Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
nu diena ir man kartais tenka kas 2val maitinti o siaip tai kas tris bandau maitinti,jei miega balkone ar lauke tai ir kas 4maitinu,leidziu pamiegoti grynam ore,nes priesais nera gatves tai ir oras kiek geresnes nei prie gatves.manau panduk jei nenori nieko gerti tai ir nesiulyk.tegu dziaugiasi mamos pienuku
Aš irgi turiu tą Hipp arbatėlę, tai bandysiu dar ją pasiūlyt, gal gers 😀
Mamukai, nu man jau seniai nebeskauda krūtinės. Aš irgi paskutiniu metu mažiau gėriau skysčių, tai galvoju gal ir apmažėjo man tas pienukas. Šiandien tai jau arbatas tik darausi ir bandau gerti 😀 Gal padaugės to pienuko. Naktį aš savo merginos nekeliu, pamaitinu kai pati atsibunda 😀 Naktį tai jaučiasi kad pilnesnės krūtys, o vat dieną tai jos mikštos. Bet kai vaikutis valgo, tai girdi kad iškart ryja, o ne traukia kelis kartus ir tik tada ryja, tai galvoju gal normaliai to pienuko yra... Nusitraukinėti ir pasitikrinti kažkaip nelabai noriu. 😀 Bandžiau šiandien vandenuko pasiūlyti, tai kad susiraukė ir stūmė lauk liežuviuku tą buteliuką. Tipo pati gert 😃
panduk norejau paklausti ar tau jau nebeskauda krutines,man kartais dar paskaudena.o kai buvo minkstesnes krutys tai kad su oru nezystu as kazkiek prilaikydavau kad butu kietesne tai dar ir nuo to predejo dar labiau skaudeti.o del pienuko tai norejau paklausti ar pakankamai skysciu geri.as pora dienu mazai geriau tai pradejau panikuoti kad vel pienas dingsta tai per pora val tiek prigeriau kad krutys laip bomba buvo.laukiau kada pana atsikels nakti kad pamaitinti nesanksciau keldavau nakti kas 4val o dabar nekeliu laukiu kol pati prabus tai
labas, va mes buvom pasisvert tai sveriam 5,5kg ir 58cm ugio😀 as pankoliu arbatyte duodu nuo 2 savaiciu ir mano vaikiukas ja pageres iskart puk puk daro 😃
Labukas mamukai vat vat ir as pradejau duoti siek tiek arbateles na bet pankoliu mana dickis negerdavo tai o as vat radau pankoliu ir ramuneliu tokia bendar hiip arbatele skirta nuo 1 menesiuko
Oi, mano Martynelis ir daro kas antra diena, bet jei viena diena nepadaro, tai kita diena poksteli bent jau du kartus taip gerai 😃 Manau gal dar neverta sunerimti?
Aš šiandien irgi bandysiu arbatėlės paduoti, nes kažko pradėjom kaku daryt tik kas kelias dienas... Galvoju, kad čia bus dėl mano geriamų vaistukų, nes kaip ir sutampa tas laikas. Nesinori vaikučiui dar klizmutės daryti, gal arbatėlės padės mums...
Labukas 😀 Šiaip tai kmynų arbatėlė labai gerai, gerina virškinimą, bet ji kartu turi ir minusiuką - kietina viduriukus. Tai ja piktnaudžiauti irgi ne labai galima 😀 Pabandyk gal ramunėlių arbatos, paskui pakeisk į kmynų...
Vandenuka Missk duok drasiai, as ir duodu, bet mano priima ir pankoliu arbatyte. O tavo Missk i vakar nesidaro irzlus vaikutis?
Sveikos. Lila, o kaip tu darai kmynu arbatele vaikuciui? kiek ko dedi? Mano maziukas pankoliu arbateles nepriima, tik atsigeria ir iskart viska atpila,taip tarsi vemdamas. Tad neberizikuoju duoti jam. Gal galima tik virinto vandenuko duot atsigert. Prie soskytes taip ir nepripratom, o valgyt taip daznai misinuko negalima. Vaistuku jau nebevartojam nuo pilvo putimo. Kolkas turejom tik dvi paras stipriu diegliuku ir tfu tfu daugiau ne. Jei pucia tai panesioju,pamasazuoju ir praeina. Nakti keliames 1 karta,retai kada 2 kartus. O nuo 8val.jau nebemiegam. Diena jau guguoja ziuredamas i zaisliukus,labai megsta buti kalbinamas,visada sypsosi.😀 Taip smagu jau darosi. Tik didziausia beda pas mus kad megsta ant ranku. Veidu i prieki,stciom galeciau ji nesioti nors ir visa dienele 😀
As ir manau, kad tai dar ne oziukai. Kazkur skaiciau labai gera straipsni apie kudikiu verkima. Pabandysiu sutrumpinti: iki dvieju menesiu vaikiukai verkia del siu priezasciu - 1. alkanas, 2. pilnas sauskelniukas, 3. skauda pilvuka, 4. kas nors spaudzia ( rubelio etikete ir pan. ) ar nepatogu, 5. nori silumos ir artumo, 6. yra pervarges ir nesuvokia dar, kad reikia miegucio. Neva kitu priezasciu buti kaip ir negali, aisku nekalbant apie ligeles.
