Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Rodomes ir mes 😀
Labukas, o musu pirmasis tortas buvo stai toks, bananu skonio 😀 Dabar torto tikriausiai nebus, nes per Martynelio gimtadieni vaziuojam atostogaut i Latvijos pajuri, galvosim kitokiu pramogu. Jau turiu ideju, bet dar kolkas nesubrendusios jos 😃
Musu pirmas buvo kempiniukas 😃 o dabar smurfe uzsakinejau, nors jai Mini labiau patinka, bet as isrinkau 😃 skoni tai emiau medaus torto, gal itiksim visiems 😀
Musu 23, bet pasiskambinau, sake jau dabar galim uzsisakyt, nes po to gali nespet ar but per daug uzsakymu 😀
as tai nei tortu nei pyragu nerizikuoju kept 😃 is manes kepeja ne kokia 😀 tai uzsakinejom torta 😀
uzsukt uzsuku paskaityti tik va neprisiregistruoju kad kazka pakomentuoti.nauju foto turiu bet like sename kompe kolkas neperkeltos i nauja tai negaliu imesti jum pasirodyti
aga prirasiau uz visa pusmeti
vakar mano paneles man tokia dovana padare gimtadienio proga kad atsistojusi verkiau dziaugsmo asarom.as jom irasiusi kompakta su vaikiskom dainelem ir nemazai dainu yra apie mama mano panelytes soko ir dainavo dainas.vyresnele jau visas iseiles dainuoja o mazoji ir neatsilieka.du gaidelius kai dainuoja klausydama kompakto tai su visais judesiais,o kai apie mama dainavo tai soka ir dainuodama ziuri i sese kad ko nepamirstu padainuoti.nu vaizdas fantastiskas,atperka visas negeras dienas kai buna begale atsikalbinejimu vyresneles ir neklausimu.kartais kaip uzeis tai neina susikalbeti,atrodo specialiai tyciojasi,kai paprasau neatsikalbineti ar klausyti tai ji ziuri i akis ir dar labiau issidirbinja kol as pradedu bartis.paguldau miegoti pietu tai pati nemiega ir sesei trukdo kusina kad toji kazka padarytu kad tik barciau mazaja o ne vyresnele.kaip juokingai mazoji kampe stovi,verkia bet neiseina is kampo nes maciusi kaip sese kampe buna.gerai kad i kampa tenko vesti vos keleta kartu,kai jau visai neina susikalbeti
labukas visoms.senokai uzsukusi buvau.o mes kaip ir neblogai gyvename tik mazoji labai jau dideli oziuka turi.jei jau ko neduodi ar nedarai kaip ji nori tuoj is piktumo bega rekdama,ar va sugalvoja paropoti is to pykcio.abi seses kartais graziai bendrauja o kartais susimusa iki kandziojimosi mazosios nes kitaip mato kad seses nenugales.kas liecia pampersus tai dedu nakciai arba ilgai kelioneio i miesta ir zinau kad nebus zolytes ar wc.su kalba problemu kaip ir nera sneka viska iseiles,o i darzeli keliaus jau uz dvieju savaiciu iskart po gimtadienio rugpjucio 13dienos.o ka pirksiu dovanu tai net nezinau kaip ir visko turi nuo seses,na nebent kokia lele nes viena jau ligota rankyte tai vyresnele nenori su ja zaisti,siulo sesei ja imti.o vezima sketuka tai dar naudoju kai laukia ilga kelione pesciomis ir zinau kad panike jame miegos.vyresnele iki triju metu veziojau i tolimersnes keliones kad pamiegotu nes viena karta uzsnudo dviraciu vaziuojant ir nera atramos sonuose,per tilta vaziuojam ir ziuriu jau linksta i sona .bet viskas gerai kas gerai baigiasi ir mergina pavyko sugauti.
