2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

11. Sep 2012, 12:12

engridabutinai pasisakyk 😀 sekmes

11. Sep 2012, 12:12

nes preitoje savaiteje buvo tiesiogine zodzio prasme TRAGEDIJA ... koks klykimas cypimas net namie ... ☹ jau maniau kad maziausiai menesi jai reikes kol adaptuosis .. minciu buvo kad gal kiek per anksti leidziu ...gal nebleisti .. tai isivaizduokit koks klykimas kad tokias mintis man sukele o cia savaitgalis praejo ir net pati bega duris daryti i darzeli ... keista 😀

11. Sep 2012, 12:10

Na o mums antra dienai kuo puikiausiai sekasi. Net nezinau kas cia ivyko kad taip vaikas persilauze ... gal padejo kad savaitgali daznai minejome kad reikia eiti i darzeli kad daug ismoktu .. kad visi vaikai eina ... kad va kaip graziai ismoko dainuoti darzelyje ir dardaugiau ismoks ... kad va niekada jpos nepalikime ir po darzelio ateisime pasiimti ... na zodziu .. nezinau 😀 bet dziaugiuosi kad vaikas eina be asaru 😀

10. Sep 2012, 15:12

labukas mamytes nuo rytojaus vel mum bus adaptaciaj kaip is anujo mat pereiname i artimesni darzeli netoli namu pagal deklaruota gyvenama vieta, tai oi bus vel asaru amnau ir dickiui is mazei tai ryt parsaysime kaip mums seksis,

08. Sep 2012, 17:08

labukas mamytes ale orai vesta o amno paqnele sende nakti blogai miegojo lyg sloga kimba kazi ar jau ne teks gydytojos pazymos imti gal per savaitgali pageres:-)

08. Sep 2012, 08:56

ir man sis rytas puikus kjai nereikia vaiko virkdyti 😀 gerai bent darzelyje vaikas ir valgo ir miega ir tt ...nera jokiu problemu bet va atsiskirti neiseina mums lengvai ...

07. Sep 2012, 19:45

labas vakaras mamytes ir mes dziaugiames kad rytoj poryt nereiks darzukan aprims ir vel ispradziu ;-) na manoji ir verkai ir dickis asaroja kiekviena ryta :-) o as uz tat tinginauju jau metas gyvenimo aprasyma pasirasyti ir gal pasiuntineti gal kam itiksiu , reikai darbuko ;-)

06. Sep 2012, 16:43

Sveikos snekejau su drauge tai jos mergaite metais vyresne nei musiskiai tai sake praejusiais metais kai vede i darzeli tai mergaite ir reke ir zviege ir ko tik nedare, tai pasiliko namie, o siais metaispradejo is naujo ir sake jokiu problemu, bet manau kiekvienas vaikiukas kitoks, as kazkodel manau, kad maniskei nebutu bedu, nes ir baisiai drasi,bet kadangi nevedam i darzeli tai negaliu garantuoti 😀 bent jau lauke tai pati visus vaikus kabina 😀

06. Sep 2012, 16:36

o manoji neverkia o tiesiogl klykia ☹

06. Sep 2012, 16:35

o mums kol nepamate darzelio tol patenkinta ejo ..AI zodziu ... liudna ... o tokia drasi pana atrode ☹

06. Sep 2012, 16:27

engriuda ir pas nus tragedija su darziuku ☹

06. Sep 2012, 12:49

labukas mamyts ir kinderiukai, na mano panele sende jau 2 valandeles pabuvo darzelyje, na sunkai mum sunkiai verkaim tai ojojoi, ir visi tokie mazi ziopliukai 15 vaikuciu veksniukai, tai manau ilgai mes adaptuosimes prie darzelio,o kaip jus mamytes jau darbuku ieskote? ar gryzote i sneuosius, kadangi amno imone bankrutavo tai aju vakar i darbo birza istojau :-)'

05. Sep 2012, 11:47

lila ir as taip tikiuosi ... tavasis nors neverke o manoji verke ir kaip sakai kitus gal gasdino ... bet kaip pasakius savas vaikas svarbiausias tai tik del ssvao ir jaudinuosi ... as tai 17 val vakar ejau ir siandiena taip eisiu ..pratinu ilgai ..nes tevelis gryzta is darbo 17 ..tai va ir zinos kada pasiims .. O tevelio dar neleidu vaiko vesti i darzeli, nes tada butu dar baisiau. Juk tiek mergyte prie tetes prisirisusi ...

