Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
mano tai diena labai mazai miega,ryte uzmiega porai valandu irpaskui diena jai uzmigdau tai uzmigdau,bet labai mazai miega,ir blogai diena,as valgyt darau kaip vyras gryzta
O kaip jūsų lialiai miega per dieną? Kiek laiko miega, kokie tarpai?
Ai, ji man nusnaus truputuką ir atsikels 😀 Nebūna man tokių švenčių, kad tokiu laiku jau nakčiai užmigtų 😀 Ji man paskutinėm dienom lūžta 11 val. nakčiai 😀
Nu aš galvytės irgi niekada nekišu į vandenį 😀 Pas mus vonelėj specialus tas padėkliukas, tai galvytė gaunasi aukštai 😀
Niu va, mes jau nusimaudėm ir užsūdom 😀 O mes tai maudom dažniausiai kiek ankčiau, nes vėlai vakare aš jau tingiu bemaudyti 😀 Mano Matukas vakare numaudytas, pavalgęs ir užmigdavo nakties miegeliui, o Meidutė tai kažkodėl ne... Tai ir maudau anksčiau 😀
aisku tikiu kad negalima piknaudziauti,bet ir mum taip daznokai buna kad nori bet negali uzmigti,uztat sugalvojau nusipirkti,mes tai visada maudomes pries nakties miega
Gerai, merginos, ruošimės ir mes jau eiti nusimaudyti 😀 Kol dar valgyti neužsimanė 😀
Mes tos Sedalijos pagėrėm tik kelis vakarus, tai mums padėjo, ėjo normaliai miegot vakare 😀 Ramiai užmigdavo 😀 Bet juo piktnaudžiaut irgi negalima, nes jis skirtas vaikučiams nuo metukų 😀 Bet gydytoja mums paratė po pusę šaukščiuko, jei labai nerami, pavargus ir neišeina vaikučiui užmigti 😀
mes nedaug vandenuko pilem nes kad i ausytes nepribegtu
Ojei, kaip čia pyksta zuikutis 😀 Gali būti, kad ir šalta, arba išgazdinot pirmą kartą maudydami... O mes tai kai einam maudytis, prisišildom vonios kambarį su šildytuvu, rankšluostuką pasidžiaunu ant gyvatuko, kad sušiltų ir rengiamės vonioj ant pervystymo stalo, nes kambariai būna žymiai vėsesni 😀 Tai mažoji labai džiaugiasi maudynėmis 😀
mes tik vakar pirma karta maudem su tuo paraloniuku,nes tik uzvakar ji nusipirkom ,o priestai maudydavom be nieko, ranko vyras laikydavo imerkes i vandeni,tikrai ne del vandens,nezinau delko
O poto uosvienyte kaip atejo padeti maudyti, kai pamaciau kad vaikas visas vandenuke panires ir pati emiau taip maudyt ir jokio rekimo, tik sypsena 😃
nu jo idomu,panduk o kaip tas sedalia sirupelis,man dbr siuncia siuntini su vaistukais mazuciui ir sedalios tos nupirko
Lorteuke, o nebus taip, kad vaikutis reke, nes jam buvo salta, ziuriu nuotraukyteje matyti, kad jus tik guldot ant paraloniuko, o vandenukas neapsemia vaikucio? Mes irgi maudom su tuo paraloniuku. Va kaip jis mazutis reke, kol as bijojau ir vandens nepyliau daug 😃
Oi, Matukas pradėjo maudytis vonioj tik nuo kokių metukų, nes iki tol neturėjom vonios, tik dušą 😀 O vat mažąją jau vis pagalvoju, kad reiktų pabandyt jau ir į vonią nors biški 😀 Nors retkarčiais paplugdinti, kad prisimintų kaip jautėsi pilvuke 😀
o kaip jus?kada matuka pradejot maudyti normalioj vonioj?
Tai aišku, kad galit dar ir palaukti 😀 Čia jau kaip patys sugalvosit 😉
aisku bet kaip bebutu vistiek dar bet keleta menesiuku reik palaukti
Tai bet kada 😀 Juk koks skirtumas kur maudai 😀 Tik žiūrėt reikia kad būtų saugu 😀 Vonioj dar įdomiau, paplugdinti juk vaiką galima 😀
o kazin kada jau deti i normalia vonia
o rimtai kokia didele😀
Nu būna ir didesnių 😀 Mes turim vat tokią 😀 Čia mano Matukas maudosi, net nepamenu kiek jam čia buvo.... O vietos dar sočiai 😀 Apspardydavo mus su vandenuku kaip eikiant 😃
nu jo bet vaikisku didesniu nei nera
Bet jau norėtųsi didesnės vonelės vaikučiui 😀 Nėra kaip su kojytėm pasispardyti, pateliuškuoti 😀
nu jo minkstai sau guli tik mes irs pradziu nesupratom kaip su vandenuku daryti ,kaip ta kempine idesim ,bet paskui susipazinom ,buvo viskas labai gerai ir mazyliui ir mum😀
aciu aciu jantur,zinau kad pats graziausias😃
nu jo barankyciu biski yra,ir puciukai kokie😀mano tai tik trecia karta maudosi kad nerekia,o siaip vis laika budavo didziausi reksmai ,ant viso buto,bet dbr jau fainai gulejo vakar patiko labai ,da vakar pirma karta su ta kempine maudesi tai gulejo sau ramus😀
Aha, Jantur, aš irgi bandžiau "išlukštenti" kiek ji ten surengta 😃
Loretuke, ir jūs kokie fainuoliai 😀 O kiek jau daug gražių barankyčių pas vaikutį 😀 Manajai maudytis irgi labai patinka, tik po to rengtis ne labai 😀
Lilia as esu varle visad man salta, tai mergyte i mane, tai atitinkamai i rrengiu, o ka ziema rengsiu neisivaizduoju 😃