o as tai pati kepsiu 😀 va siandiena ... o vakare su dukra eisime puosti kambario 😀 ai beje turime jau oficiala kriktinu diena rugpjucio pabaigoje 😀 problema tik su krisktateviu ...iskomandiruotas .. vyras mano labi nepatenkintas ..o kitu kuminu nenori ☹
Mes jau siandien uzsisakem tortuka antrajam gimtadieniui 😀
ir laukiame antrojo tortadienio sesei bus 2m. o broliui 4metukai :-)
labas mamukai ir mes augame augame vis uzmetu aki bet vis neparašau , mažoji nelabai kalbeti nori bet kalbam , mes lankome logopedes užsėmimus du kart į savaitę , tiutes neutim senai apie metus laiko buteliuko apie menesiuka geriam is kubusiniu, o į pamperius sisiojam kaip sisiojusios, ir nuo rugsėjo pirmos į darzelį žygiuot bandysime :-)
mes ir seniai vezimuko nebenaudojam pats eina tik is pradziu noredavo kad nestume😀
mes tai vezima jau seniai atidavem draugam, nes jie turi naujagimi, mes nuo ziemos pesciom vaikstom, aisku uztrukdavom is pradziu, bet jau dabar zygiuoja kaip prisukta 😃 man dar reik i kirpyka uzsukt, nes plaukai tai jau baisus 😃
manoji tai lig siol nemoka minti triratuko ... Tajus2010mamyte man triratukas praverte nes nebereikedavo vezimuko imtis ir siaip jau man per didele atrodydavo vezimukui 😀
na tikrai puiki dovana😀o musu triratuko dar neturi gal reikia ji nupirkti?
o deivuke puiki jusu dovana mergaitei 😉
mes triratuka pirkome pries seses atejia ... na atseit dovana nuo seses ... o si karta tai kaip sakant nepraktiskas dovanas 😀)) tai lelyte jau is tu imantriu ir lopsinini vezimuka . Ziuriu jau domisi tai manau atejo laikas ir tokiems zaislams 😀
mes tai pirksim praktiska dovana sikart, nes mazoji kraustysis pas su teciu laikinai kai sese ar broli tures, tai reik lovos jai 😀
mes tai i savaitgali perkelsim, nes mano tevai daug vasara vazineja, tai kaip tik jie gris i svente, mes su teciu jai nauja lova pirksim, vyro tetis su sese dvirati zadejo, o ka mano tevai tai nezianau dar 😃 balionu ir as pusiu 😀
as tai nieko nepirksiu gimtadieniui dovanu .. nes apie 25 kelsim kristynas, va tada Lt sudesiu ir dideles dovaneles nupirksiu. Mano akiai praktiskiau 😀
maniskis bus jauciu paskutinis 27 diena😀o gimtadienio didelio nedarysim tik nezinau ka dovanu jam nupirkti
as savo panelei pirmaji labai dideli gimtadieni keliau o si karta tai nedideli, butent bute. Vakare po darbu atvaziuos sveciai, pasveikins.. nes ispuola 3 ketviratdienis. Mazosios klausiau ko nori dovanu tai nieko ypatingo nepasake isskyrus kad daug balionu. tai va pildysime jos nora ir pusime daug balionu 😀))
maniske 23, bet jau pradedam galvot, ko gero pas mano tevus svesim, nes pas juos namas, tai vietos daugiau bus, jau torto ieskom merginai 😀
tai ka kitas menuo musu vaikams sventinis menuo 😀 ar tik gimtadieniu maratonas neprasides nuo manosios paneles 😀 gimus 3 diena 😀
manoji matyt tiek sunimis nesuzaveda nes pvz pas mano tevus yra kiemsargis, be veisles tai toks meilus tai kai prieina dicke jis kojas kelia ant jos tai taip pargriauna ... o pas uosvius jau laiko namie dideli suni, bet jis pavydi mano merginai demesi ir jei ji prieina iskart urzgia tai taip baidosi 😀
mano tai kates bijo nezinau kodel pamato tai rekia😃 o mylimiausias gyvunas suo
mano mergaitei kate pats mylimiausias gyvunas. Jei jau knygoje ar kur pamat iskart dziaugsmo suksniai 😀 o katyte vadina - tyte
As ir del kalbos norejau pasiklaust 😀 maniske tai sako mama nyliu tete nyliu(myliu ) kate bijo( cia is kaimo grizus aiskina, kad kate jos bijo) upe bijo, tai cia bijo i vandeni eit 😃 kas cia jau seniai klausineja, is reklaminiu lankstynuku visko klausineja, ismokus pasakyt alus, nors net vyras alaus negeria, tai parduotuvej kai pradeda rekt alus tai kartais geda pasidaro, o kitus dazniausiai po pirma skiemeni tik pasako, mesa jai mi ir pan 😀