05. Sep 2012, 09:12

Oj as kai paskaitau kaip mamytem sunku, tai pagalvoju, kad as ir verksiu kartu su vaiku 😀 kazkaip neisivaizduoju visos dienos be vaiko, buna, kad su teciu i kaima isvaziuoja, bet cia jau kazkaip kitaip 😀

05. Sep 2012, 08:34

na ka vakar mano pana isbuvo visa diena darzelyje. Sake be jokiu asaru. ir valge ...miegojo. Zodziu geras vaikas ... iki tol kol manes nepamate ir nepuole verkti ..tik verkimas buvo be asaru 😀 na bet mamyte isspaude viena kita asara 😀 si ryta jau pasieme mano vaika be jokiu mano pabuvimu salia ..tai uzdariau sirdi ir girdejau kaip mano vaikas saukia mama ir verkia ... ex va ir uz sirdeles griebe toks jos verkimas ... Ne vien vaikui reikia susigyventi su darzeliu bet ir man 😀 paguodzia tai kad vakar vaikas niuniavo mums kaip dainavo darzelyje...soko ..sokimas tai suktis linguotis ir griuti ant uzpakaliuko 😃

05. Sep 2012, 08:31

na mano sesuo studijuoja siauliu kolegijoje. cia leliuko susilauke ir siule jai pereiti neakivaizdziai mokintis ir atseit bus nemokamai ...tai dabar brolis ten studijuoja ir sako taip ..galima nemokamai istoti 😀 bet kai parasiai kad ir tu gal;vojai neakivaizdiai viskas mokama tai as dabar suabejojau 😃

04. Sep 2012, 16:42

Kad ir gime didule 4,3 kg sverdama 😃 sandraxa skaiciau kitoj temoj, kad radai kad neakivaizdziai nemokamai galima mokintis 😀 pasidalink kur cia taip galima, nes as ir visada galvojau, kad moketi reikia 😀

04. Sep 2012, 16:32

tai gal stambesniu kauliuku mergyte ?😀

04. Sep 2012, 16:14

Mes su vyru ir problemu su akim neturim, bet is vyro gimines visoms mergaitems reikia akiniu 😀 sakau, gal panasi i teti, bent jau mano akis tures 😃 maniske ir ramiai nepasedi, bet tetis as mus nekudas, o ji visa i teti, net kraujo grupe kaip pas ji 😃

04. Sep 2012, 15:43

valgo ir manoji bet gal issilaksto arba greita medziagu apykaita ..nezinosi 😀 o del akiu tai pirmagike turi rudas mano akis... neturiu del ju problemu, matau labai gerai ir va vyras akyniu nenesioja... tai tikiuosi stiprios mergytes akytes ir akinuku neprireiks ... man tiesa saknt gaila mazu vaiku kurie akinuku nesioja... juk tokie nenuoramos maziukai vaikai o cia dar saugot akinukus....

04. Sep 2012, 15:10

daktare sake siuncia tokius mazus tik jei tevai ar pati daktare itaria kazka, nes maziukai dar nelabai gali paaiskinti kiek mato, Saule dar tik dabar pradeda kazka rimciau sneket, tai nemanau kad sugebetu pasakyti ka ir kiek mato 😀 dabar smagu mum su vyru Saule kasdien vis nauju zodziu ismoksta, tai prisijuokiam kartais iki asaru kai pasako ka nors 😃 musiske riebi mergaite ir valgo nemazai taip sakyciau, bet kol kas daktare nieko nesake, kad per stora 😀

