Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas 😀 Missk, labai graži jūsų nuotraukytė 😀 Mes irgi planuojam nuo rugsėjo vidurio eiti į darželį, nors po pusdienį... Noriu kad pažaistų su vaikais, biški daugiau to užsiėmimo turėtų... Namie ne visada bespėju su juo pažaisti, gerai kad dar tetukas grįžęs iš darbo daug jam dėmesio skiria 😀
Vat vat, Missk, aš irgi lygiai taip pat jaučiuosi su tuo vaikelio aprengimu 😃 Nu bet jau kelis kartus buvom lauke, tai jau jau pradedu gaudytis kaip čia aprengt, apklot.... 😀
As dukryte nuo rugsejo 13d.vesiu i darzeli jau. Tai manau pabus su vaikais,gal kitaip jai bus, ten bus ir pazaisti su kitais vaikais, ir gal tie oziukai praeis. Siandien su suneliu lauke pirma karta buvom, tai susiduriau su sunkumais :kaip ji aprengti. Siaubas,atrodo antras vaikelis nu nieko nezinau 😀
Maniškis irgi pasiožiuoja, labai dažnai girdžiu žodelį NE, kai kažko prašau, bet stengiuosi apsieiti be "tapkės paėmimo" 😀 Pasibaram kartais, pasakau, kad pysktu, kad man nepatinka kaip jis elgiasi, palieku pasiožiuoti vieną ir t.t. O jei paimčiau tą tapkę, tai bijau kad jis pradėtų pykti ant sesutės. Bijau, kad jis pradės galvoti, kad vat, atsirado sesutė, mamytė pasidarė piktesnė, mane dažniau bara, reiškia - ji dėl to kalta... Ir tada jau daugiau problemų būtų 😀
Sveikos mamytes. 😀 Mes taip pat laukiam savo gydytojos,dar nebuvo atejusi, na manau sia savaitele turetu pasirodyti. O del pienliges ,tai jau ir mano suneliui pradeda baltuoti liezuviukas. Mamukas na mano dukryte taip pat pasikeite,bet jau pradeda priprasti prie broliuko, nemanau ,kad reikia imti tapke i rankas ar dar ka. Man ir kantrybe artais truksta,be as geriau iseinu i kiota kambari ir palieku ja viena pasioziuoti.
tikiuosi lila kad pripras panele prie seses bet labai sunku paimti tapke i rankas,bet kartais savo oziukais ir nesamonem taip isveda is kantrybes,graziai aiskinant nesupranta,atrodo net negirdi ka sakom.i bloga puse pasikeite visu 100%😥
beje kaip idomiai kad pas jumi taip daznai ateina gyditoja i namus.mes po ligonines buvom nueje pacios nes netoli nuo namu ir viskas.
mus ir kamuoja pavydo scenos kaip ir lilos vaikina.jei sudrausmini tai specialiai viska darys dar blogiau,gal negerai bet kartais ir tapke tenka parodyti nes graziai paaiskinu o ji net neklauso tik savo rekia kad butu vienaip ar kitaip ir viskas.viena minute sako kad klauso kad myli o po sekudes vel viskas is naujo
Pas mane kaip tik liezuviuko viduriukas baltas. Gvidui metai ir devyni menesiai, o Nedui dar tik bus trys savaites😀
Nes kai pirmą kartą gyd. pas mus buvo, irgi apžiūrėjo, sako viskas gerai, burnytė graži... Galvoju, kodėl ji čia žiūri tą burnytę, ką čia turi omenyje 😀 O paskui atėjusi sesutė pažiūrėjo ir sako, kad jau yra biški pienligės požymių, jau buvo biški baltas liežuviukas, bet nedaug... O paskui vis plėtėsi (kol valiau vandenuku su soda), užpakaliuką pabėrė ir tada gyd. išrašė Daktarino gelį 😀 Bet aš ir nepergyvenu - beveik visi vaikai turi tą pienligę.... 😀 Praeis 😀
manoji panelyte migle.
Nu pas mus liežuviuko šonuose balta, o galiukas ir viduriukas liežuvėlio ružavas 😀 Sunku net apibūdinti kaip atrodo tos apnašos 😀 Nu yra baltos tokios juostelės, lyg biški apsinešę ir norėtųsi jas nuvalyti 😀 O pati burnytė pas mus tai graži... 😀
Kiek daktaru tiek nuomoniu😀 Maniske dirba siandien po pietu tai tikrai nepasirodys, gal rytoj sulauksiu😀 kokios tos apnasos Panduk, nes mano suneliui tik pabales, bet be apnasu😀
Mamukas, o kuo vardu tavo princesė? 😀
Mes ką tik išleidom daktarytę 😀 Kai liežuviukas baltas, su apnašom - tai irgi yra pienligė 😀 Mus kaip tik apžiūrėjo gyd., parodė kaip teisingai ten visą burnytę ištepti tuo Daktarinu 😀 Ir užpakaliukas pabertas dėl to buvo, nes tas grybelis jau buvo nukeliavęs iki žarnyno 😀 Dabar bėra tik biški ant liežuviuko tų apnašėlių 😀 O užpakaliuką irgi plaunam po vandeniuku, tik naktį servetėles panaudojam 😀
Labukas, mamukas 😀 Malonu kad prisijungei prie mūsų 😉 Ir ką auginat? 😀
labas mamytes ir as prisijungsiu prie jusu jei galima,nors retokai prisedu prie kompo bet bandysiu pabendrauti,pasidalinti ispudziais kaip auga mamo panelyte.
mazasis Nedas, didysis Gvidas😀, mes einam prie iki i parkeli, arba prie kalnenu vidurines😀 tik vejukas siandien didesnis, mano abu vaikuciai sloguoja, po truputi.
