2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

25. Oct 2010, 13:03

Gerai, merginos, labai smagu su jumis čia pliurpti, bet reikia eiti bent jau lovas pasikloti, pasitvarkyti ir dar su savo kliackais pabendrauti 😀 Vėliau susirašysim 😉

25. Oct 2010, 13:00

na net nezinau gal pabandysiu,o sampano tai man irgi labai norisi,penktadieni labai norejau kazkas buvo uzeja,sese gere sidra ,atsigeriau gurksni,tai paskui vis avakara neturejau ramybes sau,kaip norejau dar,ir paskui pagalvojau kaip noreciau salto sampano,bet tik pasvajoti dar teks😀

25. Oct 2010, 13:00

Tai taip, maitinu 😀 Alaus aš tai nemėgstu 😀 Nu gal ir nieko tokio, kad išgerčiau truputį šampano, bet vis dar laikausi 😃 Vieną kartą gėriau kelis gurkšius (brolio sužadėtuvių proga), tai TAIP SKANU BUVO 😃 Bet daugiau nebegeriu, nes ir taip biški vaistukų čia teko gerti, tai ir mažajai jų kliuvo per pienuką, dėl to nenoriu dar ir alkoholio kišti 😀 Kad tiek atsilaikiau, tai dar palauksiu biški 😀

25. Oct 2010, 12:55

Palauk, Panduk, tu dar maitini? Man tai gydytoja kai as dar maitinau netgi patare alaus stikline isgert gera, sake ir pienukas gaminsis ir siaip sveika 😉 Taip kad manau nuo taures sampano tikriausiai irgi nieko neatsitiktu 😉

25. Oct 2010, 12:52

Oi kaip smagu girdėt, Nuevo, kad veidukas tvarkosi 😀 Gerai, kad suveikė krekumas 😉
Loretuke, tai jei labai norisi, vienas puodelis kad ir stipresnės juodos kavos tikrai nepakanks 😉 Aš kai ir anksčiau negėriau stiprios kavos, tai man ir nesinori 😀 O man, merginos, kažko labai jau norisi taurės šalto šampano 😃 Žinokit net seilės tįsta kai pamatau 😃

25. Oct 2010, 12:48

Oi, as tai anksciau isvis kavos negerdavau, o va dabar puodeliu pasimegauju 😀

25. Oct 2010, 12:45

tai nestiprios su grietinele ar pienuku tai tas pats kas 3in1,o as noriu normalios stiprios juodos kavos,kaip anksciau normaliai gerdavau😀

25. Oct 2010, 12:44

Panduk, tu stebukladarys - as taves paklausius nusipirkau IRICAR ir tiesiog grazu ziureti i Martyneli, kaip veidukas tvarkosi 😀
Aga, megstu moto sporta mergaites, aplamai vairavima dievinu, teik masinos, tiek moco 😉 Ir nekudute as oi tikrai. Cia nuotraukytes darytos pries nestuma, tai sveriau ir tada 78 kg 😉 Man ir tai pasiekimas didelis 😉 Juk kazkada minejau, kad numeciau 60 kg 😉

25. Oct 2010, 12:36

O mano saulytė tai jau labai plačiai šypsosi šnekinama, o jau kaip patinka guguoti, kalbėti 😃 Tai čia bus bendraujantis žmogutis 😃

25. Oct 2010, 12:33

Nuevo, ohoho koks tavo pomėgis 😀 Geras 😀 O kaip tavo lialiukas, kaip veidukas?

25. Oct 2010, 12:32

Atsiprašau, man šiandien kažko prastai su rašymu, daug klaidų darau 😃 Turbūt dėl to, kad vakar irgi tik apie 1:30 val. nuėjau miegot 😀

25. Oct 2010, 12:31

Oi, Loretuką, vieną puodelį kavos per dieną tai drasiai gali gerti 😉 Aš ryte pasidarau didelį puodelį nestiprios kavos su grietinėle ar pienuku ir pasimėgauju 😀 Tik aišku dieną jaudaugiau nebegeriu 😀

25. Oct 2010, 12:22

as taip noriu jos ziauriai,nes siaip anksciau kiekviena diena budavo kavos puodelis,bet sako negali tai ir negeriu snd mano mazuciui du menesiai tai dar ne karto negeriau,tik 3in 1 kartais

25. Oct 2010, 12:21

loretuke as uz panduka atrasysiu.taip kavos puodeli galima isgerti,nors as pirma menesi negeriau bet dabar geriu bet as piluosi pieno truputi kad kavos daugiau gautusi.kartais didesni o kartais mazesni puodeli geriu.nors mano drauge gere kava kai vaikui dvi ar trys savaites buvo

25. Oct 2010, 12:19

na tai reikia kalbinti kalbintio ir parodys kokia sypsenele na musiske tai jau vis daugaiu daugiau sypseneles rodo :-)

25. Oct 2010, 12:16

aciu uz sveikinimus,bet mes kazkodel dar nesisypsome☹

25. Oct 2010, 12:15

ogo nuevo kokai tu kudute tai pomegis motociklai? Loretike sveikiname 2 menesiuku proga

25. Oct 2010, 12:14

opa kaip keista nu vat ko aju ko mesos tai amn ir nebutina bet vat megstu bulves labai hm is saldumynus be abejo

25. Oct 2010, 12:14

sveikutes,mums irgi snd du menesiukai😀panduk o tu geri kavyte maitindama?

