Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
o cia pirmas vaikiukas berniuka turi?koks vardas?
is kauno mes .o tu?
tai vaikai beveik visad gimsta su melynom .pas vyra mano melynos o pas mane zalai rudos maisytos tokios bet sunelis panaseja i mane nors kai gime buvo grynas vyro kopija tai galvoju gal ir akys pasikeis.man atrodo kad jau db po biski ruduoja bet cia tik man gal atrodo
o kiek svere jusu vaikuciai sulauke 2 menesiu?
o kiek svere jusu vaikuciai sulauke 2 menesiu?
nea tamsei melynos kolkas.veliau ziuresim gal pasikeis
cia mes kartu
cia mes kartu
justas
?)
koks grazuoliukas 😉
o mano gerai padeda kai guli ant pilvuko, as ja padedu ant saves tai taip garsus isleidzia, matosi palengveja jai
cia mano sunelis
as ir pirkau tommee tippee jo man neime tai ir guli nenaudotas net
Lila o ka darai kai kur iseinat ir lelius verkia ir nerimsta, nepadeda supimas? as visad nesuosi ciulptuka ir lasiukus, patepu truputi ir tada ima, bet ne visada kai irzli spjauna viska lauk
tai kad jam dujos pasisalina gerai tai kad kai bezda jis verke tai suprantu kad skauda
tai kad jam dujos pasisalina gerai tai kad kai bezda jis verke tai suprantu kad skauda
Labukas mamaukai na kokios grazios foto panduk , as kai pagalvoju kazin kada as besversiu tuos 70 kg sende at sriuba taip ir stovi saldituve o as prikirtau virtinuku su mesyte seimynai gaminau ek nu taip ir neatsilaikaiu
o dar mano mergytei mieliau mano krutine, nereikia jokio ciulptuko 😀
na nezinau pavargau pirkti ciulptuku padejau nuo avent, jai jis nelabai bet poto kiek pirkau jis normaliausias, nes kitus pjauna lauk
sakiau gal dar pabandysiu tommee tippee
gal forma netinka as buvau nusipirkus ortopedini jo man visai neeme paskui pakeiciau i avent apvalu ciulptuka ir kuo puikiaiusiai ciulpe
mes kaip ir Panduke naudojam sab simpleks lasiuku, as juos net tepu ciulptuka, nes kitaip neima jo visai 😃
man tik espumizana rekomendavo gert o jis visai nepadejo
Ačiū ačiū merginos 😀
Oho, Jantur, kokie jūs aukšti abu 😀
O mums jau praėjo pilvuko skausmai 😀 Bet gydytoja irgigera, tai jei galima pdėt kuo vaikučiui, tai ko neduot kokių lašiukų 😀
as ir rugsejo antra pagimdziau .bet skaitinedavaus rugpjutinuku foruma kai laukiausi tai ir dabar galvoju uzsuksiu
Panduk kokia nuostabi seima, visi tokie grazuciai, o jau tu kokia daili
o Rugelyte i mane pusti zandukai, ilga mergyte 😀
mano ugis 1,77 o vyro 1,80 tai tikrai nebus zema
tai kad prisiziuriu atrodo aisku suvalgai retkarciais ir darzove koke ir saldumyna bet stengiuos ziuretis.maitinu savo pienuku db jau koke savaite lyg apmazejas putimas truputy taip budavo valanda miega valanda prasiraito ir taip visa nakty .labiausiai pucia kai pradeda valgyt.
as tai noreciau sverti 65, bet nors tiek kiek sveriau pries nestuma 68 kg, liko man nuridenti 10kg bet nezinau kaip, nes bandziau maziiau valgyt bet tada pieno apmazejo, tai dabar eisiu sportuoti
Kleopatrule sveika prisijungus, as cia visai tureciau nebuti nes pagimdziau rugsejo 1 diena, bet merginos fainos, pripratau cia lankytis, o jos mane ir ne veja lauk 😃