2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

03. Sep 2012, 13:05

Labukas mamytes sveikiname pipiriukes ir pipiriukus pradejus lankyti darzelius,o Mamytes ir tevelius su atejusiu rudeneliu....

28. Aug 2012, 08:27

Lila kai suzinosiu butinai pasidalinsiu 😃 pandukas grazu 😀

27. Aug 2012, 21:16

maniske parduotuvej kol kas nekrito ir tikiuosi nesugalvos, nes namie jau bando pagriuvineti, tai jau pliaukstelejau per sikna viena karta, tai kazkaip pasiziuri pries krisdama ir dazniausiai apsigalvoja 😀

27. Aug 2012, 19:51

labukas mamytes, grazios foto labai panduke tikrai senai bebuvo uzsukusi tai ir krikstynos kartu su gimtadieniu buvo?Na taip ammytes as oficialiai jau isiskyrusi, alimentus gauname is valstybes garantinio fondo, sendiena buvome socialiniame, tai jei nerasiu darbuko tai teks metelius dar pasedeti namuciuose nes socialinis turetu damoketi keleta litu ir darzelius kompensuos abiem , tai bet man tas namuose sedejimas jau 4 meteliai noriu jau i zmones iseiti, tik vat kazi kaip adaptuosis mazoji, o siaip kitu atveju dar i darbo birza bus galima kelaiuti, bet gaunasi uzburtas ratas tada duoda ten 630 3 e4nesius bet uz darzelius moketi uz sildyma irgi zodziu , su laiku papasakosime kaip mum seksis

27. Aug 2012, 19:16

O čia 2 gimtadienio dieną 😀

27. Aug 2012, 19:16

Viena iš krikštynų foto 😀

27. Aug 2012, 19:15

Abu su broliuku 😀

27. Aug 2012, 19:14

Parodysiu ir aš savo Meidutę 😀 jau net nebepamenu kada rodžiau kokios mes jau 😃

27. Aug 2012, 19:14

Labukas, merginos 😀 Šimtas metų čia nebesu buvus 😃 Radau laisvą minutę, prisėdau pažiūrinėti vaikučių foto 😀 Taip smagu buvo pamatyti kokie visi paaugę, gražūs 😍

27. Aug 2012, 17:09

beje visa savaite atostogavome pas mano tevus kaime ... gryzom nes ziuriu pernelyg ten isvarksta mergyte.. laiku nenueidavo miegoti .. trumpai pamiegodavo pietu ... daug judesio..labai daug tai dedes tai pusbroliai privaziuoja tai labai vaikas isvarkdavo ir del to naktimis blaskytis pradejo , myzioti i kelnytes ... Zodziu nebeatostogos paliko ... Vaje vaje vel teks stoti i buvusi ritma

27. Aug 2012, 17:05

deivuke pas mane mergina sako taip taip bet daro viska atvirksciai ... Nezinau kaip cia reikia vaika graziai be pykciu peraukleti .... Labai daug uzgaidu turi ... Jei negauna ko nori iskart griuna ant zemiu ir verkia ... Niekad nemaniau kad ir mano vaikas toks bus... Kiek zvairai ziuredavau kai taip tevai su savo vaikais nesusitvarko ... ex atsigreze viskas pries mane. Ka jus darote? Kaip ikalbinate savo vaikus? Man didziausia probema parduotuvese. Iskart nori sokti is klebio ir lakstyti ..tai viena imti tai kita. Aiskinu kad nieko negalima imti kol nesumokesime o ji iskart klykti ...arba paleisti daikta bet iskart begti imti kita... Vaje .. iseinam su vyru sukaite is parduotuviu ... Taip tikiuosi kad darzeli lankydama taps paklusnesne

27. Aug 2012, 16:53

Dekui 😀 mes tai nevesim dar i darzeli 😀 dar mane namie maze terorizuos 😀 pradeda atsikalbinet tai juodai, ka be pasakysi vis ne ir ne 😀

27. Aug 2012, 16:04

deivuke sveikinimai 😀 o cia mano mergina ..o kaip as laukiu darzelio ... vaje vaje 😀)

27. Aug 2012, 16:00

as tai buciau gryzusi buhakteriauti toliau ... bet va antras lelius ir atostogos prasitese ... Ir mano viena administruojama imone bankrutavo kol atostogavau su pirmagime ... nepergyvenu. Rasiu ir kitu 😀 tik baisu kaip bus dar po metu .... jau taip kiek naujoviu su buhalterija .... O mamukas nemaza stresa patyriai ..daug sveikatos Jums

