Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
o kad visa nakti ismiegotu nenoriu, mano krutys visai susprogs 😃
beto mums tik daugiau nei 1,5 men tai kazin ar galima duoti to sirupo
man atrodo kad pilvukas pas ja nerimsta vakarais, riecia kojas oijojoi ☹
bandziau duoti pankolio arbatos neima, tai dabar as geriu gal kad jai palengvinti nors kazkiek
bet kad man ta arbata nekokia, bet jau pripratau ja gerti, toi jau puse dezutes isgersiu
Tik patarčiau sekti, kad nepradėtų čiulpti nykščio - čia jau ne labai geras dalykas... 😀 Ir atpratinti bus labai sunku, ir pirštukas gali suplonėti... 😀
Lila, labai graži tavo nuotraukytė čia įdėta 😉 O vaikučiams tai ilgai ir nuobodžiai bus tas pasaulio ir savęs pažinimas per burnytę 😀 Bet jei vaikutis labai jau čiulpia tą kumščiuką, tai gali būti ir ženklas kad valgyt nori, arba paprasčiausiai taip jis save nuramina (kaip soskę kad čiulptų). 😀
Lila, pagal viską, tai vaikučiai kiša pirščiukus į burnytę tada kai nori valgyt, arbai paprasčiausiai jei per burną susipažįsta su savo kūneliu, su aplinka ir pan. Tai viskas čia yra normalu 😀
Šiaip tai jis yra nuo 1 metų vaikučiams (bent taip lyg lapelyje parašyta), bet mums pati gydytoja patarė paduoti po pusę šaukštelio, jei matom, kad vaikutis vakare labai jau neramus, muistosi, lyg nori miego, žiovauja, pavargusi, bet niekaip neišeina užmigti 😀
Mes tai dažniausiai vilnones kojinytes vis dar dedam ant plikų kojyčių 😀 Bet kai išskalbiu visas kojinytes, tai tada užsidedam batukus 😀 Arba kai šiaip norim pasipuošti 😉
Jantur, tai gal ir diegliukai, jei vaikutis neramus, verkia... Ar šiaip paprasčiausiai nemiega? Gal biški sumaišė dieną su naktim? Mums mažoji vienu metu buvo pradėjus eit miegot tik 12-1 val. nakties... Tai po to aš kelis vakarus padaviau po pusę šaukščiuko Sedalia sirupiuko (čia toks raminantis, atpalaiduojantis ir migdantis sirupiukas vaikams), tai po to stojom į normalų režimą ir einam naktinio miegelio apie 9-11 val. 😀
As irgi kartais papuosiu savo kleckiuka, kazkaip paciai maloniau, nei visada su "naminiais" rubais 😃
sveikute, kokie grazus rubeliai, super 😉
mes tai ir jau kelinta vakara kankinames tika teina laikas valgyt 23 val ir prasideda kosmaras iki 2.30 val o poto jau miegam iki kokiu 7 val
jauciu diegliukai neduoda ramybes
Bet man patys gražiausi rūbeliai dažniausiai yra visgi ir padėvėtų rūbų parduotuvių arba iš turgaus... Komisuose mažiau tokių būna, nes ten mamytės atneša dažniausiai pirktus ir Vaikų miesto ar pan., kur tokių grožybių yra mažai 😀 O vat tose parduotuvėse, turguose parsiveža iš užsienio, kur tuos vaikučius puošia labai nuo mažų dienų 😀 Vat ten tai tikrai gali be proto gražių ir kokybiškų rūbelių gauti 😀
Lila, tai dabar jau ir jūs puošitės 😃 Smagu 😀 Mes ir kasdien užsidedam ką nors gražaus pasipuošti 😀
Maniskis ir lauke gerai parpia 😃 Anksciau dar i balkona isvezdavau, o dabar jau reikia "judesio" ir kieme 😉
Manoji mergina dieną irgi mažokai miega 😀 Naktį miegam tai labai gerai (tfu tfu tfu), o dieną ilgiau pamiegam tik lauke 😀
Na ne miegalius jis pas mane, tas tai jau tikrai...
