tik dziaugtis kad taip ir toliau butu ir kad nesirgtu tas svarbiausia

19. Sep 2012, 22:22

labas vakariukas o mano panelei sunkiai asaroja ir ryte ir perpioet net visai diena dra neteko palikti o gryzus namo isvsi ozkele ir nuolat opapa arba ant keliu :-) na bet as kantri, :-)

18. Sep 2012, 08:15

Sveikutes. kaip sekasi merginoms ir ju vaikuciams ? Mums tai neblogai, ryte eina su dideliu noru o vakare kai norim pasiimti tai visad apsiverkia .. nieko ismoks tvardyti jausmus 😀 bet va vaikas kai gryzta is darzelio tai buna piktas ..matosi pavarges ... reikia pastoviai apkabinti..jei kas nepatinka iskart i asaras ..ir va uzmiega apie 8 val..ko seniau apie tokia valandagaledavau pasvajoti 😃

11. Sep 2012, 20:20

labas vakariukas mamytes nadickiui nauajsis darzelis kaip ir nieko hm sekesi gerai zodziu kaip visada lankes jautesi, o vat mazoji vel asaru jura bet likusi buvo iki 12 tai abi pavlgem darzuke ir p[arejome tai nieko gal ryt bus gereliau nes juk vel nauja aukletoja vaikai vieta ir t.t.

1 2 3 4 5 ... 243