2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

21. Oct 2010, 11:32

na keptuve pastaciau ant virykles atrode gerai stovi kepiau svogunus, nusisukau indus sudeti i tik girdziu garsa apsisuku o keptuve ant grindu dar truputi ir butu aptaskius Rugile, siaip niekad neapkraunu virykles, bet visos dalys buvo uzimtos, va tai ir gavosi 😥
o maniskei irgi nelabai patinka suptis, bet joje kartais ir nuluzta uzmiega, sios supynes mums paskolino, nereikes leisti pinigu 😀

21. Oct 2010, 11:23

Labukas, Jantur 😀 O tai kaip tu čia taip jos vos neaptaškei? Į virtuvę buvai nusinešus?
Labai jau graži jūsų lėlytė 😀 Primink, kuo vardu?? 😀 Patinkai jai suptis tose supynėse ? Manajai supynėse ne labai patinka, labai trumpai pabūna ir prašosi iškeliama ☹
O dėl nemiegojimo, tai gal vaikučiui skauda pilvuką (visai ne ožiukai čia), tai ir neužmiega... Nieko, biški kantybės ir praeis tas laikotarpis, ne amžinai čia taip bus 😉

21. Oct 2010, 11:11

sveikutes,
musu lelyte tai kiekviena vakara ozius rodo nuo 23 val iki 3 nakties
va vakar uzmigo pavalgius 23 val 24 val prabudo ir praverke, bliove iki 2.30 val
o vakar vos lelytes taukais neaptaskiau kai ji supynese buvo, tai pati blioviau, drebejau ☹

21. Oct 2010, 11:10

Engrida, oi kokia princesytė tavo dukrytė su suknute 🌷 Fainuolė 😀
Nuevo, smagu girdėti, kad vaikučiui jau geriau, kad ramus... Tai gal virškinimui susitvarkius, praeis ir tas veiduko bėrimas 😉

21. Oct 2010, 10:52

Labas rytas, mamytės 😉 Tikrai, ko tokios aptilusios? Ką beveikinėjat? Kaip zuikučiai? 😀

20. Oct 2010, 17:18

Labukas mamukai kaip laikotes tylios visos sendiena :-)

20. Oct 2010, 10:14

Na labas rytas pagaliau! 😀 Vakar turejau nuostabiausia vakara gyvenime 😃 Martynelis visa vakara tik karta balseli parode, kai jau niam norejo, o taip snuduriavo, sypsojosi, snekejo. Visnytes jo pilveli silde ir nekamavo jo diegliukai visai. Nezinau ar cia sutapimas, bet buvo super. Poto i vezimuka ikroviau tas vysnaites, tai vaikytuka numaudzius apie 23 val, jis nemigdomas ir nesupamas uzsimigde apie 00.30 val, tik pora kart soskiuka ismete, tai turejau karalaiciui paduoti 😃 Ismiegojo iki 8.30 !!!!!!!!!!!!!!!! ir pavalgius bei pasitvarkius uzpakaliuka dabar vel snaudziam rankeles atmetus susildytoj vysnaiciu lovytej 😉 Gal dar padejo ir tai, kad misinukas pakeistas i BEBI, na daug skaitinejaus, kol ji nusprendziau pirkti, nes raso, kad jis vienas "svariausiu" misinuku is Lietuvoje parduodamu. Kolkas stebuklas, vel kakojam kiekviena diena, be dideliu pastangu ir kaip matot nesiskundziam diegleliais 😀 Kaip bus toliau aisku matysim. Va kad tik veidelis dar pasitvarkytu... O ruriukas pakeitus misinuka iskart pasitvarke, berimai dingo 😉

19. Oct 2010, 21:53

Oi, ju kainos juokingos, apie 20 lt, internete ziurejau, galima internetu pirkti, pabandyk i google isivesti. Man tai atidave vyro pussesere, kuri irgi turi lelyte, tik jau didesne 😉

19. Oct 2010, 21:50

Labukas nuevo o kur tokie dalykai parduodami tie vysniu kauliukai maiseliuose ir smalsu kokios kainos tokiu dalyku ir cia dovanele is lietuvos?

19. Oct 2010, 21:48

Na vat amnoji mazoji nemegsta fotografuotis sypseneles niekiap neisprasiau o taip sypsosi labai daznai

19. Oct 2010, 21:47

Oi merginos, man padovanojo labai gera dalyka - maiseli su vysniu kauliukais, kuri pasildai mikrobangineje minute ir jis islieka siltas apie valanda. Uzdejau Martyneliui ant pilvelio, taip skaniai snaudzia, skausmeliai numalsta... 😀

19. Oct 2010, 21:47

O jusu kokios grazuolytės ir grazuoliukai leliukai. labai smarkiai auga mazyliai super

19. Oct 2010, 21:46

Na mano mergytes odele irgi labai pradejo pleiskanoti tai vat nezinau ar cia po maudyniu vandenusks taip sausina, ir tie aliejukai kazkaip nepadeda

19. Oct 2010, 21:45

Labukas mamukai vat avt ir mes sende foto sesija darem su suknyte buvom pas mociu te tai sako irgi esme paauge

19. Oct 2010, 17:17

tikrai visu leliukai labai grazus ir vis grazieja
o savi lelei ypatingai, vis irgi i savo atsiziureti negaliu, visa isbuciuoju, o kai nuvezu pas mociute tai ji ja devima vis gi pirma anuke 😀

19. Oct 2010, 17:15

simbalimba masaziuka lelytei darom bet neisrengus, nes labai jau musu varlyte, labai sala greitai
visa i mama as net miegu apsimuturiavus 😀
p.s koks grazus tavo lelius 😀 matosi labai ryskiu bruozu

