Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
mano soskes nei vienas neime tai bent jau su tuo varkti nereikes😀tik dar is buteliuko geria
ai dar pradzioje kiek vargo buvo su vezimuku 😀 jos ir viskas, tai dabar daznai isigudrina iatsisesti apacioje kur daiktu krepsys 😃 na bet ir sugeba manoji susirangyti 😃
ir va .. mes vis dar su tiute ... kazi kaip su ja reikia daryti. Rugseji eis i darzeli .. bet mazoji retkarciais buna su tiute, tai atimines. O dicke nepanasu kad noretu tiutes atsisakyti ... Kaip jusu vaikai? Gal kokiu patarimu man turetumete ?😀
fainas lavinim o kilimelis mano tai paprastas toks bet irgi didziajam reikia kai paguldau guli salia vis😃
,,buga buga" 😃 geras 😃 manoji atkartoja zodelius bet taip minsktai jai gaunasi tie zodeliai kaip didziausias sveplius ... laukiu tos dienos kai tars zodelius tvirtai ... 😀
oi su pampiu tai gerai ir manoji ismeta, bei paprasyta paduoda. Siuo atveju didziausia mano pagalbininke 😃 siaip kaip ir neblogai, bet jei tevelis paima mazyle va tada jau asaru pakalne .. Nezinau kaip ji taip sugalvojusi kad va mazoji mano o tevelis jai 😀 va su zaislais is pradziu buvo sunkoka, viskas jai ir jai, bet va jau yra pazanga. Cia neseniai mazylei patieseme lavinimo kilimeli tai dicke kaip lapute greitai sugebejo i ji ilysti ir kaip sakant isstumti sese (gavau isimti) kol galiausia visa kilimeli nusinese i sau tinkama vieta ir ten gulinejo 😃 nu juoko buvo 😃 o va jau kita diena taip nebedare ir gulinejo salia
mano ir pastoviai ''kas cia'' klausineja dar visokius trumpus zodzius kartoja geriausiai ''du'' iseina pasakyt😀geriausiai tai kamuoli ir apskritus daiktus vadina'' buga buga'' anakart arbuza pamateir tai ''buga''
nepavydi visai tik pirmas dienas pavydedavo ir tai nedaug labai myli broliuka glosto buciuoja kaip tik prieina dar ir pampi nueina brolio ismest😃maniau kad bus isterijos visalaika nemaniau kad gali but berniukas toks svelnuso kaip tavoji reaguoja?
o kaip jusu vaikams su kalba? Manoji moka pacius blogiausius zodelius ,, kas cia? ir ,,kodel" vaje kaip vargina sie klausimai 😃
pas mus ir dar liko pampiu, i nemazai bet as juos kelionese visvien bandysiu sunaudoti, kad ir ismetu sausus bet paciai ramiau 😀
Man gerai ligi maziukes atsiradimo susidraugavo panele su puoduku 😀 Kaip tavo didysis reguoja i maziuka? Nepavydi demesio v?😀
pas mus tai kaip tik baiginejosi pakas pampersu, sakau vyrui reikia bandyt, nes rytais atsikeldavo su sausu pampiu, taip ir pradejom, ir dar dabar yra likusiu tu pampiu 😃 bet maniske tai nagla, jei kur ilgiau vaziuojam ir jai atsibosta sedet sako kaku ar sisiu, o nieko nepadaro nuvedus 😃
laukiam labai tos dieneles 😀o kai mazesnis dar vienas namuose tai nevisada laiku iseina ir pasodint na tikekimes greit pats prasysis😀
tajus2010mamyte nepergyvenkite, ateis ir jus diena. Kiek as vargau kad va ja ipratinti ant puoduko, o vargas buvo bergzdzias. Nekreipe i mane ale jokio demesio. Jau ir rankas buvau nueidus kai viena diena isgirdus jos dziugu balsa, ateau i kambari ir pamaciau kaip puoduka pakelus laiko su padarytu sisiuku. Va ir nuo tos dienos ejo vis geryn ir geryn . Tai va ateis ir i jusu namus svente 😀
o maniskis dar su pampersu ☹kada diena pataikom tada padaro
😀
musu panele ir miega jau senokai be pampio. Isvis nebepripazysta pampio .. o ilgesnese kelionese noriu uzdeti kad nereiktu kur laukuose stoti, bet va priesinasi baisiausiai. Jei uzdedu tai greit nusiplesia ... Tai labai retai kada beuzdedu jei kur vaziuojame. Nuevo dickis jau tavo berniukas 😀 o cia manoji dicke 😀)
Labukas, senai cia bebuvau uzsukus, reik ir mum pasirodyt 😀
Sveikos, mes praejusia savaite buvom Palangoje, orai visai neblogi buvo, tik isvaziaimo diena nuo ryto lijo, mes pasigirsim 😃 musu Saule jau ir miega be pampio pagaliau, kaip smagu, man turbut daugiau dziaugsmo nei jai 😃
Sveikos, mes praejusia savaite buvom Palangoje, orai visai neblogi buvo, tik isvaziaimo diena nuo ryto lijo, mes pasigirsim 😃 musu Saule jau ir miega be pampio pagaliau, kaip smagu, man turbut daugiau dziaugsmo nei jai 😃
Labas ,kur visos mamytes dingusios?
mano mergina vakar ranka per alukne netycia zaisdam su teciu issinarino, sedejo jam ant nugaros, o nukeliant matyt pasitempe rankute kazkaip, tai vare i ligonine, gaila kaip mazes buvo, verke, o as kai dabar tokia zliumbeke, tai vos ne kartu verkiau, bet daktaras, net be nuotraukos iskart pasake, kad alkune, pridejo savo pirsta, sulenke jos ranka ir viskas gerai buvo vel 😀 kai grizo namo tai kaip naujas vaikas buvo 😀
Tai va uztai tikiuosi, kad antras bus greiciau 😀
vaje tiek ilgai gimdyti .... man su pirma ir antra vienodai 3,25 val tetruko ir tai man jau daug 😀 bet as be nuskausminamuju
Saremiai prasidejo sestadieni vakare, o gime tik pirmadieni vakare, tai nebuvo taip beprotiskai baisu, bet nusiskausmint turejau, nes pavargus tai ziauriai buvau 😀
Mano Saule ir rami buvo, net naktim issimiegot galedavau, tik tikiuosi antra pagimdysiu greiciau nei pirmaja 😀
na pirmagime mano rami buvo , problemu neturejau auginat, ale tu diegliuku nebuvo ... bet visvien streso pati daug turejau kaip sakant kiekvieno ,,pirstelejimo" 😀 tik kiek veliau susigyvenau ir atsipalaidavau ... o dabar ramybe iskart nuo pirmu susitikimo sekundziu 😀
Bet daug kas sako kad del to ir antri vaikai atsipute labiau buna, nes mamos jau zino kaip juos augint 😀
ramuma antra vaika auginti 😀 su pirmu daug ko bijojau, nezinojau ar teisingai darau, ar vaikui viskas gerai ir tt ... o dabar tai toks relax vaiku, taip norisi kad laikas leciau eitu, kad kuo ilgiau galeciau tom mazom rankytem kojytem ir tt pasidziaukti ... nes va gal daugiau gyvenime nebeturesiu tokio mazo dziaugsmelio 😀
beto aciu uz sveikinimus 😀