Sveikos mamytes, senokai cia besilankiau... Noreciau paklausti kaip jus susitvarkot su leliuku isterikom ? Mano mazylis daznai verkia, ypac vakarais, net pasikukciuodamas, net vibrakol zvakutes nesuveikia ☹ valgom misineli, ispradziu nan active, pakeiciau i isomil ( jis specialiai tiems kas turi problemu su pilvuku ir jis be laktozes ) bet tie verkimai nepraeina ☹ man taip gaila savo maziuko, o kaip padeti nezinau ☹ patarkit prasau
as maciau suknyciu ringo ar kazkas panasaus parduotuveje bet kainos kosmines,taip suknyciu kiekviena diena neuzdesi, nepatogu bet papuosti tam tikrom progom kodel gi ne
Suknučių ir aš ne labai esu mačiusi tuose Vaikų miestuose ir pan. Julab, kad ir neverta iš ten pirkti būtų, nes juk tas suknutes kasdien nevelki (nepatogu gi vaikučiui)... O dėl pasipuošimo, tai pavaikščiokit, mamytės, po Vaikiškų prekių komisus, padėvėtus, ir pamatysit kiek ten visokių grožybių ir labai pigiai 😀
mes irgi perkam po nedaug drabuzeliu, bet jau isaugom, eisim siandiena pirktis ka nors
bet vat kakzaip ai nusipirkome keleta kostimeliu mazajai ir uztenka
nes ai oi kaip i ūgį augame bet vat sukneliu niekur neradau tokaii mazai net turguje
vaje tai ten galima rasti tokiu groziu : )
kainos vaikisku rubeliu perkant is vaiku rubu parduotuviu tikrai dideles, nors kiek ten tos medziagos
na o del valgymo misinuko tai mes turetumeme irgi nuo 120-140 suvalgyti bet suvalgome tik 100ml o paryciais tik 60ml na buna kad ir 130 tai vat zodziu ivairiai o valgome kas 3 valndzikes
labukas mamukai ir as norejau kalusiti is kur tokiu grazu rubeliuku prisipirkusi panduk, nes vaiku miestuose tai kosmines kainos ir suknyciu beje naujagimems neradau
Turiu kelis rūbelius ir iš vaikų parduotuvių, bet jų kainos kosminės- 50 lt paprastas kostiumėlis... Man tai gaila tokių pinigų, juolab kad augam taip greitai 😀 Dažnai nulekiu pas draugę į Komisą, tai tokių grožybių prisirenku ir tik po kelis litus 😀
Nepatikėsi, Jantur - suknutė yra iš padėvėtų rūbelių 😀 Ir tokių turiu labai daug 😉
vaje kokia grazuolyte 😀
o kur jei nepaslaptis perkiesi savo dukrelei rubelius?
😀
Norim ir mes pasirodyti kokios jau esam 😀 Čia 2 mėn. progos fotosesija 😀
Va, Mamukai, žiūriu jūs 800 g. priaugot (mes 600 g.), tai ne per didžiausias skirtumas 😀 Tai gal pakanka to pienuko mano mažylei... Ji man ir taip smulkesnė, tai gal nereikia tikėtis kad priaugs čia po 1-1,5 kg. 😀 Tik tiek, kad valgom tai stabiliai kas 2-2,5 val. Ir pabandyk iškart tada neduoti - tai tokį šumą pakelia, kad oi oi 😃
Labukas, mamytės 😀
Nuevo, labai užjaučiu dėl mamytės ligos...Bet reikia tikėtis kad viskas bus gerai ir pasveik tavo mamytė... Juk medicina jau daug dabar gali.... O kaip tavo kliackiukas jaučiasi? Viskas gerai ? 😀
Mano gaunasi misinuko norma, jis godziai ja suvalgo, na, apetitu mano kleckiukas nesiskundzia tai jau tikrai. Gaunas 135 ml. O valgo 5-6 kartus i diena, taigi gaunasi gal kas 3.5 valandos 😉
As ir labai tikiuosi, kad viskas bus gerai 😀
na bet pandukas sako kad mergaite valgo ir rami tad nemanau kad butinybe misinuko, na nuevo bet ot ligos lenda kaip is nezine kur irc dar tokios baisios na bet kolkas medicina pazenguusi jeigu laiku pastebi tai tikekiės jusu mamai viskas bus gerai ir pasveiks kuo nisirdziaussiai linkime