19. Oct 2010, 17:15

Aš šiandien vis pasižiūriu į mūsų vaikučių nuotraukytes - kiek jau paaugom, kokie visi gražučiai, jėtau jėtau... 😀 Fainuoliai nerealūs 😀 Ir savo dukryte niekaip negaliu atsidžiaugti - bučiuoju kasdien po šimtą kartų tuos žandukus, žiūriu į ją ir širdelė lydosi kokia ji man gražutė, meilutė, kaip aš ją vadinu "šiltas pienininis kamuoliukas" 😃

19. Oct 2010, 15:54

mano lygiai toks pats kaip tavo,mano uzmigo bet kelis kartus jau buvo atsikeles,ir dbr girdziu jau zyzia,o mano irgi labai megsta demesi o rankas tai irgi labai😀o pienuko turiu bet ne tiek daug daug bet kas dvi valandas po 120 ml pamaitinti uztenka kolkas😀

19. Oct 2010, 15:53

mano maziukas 1,5 men. laiko, bet retai buna, kad nakti keltusi valgyt 2 kartus, dazniausiai vin karta kelias ir jau panasiu laiku, uzmiega apie 12 val, kelias 4 val, poto 7 ir 9 ryte

19. Oct 2010, 15:47

Loretuke manasis nesenai uzmigo pavalges. Tai siek tiek apsitvarkiau kambariukus,ir leksiu vakarienes daryti. As taip pat buna dienu kad nieko negaliu pasidaryti,nes megsta jau labai demesi ir mamytes rankas 😀 Ajnezinau sveikute,is kur tu? Kiek tavo leliukui ? Loretuke ar pienuko vis dar tiek pat daug turi?😀

19. Oct 2010, 15:10

Sveikos mamytes.Skaitydama jusu pokalbius nutariau prisijungti prie jusu,mes irgi panasaus amziaus.Tik pilvuka jau nustojo skaudeti :-),bet pradejom atpylineti.Miegam gerai,jau ir nakti tik karta keliames pavalgyti,tai issimiegu ir as.

19. Oct 2010, 14:49

tiesiog kartais paskaitau ka jus bendraujat,nebuna ka parasyti man i ta tema,ir nerasau ir taip gaunasi😀o mum sekasi po biski,o missk zinok ir maniskis taip nuo praitos savaites,nelabai miega diena labai trumpai nebent,bet dbr lyg pavarges jau manau turetu eiti miegoti pavalges,ir kaip jis taip nemiega,as visai nieko nepasidarau,pavalgau kazin kada,po pietu vos ne vakare,valgyt darau tik tai kaip vyras gryzta😀

19. Oct 2010, 14:15

Labas mamytes. Loretuke senai girdeta 😀 kaip tau sekasi? Mes tai kaip nekeista vakar uzmigom 23h ir kelemes 3kartus iki 11h tik. Tai jau ir as pamiegojau,pailsejau 😀O vat diena kazkaip tai jau nebemiegam. Jei uzmiega tai tik koki 15 min pamiega ir vel budrauja. Vat jau reikia pastoviai snekinti 😀 Nemegsta vienatves mano maziukas 😀

19. Oct 2010, 14:01

kaip grazu mergytes,ir as noriu mergytes😀

19. Oct 2010, 13:57

Sveikutes, ziuriu visiems maziukasm ta pati problemele- pulvuko diegliai. mano suneliui greit 2 men. ir mes vakarais kankinames, duodu lasiuku, anksciau Espumizan, dabar sab simolex, kazkiek padeda, bet labai ji ramina, kai nurengiu ir svelniai pilvuka masazuoju. 😀 jantur, ar bandai taip daryti?

19. Oct 2010, 12:52

Nu tas žvakutes geriausiai naudot, tik kai jau niekas kitas nepadeda, kai labai jau reikia... Bet iš kitos pusės, juk jos tam ir yra, kad palengvint skausmelius vaikučiui 😀 Juk jei pačiai skauda kažką, eini ir išgeri tuos vaistus, nesikankini kelias valandas... 😀 Tai ir vaikučiui tas pats - jei labai kankinasi ir yra galimybė padėti, tai naudoji tas žvakutes 😀

19. Oct 2010, 12:38

jas kai kada duodu, viena vakara daviau labai nurimo mergyte, kita vakara nepadejo, bet stengiuosi neduoti, tik kai labai reikia
jau greit priprasiu eiti miegoti apie 3 val, tik gaila mergytes nes matau kankinasi ☹ nu kaip nors isgyvensim😀

19. Oct 2010, 12:02

Niu tai jei labai jai skauda, bandyk Viburcol žvakutes (jos homeopatines) 😀

19. Oct 2010, 11:56

zinok skauda jai pilvuka, diena nieko bet vakare net matau pilvukas issipucia daugiau, nepadeda tie lasiukai mums, masazuoti bandem irgi nepadeda, dejau net silta pusle irgi neveikia ☹

19. Oct 2010, 11:53

Jantur, nuo sirupiuko manoji ir nemiegodavo visą naktį, vistiek keldavosi valgyt 😀 Bet jei matai, kad vaikučiui diegliukai, tai tas sirupiukas ne labai ir padės... Jei vaikučiui skauda, pučia pulvuką, tai kokie čia miegai gali būti 😃 O lašiukus bandėt, šildyt pilvuką, masažuot? O arbatėlę kad geri, tai tikrai blogiau nebus, aš ją irgi geriu 😉