04. Sep 2012, 14:47

deivuke sveikatos 😀 beje akyciu ir manajai netikrino

04. Sep 2012, 14:46

o va kokia didele mergina...mano 92 cm bet tik 11,6 kilo tesveria 😀

04. Sep 2012, 14:33

Sveikutes, na mes i lopseli dar neinam, vakar su teciu pasnekejom irnusprendem, kad kadangi as namie tai ir Saule pabus namie, leisim nebent nuo sausio, jei bus eile atejus kitam darzelyje, siandien buvom pas daktare, tai dvieju metu apziurai, tai sveria maniske 15 kg ir ugis 92 cm, akytes sake sius tikrintis tik treju metuku nebent mes kokiu nusiskundimu turesim anksciau, ko tikiuosi nebus 😀 o as ant biletenio del nugaros lauksiu dekreto 😀

04. Sep 2012, 14:07

su nesykle pradejau nesioti kai jau buvo mazajai keleta savaiciu tai ji labai pripratus prie jos ..idedu ir iskart miega 😀

04. Sep 2012, 13:53

na taip visa diena tai jau blogai ...gerai kad siandiea apie pusvalandi tepabuvau 😀 na ryt tikiuosi kad atvesiu ir pati jau eis 😀 bet kaip dziaugiuosi kad turiu nesykle mazylei... ir va darzelyje kol pirmagime apsipras mazoji nemaiso ..miega sau patenkinta 😀

04. Sep 2012, 13:06

lila na musu atveju gerai bent kiek pabuti su vaiku kol susipazysta su nauja aplinka. Kad ir vakar ji ilgai nuo manes neatsitrauke o siandiena tai jau zinojo kur eiti ir kas ten vyksta.. nors zvalgesi bet pazanga labai didele..pavalgius ejo nebeprie manes o prie zaislu ... zino kad jau galima ... o jei buciau vakar grieztai iskart palikus manau per didelis stresas ir siandiena gal butu jau bijojus ..nezinau ar taip but buve bet nuojauta taip sako zinant koks mano vaikas ..Kaip auklyte sake, baisiausia buna antra savaite. VA tada vaikai jau suvokia kad juos i darzely veda kad paliktu o ne trumpam pazaisti ir va tada asaru pakalnes.. Pakolkas musu grupeje tera 8 vaikuciai bet visi kuo puikiausiai isbuna ... na tik su manaja bent man atrodo sunkiau ...po kiek cia dienu antra puse prades eiti

04. Sep 2012, 13:00

labuka na ka vis da rdarzelyje mano pana ...kiekviena minute jau kaip laimejimas 😀 ryte pabuvau ik tol kol papusryciavo ..nu nedryso vaikas imti saukstuko 😀 bet nieko isidrasino ir pati valge. O kai nuejo zaizti ir maciau kad va ima viena kita zaisla ir neatsisuka i mane tai ir isejau net netsigrezdama 😃 bijjau vel viska sugadinti o taip knietejo nors akies krateliu paziureti .... ir dabar negaiu kaip vi galvoju apie vaika ...ar neliudi ..ar gerai jai ..ar zaidzia... laukiu 5 val labai labai 😀 tik va man keista kad ir svetimoje vietoje mano mergina daiktus ims ir neatsiklaus ar galima ar ne bet va darzelyje neima net saukstelio kol nepasakau kad galima 😃

04. Sep 2012, 12:29

labukas kaip sendiena mamytems ir vaikuciams sekesi darzelyje mes vel valandzike tik buvome ir verkeme ir mes ir kiti vaikuciai

03. Sep 2012, 13:42

na ka siandiena vedziau vaika pirma kart i darzeli ... tai prabuvusios apie pusantros val parejome namo 😀 cia kaklta askad taip isejo ... maniau viskas gerai bet ne isejusi vel ikisau nosi kaip vaikui sekasi ir paaciusi mane verkt pradejo .... niek ryt noosies nekisiu 😀

1 2 3 4 5 6 ... 243