pas mus irgi taip pat, sesute sake, kad dar ydytoja turetu uzeit, tai ir lakiu kiekviena diena, nei iseit nei ka.
o liezuviukas baltas tai dar nereiskia kad pienlige, nes pas mus jis baltas, bet cia taip buna kai maitini savo pieneliu, bent jau man taip sake gyd. o kai didziajam buvo pienlige tai lupos ir zandukai vidaus pusej buvo tokiom baltom demelem, bet tepem su daktarin, tai greit praejo. manau be reikalo betepi😀
as saviskiui uzpakaliuka po vandenuku plaunu, tik nakti serveteles tenaudojam, ir tai jam nepatinka☹
O mes jau daugiau kaip savaitę gydomės pienligę ir niekaip iki galo neišgydom ☹ Buvo ir užpakaliukas pabertas biški, tai tą jau susigydėm, bet liežuviukas vis dar biški baltas... Jau pabodo ir tuos vaistukus vaikučiui kaišiot...
Sveikutė 😀 Erika, primink kuo vardu tavo lialis 😀 Pas mus buvo vieną kartą atėjus gyd. ir 2 kartus sesutė 😀 O kiek kartų pas jus jau buvo?
Mes irgi galvojam gal į laukelį šiandien išlįsim 😀 Kur einat pasivaikčiot, Erika? Mes savaitgalį gan ilgai pas mano tėvus lauke prabuvom, tai mažoji kad skaniai miegojo 😀
http://fotki.com/palangiskee/ yra ppapildymo graziu sliastuku ir t.t
Panduk , o pas tave daktaryte jau antra karta atejusi buvo?
Sveika, kadangi manasis kirmeliukas, nemiegojo sianakt, tai dabar pavalges megaujasi miegeliu, veliau jei nesuges oras, bandysim iseit i lauka😀 nes vakar visai smagiai visi pasivazinejome😀
Labukas 😀 Niu ir ką beveikinėjat su mažyliais, mamytės? 😀
O dėl tavo vyresnėlės - tai gal dar neskubėk vesti pas gyd., gal dar praeis... Dažnai vaikučiams pradžioj būna visokių negerumų (vieni isterikuoja, pyksta, kiti sisioja, kiti nebekalba, užsisklendžia savyje ir pan.), bet paskui susitvarko, apsipranta... Tiek čia to laiko teprabėgo... Bet jei tau bus ramiau - tai gali pasitarti su gyd., gal išrašys kokių raminančių vaistukų biški... 😀 Gal daugiau dėmesio reikia jai skirti ir apsipras 😀
Labas rytas 😀 Na mano Matukas lyg visai neblogai reaguoja į sesutę... Labai myli, vis bučiuoja, glosto, pamperiukus padeda pakeiti ir pan. Kažkiek to pavydo gal ir yra, na bent jau tokiose situacijoje - kai maitinu, jam irgi kažko būtinai prireikia.... Pasakau, kad biški palauk, dabar negaliu, bet tuo sesutė pavalgys ir paduosiu - tai supyksta, pašūkauja...Daugiau atsikalbinėti pradėjo, kartais sunku priprašyti padaryti kažką... Bet šiaip tai normaliai...
O šiaip tai biški sunkoka su dviem... Vieną užmigdai, tuoj reikia eiti dėmesį skirti kitam... O kur dar valgyt pasidaryt, apsitvarkyti ir t.t. Dabar jau po gimdymo daugiau mažiau atsistačiau, bet kokia pusantros savaitės po gimdymo buvo ne kas... Jėgų nėra dar, buvau nervinga, be kantrybės.... Vis Matuką išbardavau dėl smulkmenų ir pati paskui labai gailėdavausi... Nu žodžiu... Bet dabar jau daug geriau 😀 Tik dar negaliu viena vežimuko lopšiuko išsinešti į lauką ir pasivaikščiot su vaikučiais... Porą kartų nusinešiau, tai paskui gimdą pamaudė ir vėl pakraujavau.... Tai dabar laukiu kada vyras grįžta iš darbo, kad padėtų 😀
Parduodu rubelius ne nauji bet tikrai nenudeveti labai grazus ir gan pigiai siunciu i visus miestus siuntimas toks nuo 20gr iki 500gr 5lt nuo 500gr iki 2kg 7lt o nuo 2kg jau priklauso kiek svers 😉 siunciu tik registruotu budu. http://fotki.com/palangiskee/ uzsakymai priimami broberta@balticum-tv.lt uzsisakius uz 50lt siuntimas nemokamas. siuntiniai iskeliauja pirmadieni ir ketvirtadieni
lila tai kad as is krutines maitinu. panduk,kaip tavo sunelis,jau priprato prie sesutes. as tai nebegaliu su savaja susikalbeti,nu pasikeite visiskai, galvoju net pas neurologa vesti. pradejo sisioti i kelnes, istinka nerviniai priepoliai. nera kada net poilsiauti man,o dar truputi sunku po gimdymo,uzeina pilvo skausmai ☹ . gerai kad sunelis dar ramus
sveikutes norejau paklaust gal ka sudomins pigiai rubeliai geru firmu padeveti is amerikos pareje jei ka rasykite atsiusiu jums puslapi broberta@balticum-tv.lt
Labukas 😀 O kaip pačios jaučiatės po gimdymo? Jau atsigaunat po biški, įsivažiuojat į tą naują ritmą? 😀
Sveikos mamytės. Gal ką sudomintų nebrangūs angliški rūbeliai jūsų mažyliams. Prekyčių asortimentas ir kainytes čia http://public.fotki.com/manomazylis/