Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
O mes siandien surizikavom i kiemeli nosi iskist, nes jau dvi dienas nebuvom. Vejas didelis, bet apsisaugoje isvaiksciojom 1.5 valandytes, tai dabar dar snaudziam balkone sugrize 😉
Labukas mamukai , vat o mes parpiamnuo vakar vakaro 9 atsikelia pavalgo ir toliau miega mat skiepas musiau veikia tai vakar ta zvakute Vibrocol isidejome kad ramesnes butumem tai visiskai net per daug rami
Sutinku su Doliii, Jana, pas mane jokio rezimo irgi nebuvo, kol maitinau pati, tik poto jis eme rastis...
daugumai mamu yra si problema.maitinant savo pienuku nereikia taikyti rezimo kai mazylis nori tai ir reikia duoti tada daugiau pienuko gaminasi.norint taikyti rezima reikia pienuka nusitraukti ir ziureti kiek mazajai reikia vienam kartui.tiesiog visos daktares tai patare kad kada nori tada ir reikia duoti.tavo mazoji gal tiesiog atsigerti nori o po kiek laiko tik valgyti
man idomu ar mano mazylei uztenka pienuko, kazkaip bijau kad nedamaitinu
nes va pradejau duoti valgyti kas 2,5 val-3 val, bet ji paziaumoja ir meta, po kokio pusvalandzio vel uzsimano, bet neduodu, taip pykstu ant saves,bet noriu bent kazkokio rezimo, bent kazkur iseiti, o tai esu prikaustyta namie, tik kur iseini i bliaunam o tik pries iseinant pamaitinu 😥
man jau paranoja kad dukrelei zandukai pakrite ☹
Labas labas, va o mes per menesi irgi buvom paauge daug, nes gimem 53, o matavomes buvo 57. 29 diena eisim vel matuotis ir svertis 😉 26 bus jau du menesiukai 😀 O su galvyte tai irgi vargom - suko i veina puse, dabar lyg jau tvarkosi, sukineja, dairosi, tik va viena pusele nuguleta, bet chirurgas sake turi tvarkytis iki 3 menesiu, jei ne, tai masaziukai lauks... ☹ O beria mus siaubingai. Dabar dar ir sauseti odele pradejo ☹ Nupirkau Iricar tepaliuka Panduko parekomenduota, bandysim tepti. Bent jau viena pusele, paziuresim kaip reaguos, nes mano daktarele zinau kad nieko nepasiulys
sveikos😀 musu oskaras neverkia kai daro ta skiepa, mes jau gavom ju 4 ir kazkaip nieko dar nebuvo ir po ju😀 mums jau 2 menesiai kai buvo tai matavo buvo 58cm ir 5,5 kg😀
mes einame pirmadieni pirmo skiepuko,tai pergyvenu galvoju kaip cia bus😀
na mes sedime namuciuose sendiena po skiepo ojojoi mergina kokia pikta, kaip jusu mamukai ar vaikuciai reguoja i skiepukus?
na siaip del ugio tai gydytoja kazka ne taip matuoja nes gimem 56cm praita menesi tik 52 rado tai sakau nejau sutrumpejom nes rubeliukai 56cm oi jau atideti i ugi mergina uk kaip stiebiasi
Kas diena vis visi augame augame mums liepe keisti misinuka gydytoja nes pasirodo odele sausa nuo misinuko berai alerguiska matyt tai israse tepaliuka U Lipolotio
oi Lila kokie jus dideli! sveikinu 😘
tai va ir tu taip vargsti Simbalimba, uzjauciu, bet isaugs musu vaikiukai ta laikotarpi
mes gimen rugsejo 1 diena, tai truputi jaunesni, tai vakar mums buvo 1 men ir 3 savaites
Jantur, labas. ziuriu ir jus tokia problemele kamuoja su miegeliu. Mano suneliui irgi naktelei sunku uzmigt, valgo, nedavalgo, nemiega, verkia...vakar ikki 2 val nekties taip, poto jau nurimo. pilvukas matyt, o kiek jums laiko? juoduke mergyte, grazi. 😀
aciu aciu zinau kad grazi,kolkas pati graziausia is visu😀taduko mociute (mano mama)pasidare didele ir isidejo i remelius sita foto😀
Loretuke, rodo rodo 😀 Labai graži foto 😉
Engrida, tai gal biški blogai pamatavo, jei tik 2 cm... Mes per du mėn paaugom 7 cm (gimėm 51 c, o dabar esam 58 cm), o paskutinį mėn irgi priaugom tik 600 g. Tai dabat trečiadienį keliausim pasisvert ir pažiūrėt kiek per 2 savaites priaugom, ar pakanka mus to pienuko 😀 Dėl galvytės aš tai rami, nes jau buvom pas chirurgą ir viskas mums gerai 😀 Jau ir laikom neblogai tą galvytę, tiek nori ją sukėnėti, žvalgytis 😀 Tik dar kiek neklauso jos, sunkoka 😃
nes man tai nerodo
mamytes o mano nuotraukyte rodo?