25. Oct 2010, 12:11

Mano visas pomegis va, nuotraukoj atsispindi. Tik kad sia vasara jau uzlipus nebebuvau, nes laukiausi. O kai suniukas atsirado, manau jau retes mano pasilakstymai... ☹
Reiks kazkokio kito pomegio ieskotis 😃 😃 😃

25. Oct 2010, 12:10

Labas mergaiciukes. Mes vakara kazkodel kankinomes labai ilgai su pilvuku, iki pat 2 val. nakties, o poto jau isvarge uzmigom. Tai siandien biskuti suzombejus as 😃
O man reikia kokiu 15 kg atsikratyt, tada butu super. Jau dedu pastangas, bet sunkiai gaunasi 😃 Jum saldumynai, o man taip mesoooooooooooooos norisi! Kiaulytes, kuo riebesnes, mmmmm! 😃 😃 😃

25. Oct 2010, 12:03

na mamukai papasakokite ka dar veikinejate kuom usisimate laisvalaikiu

25. Oct 2010, 11:53

Tai yra visokių tų masažų nuo celiulito 😀 Kitos vien rankom daro, bet irgi lyg skausmingai 😀 Engrida, tai čia reikia pasiklausti bet kokiam salone, kur daro masažus 😉

25. Oct 2010, 11:51

O man salotos, visos daržovės tai labai patinka, skanu 😀 Jei nemaitinčiau dabar, tai pagrinde dabar ir valgyčiau vien daržoves, vaisius, jogurtus... 😀 Jau nebemėgstu apsikrauti skrandį, nes po to sunku būna 😀

25. Oct 2010, 11:51

ak taip ir vadinasi vakuminis masazas hm i kiek laiko jis uztrunka ir klausimas kokaime cia grozio salone siauliuose juos daro hm ,bet vat kaip ir pirmadieni mamukai pradeda atsigauti po audringo savaitgalio :-)

25. Oct 2010, 11:49

Mamukas, tai aš irgi džiaugiuosi kad tereikia tik kokius 4 kg numesti, nu 5 max. 😀 Bet reikia kažkaip ir pilvuko raumenis atstatyti, nes ne labai jau gražiai atrodo 😀
Engrida, nu pas mus vakuminis masažas lyg apie 50 lt vienas kartas... Pradžioj gal reiktų bent kartą į savaitę nueiti, o paskui jau vis mažiau bereikia 😀 Bent jau man taip draugė pasakojo 😀 Pati dar nebandžiau, bet būtinai eisiu 😀 Tik bijau kad labai skaudės ☹ Pradžioj sako, kad ir mėlynės gali likti... ☹ Bet jei paskui rezultatas matosi, tai kaip nors iškentėsim 😀

25. Oct 2010, 11:45

oi mamukai na kad man tiek tereiketu hm prie jusu 3 prirasyti nulin 30 vat tai vat ek salotoskad jas dar skanu butu valgyti tas darzoves ek

25. Oct 2010, 11:45

O aš bandžiau eiti į sporto klubą, bet man nepatiko... Man per daug nuobodu, monotoniška... Vis tas pats per tą patį... O paskui jau ir simuliuoti pradedi, nes raumenukai paskauda, niekas už nugaros nestovi ir neprižiūri 😃 Man labiau norisi veiksmo, kad visi raumenys judėtų ir pan. 😀

25. Oct 2010, 11:44

hm o kazin kokios akinos ar labai kandziojasi tu masazu panduk?

25. Oct 2010, 11:43

engrida jau trecia savaite kaip as sakau viskas nuo pirmadienio nei vieno saldainio nes per savaite suvalgydavau 1kg.pora dienu nevalgiau saldainiu nors sausainiu ir pyragu neatsisakiau ir vel kava ir sokoladas.penktadieni penktadieni suvalgiaudaugiau kaip puse plytos princo sokolado ir nepajauciau saldumo nei sotumo.atrodo drambli suvalgyciau.svooris lyg bande kristi ir vel priaugo.viena paguoda kad man tik 3kg reikia numesti,na gal 4kg😃