2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

28. Oct 2010, 17:27

tai save ir raminu kad pieno yra sociai, nes kitaip mergyte atrodytu kitaip 😀
Loretuk bet kokie jus ir dideli, o vaikelis kokio grazumo 😀

28. Oct 2010, 17:25

Oho, kokia dičkė atrodo šitoj foto 😀 Ir kaip skaniai miega 😀 Nu tikrai kad neatrodo, jog vaikas valgyt negauna 😃

28. Oct 2010, 17:25

o taip mes vakar maudemes pagaliau maudomes trecia karta jau be riksmu

28. Oct 2010, 17:22

*marinu

28. Oct 2010, 17:22

kazkur girdejau kad jau nuo kokiu 1 metuku ir gali keistis iki 3 metu, nezinau gal kazka painioju
va taip mes dabar nuluzom, pustais zandukais, tikrai neatrodo kad mergyte badu matinu 😀

28. Oct 2010, 16:48

mano tai irgi labai gerai guli ant pilvuko ir laiko galvyte,ir irgi pora kartu jau buvo apsivertes😀

28. Oct 2010, 15:45

o kaip saunu jus jau verciates, as tai laukiu nesulaukiu kol prades verstis

28. Oct 2010, 15:38

Lila, ačiū ačiū 😀 Niu jau visai neblogai mes laikom galvytę 😀 Ir net porą kartų jau pati apsivertė ant nugarytės, kai gulėjo ant pilvuko 😀

28. Oct 2010, 15:37

Oi, Engrida, pamiršau kad nebemaitini 😃 Tai tada gali sėdėt ant tos kopūstų sriubos dietos 😀
Jantur, tai viskas tada jums gerai su pienuku, užtenka 😀 Tai gal pilvukai pakankina vaikutį dėl to prasčiau ir miega 😀 Nieko, viskas preais, susitvarkys 😀

28. Oct 2010, 15:15

na as neprimaitinu lelytes misinuku, tik viena karta daviau, manau pasikankinsim kas val ir pramaitinsiu ja, nenoriu kad pienelis dingtu
vakar prasikankinom iki 1 val kol uzmigo, kelemes 5.30 val
o beto nusipirkau el svarstykles pasveriau o mes jau per men priaugom 800 g tai va manoji nebadauja uztenka mano pienelio

28. Oct 2010, 14:34

panduk as gi mazaja misinuku maitinu,nuo pat gimimo :-)
na jeigu be vaukuciu ir as neisiu as galvojau kad kokiam akropoli zaidimu kambaryje kaip zadejo, na o del arebikos buciau penklines klube lankiusi bet vat grupe nesusirinko tai dabar net nezinau kur cia arciau

28. Oct 2010, 12:48

Labukas 😀 Engrida, o nebijau kad mažylei pradės pūsti pilvuką nuo tavo kopūstų siubos? 😃

28. Oct 2010, 12:47

Labas rytas mamukai, na kaip alikotes as tai nuo sendiena jau sedziu ant dietos kopustu sriubos :-) na kaip jus alikotes kaip mazyliai, LILA o jus dalyvausite tame mamyciu susitikime jeigu bus suorganizuotas akropolyje gruodzio menesi ?

28. Oct 2010, 10:46

Labas rytas 😀 Aš irgi esu už tai, kad maitinti mamos pienuku, o ne mišinukais 😀 Visgi tai pats natūraliausias ir sveikiausias maistukas vaikučiui, o tie mišinukai tik išpučia vaikučius, nėra labai jau gerai jie... Bet yra situacijų kai be mišinuko neapsieisi... Maža dėl ko gali dingti tas pienukas, o jei dar mamytė suserga kuom ir reikia gert stiprius vaistus - tai nieko kita nebelieka...

28. Oct 2010, 08:49

O va drauge, kuri savo mergaiciuke ismaitino du menesius, kol galutinai pienukas dingo vakar ligonineje, kur ji buvo del asmeniniu tyrimu daktaras apsauke, kad "vaika be motinos pieno palieka" ☹ Sako tik 1 proc. moteru naturaliai nera pieno, visos kitos arba gaili maitinti arba nemoka ☹

27. Oct 2010, 21:16

Maniskiui jau du su puse menesiuko, bet valgo diena kas valanda, jei laukeli bunam istraukia ir2-3val, o nakti valgo jau kas 3-4val, o pradzioj buvo ir kas valanda, laukiu nesulaukiu kol baigsim gydyt slogas tai gal kada ir diena prades reciu valgyt😀

27. Oct 2010, 20:21

Lila, zinok visai nedaug - idedu i mikrobange minutei, na dviems ir ji buna silta.
Kai as pradejau duoti misinuka ir pienelis galutinai pradingo...
Cia mes siandien gastroliavom 😉 Uosvienyte kartu vaziavo 😉
Jantur, man irgi buvo kosmaras pirmas menuo. Poto viskas praeina, stoja i ritma, tikrai, nepergyvenk taip 😉

