Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Aš tai norėčiau bet jau taip dabar atrodyti 😀 Čia mano Matukui buvo metukai 😀
galvoju pabandyt ir as tuos colinox vaiko gaila net kai jis raitos .o daktare nieko nepatare sako cia normalu reik islaukt kol isauks
tai kad moterys visad manau nori bent poros kg atsikratyt.
siaip ramus kol pilvo nepucia kai pradeda pust tai nemiegoja abu liekam .antradieni aisim pas gydytoja tai pasakys kiek paaugam nors man atrodo kad jis lb aukstas vyrukas.vakarais tik uzeina koke 10 11 valanda isikrovimo valanda rekt pradeda nenuraminsi .kaip jusu vaikuciai per tokius orus neserga ?
Prieš nėštumą irgi panašiai buvo - svyruodavo tarp 5🤓60 kg 😀 Bet jau tada aš norėjau numesti kelis kg... 😀
Mes bandėm tuos Colinox lašiukus, bet mus didelio pagerėjimo nepasijuto 😀 Mums tik Sab Simplexas buvo geras 😀 Bet čia jau nuo kiekvieno vaikučio priklauso 😀
o pries nestuma kiek sverei panduk liko dar kiek numest?
Kleopatrute, o kaip auga Justukas? Ramus vaikutis ? 😀
gal kas naudojot kolinoks vaistukus nuo pilvo putimo?drauge sake jos mergaittei niekas nepadejo nuo pilvo putimo tik sie vaistukai.
Nu ne stora, bet norėčiau numest dabar iki 55 kg kažkur 😀 Biški reikia barankytes pamažirnti ant pilvuko 😀
O kiek tu dabar sveri? 😀 Kiek liko po nėštumo? 😀
Labukas, Kleopatrute 😀 Sveika prisijungusi prie mūsų 😀
Aš tai pageriu tų Hipp arbatėlių, tik negaliu užgarantuoti padeda ar ne 😀
Aga, pagal mūsų su vyru metus kažkaip ten draugė suskaičiavo 😀
Aš dabar sveriu apie 59-60 kg (ūgis 169 cm). Kai buvau 18 m, tai svėriau 50 kg 😀
sweikos ir as noreciau prisijunkt prie jusu mano sunelis gime rugsejo antra nors turejo rugpjucio 24 pagal daktarus .sunelio vardas justas antradieni 2 menesiukai bus.gal kas bandet hipp arbatyte maitinamciom mamom kad pienuko daugiau gamintusi man daktare rekomendavo pabsndyt
Aš mergytės irgi labai norėjau 😀 Atsimenu ir skaičiavau kada reikia daryt mergytę, ir kai echoskopą darydavo - 10 kartų vis klausdavau ar tikrai mergytė 😃
Ačiū ačiū 😀 Mano abu vaikučiai smulkūs, niekada neturėjom viršsvorio, nei didelių žandukų 😀 Turbūt jie į mane, nes aš kai augau visada buvau smulkutė, toks "kaulų vyniotinis" 😃
O manoji be didelių žandukų 😀 Smulkutė nori būti, kaip ir priklauso merginoms 😃
Oi oi, kokie jūs gražūs, kokie minkštučiai žandukai... Mmmmm 😀 Fainuoliukai 😀 🌷
Labukas 😀 O ko taip tyliu čia šiandien? 😀 Ką mamytės veikia? 😀
Sutinku su Lila - man stresai ir nuovargis padare savo. Mano Martynelis valgydavo kas pusvalandi ir po pusvalandi, daktaryte atejusi i namus irgi patare primaitinti misinuku. Taip ir perejom ant misinuko, maitinau mp tik menesi... Uztat dabar vargstam, misinukas jau ketvirtas, gal duok Dievuliau atitaikem, nuo vieno bere, nuo kito kakojo net gleivemis, nuo trecio viduriai kietejo, kosmaras... O diegliukus tai tik dabar tfu tfu tfu tikiuosi baigiam iveikt, jau rimsta jie. O kas liecia del