26. Aug 2012, 23:13

Dekui uz sveikinimus, mamuk, taip is bijolos uzsakinejom, tikrai skanus, bet foto tortas atrode graziau nei, kad mes gavom 😀 bet siaip visiems patiko, nes tik as foto buvau macius, tai as tik ir palyginti galejau 😀

26. Aug 2012, 23:00

engrida manau i birza gali eiti nes mano draugei kai subankrutavo darbas tai gavo is birzos pinigu kol surado kita darba.o kas liecia pasalpas tai jie idomiai skaiciuoja puses metu praejusiu ziuri pajamas ir skaiciuoja kiek gaunasi vienam zmogui.nebent tu jau issiskyrei kas yra liudna tada gal kokiulengvatu daugiau bus.

26. Aug 2012, 22:57

deivuke sveikinu mergina su tortadieniu.beje gal is bijolos tortuka uzsakinejai?

26. Aug 2012, 22:57

nu va mano ir mazoji apsirgo.vyras parsiveze is mociutes pusiau miegancia tai paguldziau miegelio ir prabudusi pradejo vemti.tai galvoju ar kas netiko is maisto nors sake kad siandien mazokai valge ar cia slogyte kalta kurios niekaip neissnypste kad issivalytu nosiukas ir nuo snargliuku uzstrigusiu gerklytej supykino.bet va nuo penkiu kai uzmigo tai iki pusiaunakcio nei valge ka nei gere tik miega.baisu ka duoti kad nepykintu bet ir kelti is miegu nesinori,neramu kad nenusilptu negerusi.ar cia stresas vaikam nuo mamos kad i darba einu,ar cia sutapimas ar cia zenklas kad darbo nekeisciau.o as einu i HESBURGER restoraneli dirbti.beje o kokius jus vaistukus duodat jei vemia vaikuciai?as visad duodavau smectos ir geruju bakteriju.bet sikarta mazajai kaip ir nebuvo kada duoti vaistuku.su neramumu laukiu rytojaus kaip mano mergina jausis.laimei kad vyresnelei dingo dusulys liko tik beganti slogyte ir kosuliukas pries miega nes diena kaip ir aprimes.

26. Aug 2012, 20:58

sveikiname deivuke lelyte tavo o palukuciu jus turite , labai garzios foto

26. Aug 2012, 20:57

Labukas mamukai aciu taria kinderiukai uz sveikinimus ir linkejimus, agam jau ir man parupo mamytes i kokius darbukus gryztate, nes manoji darboviete bankrutavo, tai gaunasi akd kolkas man prasitese atostogos vaiko auginimo iki 3 metu bet masatu ar i darbo birza stoti ar ieskoti darbuko ar socialini, gal aks ka galite patarti is savo patirties

26. Aug 2012, 20:51

😀

26. Aug 2012, 20:51

Sveikutes, na mes siandien atsventem Saulytes du metukus 😀

26. Aug 2012, 10:39

taip sunku gryzti i darbeli ir prie viso to merginos apsirgo tai viena paslogavo,kosejo o sianakt nakvojom pas mociute bet teko vidury nakties vaziuoti namo nes Gretai prasidejo stiprus laringitas,o inchaliatoriaus neturejau.laimei kad pardave adrenalino budincioj vaistinej tai pakvepavom ir nuo keturiu ryto iki dabar dar miega ramiai.tikiuosi pavyko palengvinti dusuli.taip nesinori imti tu biketeniu juolab tika atejus i nauja darba.

26. Aug 2012, 10:36

prisijungiu ir as su savo sveikinimais kuriu vaikuciai svencia tortadieni.o kas liecia laika tai tikrai labai greitai lekia,atrodo tika ejau i dekreta su pirmajka mergina o dabar jau antrajai merginai du metukai o as va po keturiu su puse metu ryt einu i darba,jaudulys didelis nes netik kad gryztu i darba bet ir keiciu profesija ir kitu grafiku dirbsiu.gal teks gryzti i senaji darba ir dirbti tai ka moku tik uz mazesni atlyginima.

26. Aug 2012, 09:23

Sveikinimai engridos vaikuciams 😀 tiesa .. labai greitai laikas eina ... va ir mano mazajai jau eina trecias menuo ... nepajusiu kai ir as svesiu didziosios 4gimtadieni mazosios antraji 😃

25. Aug 2012, 18:57

na vat praejo dar meteliai :-)

25. Aug 2012, 18:56

neapverciau

25. Aug 2012, 18:54

:-)

1 2 3 4 5 6 7 ... 243