27. Oct 2010, 15:08

kol parasiau galvodama apie piena net krutine skaudeti pradejo.gaminasi pienas😀

27. Oct 2010, 15:07

jantur duosiu pora patarimu kaip man buvo ir yra gal pades.as keleta dienu ir taip galvojau kad pienas dingsta,truputi patraukia ir niurzga,krutine subliuskus tik cepsi ir viskas.paspaudus papuli pieno ne laso o as i panika.tai drauge liepe gerti skysciu 2-3litrus nesvarbu kad nenori,net bloga nuo vandens sakiau atsigersiu uz metus i prieki.kruti davinejau kas dvi valandas,is ju puse valandos zynda tai mazas tarpas tarp maitinimu.vienoj isvis mazai buvo tai vienu valgymu neuztekdavo duodavau antra kad ramesne butu.antru maitinimu duodavau ta is kurios tik davalgymui buvau davusi nes ji pilnesne.beto mamyciu komentaruose paskaiciau kad 1-2 ir triju menesiu buna pieno krize kai jo sumazeja ar visai dingsta.tada nusiraminau ir vis sakau kad man uztenka pieno.kad ir dazniau pamaitinsiu diena nes nakti miega neblogai.bet buvo minciu pirkti misinuka.kartais isgeriu stikline alaus,sokolado kasdien nes sake ir nuo ju daugeja pieno ir manau man tai padeda,o gal tik isitikinimas bet svarbu kad yra pieno

27. Oct 2010, 13:44

Oi, Jantur, čia visas kankina šis klausimas 😀 Manoji dieną valgo kažkur kas 2 val. Lauke kai miega, tai gaunasi ir 3-4 valandų tarpas. Naktį keliamės vieną-du kartus, o kartais ir išmiega nepabudus iki pat ryto 😀 O valgo kažkur 15 min. (sakau viduriuką, nes būna kad ir ilgiau, ir trumpiau 😉 ) Jantur, tai pabandyk nusitraukti pienuką ir pasižiūrėti kiek jo yra, jei jau labai neramu 😀

27. Oct 2010, 13:13

nebezinau ar to pienuko uztenka, as prazilsiu nieko nesugebu ir nesuprantu 😥 mane jau puola depresija, ispratesiu
merginos kurios maitina savo pienu turiu jums klausima KAS KIEK MAZDAUG MAITINAT SAVO LELIUS IR KIEK LAIKO VALGO?

27. Oct 2010, 11:21

Aš tai ne kokia žinovė su tais mišinukais, tai net nežinau... Bet jei lėlytė aprimsta pavalgius mišinuko ir gerai miega, pilvukas neskauda - tai gal ir viskas čia gerai 😀 Bet jei pienuko turi pakankamai - tai gal to mišinuko ir nereiktų... 😀

27. Oct 2010, 11:09

kaip saunu jums Panduk
o va manoji nesuprantu atrodo ir svori nemazai priaugam ir to pienuko yra, pagurkliukas yra
bet kodel ji tokia nerami vakarais nebesuprantu nieko, prazilsiu, manot blogai darau kad duodu misinuka vakare?

27. Oct 2010, 10:57

Labas rytelis visoms 😀 O mane jūs čia visos nugazdinot dėl to mišinuko davimo, sakėt geriau nemaišyti pienuko ir mišinuko, nes pilvukaigali skaudėti, tai ir neduodu iki pat šiol 😀 Bet aš ir netikiu kad manoji neprivalgo 😀 Man ji visada dabar jau rami, jaučiasi kad augam ir pagal rūbelius, ir nešiojant ir pagal atsirandančias barankytes 😀

27. Oct 2010, 09:02

Jantur, nuo misinuko ir siaip vaikuciai ilgiau miega, nes jie labai jau sotus 😉
Oi, labas rytas visoms 😃

27. Oct 2010, 08:29

sveikutes
mes vakar vakare pabandem duoti misinuko tai nenorei suvalge, iskart nuluzo 22.30 val ir prabudo 4 val
tai padariau isvada kad lelyte nedavalge todel ir irzli buvo, nedave miegoti iki 3 val, o dabar pati sau pavalgius uzmiega
gaila kad jai mano pienuko neuztenka, bet vaiko nekankinsiu, duosiu vakarais papildomai misinuko

27. Oct 2010, 08:18

Labas rytas mamukai, o mums jau nesimiega tikslaiu visa mana eiminėlė lužusi vat man nesimiega, tai sakau pasimegausi kavyte prie kompiuterio, kaip jūsų naktele praėjo

26. Oct 2010, 19:02

Nuevo labai grazus salotinis kombinzoniukas, na mes sendiena buvome lauke oras toks nu nieko saulute sviete bet vejelis pūtė :-)

26. Oct 2010, 18:53

O mes va gimtadienio proga nusipirkom galu gale kombinezona ir esam ziemai pilnai pasiruose 😀

26. Oct 2010, 12:35

JANTUR, bandysiu gal prie musu Staniunu gatveje i Voveraite darzeli, sako jis geras, reiks nulekti kada pasidomet