maudymo, pratesiant ta tema, man irgi pediatre patare nusiraminti del vaikelio ausyciu, jos sake pakankamai uzdaros ir vanduo ne taip lengvai i jas papuola, svarbu istraukus is vandenuko nepasigauti kokio vejuko ir gerai issausinti. As taip pat kaip Pandukas, tik kambari prisildau, ranksluosti iskart susisildau ir tada jau lekiam maudytis. Girdejau, kad vaikuciai netgi i vandens temperatura reaguoja - vieniems laipsniu vesesne, kitiems siltesne patinka 😀 Mano riksmai ir bedeles baigesi, kai as pripyliau pilna vonele vandens, kol jis tik pluduriavo paralono pavirsiuje, buvo labai nepatenkintas del salcio 😃 O dabar pilnoje vonioje prilaikomas ranka ir plaukioja ( aisku kiek tai imanoma ), t.y. iriasi su kojomis, su rankomis, apverstas ant pilvo ir veiduka i vandeni pamerkia, ir galva sukioja, taigi ausyciu tikrai nenusaugosi 😃 Kol galu gale issidaves sugeba vonioje uzsnausti!!!!! 😃 😃 😃
mano irgi buvo geltonas ,is pat pradziu tai labai geltonas
tikiu kad pucia tiksliau zinau visiem pucia,mum tai dar tik kelis kartus turputi lengvai skaudejo kaip as pavalgiau pvz baltos misraines,bet gerai tai as jau ruosiuos misinukam jai prireiktu tai jau man issiunte siuntini is lietuvoj vaistuku nuo pilvuko ,zvakuciu,yra ir cia vaistuku ,bet is lietuvos kazkaip zinau kad geri tai labiau pasitikiu,o beja jai jis prades valgyti kas valanda tai ir nebeuzteksiu as pienuko
baltas ,pilksvas
tai kaip cia yra ka daryti man gal reik pirkt misinuko daduot?neisivaizduoju
as jo nuo pat pradziu nemaitinu krutine ,nuo kokios savaites gal,nes jis neima papuko,as nusitraukineju i buteliuka,ir suvalgo 120ml ir nebenori,nu 130ir tikrai tada stumia,taip kad kad pavalgo tai tikrai ,tik tiek kad jau trumpam pasidare,tai uztat susimasciau kodel,man atrodo kad daznokai,uzsimano ir uz valandos jau keleta kartu
tai tau labai gerai lila o as galiu padaryti visa tai tik kaip vyras yra namuose😀o kaip tu apie tai ka as parasiau dbr paskutine sms?apie maniskio valgyma?
mamytes ar yra kuri nors,turiu klausimuka,maniskis jau daznai labai uzsimano valgyt uz valandos ar tuputi daugiau ,nebeisbuna dvieju valandu,bet kaip valgo pats isstumia tikrai nera kad nedavalgo,o gal jam nebetoks sotus mano pienukas. ?
musu maudynes tik laukia, eisim maudyt 22 val, maudom kas antra diena
as ir parodysiu musu pirmas maudynes, visai rami buvo 😀
Nu vat manoji irgi dieną miega kelis kartus, bet po trumpai... Nu tik lauke tai gali miegot ir 3-4 valanadas 😀 Aš per dieną irgi ne labai ką pasidarau.... O akių spalvytė tai jo, anksti atsiranda 😀
knygoje skaiciau kad akiu spalva po trecio menesio kokia buna tokia ir lieka,o vonioj maudyti rekomenduoja nuo penkto menesio tai pirmaja pradejau maudyti 4,5men.o kempine pora kartu dickei naudojau bet nepatiko nes vesu guleti,nepatogu prausti.o galvyte as iki ausyciu kisu i vandeni o jei suslampa ausyte tai gyditoja sake juk nepribegs taip greit jei ir pasimerks i vandeni.