Labas rytas Panduk, oras pas mus kazkoks ne toks, o taip buvau nusiteikus ir siandien i kiemeli iskeliaut ☹ Na, gal dar iseis. Mes vakar sokom nuo devyniu iki dvylikos, berniukui mano pilvukas ramybes nedave... O miegojom iki penkiu ir tada jau kalbejomes, nes vaikytukas miegelio nenorejo 😃 Va dabar lyg jau minga 😉
Labas rytas, mamytės 😀 Niu kaip miegojot, kokios nuotaikos? 😀
Mamukai, negi niekaip neišeina tau nuotraukyčių įkelt? ☹ Labai jau norim ir jus pamatyti 😉
Nuevo, taip tas kremukas parduodamas vaistinėse 😀 Niu pabandykit, manau blogiau tikrai nebus 😀 Niu gaila vaikučio, gaila net žiūrėt, kad taip išbertas... Gali pabandyt paplaut veiduką su Lakušių arbatėle... Man viena vaikų gyd. iš Kauno buvo patarus, kai mano Matukui pirmus mėn. irgi buvo labai išbėrę tą vaiduką... O gal teks ir išlaukt, kol paprsčiausiai susireguliuos tas virškinimas ir pats tas veidukas susitvarkys 😉
Erngida, už tą suknutę, jei neklystu sumokėjau 30 lt (bet ten įėjo ta suknutė ir dar plius kelnytės), už kitą apie 20 lt, už megztuką baltą baltą ir labai puošnų - irgi apie 20 lt kažkur... Turim gražių kelnyčių, už kurias mokėjau po 7-10 lt Niu vat tokios ir panašios kainos pas mus. 😀
panduk o kiek tu pvz mejai uz sukneles is komikso mat pas mum nieko gudro sende bubau tai tik viena suknele radau ir ta pati 23 lt kainuoja
Labukas mamukai na vat lankemes mes sendiena su dickiu pas logopeda kaip sakoma viskas mums gerai na bet taciau sako jeigu norime paskyre ankstivosiso raidos pamokeles kitaip tariant pas logopeda hc mes nieko pries , o sake kad problemele tame kad stresas dickiui kad sese atsirado, taciau viska daro sako kaip ir 2 metuku vaikas
Oi Panduk, reiks pabandyt nusipirkt, jo vaistinese paprastai pirkti yra? Aisku nera garantijos, kad pades, nes neaisku nuo ko taip beria Martyneli mano...
Lila, labai gražus tavo lialis 😉
Bet Nuevo, Bepantenas yra labai jau riebus.... O mums gyd. paratė tą Iricar kremuką, jis yra toks pat nekaltas kremukas kaip ir Bepanten, tik ne toks riebus... Sakė, daugelis tėvų paskui jį naudoją kaip paprasčiausią kremuką veidukui... Mes pasitepėm savaitėlę, ir veidukas dabar lygus, gražus 😀 Bet negaliu garantuoti kad ir jums padės... 😀
Na su ramunelemis ir as bandziau plauti, bet jokio poveikio...
O Panduk, man daktare sake jokio kremo iki 2 menesiu negali skirti isskyrus bepanthen ( kuris mum irgi nepadeda... )
☹
grazus visu leliukai,grazios nuotraukytes.o mes busim be nuotraukytes
missk,sake kad gali vistik tekt valyti latakus,bet taip nenoriu kad kankintu mano princese.viresnelei tai iki puses metuku buvo kad vis papuliuoja.o pas mus tai buna kad ir 3d grazios akytes buna nera kad istisai puliuotu.minejai missk kad akytes jau nepuliuoja bet idomu ar tikrai mamos pienas padeda,sloga tai bandziau gyditi su pienu bet akyciu kazkaip nedrystu.
Engrida ar pati maitini ar misinuku? bandyk maitint daugiau i kita puse. Dar kiek zinau priklauso kur lovele pastatyta,nes leliukai daugiau sukasi i sviesa. Mano maziukas pradzioj taip pat laikydavo vienoj pusej galvyte pasukta,tai as dar , kai paguldydavau ant kito sono,nugaryte paremdavau,kad negaletu pasisukt. As kazkaip nerizikuoju,nes kai dukryte taip pat laike vienoj pusej tai buvo galvyte nusigulejusi tokia,bet paskuj atsistate po dideliu vargu kad nelaikytu galvytes vienoj pusej. Nes juk galvyte dar formuojasi ,o be to gali kreivakaklyste buti. Mamukas mums jau su akytem visakas gerai, o jums jei tiek ilgai negerai tai ka gydytoja sako?
manau engrida kolkas neverta labai nerimauti.bandyk visa laika kalbinti is tos puses kur nesuka galvytes,jei silpna kreivakaklyste tai turetu atsistatyti o jei ka tai teks veliau masazu palankyti.mazoji pradzioj ir labiau suko i viena puse bet as vis pataisau galvyte tai lyg po truputi suka ir i kita soniuka.manau iki triju menesiuviskas susitvarkys.
O mano paneles beda vat kad ji galva suka tik i vien puse pastoviai kazkaip pradzioje tai kaip pagukdydavau taip arsdavau o dabar kunas pasiliek kaireje o galva i desine puse nusukta ir kiek begudlyciau vis i desine pus edali sesti kad ir i kair e is sviesa uzdegti i kaire bet galvyte i desine
ir vat aju man neramu darosi kazkaip net pyskta kai bandau vis galvyte i kita puse sukti versti ja o ji vistiek priesingai hm
Labukas mamukai na vat mums spuogleiuus beria kai tik pledukas prie veiduko prisigaludzia tai avt apneiei adijaliuku negaliu kloti tai i velku i kaip kaldryte arba kloju akd veiduko neliestu
beje missk ar bandei vaikiukui akytes gyditi savo pienuku?mum kartais vis pasirodo pulinuku,o jei ir nebuna bet paspaudus kartais isbega toks klampus skystis,pradzioj lyg gelsvas o paskui skaidrus.