Engrida tik du cm per men, musu tai nuo gimino paaugo 5 cm, gimem 51 cm o jau 56 cm bet jau matau kad paaugo nes i sliauztus netelpam
o del galvytes tai musu irgi suka labiau i viena puse, bet dar nenugulejo, tai kai miega mes jai priremiam kad ta puse nesisuktu
as pirmai pamaniau kad tos pacios, bet dabar isiziurejau kad musu truputi kitokios
Labukas mamukai na vat buvom sende su princese pas gydytoja paugome ch tik 2cm ir 600gr na dabar sveriam 5300gr ir esem 58cm na keista nes gimem 56cm tai vadinasi per du men tik 2cm na zinoma vel mtavo po skiepo, gavoome siuntima pas neurologa mat ta galvyte ir nepatiko suak tik i desine ir jau nugulejo viena puse bet zinokit talonas tik laprkčio 2diena, siaubas eiles na kaip jsu laikotes?
sveikutes visos mamytes,kaip laikotes?o jantur musu supynes beveik tokios pacios,ti tavo dar geresne😀
labai grazus ir retas vardas
Pirmą kartą šį vardą išgirdau iš bendradarbės, jos mergytė irgi tokiu vardu. Paskui kai jau laukiaus mažosios, sklaidžiau mamų žurnalą kažkokį ir aš pamačiau tą vardą ir taip tarp kitko pasakiau vyrui, tai gal dedam vardelį Meidą... Tai jis taip pagalvojo, sako Meidutė labai gražiai skamba, o ir dera Matukas ir Meidutė, tai dadam tada šį vardelį.... 😀
atsiprasau kad varda supainiojau
o kas toki varda sugalvojo dar neteko tokio girdeti?
as va irgi zadu uzsisakyti tu kauliuku, gal mums pades
Niu labai jau ir graži ta tavo Rugilė 😉 Kaip ir nebučiuosi tokios brangenybės 😀 Aš savąją irgi vis myluoju, bučiuoju ir negaliu ja atsidžiaugti 😉 Tik manosios vardelis ne Milda, o Meida 😉
O aš tai turiu sau griežtą taisyklę - vaikų nesinešu į virtuvę, užplikyta kava, arbata niekada nepaliakama ant stalo, užkeliama kur nors aukščiau... Ir niekada nelaužau šios taisyklės... Pas mane net svečiams atėjus kava padedama ant stalo tik kai jau kiek pravėsta... Mano pusbrolis turi nuplikytą ranką, pažįstamos labai graži dukrytė turi nuplikytą koją, tai aš dažnai matau kaip tai atrodo, tai be galo saugau vaikučius...
zinok man ir atrodo kad jai skauda pilvuka, kojas riecia, net nedavalgo kaip jai skauda, gaila jos kankinasi, dar vyro gaila kad neissimiega, keliasi anksti, o miegoti ner kur eiti, nes kitam kambari remonta daro
as savo Rugile atsigrozeti negaliu, devinu ja per diena tukstanti kartu isbuciuoju😀
o tavo Mildute tai labai grazi, matosi i mamyte, sviesiu bruozu
LILA, as uzsisakiau jau is www.ecohit.lt 😉 Jo jo, yra ju ir brangesniu, bet tik del to, kad ju isvaizda galbut siek tiek fainesne 😀
PANDUK, tikiuosi, kad tie berimai praeis, nes veidukas dar baisus... Su jais teliko kovoti.